HusmanHagberg Åre

HusmanHagberg Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnenvägen 21D (F), Åre Björnen, Åre kommun

Björnenvägen 21D (F)

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
350 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/2
1 569 kr/mån
3 846 kr/m²

Fin andelslägenhet 5 veckor om året att disponera. Härlig och fri utsikt över Åredalen, Åresjön och Åreskutan från stora fönsterpartier och altan i soligt sydvästläge. Ski in/ski out - spänn på dig skidorna utanför dörren och glid via transportled ned till backen, sedan när du ska hem igen tar du liften upp liften upp mot Björnen och glider ned tillbaka till lägenheten. Mysig lägenhet med altan i västerläge mitt i uppskattade Björnen. Det finns tre sovrum, varav det ena med en helt ny dubbelsäng. Totalt 8 -9 bäddar. Fräscht kök med nya vitvaror och all utrustning man kan tänkas behöva samt rymlig matplats. Duschrum med bastu samt en extra toalett där det också finns tvättmaskin. Bra förråd inne i lägenheten samt skidförråd. Valda veckor för 2024 är v 6, 16, 23, 38 och 50. Veckor för 2025 väljs i maj månad. Det finns två parkeringsplatser med elbilsladdare nedanför huset som hör till lägenheten. Föreningen har god ekonomi. Byte sker söndagar.

  • Plus
  • Uteplats
Granitstigen 3, Järpen, Åre kommun

Granitstigen 3

Villa
Järpen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
1 895 000 kr
114 + 114 m²
8 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna charmiga suterrängbyggda villa med brutna våningsplan och källare som ger en unik och härlig karaktär. Perfekt belägen nära skidspåret och Röjsmons idrottsplats, erbjuder denna bostad en aktiv och naturnära livsstil. Med bekvämt promenadavstånd till centrum, matbutiker och skola är vardagslogistiken smidig och praktisk. Huset har äldre ytskikt vilket ger dig möjligheten att skapa ett hem efter egen smak och stil. Med generösa ytor och välplanerade rum finns det gott om plats för hela familjen. Trivsam trädgårdstomt och stor balkong i söderläge, perfekt för soliga dagar! Huset har också ett praktiskt garage med förrådsutrymme. Närheten till skoterleden gör detta till en idealisk plats för den äventyrslystne, medan det barnvänliga läget ger trygghet och möjligheter för lek och rekreation. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i detta naturnära och trivsamma hem. Välkommen till Granitstigen i Järpen!

  • Energieffektiv
Björnen Copperhill 19A (C), Åre Björnen, Åre kommun
Björnen Copperhill 19A (C), Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnen Copperhill 19A (C), Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnen Copperhill 19A (C)

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
475 000 kr
101 m²
5 rum
vån 2/2
1 356 kr/mån
4 703 kr/m²

Med fantastisk utsikt och nära Copperhill Mountain Lodge finns alla förutsättningar för en härlig semester. Denna andel i Copper Peak ekonomiska förening håller hög standard. Byggd 2012 med 4 sovrum, två duschrum varav det ena med bastu och tvättmaskin. Allrum med takhöjd om ca 6 meter och ett härligt fönsterparti mot Åresjön och Skutan. Det finns två parkeringsplatser till lägenheten, vid sidan av huset, samt ett uttag för motorvärmare. Gångavstånd till skidbacke med lift. Ski-in/ski-out vid god tillgång på natursnö. Valda veckor för 2024 är 9, 16, 25 och 43. Föreningen tillåter även juridisk person som andelsägare. Stämman är den 25 maj 2024 och om försäljning sker innan dess kan du som köpare själv välja alla dina 5 veckor för 2025. Om försäljning sker innan den 25 april 2024, så får köparen dessutom veckorna 18, 26, 42 och 51 under 2024 på köpet. Dvs. fyra (4) veckor extra utöver veckorna för 2024 som ingår i själva försäljningen.

  • Premium
  • Balkong
Åre strand 1A2, v.52, Åre By, Åre kommun
Åre strand 1A2, v.52, Åre By, Åre kommun, bild 2
Åre strand 1A2, v.52, Åre By, Åre kommun, bild 3

Åre strand 1A2, v.52

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
180 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
305 kr/mån
2 368 kr/m²

Välkomna till en fräsch andelslägenhet v.52 vid Åre strand! Lägenheten är fullt utrustad med allt som behövs för er semester. Det finns två sovrum, allrum och kök, ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt även en gästtoalett. I allrummet finns en braskamin. Egen balkong når man via utgång från allrum/kök. Utanför lägenheten, i markplan, finns ett externt kallförråd för skidor etc. Det finns även cykelförråd. En stor parkering finns i anslutning till bostaden, där parkeringsplatserna har elstolpe. Lägenheten är belägen intill strandområdet. Det är bekvämt gångavstånd till tågstationen. Via gångbro från Holiday Club promenerar ni lätt över till stationen och vidare upp mot centrum av Åre. Där når ni enkelt livsmedelsbutiker, restauranger och all annan service som finns tillgänglig. Från centrum når ni också liftar, bergbana och den vackra kabinbanan för att ta er vidare upp i backarna. Andelsveckan kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter även utomlands för den som gillar att resa. Perfekt då Åreandelarna representerar höga poängvärden. En vecka i Åre kan bli flera veckor på annan ord, eller varför inte en valfri annan vecka i Åre för att variera från den egna veckan.

  • Premium
  • Balkong
Paradisvägen 31, Duved, Åre kommun

Paradisvägen 31

Villa
Duved, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
3 995 000 kr
60 + 14 m²
4 rum
2 423 m² tomt

Välkommen till en charmig timmerstuga med ett fantastiskt läge i Duveds semesterby. Med ski in/ski out, bara ett stenkast från liften, är detta verkligen en dröm för alla skidentusiaster. Stugan ligger på en stor tomt om hela 2423 kvm med ett privat läge, vilket ger möjlighet till både avskildhet och utrymme att njuta av den vackra naturen. Väldisponerad planlösning med tre sovrum och ett stort vardagsrum med öppen spis och tak som är öppet upp till nock. I anslutning till vardagsrummet finns ett mindre kök och en WC. Här kan du samlas med familj och vänner efter en dag i backen och njuta av den varma och mysiga atmosfären. Vid husets entré finns ett rymlig inglasat uterum med stora fönsterpartier, en perfekt plats för morgonkaffet eller något stärkande efter en lång dag i backen. Grannfastigheten nedanför är också till salu och här finns därför en unik möjlighet för den som vill ha en lite större fastighet. Idag används båda fastigheterna som en och på grannfastigheten står en friggebod med bastu och dusch. Adressen till grannfastigheten är Paradisvägen 29.

Paradisvägen 29, Duved, Åre kommun

Paradisvägen 29

Tomt
Duved, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
2 800 000 kr
1 532 m² tomt

Tomt med ett härligt läge och ski in/ski out i Duveds semesterby! Unik möjlighet för dig som vill bygga eget hus med direktaccess till backen och samtidigt njuta av ett privat läge. Tomten ligger bokstavligen ett stenkast från liften och på tomten finns en friggebod med vedeldad bastu och dusch. Vatten och avlopp inkopplat. Detaljplanen tillåter byggnation av ett bostadshus på upp till 100 kvm samt en komplementbyggnad på upp till 30 kvm. Grannfastigheten ovanför denna är också till salu och på denna står ett timmerhus på ca 60 kvm och idag används båda fastigheterna som en. En unik möjlighet för den som vill ha en lite större fastighet och kanske ha två hus. Adressen på grannfastigheten är Paradisvägen 31.

Mostigen 1, Järpen, Åre kommun

Mostigen 1

Villa
Järpen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
1 975 000 kr
104 m²
4 rum
1 725 m² tomt

Härligt läge centralt i Järpen med skogen och skidspåret som granne! Huset är i bra skick och har en väldisponerad planlösning med tre sovrum, stort lättmöblerat vardagsrum och ett modernt rymligt kök. Renoverat badrum, praktisk klädkammare samt garage. Stor härlig altan i soligt söderläge. Under de senaste åren har fastigheten renoverats där man installerat nytt kök, nytt badrum och gäst-wc, nya golv och målade väggar. Fiber för snabbt och stabilt bredband är installerat.

  • Plus
Bratteggen Körarvägen 12, Kallbygden, Åre kommun
  • Lör 27 apr kl 11:30

Bratteggen Körarvägen 12

Fritidshus
Kallbygden, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
2 375 000 kr
64 m²
3 rum
1 010 m² tomt

På bergsluttningen ovanför Bonäshamn ligger detta energisnåla hus från 2020 med ett härligt sydvästligt läge. Väldisponerad planlösning med fina materialval och vattenburen golvvärme. Vardagsrum med braskamin i öppen planlösning med köket där väggarna är klädda med liggande träpaneler vilket ger en härlig atmosfär. Här finns också en altandörr som leder ut till stor altan i soligt söderläge. Två rymliga sovrum, ett badrum och bra med förvaring i stort förrådsrum. På tomten finns också en tillbyggd friggebod där en del är ett isolerat gästrum och förråd/verkstad i den tillbyggda delen. På baksidan av huset finns en timrad eldstad och en platsbyggd varmrök. Huset är energieffektivt då värmekällan är en luft/vatten värmepump från Mitsubichi Ecodan som förser husets samtliga rum med golvvärme. Bratteggens Fritidsby är beläget på en bergssluttning i soligt västerläge med utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Denna del av Åre är en av fjällvärldens inte bara vackraste men också lugnaste områden, ett trivsamt stugområde på andra sidan Åreskutan, en knapp mil från Järpen och ca 3 mil från Åre. Perfekt läge för dig som vill vara i närheten av Åre. Här har man närhet till allt som den svenska fjällvärlden har att erbjuda. Den vackra bygden möter besökaren inte bara med varm personlighet och god service men också med ett mycket brett aktivitetsutbud. Man kan njuta av friluftsliv i alla dess former, såsom skidåkning, skoteråkning, vandring etc. Fint fiske i Kallsjön, både sommar- och vintertid. Här finns fina tur- och skoterspår och nedanför fritidsbyn ligger Bonäshamn med en badbrygga som kan nyttjas av föreningens medlemmar och en bit bort en småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats.

  • Plus
Björnänge 850, Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun

Björnänge 850

Tomt
Björnänge/Såå/Brattland, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
1 995 000 kr
1 308 m² tomt

Tomt med utmärkt läge och godkänt bygglov! Drömmer du om att bygga ditt eget hus bara några minuter från Åre by? Denna tomt har ett bra läge, på en sluttning ovanför E14 med utsikt över Åresjön. Skidbackarna i Björnen precis runt hörnet och endast några minuters promenad till livsmedelsbutiken, har tomten ett strategiskt läge. Servitut för väg finns och möjlighet finns att ansluta till kommunalt VA. Det beviljade bygglovet är för ett suterränghus i tre plan, med detaljer som presenteras i den bifogade PDF-filen i annonsen. För de som önskar bygga ett annat typ av hus, krävs en separat ansökan om bygglov från Åre kommun då tomten ligger utanför ett detaljplanerat område.

Bydalen 717, Bydalen - Hovde, Åre kommun

Bydalen 717

Tomt
Bydalen - Hovde, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
1 500 000 kr
877 m² tomt

Härlig sluttningstomt med ett av de bästa lägena i Bydalen, ett stenkast från liften och Bydalens längdskidspår samt härlig fjällutsikt över Drommen! Här har du möjligheten att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. Oavsett om du är en passionerad skidåkare eller bara söker efter ett fridfullt fjällparadis med vackra omgivningar, så ger denna sluttningstomt i Bydalen dig en unik chans att förverkliga dina visioner om det perfekta fjällivet. El finns tillgängligt vid tomtgränsen med en anslutningsavgift på cirka 17 500 kr. Fiber finns att ansluta till i området. Kommunalt VA finns vid tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer. Enligt detaljplanen är det tillåtet att bygga ett hus på 120 kvm samt en komplementbyggnad på 30 kvm. Det finns även ett beviljat bygglov för ett suterränghus på ungefär 108 kvm.

  • Plus
Brinkeboda Värdshus, Mörsil, Åre kommun

Brinkeboda Värdshus

Övrigt
Mörsil, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
5 500 000 kr
4 514 m² tomt

Brinkeboda värdshus har de senaste åren renoverats och är idag en anläggning i bra skick med stor potential med sitt läge ca 30 minuter från fem olika skidanläggningar. Fastigheten ligger fint till med utsikt över Indalsälven och fjällvärlden och har bra kommunikationer med både E14 och tågstation endast några hundra meter bort. Restaurangdelen som har ett nytt kök är godkänd för 200 personer och det finns totalt 30 bäddar fördelat på 13 rum och en lägenhet. För den som vill finns även möjlighet att kombinera verksamhet och boende i anläggningen. Indalsälven som ligger nedanför värdshuset är känt för att ha ett av Sveriges bästa trollingfisken och i Mörsil finns det restauranger, matbutik, dagis och grundskola. I Järpen som ligger tio minuter bort finns ett bredare serviceutbud med systembolag, byggvaruhandel, matbutiker och bilbesiktning. Brinkeboda värdshus drivs som B&B sedan juni 2022 och Idag utnyttjas endast ca 200kvm av totalt ca 1000kvm så det finns mycket kvar att utveckla och en stor intäktspotential . Verksamhetens omsättning så som den ser ut idag ligger på ca 900 000kr med en vinst på ca 350 000kr utan löneuttag. Ägarna uppskattar att de lägger ca 15-20 timmar i månaden för att få verksamheten att fungera och det görs ingen aktiv marknadsföring idag. När verksamheten var i full gång med restaurang under pandemin så låg omsättningen på ca 3 000 000 kr/år och hade då tre anställda. Ägarna valde dock att dra ned på verksamheten för att fokusera på andra projekt och därför går verksamheten idag på halvfart. Fastigheten går att köpa i bolag.

Stationsvägen 16, lgh 124, Åre By, Åre kommun

Stationsvägen 16, lgh 124

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
4 595 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/6
3 290 kr/mån
83 545 kr/m²

Välkomna in i denna mycket fräscha lägenhet med balkong i söderläge och två rymliga sovrum. Extra takhöjd ger bostaden rymd och ljus. Nyligen renoverad med nytt kök från Noblessa samt nymålade väggar. Skiffergolv i allrum och duschrum. Parkett i sovrummen. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torkskåp. Centralt belägen intill Åre torg med gångavstånd både till liftsystem och till tågstation. Mycket bra hyresintäkter vid uthyrning. Möbler och inventarier ingår i köpet.

  • Balkong
  • Hiss
Copperhill 17C (J), Åre Björnen, Åre kommun

Copperhill 17C (J)

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
395 000 kr
132 m²
6 rum
1 800 kr/mån
2 992 kr/m²

Andelslägenhet i härliga Björnen. Nyttja 5 veckor per år och ta med hela familjen. Den här lägenheten är 132 kvm och har totalt 5 sovrum. Det finns två badrum varav det ena har bastu. Bra och rymliga ytor för social samvaro. Kamin i allrummet ger en fin stämning under vinterhalvåret. Inredningen är av god kvalitet. Köket är utrustat med allt vad ni behöver under er vistelse. Huset är högt beläget med vacker utsikt mot Åresjön och mot Skutan. Parkering framför huset. Nära till skidväg mot Björnens skidsystem. Fastigheten ägs av en ekonomisk förening som sedan start 2015 har en stabil ekonomisk historik. För år 2024 är följande veckor valda: v. 14, 19, 24, 33 och 42.

  • Balkong
  • Uteplats
Åre strand 5B2 v.14, Åre By, Åre kommun

Åre strand 5B2 v.14

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
170 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
280 kr/mån
2 982 kr/m²

Bo fräscht och kvalitetssäkrat i andelsboende vid Åre Strand, vecka 14. Här har ni nära till alla önskvärda aktiviteter som ni kan tänkas önska er under vistelsen i Åre. Lägenheten är fullt utrustad och snyggt möblerad. Det finns ett sovrum, allrum och kök, ett duschrum med bastu och tvättmaskin. Egen balkong når man via utgång från allrum/kök. Utanför lägenheten, i markplan, finns ett externt skidförråd. och det finns även cykelförråd i området. Parkeringsplats med elstolpe hör till lägenheten. Lägenheten är belägen intill strandområdet i närheten av Holiday Club. Hotellet erbjuder restaurang, shopping, spa, gym och bad. Det är bekvämt gångavstånd till tågstationen - ni behöver egentligen inte ha bilen med er till Åre. Via gångbro från Holiday Club promenerar ni lätt över till stationen och vidare upp mot centrum av Åre. Där når ni livsmedelsbutiker, restauranger och all annan service som finns tillgänglig. Från centrum når ni också liftar, bergbana och den vackra kabinbanan för att ta er vidare upp i backarna. Vid anslutning till RCI är denna andel värd hela 102 000 poäng.

  • Balkong
Åre strand 23:1 vecka 3, Åre By, Åre kommun
Åre strand 23:1 vecka 3, Åre By, Åre kommun, bild 2
Åre strand 23:1 vecka 3, Åre By, Åre kommun, bild 3

Åre strand 23:1 vecka 3

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
150 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1/2
371 kr/mån
1 261 kr/m²

Nyttja möjligheten att åka till Åre och en härlig vintervecka!. Vecka 3 erbjuder bra åkning i backarna och ni kan stressa av i lugnet vid Åre strand. Strandvillan är disponerad i två våningar och har tre sovrum, två duschrum varav det ena med bastu och tvättmaskin. Det finns också en gästtoalett. Allrum och kök bekvämt planerat med mysig braskamin samt utgång till egen uteplats med vy mot sjön. Det ena sovrummet har egen ingång och är självständigt med duschrum och pentry, en så kallad studio. Från sovrummet i studion kommer man ut till en egen uteplats som vetter mot sjön. Till bostaden hör ett skidförråd samt parkeringsplats med elstolpe. Lägenheten är belägen intill strandområdet vid Åresjön. Det är bekvämt gångavstånd till Holiday Club där man hittar restauranger, spa, bowling, bad och gym samt shopping och annan service. Ytterligare några minuters promenad från hotellet ligger Åre torg. Nyttjar du inte andelsveckan för egen del kan du hyra ut den, eller anslut till RCI för att boka andra veckor med hjälp av poäng. Vid anslutning till RCI är andelsveckan värd 114 000 poäng.

  • Premium
  • Uteplats
Tottvägen 111, lgt 203, Åre By, Åre kommun

Tottvägen 111, lgt 203

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
2 050 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/5
2 963 kr/mån
70 690 kr/m²

Välkommen till en liten men funktionell lägenhet med praktisk inredning. På andra våningen ligger denna yteffektiva och trivsamma enrummare med fönster i österläge. Byggnaden är belägen alldeles intill backen med gångbro över till Tottliften. Allrummet är fullt möblerat med bland annat dubbelsäng, köksbord med stolar samt bäddsoffa, soffbord och mediabänk med TV. Praktisk köksdel med litet kylskåp, köksfläkt och häll med två plattor. I hallen finns två garderober, varav den ena med lås för att kunna förvara privata ägodelar. Badrum med klinker och kaklade väggar. Privat skidförråd tillhörande lägenheten samt gemensam tvättstuga som ligger två dörrar bort på samma våning. I källaren finns ett cykelrum med möjlighet att meka. Lägenheten säljs med inventarier och ligger på uthyrningsavtal med Guestit med mycket goda intäktsmöjligheter.

  • Hiss
Åre strand 22:2 V.5, Åre By, Åre kommun
Åre strand 22:2 V.5, Åre By, Åre kommun, bild 2
Åre strand 22:2 V.5, Åre By, Åre kommun, bild 3

Åre strand 22:2 V.5

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
175 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/1
371 kr/mån
1 483 kr/m²

Andelsvecka 5 till salu i strandvilla intill Åre sjö. Njut av en vintervecka i en komplett utrustad och välskött andelsvilla. Tre sovrum med totalt 8 bäddar. I allrum på ovanvåningen finns en bäddsoffa för en vuxen eller två barn . I det rymliga allrummet på bottenvåningen finns en härlig braskamin. Öppen planlösning mot köket. Stor matplats för hela familjen. Från allrummet kommer man ut till en uteplats som vetter mot sjön. Det finns ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt en gästtoalett. Det ena sovrummet består av en separat studio med eget pentry och även duschrum. Denna studio har egen ingång från hallen, och kan alltså nyttjas helt fristående från den stora lägenheten. Även studion har en egen uteplats. Lägenheterna är fullt utrustade och servas med rena lakan, handdukar och slutstädning efter din vistelse. Bekvämt gångavstånd till affärer, aktiviteter och service.

  • Premium
  • Balkong
Åre strand 19:2 v.12, Åre By, Åre kommun
Åre strand 19:2 v.12, Åre By, Åre kommun, bild 2
Åre strand 19:2 v.12, Åre By, Åre kommun, bild 3

Åre strand 19:2 v.12

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
250 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/1
371 kr/mån
2 119 kr/m²

Andelsboende vecka 12 i strandvilla med upp till 10 bäddar. Den här strandvillan, del av parhus, har vecka 12. Endast några få meter till stranden. En kort promenad in till Åre by. Lägenheten är fullt möblerad och är utrustad med allt ni behöver för en bekväm semester. Bostaden har två våningsplan. Totalt finns tre sovrum, två duschrum samt en gästtoalett. Det finns bastu och egen tvättmaskin. Från kök och allrum kommer ni ut på en härlig altan i sydvästläge med vy mot Åresjön. Det ena sovrummet i markplan har egen ingång och är utrustat med eget pentry samt duschrum. Till detta sovrum finns även en egen altan. Denna studio kan hyras ut separat om anslutning till RCI finns. Huset är husdjursfritt. Parkeringsplats till bilen finns strax intill huset. I avgiften ingår service som städning, byte av sänglinne och handdukar, underhåll av utrustning och inventarier samt trådlöst internet.

  • Premium
Åre Strand 6A1, 1, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 6A1, 1

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
850 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/2
1 150 kr/mån
7 589 kr/m²

Känn dig som hemma i Åre! Under 8 veckor per år disponerar du andelslägenheten och veckorna är fördelade över alla årstider. Disponibla veckor varierar från år till år då det finns ett rullande schema för samtliga delägare till bostaden. Lägenheten har två mysiga altaner med tak. Invändigt är lägenheten välutrustad och fullt möblerad. Tre rymliga sovrum med två sängar i varje rum. Från det ena sovrummet leder en dörr ut till en altan. Allrum med öppen spis och utgång till altan. Allrummet och köket har öppen planlösning och skapar ytor för familjens samvaro. Där finns TV-hörna med bäddsoffa och matplats med matbord och gott om sittplatser. Totalt antal sovplatser är 6-8. Det finns också två duschrum varav det ena med bastu. Ytterligare en gästtoalett finns. I hallen finns torkskåp. I anslutning till hallen finns en större klädkammare med gott om plats för avhängning av kläder. Utanför lägenheten finns ett förråd som hör till lägenheten där du kan ställa in skidorna. Det är några minuters promenad till hotellet Holiday Club. Där finns restaurang, spa, bad och gym samt shopping. Från hotellet når du enkelt, via en gångbro, Åre station. Från stationen promenerar du vidare för att nå centrum av Åre by med skidlift, bergbana och kabinbana.

  • Plus
  • Balkong
Atlantvägen 17, Järpen, Åre kommun

Atlantvägen 17

Övrigt
Järpen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
1 300 000 kr
5 286 m² tomt

Välkommen till en Atlantvägen 17, en fastighet med utvecklingsmöjligheter och bra läge med sjöutsikt i centrala Järpen! Tidigare har det bedrivits bygghandel i fastigheten som består av fyra byggnader varav en varmisolerad butikslokal och tre stora förvaringsbyggnader. Med sitt centrala läge i Järpen och närheten till Åre så passar fastigheten till förvaring, förrådsuthyrning eller varför inte öppna en butik igen. Den uppskattade totalytan är på ca 900kvm varav butikslokalen är på ca 300 kvm. Ingen VA finns anslutet till fastigheten. Fastigheten säljs i befintligt skick, dvs tomten kommer inte att vara avstädad och lokalerna kommer ej vara helt tomma.

Granstigen 7, Duved, Åre kommun

Granstigen 7

Fritidshus
Duved, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
4 250 000 kr
42 m²
2 rum
1 519 m² tomt

Trivsam stuga med ski in/ski out på sluttningstomt i Duveds semesterby med fin utsikt och privat läge trots att det ligger intill backen. Huset är i bra skick och är väldisponerat med vardagsrum och kök i öppen planlösning, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, hall med förråd och badrum. I vardagsrummet eldar du i kaminen för värme och njutning medan du betraktar utsikten genom de väl tilltagna fönstren. Från vardagsrummet kommer man ut på en stor altan i soligt söderläge och en bit ned i backen finns en uteplats med trädäck med utsikt över en fjällbäck, här finns alltså gott om utrymme att njuta av den storslagna naturen. På tomten finns också en varmisolerad gäststuga och ett praktiskt kallförråd. Grusad parkeringsplats med gott om plats för ett flertal bilar. Uppfarten är dragen upp till Nestors väg vilket är den smidigaste vägen att ta sig till huset.

Åre Strand 3B1 v.4, Åre By, Åre kommun

Åre Strand 3B1 v.4

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
185 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/2
358 kr/mån
1 667 kr/m²

Stor gavellägenhet en trappa upp med vy mot sjön. Andel v.4 om 111 kvm fördelat på 4 rum totalt, varav 3 sovrum, allrum med eldstad, kök och tre toaletter. Två duschrum varav den ena med bastu. Det ena sovrummet är en så kallad studio. Studion har egen ingång, eget duschrum och pentry och kan alltså nyttjas självständigt. Totalt i lägenheten finns 6-8 bäddar. Perfekt läge mot Åresjön och nära Holiday Club, tågstation och Åre Torg. Gångavstånd till Åre liftsystem för vandring eller cykling i Åre Bikepark. Möjlighet till bad och bowling på Holiday Club. Lekplatser i området. Parkering, linne och städning, välutrustat kök ingår. Lägenheten kan anslutas till RCIs poängsystem och med lägenhetens höga poängvärde kan man byta till sig både vinter och sommarvecka i Åre i mindre lägenhet alternativt semestrar över hela världen. Möjlighet att hyra ut om man själv inte nyttjar sin vecka. Ägarrabatt 10-50% rabatt på Holiday Club mm.

  • Balkong
Huså Stallvägen 7, Huså, Åre kommun

Huså Stallvägen 7

Fritidshus
Huså, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
2 300 000 kr
70 m²
3 rum
1 505 m² tomt

Välkommen till Stallvägen 7 som har ett högt härligt läge med fantastisk utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Trivsamt hus med väldisponerad planlösning med två sovrum, rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning samt nyrenoverat badrum. Gruvbacken i Huså ligger i närheten och på vintern kan man tolka med skoter upp till Åres skidsystem och sedan åka hela vägen tillbaka. Huså och Gruvbacken är känd för att ha en av Sveriges bästa offpist och här spåras det också längdspår på vintern. För den som föredrar skoter finns det gott om skoterleder som tar dig upp på fjället. Sommartid finns bra vandringsleder och strax ovanför huset ligger Husån med bra fiske och nedanför Huså ligger Kallsjön som bla är känd för sina stora Kanadarödingar. Med bil in till Åre tar det ca 25 minuter.

Åre strand 19:1 v.15, Åre By, Åre kommun

Åre strand 19:1 v.15

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
250 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/1
379 kr/mån
2 119 kr/m²

Andelsboende vecka 15 i strandvilla med upp till 10 bäddar. Den här strandvillan, del av parhus, har vecka 15. Endast några få meter till stranden. En kort promenad in till Åre by. Lägenheten är fullt möblerad och är utrustad med allt ni behöver för en bekväm semester. Bostaden har två våningsplan. Totalt finns tre sovrum, två duschrum samt en gästtoalett. Det finns bastu och egen tvättmaskin. Från kök och allrum kommer ni ut på en härlig altan i sydvästläge med vy mot Åresjön. Det ena sovrummet i markplan har egen ingång och är utrustat med eget pentry samt duschrum. Till detta sovrum finns även en egen altan. Denna studio kan hyras ut separat om anslutning till RCI finns. Huset är husdjursfritt. Parkeringsplats till bilen finns strax intill huset. I avgiften ingår service som städning, byte av sänglinne och handdukar, underhåll av utrustning och inventarier samt trådlöst internet.

Björnenvägen 21C (F), Åre Björnen, Åre kommun

Björnenvägen 21C (F)

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
HusmanHagberg Åre
320 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/2
1 569 kr/mån
3 516 kr/m²

Njut av sportlov i Åre, v.8 2024! Fin andelslägenhet med 5 veckor om året att disponera. Utsikt över Åredalen och skutan. Ski in/Ski out-läge. Mysig lägenhet med altan i västerläge mitt i uppskattade Björnen. Det finns tre sovrum, varav det ena med en helt ny dubbelsäng. Totalt 8 -9 bäddar. Fräscht kök med bra basutrustning. Rymlig matplats. Duschrum med bastu samt en extra toalett där det också finns tvättmaskin. Bra förråd inne i lägenheten samt skidförråd. Veckor att disponera 2023 är 27 och 44. Valda veckor för 2024 är 8, 52, 26, 23 och 28 Till höger om huset, nära entrén till lägenheten, finns två parkeringsplatser. Praktiskt vid i- och urlastning. Föreningen har god ekonomi. Byte sker söndagar. Husdjur tillåtna med vissa begränsningar. Val av veckor för 2025 görs vid årsstämman i maj 2024.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 28