Mäklare Emma Dam

Emma Dam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Milligatan 10, null, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Milligatan 10, null, Borås kommun, bild 2
Milligatan 10, null, Borås kommun, bild 3

Milligatan 10

Villa
Borås kommun
HusmanHagberg Borås
2 495 000 kr
135 + 35 m²
5 rum
705 m² tomt

Välkommen hem till en trevlig enplansvilla. Här erbjuds en klokt planerad familjevilla, praktiskt med allt samlat på ett plan. Kök och vardagsrum i öppen social yta, fyra privata sovrum och två badrum. Dessutom ett mysigt inglasat uterum, härlig altan och privat trädgård som vetter mot naturen. Utomhus väntar en lättskött trädgård som bjuder in till lek och altanen är perfekt synkad med kvällssolen. Här finns massa olika vinklar och vrår att njuta på med naturen precis intill. Stensatt uppfart med plats för ett flertal bilar och garage med direkt tillgång till huset. Här bor du med bra läge i ett trevligt villaområde med närhet till förskola och skola. Fina vandringsleder runt hörnet och bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Bostaden är besiktigad av Byggrådet, läs gärna protokoll under ”viktiga dokument och länkar”. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Guldbrandsgatan 32, Trandared, Borås kommun
Guldbrandsgatan 32, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 32, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 32

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
3 275 kr/mån
19 274 kr/m²

Med bra läge på Trandared väntar denna trivsamma lägenhet. Två rum och kök, storlek större om 62 kvadrat. Här erbjuds ett stilrent renoverat kök och helkaklat badrum. Genomgående fina ytskikt, charmigt snedtak samt en stor walk-in-closet kan mycket väl användas som kontor om så önskas. Dessutom har du en härlig balkong med utsikt över naturen och kvarteret. Solen är med som trevligt sällskap från morgon till kväll. Brf Pilkogret är en stabil och omtyckt förening. Här bor du i ett lugnt område, nära till ICA med postombud, bageri och fina promenadstråk kring Kransmossens grönområde. Bussarna går med täta förbindelser in till stadskärnan. Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 28, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 28

Lägenhet
Boda, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 520 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 340 kr/mån
18 095 kr/m²

Lägenheterna i detta hus gjordes om till bostadsrätter 2016 och i samband med det gjordes en omfattande renovering. Denna trivsamma trerummare har ett stilrent kök, genomgående ekparkett och helkaklat badrum. Här kan du bara flytta in och börja bo! Bostaden om hela 84 kvadrat erbjuder luftiga ytor, två stora sovrum med bra förvaring samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen med utsikt över den lugna innergården. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Här bor du i en stabil och trevlig förening med fin innergård, uteplatser och lekplats. Bastu och gym finns att hyra mot en årskostnad. Föreningen har även övernattningslägenhet, festlokal samt laddstolpar för elbil. Matbutik, förskola och skola finns i närområdet. Bussen går med täta förbindelser till stadskärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 19:00
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 1C, Hestra, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 1C

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 421 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsstaden som lever upp till sitt namn. Här väntar en lägenhet med radhuskänsla som upplåts med bostadsrätt. Bostaden stod klar för inflytt 2016 och erbjuder genomgående hög standard med smakfullt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det är modernt, fräscht och trivsamt. Bostaden om 55 kvadratmeter har öppna ytor, fint ljusflöde och bra förvaringsmöjligheter. Från balkongen ser du ut över kvarteret med sol som sällskap hela eftermiddagen. Sammanfattningsvis så är här rymligt, ljust och öppna famnen ut mot naturen. Här bor man i ett grönskande område med lekplats, boulebana, bastu och ett gym för föreningens medlemmar. En oas med vacker innergård och närhet till det mesta. Grönområden, vandringsleder och fin sjö med badplats. Skola och förskola finns i området, god kommunikation med buss och närhet till affär. Varje bostadsrättsinnehavare erbjuds parkering mot avgift. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Parkgatan 1B, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Parkgatan 1B

Lägenhet
Parkstaden, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
1 750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/4
5 908 kr/mån
25 000 kr/m²

Charmig trerummare med öppen spis, gavelläge och två balkonger varav en är inglasad. I gröna Parkstaden bor du stadsnära men samtidigt precis intill grönområden med fina promenadstråk längs Ramnasjön. Detta hem erbjuder fina detaljer som en fullt fungerande öppen spis, fina furugolv och smakfullt renoverat kök. Det är högt i tak, luftigt och fint ljusinsläpp i hela bostaden med rogivande utsikt. Från sovrummet nås den inglasade balkongen, härifrån ser du ut över innergården utan något hus på nära håll, privat och skönt! Perfekt söderläge dessutom med sol precis hela dagen. Från vardagsrummet nås den andra balkongen med västerläge där solen håller dig sällskap hela kvällen. Bra läge i området med en härlig innergård att njuta av alla årstider. Närhet till fina promenadstråk, Ramnaparken och Ramnasjön. Endast 5 minuters promenad till Borås resecentrum och centrum. Närbutik runt hörnet med postombud. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Sjöbogatan 58, Sjöbo, Borås kommun

Sjöbogatan 58

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
HusmanHagberg Borås
645 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
3 193 kr/mån
17 917 kr/m²

Välkommen hem till en trivsam etta med balkong. Lägenheten är i fint skick med nyrenoverat kök, mycket smakfullt gjort med fina färg- och materialval. Det charmiga grangolvet är slipat och väggarna är målade i milda färger. Här bor du i ett uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från två riktningar som ger ett harmoniskt ljusflöde. Köket är rymligt med plats för matbord och i vardagsrummet får både soffa och säng plats. Dessutom har du en härlig balkong som vetter mot södersolen. På Sjöbogatan 58 bor du i ett naturskönt område med motionsspår, naturområden och mataffär. Ett lugnt villaområde med täta kommunikationer, nära till affärer i Knalleland, simarena och fina strövområden i Rya Åsar och Almenäs. I föreningen finns ett gym som är fritt att använda för medlemmarna. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Emma Dam 0730-98 39 53 eller via mail: [email protected]

  • Balkong

Visar alla 6