Mäklare Therese Hietanen

Therese Hietanen

Om mig

Att vara fastighetsmäklare är ett yrke som innehåller allt jag brinner för! Jag har en mångårig erfarenhet inom sälj- och servicebranschen samt en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, vilket har gett mig kunskaper inom såväl den juridiska som den ekonomiska delen av bostadsaffären. Jag har erfarenhet av att förmedla såväl bostadsrätter och fastigheter som nyproduktion. Funderar du på att sälja, köpa eller värdera din bostad? Tveka inte att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herkulesgatan 1E, Nedre Stadsdelen, Bodens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Herkulesgatan 1E

Lägenhet
Nedre Stadsdelen, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
1 350 000 kr
76,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 670 kr/mån
17 647 kr/m²

Letar du en helrenoverad tvåa med promenadavstånd till det mesta? Då är det här bostaden för dig! Lägenheten är renoverad med moderna val samt genomgående golv och ljusa väggar i samtliga rum. Köket är smakfullt renoverat med ljusa val och har gott om plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt, från rummet nås en stor inglasad balkong i söderläge. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt lyxig klädkammare. Badrummet är kaklad och utrustat med tvättmaskin. Lägenheten som är belägen på Herkulesgatan 1E ligger några hundra meter ifrån Bodens centralstation som erbjuder pendlingsmöjligheter med såväl buss som tåg. På promenadavstånd finns centrala Boden, restauranger, matvarubutiker och mycket mer. Här bor du i en populär förening med bland annat bastu med relax och motionsrum. I källaren finns förråd samt matkällarförråd i kylrum till samtliga lägenheter samt garage. Trevlig innergård med lekplats, sittplatser och grönytor. Avskilt från innergården finns föreningens parkeringsplatser. Varmt välkommen att boka visning via vår hemsida!

  • Balkong
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun
  • Imorgon kl 17:15
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 2
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 3

Duvgatan 5

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 295 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
834 m² tomt

Välkomna till Duvgatan 5 på Sanden! Här finner ni en trevlig villa med plats för hela familjen. På entréplan finns tre sovrum, vardagsrum med vedkamin, kök med separat matsal samt gäst-wc. På övre plan finns två sovrum samt badrum som renoverades under 2023. På källarplan, som renoverades under 2020, finns ett allrum med öppen spis, ett hobbyrum samt pannrum/förråd och tvättstuga med duschkabin och basturum. Under 2020 lades nytt tak samt utbyggt tak över altanen på bostadens entrésida. Här bor du på promenadavstånd till Bodens centrum med restauranger och butiker samt matvarubutiker, vårdcentral, skolor och kollektivtrafik till bland annat Sävast och Luleå. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Norra Järnvägsgatan 24, Sanden, Bodens kommun

Norra Järnvägsgatan 24

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
1 895 000 kr
105 + 105 m²
7 rum
867 m² tomt

Välkomna till denna trevliga enplansvilla med källare belägen på promenadavstånd till centrala Boden! Bostaden är välskött såväl invändigt som utvändigt. På entréplan finns kök, två sovrum, badrum samt allrum och vardagsrum i halvöppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens uterum med härlig kvällssol och utsikt över gräsytor och vatten. På källarplan finns ett allrum, två sovrum, wc, tvättstuga med bastu och dusch samt förråd och pannrum. Här bor du på promenadavstånd till det mesta, bland annat restauranger, butiker och skolor. I bostadens närhet finns trevliga promenadstråk intill Bodån. Varmt välkomna att boka visning via vår hemsida!

Norra Strandgatan 14A, Centrum, Luleå kommun

Norra Strandgatan 14A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 495 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 737 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkomna till Norra Strandgatan 14A! Letar du efter en renoverad och inflyttningsklar bostad med promenadavstånd till det mesta? Då är det här bostaden för dig! Lägenheten renoverades 2018 med genomtänka val så som enhetligt ek-parkettgolv samt snygga detaljer så som golvlister i ek samt elcentral och internet i ett platsbyggd skåp av ek vilket ger en trevlig touch. Den halvöppna planlösningen mellan bostadens kök, vardagsrum och sovalkov gör att den känns välplanerad och rymlig, lägg där till fint ljusinsläpp genom tre stora fönster. Smarta lösningar för belysning med traditionella lamputtag i kök, vardagsrum och klädkammare, spotlights i vardagsrum, sovalkov och köket samt ljusskena längst gardinskenorna gör att belysningen kan anpassas för varje tillfälle. Här bor du med närhet till strandpromenaden längst Luleås norra hamn som tar dig hela vägen runt Gultzaudden och till badplatsen. Promenadavstånd till såväl restauranger, mataffärer och butiker. Missa inte möjligheten att flytta in i en mycket trevlig bostad! Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Gränsgatan 9D, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 9D

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 745 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 161 kr/mån
20 651 kr/m²

Välkomna till en mycket trivsam bostadsrätt med radhuskänsla och egen ingång. Du välkomnas in i bostaden genom egen entré på markplan med goda förvaringsmöjligheter i såväl garderober som klädkammare. En trappa leder upp till ovanvåningen och bostadens övriga rum som har genomgående ljusa väggar och samma golv vilket ger en trevlig och enhetlig känsla. Stort kök med plats för matbord, två sovrum som båda har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter, badrum med både tvättmaskin och förvaring samt vardagsrum med balkong. Trevlig uteplats på entréplan med möjlighet att möblera med utemöbler och grill samt mysig balkong på ovanvåningen gör att du har uteplatser i två väderstreck. Missa inte möjligheten att flytta in i en mycket trevlig bostadsrätt belägen i ett omtyckt område. Här bor du med närheten till både Luleå centrum och de fina parkområdena vid Skurholmsfjärden. För dig som har barn finns närhet till såväl förskolor som lekplats. En bostad och ett område som passar alla. Varmt välkomna att boka visning via vår hemsida!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5