Mäklare Isac Wemmel

Isac Wemmel

Om mig

Jag är glad, driven och engagerad. Det innebär att jag går all-in för det jag älskar. När jag fick möjligheten att läsa till fastighetsmäklare kändes det naturligt för mig, möjligheten att få jobba med att erbjuda hög service kombinerat med bostäder som jag känner en passion för passar mig perfekt. Hög service för mig innebär att jag gör det där lilla extra, vilket summeras bra med HusmanHagbergs värdeord Äkta Passionerad Vinnare. Mitt mål är att din bostadsaffär ska vara den bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 2
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 3

Tjädervägen 13

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 695 000 kr
194 + 15 m²
7 rum
746 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt ståtlig villa i klassisk stil som måste upplevas på plats! Utanför bostadshuset finns en underbar trädgård och en härlig uteplats där familjen kan njuta av utomhusaktiviteter och sociala sammanhang. Detta är den perfekta platsen för sommarkvällar med hela familjen! Här finns även solceller med en beräknad produktion på 12 500 kWh/år. Bostadshuset om över 200 kvm erbjuder bland annat ett högkvalitativt Mobalpa kök, en härlig öppenspis med insats för uppvärmning och mysfaktor. Källaren är nyrenoverad år 2016 i modern stil och inrymmer bland annat ett stort badrum och bastu. Övre plan inrymmer fyra stora sovrum samt ett helkaklat ensuite-badrum med bubbelbadkar. Villans generösa utrymmen och välplanerade rum skapar ett hem designat för att passa hela familjen. Här finns även elbilsladdare med säkringsövervakning. På Tjädervägen bor du med gångavstånd till centrala Munkedal med bland annat förskolor, Munkedal tågstation samt livsmedelsbutiker och natursköna promenadstråk i ett familjevänligt område. Kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel för mer information.

  • Premium
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Vattersröd 4

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 695 000 kr
30 m²
2 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till Vattersröd 4 och detta fantastiska ogenerade läge med knappt en kilometer ner till salta bad i Åbyfjorden! Möjlighet till båtplats finns via Risdals Bryggförening, något som nuvarande ägare inte haft användning för. Nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar de senaste åren. Bland annat har ytdränering, tilläggsisolering av stugan samt utfyllnad och ny gräsmatta genomförts. Stugan har ett allrum med tak öppet till nock, ett nyrenoverat sovrum och ett klassiskt kök. Uterummet är inbyggt, detta gjordes under förra året i samband med ytdränering och grusläggning. Det har även installerats en förbränningstoalett. Den lilla gäststugan är isolerad och har genomgått en renovering med bland annat nytt golv, här finns även en våningssäng. Här bor du på kort avstånd till de fantastiska kustpärlorna såsom Örn, Bohus Malmön, Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand. Det är även cykelavstånd till Rödsgubben och för att förgylla sommarkänslan med färska jordgubbar samt Stenugnsbageriet. I närheten finns även Kustcharken som med sitt enastående utbud är ett ställe man inte vill missa, snart finns även en barbecue uteservering i anslutning till butiken! På fastigheten finns en grävd brunn som står för vattenförsörjningen sommartid. Till brunnen finns en elektrisk pumpautomat med trycktank som förser kök och tvättfat i uthus med vatten. Inför vintern töms systemet på vatten och pumpautomaten förvaras i den uppvärmda gäststugan. För mer information eller för att boka en förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel: 073 961 92 94.

  • Premium
Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 13D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
4 109 kr/mån
21 486 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna fina etta med fransk balkong på Slotteberget i centrala Strömstad med bedårande utsikt över Strömsvattnet från både köket och vardagsrummet! Lägenheten har genomgående ljusa och trevliga ytskikt med nyare kök i modernt utförande samt badrum från stambytet 2011. Här bor ni mitt i stan med närhet till det mesta! På kort avstånd når du centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även härliga promenadstråk längs havet, naturen och Strömsån. Varmt välkomna att boka er på visning!

Tallåsvägen 2A, Tanumshede, Tanums kommun

Tallåsvägen 2A

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 495 000 kr
150 + 110 m²
10 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till Tallåsvägen 2 till denna familjevänliga villa med uterum och garage i Tanumshede. En plats som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Fastigheten är 1063 kvm och på denna finns ett bostadshus om 150kvm som har varsamt renoverats under senare år. Här ges möjlighet till uthyrning med två separata lägenheter för den som önskar, som ger både flexibilitet och ekonomisk fördel. En välskött trädgård som erbjuder både grönska och privatliv, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Centralt belägen med bekvämt avstånd till skola (F-9), köpcentrum, matbutiker, apotek, vårdcentral samt flera restauranger. Fiber finns! Bostadshuset har genomgått en noggrann besiktning av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda-felförsäkring vid överlåtelsen för er trygghet. Kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats på nära håll – boka er på visning redan idag!

Visar alla 4