Mäklare Therese Hietanen

Therese Hietanen

Om mig

Att vara fastighetsmäklare är ett yrke som innehåller allt jag brinner för! Jag har en mångårig erfarenhet inom sälj- och servicebranschen samt en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, vilket har gett mig kunskaper inom såväl den juridiska som den ekonomiska delen av bostadsaffären. Jag har erfarenhet av att förmedla såväl bostadsrätter och fastigheter som nyproduktion. Funderar du på att sälja, köpa eller värdera din bostad? Tveka inte att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ripgatan 13, Sanden, Bodens kommun

Ripgatan 13

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
1 595 000 kr
105 + 80 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkomna till Ripgatan 13! Här finner du en 1 1/2-plansvilla med inredd källare. På entréplan finns vardagsrum, ett sovrum, badrum samt kök med plats för större matsalsgrupp. På övre plan finns två sovrum samt en wc och i källaren finns två sovrum, tvättstuga, förråd och matkällare. På tomten finns fristående förråd samt en trevlig grillplats. I närområdet finns bland annat matvarubutiker, Stureskolan, lekpark samt jourvårdcentralen. På området finns också busshållsplatser från vilka det går bussar till bland annat Sävast, Sunderbyn och Luleå. Varmt välkomna att boka visning via mäklarens hemsida!

Ljuså 701, Ljuså, Bodens kommun

Ljuså 701

Fritidshus
Ljuså, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
350 000 kr
5 rum
790 m² tomt

Välkomna till Ljuså 701! Letar du efter ett fritidsboende där du kan promenera i lugn och skön miljö? Eller söker du ett hus att renovera för åretrunt boende? Här finns potential att skapa ett boende som passar dina önskemål! På fastigheten finns ett fritidshus om två plan samt en lekstuga. Fastigheten är belägen i fridfull skogsmiljö. I närområdet finns Hollsvattnet och Krokträsk med Hollsvattendammen och Hollsvattenbäcken som rinner vidare mot Karsträsket samt Kvarnträsket. Fritidshuset har kök, två sovrum och vardagsrum på entréplan. På övre plan finns ett allrum och ett sovrum. Bostaden har trevligt ljusinsläpp genom flertalet stora originalfönster, kakelugn och två vedspisar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Ljuså 11, Ljuså, Bodens kommun

Ljuså 11

Villa
Ljuså, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
1 195 000 kr
68 + 40 m²
2 rum
1 815 m² tomt

Välkomna till Ljuså 11! Här bor du granne med härlig natur och en porlande bäck som du kan sitta och ta det lugnt bredvid! Tomten har stora gräsytor som omgärdas av skog. På tomten finns odlingsmöjligheter samt vedbod med ved för ett år, redskapsbod och garage för en bil. Bostaden är en timring som sedan byggts ut. Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall med plats för såväl byråer som sittplatser, nästa rum är köket som har skåp och bänkytor längst hela den ena långsidan samt plats för matbord på andra sidan. Från köket nås vardagsrummet med härlig vedkamin samt utgång till en altan med tak. Från altanen har ni mysig utsikt ned mot vattnet samt över tomten. I nästa del av bostaden finns ett sovrum samt det kombinerade tvätt- och badrummet. Från den här delen nås ett trädäck med utsikt över trädgården på framsidan av huset. Låter detta som ett boende i er smak? Varmt välkomna att boka visning via mäklarens hemsida!

  • Plus
Musikantvägen 30, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Musikantvägen 30

Villa
Södra Svartbyn, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 795 000 kr
246 + 20 m²
7 rum
1 661 m² tomt

Välkomna till Musikantvägen och Södra Svartbyn! Här finner du ett boende som passar perfekt för den stora familjen eller varför inte hyra ut gästhuset? På fastigheten finns ett tvåvåningshus med upp till fem sovrum, vardagsrum med vedkamin samt kök från 2022. Här finns också ett gästhus med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum, badrum med bastu samt tvättstuga med gym. På den trevliga tomten finns ett stort trädäck, ett nyare skotergarage om ca 15kvm samt två mindre förråd. Stor tomt som trots sina två bostadshus och det stora trädäcket har gott om yta för exempelvis kubbspel och andra utomhusaktiviteter. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till bland annat flertalet lekplatser, förskolor och ett nybyggt gym som invigdes år 2022. I området finns Torpgärdsskolan som är en F6 skola och på samma område finns International School of Boden för elever i åldrarna 6-12år. En kort promenad tar dig till busshållsplats med direktbussar till Bodens centrum samt till Luleå via Sävast, Sunderbyn och Gammelstad. Varmt välkomna att boka visning via mäklarens hemsida!

  • Plus
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 2
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 3

Duvgatan 5

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 195 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
834 m² tomt

Välkomna till Duvgatan 5 på Sanden! Här finner ni en trevlig villa med plats för hela familjen. På entréplan finns tre sovrum, vardagsrum med vedkamin, kök med separat matsal samt gäst-wc. På övre plan finns två sovrum samt badrum som renoverades under 2023. På källarplan, som renoverades under 2020, finns ett allrum med öppen spis, ett hobbyrum samt pannrum/förråd och tvättstuga med duschkabin och basturum. Under 2020 lades nytt tak samt utbyggt tak över altanen på bostadens entrésida. Här bor du på promenadavstånd till Bodens centrum med restauranger och butiker samt matvarubutiker, vårdcentral, skolor och kollektivtrafik till bland annat Sävast och Luleå. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium

Visar alla 5