Mäklare Astrid Gesteby

Astrid Gesteby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myggsjön 52, null, Borlänge kommun

Myggsjön 52

Fritidshus
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 195 000 kr
51 m²
3 rum
1 940 m² tomt

Charmigt och välskött fritidhus med gårdkänsla i natursköna milöjer! Fastigheten inrymmer flertalet timrade byggnader, förutom själva storstugan finns en rymlig gäststuga, ett härbre samt en vedbod. Alla byggnader är i bra skick och har kontinuerligt underhållits under dom senaste åren med såväl nya tak som målning. Gården erbjuder gott om sällskapsytor och flera bäddar tack vare storstugan och den rymliga gäststugan. Till både huvudhuset och gäststugan finns el indraget. WC och duschdel finns i anslutning till storstugan. Här bor man i en lugn och rogivande miljö med naturen och skogen runt hörnet. Med gångavstånd når man även den fina allmänna badplatsen i Myggsjön. Till såväl Borlänge som Ludvika tar man sig på 20 minuter och till Romme alpin tar det endast 15 minuter! Även det fina fjälliknande skidspåren i Gyllbergen ligger en kort bilfärd bort. Majoriteten av allt bohag samt övrigt lösöre ingår i köpet. Välkommen på visning.

Gagnbro 60, null, Borlänge kommun

Gagnbro 60

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 195 000 kr
65 + 95 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga timmerhus i idylliska Gagnbro. Här, uppe på höjden, erbjuder det röda timmerhuset en fantastisk utsikt över den vidsträckta Dalälven. Med sina 65 kvadratmeter rymmer denna villa två sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en mysig kamin, ett kök med plats för matgrupp, samt ett badrum. I källaren finner du gott om förvaringsutrymmen, garage och pannrum. Uppvärmning är jordvärme. Nuvarande ägare installerade solceller år 2023. Här bor du med närhet till den vackra Dalälven. Till fastigheten hör även ett servitut med fiskerätt i älven samt kräftfiske ingår. Trädgården är en fröjd för ögat med sina plommon- och äppelträd bredvid ett tilltalande planteringsland som inbjuder till odling. För naturens älskare finns det gott om utflyktsmöjligheter. Med promenadavstånd till Dalälven kan du njuta av fiske och stillhet vid vattnet. Det omgivande landskapet lockar med fina vandrings- och cykelleder. Havtrollets badplats är en lockande oas under sommardagarna. Närheten till Gagnefs och Dalsjös golfbanor samt Romme alpin för vinteraktiviteter gör platsen perfekt för sport- och friluftslivsentusiaster. Närhet till Borlänge stad med alla bekvämligheter, inklusive skolor. Denna idyll bjuder generöst på soltimmar och flera uteplatser för avkoppling och gemenskap med familj och vänner. Välkommen med din visningsanmälan!

Kalkstensgatan 6, Forssa, Borlänge kommun

Kalkstensgatan 6

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 095 000 kr
91 + 56 m²
4 rum
964 m² tomt

Välkommen till Kalkstensgatan 6. OBS SÄNKT PRIS!! Denna villa, belägen i det populära området Forssa, erbjuder en total boyta på 91 kvadratmeter fördelat över två våningar samt en rymlig källare. Vid entrén möts du av en väl tilltagen hall, kök och matsal, vardagsrum, ett sovrum samt en liten wc. På övervåningen hittar du två generösa sovrum och ett badrum som renoverades år 2015 och utrustades med golvvärme. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymme. Huset är dränerat 2009, renoverat taket samt byggt garage 2013, renoverad badrum 2015, ny el i hela fastigheten (inte källaren) 2016, ny panel 2017, relining 2019 samt utbytta fönster i stora delar av fastigheten mellan år 2015 - 2024. Den stora tomten, omfattande 964 kvadratmeter, är både plan och lätt att sköta. Dessutom finns ett imponerande garage på cirka 70 kvadratmeter som rymmer både plats för bilar och arbetsytor, vilket gör det till den perfekta platsen för bilentusiasten eller den som behöver utrymme för sina projekt. Uppvärmning genom fjärrvärme och fiber finns indraget. Villan är centralt belägen i Forssa med närhet till skolor, matbutiker och bekvämligheter samt enkel åtkomst till centrum. Nuvarande ägare av huset söker en tvårumslägenhet på Dagny, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen att anmäla dig på visning.

Blåbärsstigen 23, Medväga, Borlänge kommun

Blåbärsstigen 23

Radhus
Medväga, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 850 000 kr
108 + 20 m²
5 rum
405 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus på Blåbärsstigen 23. Den välkomnande hörntomten och det härliga solläget skapar en avslappnad och trivsam miljö. När du kliver in på bottenvåningen möts du av en praktisk och inbjudande hall med gott om plats för förvaring. Här finns även två mysiga sovrum, ett badrum, en rymlig klädkammare, en tvättstuga och ett förråd – allt för att underlätta vardagen. På ovanvåningen möts du av en fin planlösning där det stilfullt renoverade köket och vardagsrummet från 2019 blir en naturlig samlingsplats. Här finns också ytterligare två rymliga sovrum och ännu ett badrum. Uteplatsen på baksidan bjuder in till avkoppling och trevliga stunder tillsammans, medan den inbjudande entrén på framsidan ger ett varmt välkomnande. Beläget i det populära området Medväga, erbjuder detta radhus närhet till natur och bekvämligheter som kommunikationer, förskola, skola och mataffärer. Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt vid visning. Välkommen att boka dig på visning.

  • Plus
Hagavägen 1C, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 1C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 462 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 1c. Denna fina gavellägenhet, med ljusa och charmiga rum, sträcker sig över 60,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen i en mycket eftertraktad förening, med en bekväm hiss och en härlig inglasad balkong. Köket är både ljust och trivsamt, renoverat år 2017 och utrustat med en ny kyl/frys från 2023. Badrummet är stilrent i neutrala färger med dusch. Rymligt vardagsrum som öppnar upp till den inglasade balkongen samt ett sovrum. Enhetliga golv i hela lägenheten. Centralt placerad, med gångavstånd till stadskärnan, Kupolen köpcentrum, resecentrum, Norra Backa och den nya högskolan som planeras öppna i vår. Månadsavgiften täcker kostnader för värme, vatten, bredband/tv och bostadsrättstillägg. Varmt välkommen med din visningsanmälan idag.

  • Balkong
  • Hiss
Ringen 6A, null, Borlänge kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Ringen 6A

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
925 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 650 kr/mån
14 341 kr/m²

Nytt lägre pris. Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostadsrätt belägen på Ringen i Borlänge, som imponerar med en stor inglasad balkong. Du möts av en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme i form av inbyggda garderober. Till vänster ligger köket med bra skåpförvaring samt ny kyl/frys från 2022. Det kombinerade matrummet och vardagsrummet skapar en öppen känsla och ger direkt tillgång till en härlig, stor inglasad balkong där du kan förlänga sommaren långt in på hösten. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Här bor du med närhet till Forssa centrum, Domnarsvallen samt promenadavstånd till centrum, Kupolen köpcentrum, resecentrum, högskolan med mera. I huset finns även hiss samt förråd och tvättstuga. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Söderforsgatan 6, Forssa, Borlänge kommun

Söderforsgatan 6

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
4 995 000 kr
257 + 12 m²
7 rum
3 053 m² tomt

På Söderforsgatan 6 reser sig en imponerande disponentvilla, en elegant plats med vackert bevarade detaljer som funnits i över ett sekel. Redan i hallen möts man av en fantastisk rymd i och med den väl tilltagna takhöjden. Många originaldetaljer så som kakelugnar, serveringsgång, höga fotlister, betjäningsklocka och mäktiga rum i fil finns bevarade. Huset rymmer fem generösa sovrum, perfekt för den som söker gott om utrymme. Fiskbensparkett och smakfulla tapetval skapar en balans mellan det klassiska och det samtida. Stor tomt i lugnt och barnvänligt område. Huset har jordvärme som uppvärmningsssytem. Det här är ett hem utöver det vanliga, välkommen att uppleva det på plats! Huset är besiktat och dolda-felförsäkrat, protokoll finns under "dokument".

Sandviksvägen 7, null, Ludvika kommun

Sandviksvägen 7

Villa
Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 700 000 kr
173 m²
6 rum
4 730 m² tomt

Välkommen till detta unika och charmiga hem från 1920-talet i Sunnansjö! I köpet ingår två fastigheter. Fastighet 1: Bostadsfastighet Den första fastigheten är en charmig 1920-talsvilla som bevarat stil och karaktär. Huset är rymligt med en boarea på hela 173 m². Fastigheten inkluderar även en stor tomt på 2636 m². Denna underbara villa har bevarat sin gamla charm och karaktär samtidigt som den har uppdaterats med ytskikt och vitvaror. Med hela 4 sovrum finns gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns möjlighet att omvandla ytterligare utrymmen till sovrum om så önskas. Denna villa erbjuder ett rymligt och inbjudande boende. Huset erbjuder även en stor och härlig altan, perfekt för grillkvällar och samvaro. Fastighet 2: Stuga Stugan, som inkluderas i köpet, erbjuder ytterligare möjligheter. Stugan rymmer ett allrum, kök och ett sovrum med två inbyggda våningssängar som ger dig extra utrymme för gäster. Med el redan på plats finns det potential att koppla in vatten och avlopp för ännu mer komfort. Fastigheten inkluderar en tomt på 2094 m². Det är inte bara inomhus som denna fastighet imponerar. Den fantastiska tomten på totalt 4730 m² erbjuder en oas av grönska med stora möjligheter. Idag finns en omfattande odlingsyta och till och med en egen liten fotbollsplan för familjens idrottsaktiviteter. Du kan låta din trädgårdsfantasi blomma och skapa din egen drömoas. På tomten hittar du också praktiska faciliteter som ett garage, en carport, en vedbod och gott om förrådsutrymmen. Dessa fastigheter har en perfekt placering med närhet till skogen och sjön, vilket ger dig möjligheter till utomhusaktiviteter och naturupplevelser. Samtidigt finns förskolor och skolor i närheten. Sammanfattningsvis, om du drömmer om ett vackert hem som kombinerar gammal charm med modern bekvämlighet och omfattande utrymme både inomhus och utomhus, då är denna villa det perfekta valet. Kom och upplev det själv! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Saresgatan 13, Hagalund, Borlänge kommun

Saresgatan 13

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
18 889 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS!! Varmt välkommen till denna trevliga tvårumslägenhet, endast en halv trappa upp, med ett centralt läge på Hagalund, där alla bekvämligheter finns inom räckhåll. Den generösa takhöjden i lägenheten skapar en omedelbar känsla av rymlighet och luftighet, och de enhetliga golven bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. Ytskikten är välskötta och hela bostaden är trivsam och inbjudande. Köket är väl underhållet, och badrummet har renoverats under 2021, vilket ger en elegant och modern känsla. Lägenheten har även en trevlig balkong. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Hemgatan 2, null, Borlänge kommun

Hemgatan 2

Övrigt
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 995 000 kr
120 m²
1 516 m² tomt

Renoverad hyresfastighet i mycket gott skick med ett bra läge. Här finns möjlighet att kombinera boende och verksamhet. Låga driftskostnader då bergvärme är installerad! Fastigheten genomgick år 2008 en större renovering med bland annat nytt tak, nya fönster samt nya fasad. Invändigt har majoriteten av alla ytskikt uppdaterats med bland annat ett helt nytt kök. Entréplan inrymmer 120 kvm och består fyra stycken kontor, ett konferensrum, två stycken toaletter samt ett rymligt kök med plats för matbord. Övervåningen består av en bostadadel om 120 kvm och inrymmer 4 rum och kök varav 3 stycken sovrum. Denna del har även den renoverats år 2008 med smakfulla färgval. Separat entré till kontorsrummen samt entré med trapphus till bostadsdel och källaren. Fräsch och rymlig källardel om 105 kvm. 8 stycken parkeringsplatser varav 6 stycken med eluttag. Kontorsdelen, lägenheten samt del av källarplan är uthyrda och enligt nuvarande hyresavtal är intäkterna på 300.000 kr/ år. Till fastigheten hör också ett äldre hus som kräver renovering. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns draget till huset. Från fastigheten tar med sig enkelt med bil in till de centrala delarna av Borlänge på 5 minuter och till Falun på ca 15 min. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 10