Mäklare Astrid Gesteby

Astrid Gesteby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollsjöheden 2, null, Säters kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30

Trollsjöheden 2

Villa
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
895 000 kr
86 + 38 m²
4 rum
755 m² tomt

Välkommen till lugna och mysiga Trollsjöheden och denna hemtrevliga enplansvilla. Här bor man med naturen precis runt knuten, gångavstånd till badplats samt en kort biltur till Romme alpin! Här erbjuds ett bekvämt och praktiskt boende i ett plan med tillhörande garage. Planlösningen är smart utformad med ett kök, flertalet sovrum, ett rymligt vardagsrum, samt badrum Här finns även praktiska utrymmen som en tvättstuga, förvaringsutrymmen och ett vidbyggt garage som kompletterar bostaden. Detta hem är en fridfull plats omgivet av naturen, där skogen blir din närmaste granne. Tomten är mångsidig och erbjuder möjligheter till odling och trädgårdsland på baksidan av huset. Det som verkligen gör detta boende speciellt är dess potential som fritidsboende året runt. Sommartid kan du utforska de närliggande sjöarna med utmärkta badmöjligheter, medan vintern bjuder på skoterspår och längdskidåkning i de vackra omgivningarna. Dessutom finns Romme Alpin, med fantastiska skidmöjligheter, bara 10 minuter bort! Huset säljs delvist möblerat. Säljaren har i samband med försäljningen valt att friskriva sig ansvaret gällande dolda-fel. Låga driftkostnader tack vare bergvärmepumpen. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Plus
Mässanvägen 103, null, Ludvika kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Mässanvägen 103, null, Ludvika kommun, bild 2
Mässanvägen 103, null, Ludvika kommun, bild 3

Mässanvägen 103

Villa
Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
5 695 000 kr
170 m²
5 rum
10,6 ha tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva en underbar fastighet vid Väsman! Denna fastighet erbjuder allt man kan önska sig för ett drömboende. Huset, som ursprungligen byggdes 1950, har genomgått betydande utbyggnader 2016 och 2021 och har kontinuerligt renoverats med omsorg och stil. Planlösningen är noggrant anpassad för att maximera den vackra utsikten över sjön Väsman, där både sovrum, kök samt vardagsrum vetter mot vattnet. Bostadshuset är rymligt och inbjudande med fem rum och kök, samt ett mysigt gästhus för besökare. Dessutom finns ett nästan nybyggt dubbelgarage med en hobbydel, en bastubyggnad med vedeldad bastu och relax, och flera praktiska förrådsbyggnader. Utomhusmiljön är lika imponerande med stora altaner, en rejäl brygga och en trivsam uteplats. Gästhuset erbjuder bekvämt boende för gäster, samt alla byggnader är vackert belägna med utsikt över sjön. Tomten är privat och erbjuder en härlig plats för avkoppling och naturupplevelser. Belägen i Ludvika vid Mässanområdet, sträcker sig fastigheten över hela 106 232 kvadratmeter (typkod 120, bebyggd landbruksenhet). Den nedre delen av tomten, cirka 2,1 hektar, inkluderar en liten björkpark och vanlig tomtmark, medan den övre delen, cirka 8,5 hektar, består av produktiv skogsmark. Mässanområdet är en lugn och trivsam plats, bara 15 minuter med bil från Ludvika. Välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
Lennheden 155, null, Borlänge kommun

Lennheden 155

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
650 000 kr
45 m²
4 170 m² tomt

Strax utanför stan, i den trevliga byn Lennheden ligger detta mysiga fritidshus. Har man intresse för odling och trädgård är möjligheterna enorma. Den stora tomten består av flertalet perenna buskar och träd, rosor, stora grönytor och flertalet odlingsbäddar. I huset finns två rum, en hall och en takad altan (badrum och kök finns ej) och på gården finns ett timrat härbre, en uthuslänga, ett rökeri. Låt er inte skrämmas av närheten till järnvägen, den trafikeras endast med två godståg om dagen. Välkommen med Er visningsanmälan redan i dag!

Gammelgårdsvägen 4, Forssa, Borlänge kommun

Gammelgårdsvägen 4

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 995 000 kr
175 + 10 m²
6 rum
949 m² tomt

Välkommen till Gammelgårdsvägen 4! På den lugna återvändsgatan Gammelgårdsvägen står denna pampiga villa med brutet tak i lertegel och en vacker Faluröd fasad. Redan på glasverandan slås man av det härliga ljusinsläppet, de charmiga bevarade detaljerna och den trevliga atmosfären. I de stora rummen som ligger i fil finns en öppen spis, vilket ger en känsla av hemtrevnad och elegans. På entréplan finns ett kök, ett rymligt vardagsrum, en matsal samt ett sovrum som för närvarande används som kontor. Här finns även ett badrum och en praktisk tvättstuga. Dessutom finns ett härligt uterum som förlänger sommarsäsongen. På ovanvåningen finner du tre rymliga sovrum, ett stilrent badrum och en härlig balkong som bjuder in till avkoppling . Källaren erbjuder förvaringsutrymmen och ett pannrum. På gården finns ett garage samt en förrådsbyggnad för extra förvaringsbehov. Baksidan av huset är en insynsskyddad, prunkande oas med flertalet rabatter och grönytor som inbjuder till lek och avkoppling. Trädgården är mycket välskött och organiserad, vilket gör den till en fröjd för ögat. Ett stenkast bort ligger populära Gammelgården med sitt sommarcafé och allsångskvällar i en genuin miljö. Strax nedanför slingrar sig Dalälven fram med fina intilliggande promenadstråk, vilket gör området perfekt för naturälskare.

Tångringsgatan 14, null, Borlänge kommun

Tångringsgatan 14

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 350 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 399 kr/mån
17 881 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan 14 och denna trevliga bostadsrätt om tre rum och kök. Trevlig bostadsrätt där du möts av en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ett rymligt kök med plats för matgrupp, ett vardagsrum med utgång till en härlig balkong samt 2 sovrum och gott om plats för förvaring. Förmånlig månadsavgift om 3399 kr/månad inklusive värme, internet samt bostadsrättstillägg. Föreningen har en stabil ekonomi och inkluderar både Kabel-TV och internet i månadsavgiften. Här bor du centralt med gångavstånd till alla bekvämligheter så som kupolen, centrum, matbutiker samt resecentrum. Tvättstuga samt förråd finns i källaren. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Röda vägen 17, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Röda vägen 17

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 083 kr/mån
18 500 kr/m²

Nytt lägre pris Välkommen till denna trevliga tre-rumslägenhet med ett fint kök som har plats för en matgrupp. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med plats för både soffgrupp och matgrupp, samt utgång till en härlig inglasad balkong. Badrummet är fräscht med dusch, WC, kommod och tvättmaskin. Lägenheten har ett större sovrum och ett mindre sovrum som passar perfekt även som kontor. Här finns även en rymlig klädkammare. Två förråd samt en tvättstuga finns i källaren. Lägenheten har renoverats under åren. En praktisk och trivsam bostad som erbjuder det mesta man kan önska. Välkommen med din visningsanmälan.

  • Plus
  • Balkong
Blåbärsstigen 23, Medväga, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30

Blåbärsstigen 23

Radhus
Medväga, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 750 000 kr
108 + 20 m²
5 rum
405 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus på Blåbärsstigen 23. Den välkomnande hörntomten och det härliga solläget skapar en avslappnad och trivsam miljö. När du kliver in på bottenvåningen möts du av en praktisk och inbjudande hall med gott om plats för förvaring. Här finns även två mysiga sovrum, ett badrum, en rymlig klädkammare, en tvättstuga och ett förråd – allt för att underlätta vardagen. På ovanvåningen möts du av en fin planlösning där det stilfullt renoverade köket och vardagsrummet från 2019 blir en naturlig samlingsplats. Här finns också ytterligare två rymliga sovrum och ännu ett badrum. Uteplatsen på baksidan bjuder in till avkoppling och trevliga stunder tillsammans, medan den inbjudande entrén på framsidan ger ett varmt välkomnande. Beläget i det populära området Medväga, erbjuder detta radhus närhet till natur och bekvämligheter som kommunikationer, förskola, skola och mataffärer. Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt vid visning. Välkommen att boka dig på visning.

  • Plus
Södra Hörksvägen 88, null, Ludvika kommun

Södra Hörksvägen 88

Fritidshus
Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
895 000 kr
60 m²
3 rum
2 481 m² tomt

Välkommen till Södra Hörksvägen 88! Ett rött mysigt torp med stor charm. Här finns ett kök som renoverades 2014 och ett charmigt allrum på entréplan. En trappa upp finns 2 sovrum och gott om förvaringsutrymme. Utedusch finns i anslutning till huset. Egen grävd brunn på tomten med vatten indraget till det stora huset. Ännu en byggnad finns på tomten med förråd samt utedass (uppskattad area på 50 kvm) . Möjlighet att dra in vatten till detta hus för att göra ett duschrum. Delar av inventarier kommer att ingå i köpet samt kolgrill och gräsklippare. Huset är besiktat samt doldafel - försäkrat och protokollet presenteras inom kort. 10 minuters promenad till badplats med långgrund sandstrand. Välkommen med din visningsbokning!

Majorsgatan 18B, Forssa, Borlänge kommun

Majorsgatan 18B

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 350 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 664 kr/mån
18 367 kr/m²

Smakfullt renoverad 3:a i populära och lugna Forssa! Genomgående fräscha och stilfullt renoverade ytskikt. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Stabil och välskött förening. Gångavstånd till förskolor, skolor, mataffär och natrsköna omgivningar. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Bo Eriks väg 9, Skräddarbacken, Borlänge kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45

Bo Eriks väg 9

Radhus
Skräddarbacken, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 090 000 kr
111 + 5 m²
5 rum
355 m² tomt

Nytt lägre pris! Möjlighet till snabb inflyttning. Mysigt parhus i Skräddarbacken - Perfekt för barnfamiljen! Upplev charmen i detta välplanerade parhus på Bo Eriks väg 9 i barnvänliga Skräddarbacken. Här har du 111 m² boyta fördelat på 5 rum, perfekt för hela familjen. Renoverat kök från 2022 med moderna bekvämligheter gör matlagningen till en fröjd. Njut av rymliga sovrum, varav tre kan bli fyra om du önskar. Två badrum ger bekvämlighet för alla. Från vardagsrummet når du ett inglasat uterum som förlänger säsongen. Koppla av på den stora altanen med eldstad och ditt eget spabad - perfekt för mysiga kvällar under bar himmel. Isolerat och inrett förråd på gården med el och internet, perfekt för hemmakontoret. Gott om förvaringsutrymmen gör det enkelt att hålla ordning och reda. Fjärrvärme ger bekväm uppvärmning och låga driftskostnader. Skräddarbacken är ett omtyckt område med närhet till skola, förskolor och natur. Perfekt för barnfamiljer som vill ha allt i närheten. Energiklass B - ett utmärkt betyg som visar på husets energieffektivitet. Lättskött trädgård ger dig mer tid att njuta av ditt nya hem. Besiktningsprotokollet samt energideklarationen finns under "viktiga dokument". Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gagnbro 60, null, Borlänge kommun

Gagnbro 60

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 995 000 kr
65 + 95 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Nytt lägre pris!! Välkommen till detta charmiga och mysiga timmerhus i idylliska Gagnbro. Här, uppe på höjden, erbjuder det röda timmerhuset en fantastisk utsikt över den vidsträckta Dalälven. Med sina 65 kvadratmeter rymmer denna villa två sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en mysig kamin, ett kök med plats för matgrupp, samt ett badrum. I källaren finner du gott om förvaringsutrymmen, garage och pannrum. Uppvärmning är jordvärme. Nuvarande ägare installerade solceller år 2023. Här bor du med närhet till den vackra Dalälven samt endast hundra meter till båtplats genom en stig. Till fastigheten hör även ett servitut med fiskerätt i älven samt kräftfiske ingår. Trädgården är en fröjd för ögat med sina plommon- och äppelträd bredvid ett tilltalande planteringsland som inbjuder till odling. Under 2025 planeras vägen utanför (E16) dras om så den inte längre går mellan fastigheten och älven, se mer på Trafikverket. För naturens älskare finns det gott om utflyktsmöjligheter. Med promenadavstånd till Dalälven kan du njuta av fiske och stillhet vid vattnet. Det omgivande landskapet lockar med fina vandrings- och cykelleder. Havtrollets badplats är en lockande oas under sommardagarna. Närheten till Gagnefs och Dalsjös golfbanor samt Romme alpin för vinteraktiviteter gör platsen perfekt för sport- och friluftslivsentusiaster. Närhet till Borlänge stad med alla bekvämligheter, inklusive skolor. Denna idyll bjuder generöst på soltimmar och flera uteplatser för avkoppling och gemenskap med familj och vänner. Huset är besiktat med doldafel-försäkring samt nyligen energideklarerat. Välkommen med din visningsanmälan!

Hagavägen 1C, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 18:15

Hagavägen 1C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 462 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 1c. Denna fina gavellägenhet, med ljusa och charmiga rum, sträcker sig över 60,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen i en mycket eftertraktad förening, med en bekväm hiss och en härlig inglasad balkong. Köket är både ljust och trivsamt, renoverat år 2017 och utrustat med en ny kyl/frys från 2023. Badrummet är stilrent i neutrala färger med dusch. Rymligt vardagsrum som öppnar upp till den inglasade balkongen samt ett sovrum. Enhetliga golv i hela lägenheten. Centralt placerad, med gångavstånd till stadskärnan, Kupolen köpcentrum, resecentrum, Norra Backa och den nya högskolan som planeras öppna i vår. Månadsavgiften täcker kostnader för värme, vatten, bredband/tv och bostadsrättstillägg. Varmt välkommen med din visningsanmälan idag.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Söderforsgatan 6, Forssa, Borlänge kommun

Söderforsgatan 6

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
4 995 000 kr
257 + 12 m²
7 rum
3 053 m² tomt

På Söderforsgatan 6 reser sig en imponerande disponentvilla, en elegant plats med vackert bevarade detaljer som funnits i över ett sekel. Redan i hallen möts man av en fantastisk rymd i och med den väl tilltagna takhöjden. Många originaldetaljer så som kakelugnar, serveringsgång, höga fotlister, betjäningsklocka och mäktiga rum i fil finns bevarade. Huset rymmer fem generösa sovrum, perfekt för den som söker gott om utrymme. Fiskbensparkett och smakfulla tapetval skapar en balans mellan det klassiska och det samtida. Stor tomt i lugnt och barnvänligt område. Huset har jordvärme som uppvärmningsssytem. Det här är ett hem utöver det vanliga, välkommen att uppleva det på plats! Huset är besiktat och dolda-felförsäkrat, protokoll finns under "dokument".

Hemgatan 2, null, Borlänge kommun

Hemgatan 2

Övrigt
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 995 000 kr
120 m²
1 516 m² tomt

Renoverad hyresfastighet i mycket gott skick med ett bra läge. Här finns möjlighet att kombinera boende och verksamhet. Låga driftskostnader då bergvärme är installerad! Fastigheten genomgick år 2008 en större renovering med bland annat nytt tak, nya fönster samt nya fasad. Invändigt har majoriteten av alla ytskikt uppdaterats med bland annat ett helt nytt kök. Entréplan inrymmer 120 kvm och består fyra stycken kontor, ett konferensrum, två stycken toaletter samt ett rymligt kök med plats för matbord. Övervåningen består av en bostadadel om 120 kvm och inrymmer 4 rum och kök varav 3 stycken sovrum. Denna del har även den renoverats år 2008 med smakfulla färgval. Separat entré till kontorsrummen samt entré med trapphus till bostadsdel och källaren. Fräsch och rymlig källardel om 105 kvm. 8 stycken parkeringsplatser varav 6 stycken med eluttag. Kontorsdelen, lägenheten samt del av källarplan är uthyrda och enligt nuvarande hyresavtal är intäkterna på 300.000 kr/ år. Till fastigheten hör också ett äldre hus som kräver renovering. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns draget till huset. Från fastigheten tar med sig enkelt med bil in till de centrala delarna av Borlänge på 5 minuter och till Falun på ca 15 min. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 14