Mäklare Therese Hietanen

Therese Hietanen

Om mig

Att vara fastighetsmäklare är ett yrke som innehåller allt jag brinner för! Jag har en mångårig erfarenhet inom sälj- och servicebranschen samt en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, vilket har gett mig kunskaper inom såväl den juridiska som den ekonomiska delen av bostadsaffären. Jag har erfarenhet av att förmedla såväl bostadsrätter och fastigheter som nyproduktion. Funderar du på att sälja, köpa eller värdera din bostad? Tveka inte att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Strandgatan 14A, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Norra Strandgatan 14A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 395 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 065 kr/mån
26 827 kr/m²

Välkomna till Norra Strandgatan 14A! Letar du efter en renoverad och inflyttningsklar bostad med promenadavstånd till det mesta? Då är det här bostaden för dig! Lägenheten renoverades 2018 med genomtänka val så som enhetligt ek-parkettgolv samt snygga detaljer så som golvlister i ek samt elcentral och internet i ett platsbyggd skåp av ek vilket ger en trevlig touch. Den halvöppna planlösningen mellan bostadens kök, vardagsrum och sovalkov gör att den känns välplanerad och rymlig, lägg där till fint ljusinsläpp genom tre stora fönster. Smarta lösningar för belysning med traditionella lamputtag i kök, vardagsrum och klädkammare, spotlights i vardagsrum, sovalkov och köket samt ljusskena längst gardinskenorna gör att belysningen kan anpassas för varje tillfälle. Här bor du med närhet till strandpromenaden längst Luleås norra hamn som tar dig hela vägen runt Gultzaudden och till badplatsen. Promenadavstånd till såväl restauranger, mataffärer och butiker. Missa inte möjligheten att flytta in i en mycket trevlig bostad! Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Sommarstigen 3, Björkelund, Bodens kommun

Sommarstigen 3

Villa
Björkelund, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
1 495 000 kr
157 + 81 m²
5 rum
740 m² tomt

Välkomna till Sommarstigen 3 på Björkelund! Här erbjuds du boende på två plan med källare. På entréplan finns kök, matrum, vardagsrum, allrum och badrum. På övre plan finns två större sovrum och wc samt balkong. På källarplan finns duschrum med bastu samt stora outnyttjade ytor. Här finns potential att skapa goda förvaringsmöjligheter, en stor tvättstuga eller varför inte ett snickeri eller ateljé? Bostaden har renoverade ytskikt på såväl entréplan som ovanvåningen samt nytt kök i öppen planlösning till matplatsen. Det finns potential att utforma bostaden och dess trädgård efter egen smak. Här finns också ett fristående förråd/garage, för dig som önskar garageplats finns potential att skapa det i den byggnaden. På Björkelund bor du i ett familjevänligt villaområde med närhet till såväl promenadstråk i skogsmiljö som längst strandpromenaden. Närheten till centrala Boden gör att du kan promenera eller cykla in till centrum på bara några minuter. Varmt välkomna att boka visning via vår hemsida!

Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 2
Duvgatan 5, Sanden, Bodens kommun, bild 3

Duvgatan 5

Villa
Sanden, Bodens kommun
HusmanHagberg Boden
2 295 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
834 m² tomt

Välkomna till Duvgatan 5 på Sanden! Här finner ni en trevlig villa med plats för hela familjen. På entréplan finns tre sovrum, vardagsrum med vedkamin, kök med separat matsal samt gäst-wc. På övre plan finns två sovrum samt badrum som renoverades under 2023. På källarplan, som renoverades under 2020, finns ett allrum med öppen spis, ett hobbyrum samt pannrum/förråd och tvättstuga med duschkabin och basturum. Under 2020 lades nytt tak samt utbyggt tak över altanen på bostadens entrésida. Här bor du på promenadavstånd till Bodens centrum med restauranger och butiker samt matvarubutiker, vårdcentral, skolor och kollektivtrafik till bland annat Sävast och Luleå. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium

Visar alla 3