HusmanHagberg Borlänge/Säter

HusmanHagberg Borlänge/Säter

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fogdegatan 50, Burhagen, Säters kommun

Fogdegatan 50

Villa
Burhagen, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 795 000 kr
88 m²
3 rum
902 m² tomt

Välskött enplansvilla som är belägen på en lugn återvändsgata där tomten vetter mot en allmänning. Här har man närhet till elljusspår, Säters IP, förskola men även cykelavstånd till skola och centrum. Bekvämt boende med allt på ett plan! Ljust kök, 2 sovrum, badrum, tvättstuga och vardagsrum med utgång till en stor altan. Under de senaste åren har flera renoveringar gjorts; grund, badrum, ytterpanel och altan bland annat. Till huset hör även ett varmbonat garage med ett vidbyggt förråd . Lättskött och fin trädgård med rabatter, buskar och träd.

Sockenstugevägen 33, Gustafs, Säters kommun

Sockenstugevägen 33

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 450 000 kr
128 + 11 m²
5 rum
350 m² tomt

Som sista hus på en återvändsgata kommer nu det här rymliga parhuset ut till salu! Huset ligger i suterräng och har 4 sovrum, balkong med morgonsol, garage, carport och en lättskött trädgård. Läget bredvid åkrarna och älven gör att man får en känsla av att bo på landet, mitt i ett villaområde! Här har man gångavstånd till skolan, förskola, mataffär, Pärlan och pizzeria. Bekvämt pendlingsavstånd till Borlänge, Falun och Säter.

Rommevägen 85, Romme, Borlänge kommun

Rommevägen 85

Villa
Romme, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 190 000 kr
126 + 12 m²
6 rum
7 388 m² tomt

Vi är glada att kunna erbjuda en unik och spännande fastighetsaffär som inkluderar två separata fastigheter och ett skogsskifte. Denna sällsynta möjlighet är perfekt för investerare, företagare eller privatpersoner som söker en mångsidig fastighetsportfölj. Fastighet 1: Bostadsfastighet Den första fastigheten är en charmig villa från början av 1900-talet där 60-talets stil och karaktär finns bevarad. Huset är rymligt och erbjuder en nostalgisk atmosfär med tidstypiska detaljer och generösa utrymmen. Här kan du njuta av ett hem med unik charm och historia. Uppvärmning via bergvärme och fiber via Borlänge Stadsnät. Besiktning av bostadshuset kommer att utföras. Fastighet 2: Industrifastighet (Tidigare "Gullans Bageri") Den andra fastigheten var tidigare hem åt det välkända "Gullans Bageri". Denna fastighet erbjuder enorm potential för omvandling och utveckling. Med en strategiskt belägen plats och många möjligheter kan den användas för olika ändamål såsom kommersiell verksamhet, lager eller industriverksamhet. Övervåningen inrymmer kök, badrum och allrum samt flertalet oinredda utrymmen. Uppvärmning via egen bergvärme. På denna fastighet finns även en rejäl uthuslänga med en enklare lägenhetsdel, oinredd övervåning och källare och i andra vinkel av längan en stor loge och flertalet förråd. Ett utmärkt tillfälle att förverkliga din företagsvision. Fastigheterna är belägna, endast 5 minuters promenad från Dala Airport, samtidigt erbjuder den fortfarande en lugn och fridfull miljö, där du kan koppla av och njuta av ditt eget utrymme. Skogsskifte: Utöver de två fastigheterna inkluderar denna affär även ett mindre skogsskifte om ca 1500 kvm i södra Borlänge. Denna försäljning är en unik möjlighet att äga och utveckla fastigheter som täcker olika behov och ändamål. Oavsett om du är en investerare som letar efter en utvecklingsbar fastighet, en entreprenör som drömmer om att förvandla den industriella fastigheten eller en privatperson som både vill bo fint och ha övriga fördelar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina fastighetsdrömmar.

Barrskogsgatan 13, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Barrskogsgatan 13

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 895 000 kr
100 + 48 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga enplanshus med Mellsta som närmsta granne. Huset inrymmer fyra sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp, kök med plats för hela familjen, wc och ett utrivet badrum. Här kommer ni ha möjligheten att sätta er egen prägel på ert nya boende då visst renoveringsbehov föreligger. För ca 10 år sedan byttes taket och all ytterpanel målades om. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber via Borlänge Stadsnät är indraget.

Nyby 8, null, Borlänge kommun

Nyby 8

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 595 000 kr
128 m²
5 rum
1 198 m² tomt

Drömmen om ett hus på landet kan nu bli sann! Här bor du med vy över både skog och åkrar men bara 10 min från Borlänge stad. Nu finns detta nyproducerade och moderna enplanshus i lugna och gemytliga Nyby till salu och här blir du först att flytta in. Husmodellen Vitsippan är ett härligt hus med raka linjer och väl tilltagna fönsterpartier som ger en modern känsla. Hjältevadshus bygger ett av branschens energieffektivaste hus vilket ger mycket låga driftskostnader. Du får dessutom en hög standard generellt med bla. vattenburen golvvärme, aluminiumklädda fönster, kök från Ballingslöv med inbyggda vitvaror och kakel och klinkers i badrummen. Rejält tilltagen carport i direkt anslutning till huset. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Missa inte att anmäla dig till visningen!

 • Nyproduktion
Beväringsgatan 23, Romme, Borlänge kommun

Beväringsgatan 23

Villa
Romme, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 795 000 kr
106 + 128 m²
4 rum
883 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga 1-plansvilla med källare till salu i Sör Romme, Borlänge! Charmigt hus på 106 kvadratmeter med tre sovrum, beläget i ett lugnt och trevligt villaområde. Området är attraktivt och har utmärkta pendlingsavstånd till centrala Borlänge samt smidiga anslutningar till riksväg 70. Det omgivande landskapet är vackert med äldre bondgårdar, villor och åkrar. Dessutom finns närhet till Dala Airport. Huset är perfekt för en barnfamilj och ligger på en lugn återvändsgränd i ett barnvänligt område. Den plana gräsmattan på fastigheten inbjuder till olika aktiviteter och ger tillräckligt med utrymme för trädgårdsodling eller lek. Altanen erbjuder en avkopplande plats att njuta av tiden med familj och vänner. Boendet är idealt för de som föredrar lugnet en bit utanför centrala Borlänge samtidigt som det ger närhet till stadens bekvämligheter. För naturälskare erbjuder området närhet till Romme alpin och möjligheter till härligt friluftsliv med promenadstråk, skidbackar och fantastisk natur att utforska. Det är ett trivsamt hem i en idyllisk miljö. Välkommen på visning.

Snickargatan 6, Nämnsbo, Säters kommun

Snickargatan 6

Villa
Nämnsbo, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 950 000 kr
118 + 118 m²
4 rum
3 115 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade enplansvilla med källare, perfekt belägen mitt i centrala Säter. Villan är strategiskt placerad i ett centralt och högt eftertraktat område med en stor tomt i Nämnsbo. Huset har genomgått en noggrann besiktning, och protokollet finns tillgängligt under "viktiga dokument". Boendet omfattar fyra rum och kök, inklusive tre sovrum. Dessutom finns en möjlig inredd källare som är dränerad med en platonmatta. De två badrummen är smakfullt kaklade med klinker och har golvvärme. Källarbadrummet erbjuder dessutom en egen bastu. Den generösa tomten rymmer även ett stort garage och en praktisk ekonomibyggnad med alla bekvämligheter du kan önska. Verkstaden har ett gjutet betonggolv, optimal takhöjd, billyft, elbilsladdare och gott om utrymme på gården för parkering och andra ändamål. På garagetaket finns hela 28 solpaneler som genererar 25 000 kWh per år, vilket resulterar i förvånansvärt låga årliga driftkostnader för hela huset. Huset omges av en charmig altan och en välskött trädgård. Fiberanslutning är installerad, och tack vare den energieffektiva bergvärmen från 2017 hålls driftkostnaderna på en minimal nivå. För extra lyx och avkoppling finns även ett exklusivt utespa (swimspa Danform, installerat 2020) på altanen. Kontakta oss för en visning redan idag. Välkommen till Säter!

 • Plus
Allfarvägen 83A, null, Borlänge kommun

Allfarvägen 83A

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 260 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 313 kr/mån
17 500 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a, här har samtliga rum renoverats med stilrena färgval! Smakfullt Ikea kök med bra arbetsyta samt förvaring. Bostaden inrymmer även två stycken sovrum, en klädkammare samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Praktiskt precis utanför entrén till lägenheten finns ett stort förråd, Stabil och välskött förening. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Balkong
Sandgatan 4, null, Borlänge kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30
Sandgatan 4, null, Borlänge kommun, bild 2
Sandgatan 4, null, Borlänge kommun, bild 3

Sandgatan 4

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 695 000 kr
116 + 116 m²
5 rum
1 189 m² tomt

Välkommen till Sandgatan och detta lättskötta enplanshus med källare! Här bor man i trevligt villaområde med närhet till förskolor, skolor, mataffärer och inte minst naturen. Huset är välskött och har renoverats löpande under dem senaste åren med bl. a nytt tak, delvis nya fönster, kök (2015) samt badrum (2008). Ytskikten är fräscha och huset upplevs väldigt rymligt. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Trädgården är lummig och består av flertalet fruktträd, buskar och perenna rabatter samt två sammanbyggda garage, var av ett är isolerat. Välkommen hem!

 • Premium
Trollsjöheden 8, Ulvshyttan, Säters kommun
 • Budgivning pågår

Trollsjöheden 8

Villa
Ulvshyttan, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 295 000 kr
93 + 34 m²
4 rum
840 m² tomt

Välkommen till lugna och mysiga Trollsjöheden och denna hemtrevliga enplansvilla. Här bor man med naturen precis runt knuten, gångavstånd till badplats samt en kort biltur till Romme alpin! Här erbjuds ett bekvämt och praktiskt boende i ett plan med tillhörande garage. Ytskikten i flertalet rum har smakfullt renoverats under det senaste året, vilket innebär att du bara behöver flytta in och njuta av ditt nya hem. Planlösningen är smart utformad med ett ljust och lantligt kök, tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, badrum och toalett. Här finns även praktiska utrymmen som en tvättstuga, förvaringsutrymmen och ett vidbyggt garage som kompletterar bostaden. Detta hem är en fridfull oas omgivet av naturen, där skogen blir din närmaste granne. Tomten är mångsidig och erbjuder möjligheter till odling och trädgårdsland på baksidan av huset. Intill husets ena gavel finns ett inglasat uterum där man även har förberett för en bastu. Tack vare den stora altanen på framsidan så erbjuds generösa utrymmen för social samvaro och en underbar plats att njuta av solen. Det som verkligen gör detta boende speciellt är dess potential som fritidsboende året runt. Sommartid kan du utforska de närliggande sjöarna med utmärkta badmöjligheter, medan vintern bjuder på skoterspår och längdskidåkning i de vackra omgivningarna. Dessutom finns Romme Alpin, med fantastiska skidmöjligheter, bara 10 minuter bort! Låga driftkostnader tack vare bergvärmepumpen. Välkommen med din anmälan till visning!

Norrtullsvägen 9, Centrum, Säters kommun

Norrtullsvägen 9

Övrigt
Centrum, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
4 250 000 kr
2 416 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en kontors- och verkstadsfastighet med stora möjligheter att utveckla efter dina visioner och drömmar. Fastigheten ligger i centrala Säter nära riksväg 70 och resecentrum med bra anslutningar för olika transporter. De senaste åren har fastigheten brukats som lager/uppställning, bilverkstad, kontor och personalutrymmen. I området bedriver följande företag sin verksamhet: Dala enerig, Bilgruvan, Kablego och Granitor. 5 minuters promenad från fastigheten finns centrala Säter med affärer, apotek, bank, inrednings/klädaffärer, optiker, frisörer, systembolag och restauranger. Fastigheten har en uthyrningsbar yta på upp till 710 kvm i två plan med garage, förråd, kontor, personalutrymmen samt gym. Vidare finns personalutrymme/kontor på 35 kvm ovanpå kallförrådet. Kontorsdelen, ca 387 kvm, omfattar två plan med kontorsrum, entré, toaletter, förråd, städutrymmen och personalutrymmen med kök, tvättstuga, duschar och onklädningsrum. Varierande standard från 70-talet och framåt. Kallförrådet, ca 196 kvm har två stora vikportar 4 x 5 meter, betonggolv, väggar av plåt med mellanliggande isolering, fackverkskonstruktion i stål i taket. Takhöjd ca 6,5 m. Personalutrymme/kontor ca 35 kvm. Varmgarage ca 127 kvm med betonggolv, automatdörr ca 4 x 5 meter, väggar i plåt isolerat, uppvärmning med luftvärmepump. Toalett och mindre kontor. Pannrum om ca 25 kvm med värmepump och elcentral. Pannrummet är vidbyggt med huvudbyggnaden. Mindre kallförråd fristående på tomten ca 15 kvm tak och väggar i plåt. Takat förråd och carport med en väggsida på ca 150 kvm. Stor asfalterad och grusad yta på innegården för uppställning och förvaring. Asfalterade kundparkeringar vid entrén. Innegården är inhängnad med staket och grind, belysning och larm med rörelsedetektor (securitas direkt). Platta: Betong Fasad: Plåt och trä. Tak: plåt från år 2021. Nya 3-glasfönster år 2021). Uppvärmning: Vattenburet system med aerotemprar med värmepump och luftvärmepump. Delvis golvvärme. Nätavtal Dalaenergi 25A huvudsäkring, beräknad årsförbrukning 22 598 kWh/år. Här finns goda möjligheter att bedriva olika typer av verksamhet, här är det endast fantasin som sätter gränser.

Tronsjö 160, Tronsjö, Borlänge kommun

Tronsjö 160

Villa
Tronsjö, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 845 000 kr
156 m²
7 rum
1 770 m² tomt

I den lilla byn Tronsjö strax utanför Torsång och nära till sjön Runn, finner vi detta trevliga hus med garage/förråd, stor trädgård och lekstuga. Citat besiktningsman: "Huset är i ett fint skick med endast mindre anmärkningar. Det kunde ej noteras några Riskkonstruktioner i byggnaden som skulle äventyra byggnadens fortbestånd". Läs hela protokollet under "viktiga dokument". Här bor man i ett lugnt och trevligt område, nära till sjön Runn och skog/natur som man har runt knuten. Närheten till Torsång erbjuder mycket populära Torsångs café, restaurang , handelsträdgård, nybyggd förskola samt storslagna vyer kring hela sjön Runn. Ett paradis för dig som gillar bad, fiske, båtliv som t ex pokerrun och vintertid även långfärdsskridor, isfiske mm. Ta en promenad från huset och du når storskogen på 5 minuter, bra bär/svampskog och spännande tur upp till Skålmyra som lockar med sina historier mm. Populära Uvbergsviken erbjuder stor badplats och bryggor. Hembygdsgården vid Torsångs kyrka är populärt besöksmål och är trevligt besöksmål om du packar fikakorgen. I Tronsjö finns möjlighet att hyra "bagarstugan" för privata tillställningar och fester. Torsångs föreningsliv är aktivt för stora och små. Torsångs IF erbjuder bl a fotboll, innebandy, rugby, dans och löpning. Detta fina hus passar den stora familjen eller dig som önskar utrymme och flera rum. Husets 7 r.o.k. erbjuder 5 sovrum/kontor, 2 badrum samt en enkel toalett. 2 allrum och ett ljust och trevligt kök med moderna vitvaror. Vedkaminen i allrummet på nedervåningen är strategiskt placerad och värmer effektivt större delarna huset. Välkommen med din intresseanmälan!

Örabergsvägen 31, null, Ludvika kommun

Örabergsvägen 31

Lägenhet
Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
2 917 kr/mån
1 695 kr/m²

OBS NYTT LÄGRE PRIS! Varmt välkommen till denna fina tvårumslägenhet på Örabergsvägen. En trevlig bostadsrätt fördelat på 59 kvadratmeter på andra våningen. Här bor du i ett centralt, och samtidigt lugnt läge i Grängesberg med gångavstånd till alla bekvämligheter så som mataffärer, förskola, skola samt kommunikation. Lägenheten är välskött och i gott skick med ytskikt som uppdaterats under de senaste två åren. Fräscht badrum med tvättmaskin som renoverats 2021. Från vardagsrummet når du en rymlig balkong. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stora Skedvi, Stora Skedvi, Säters kommun

Stora Skedvi

Tomt
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
120 000 kr
1 630 m² tomt

Längs med en lugn grusväg ligger den här tomten om 1630 kvm. Den passar utmärkt för ett lite mindre hus eller ett fritidshus. Det är vackra omgivningar med Dalälven som slingrar sig i det öppna landskapet, gyllengula åkrar och tät skog. Om vintern finns det längdskidspår i Kyrkbyn, någon kilometer bort, där även skola (F-6) ligger, matbutik, Skedvi Bröd och pizzeria. Till Romme Alpin tar det ca 30 minuter! Bekvämt pendlingsavstånd till Säter, Hedemora, Borlänge och Falun.

Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tägtvägen 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 355 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 988 kr/mån
16 626 kr/m²

På Hagalund hittar vi denna mycket fina och välrenoverade bostadsrätt om 3 r.o.k. Stor härlig inglasad balkong samt ljust vitt kök och badrum med kakel/klinkers i sobra färger. Två trevliga sovrum och bra förvaring i klädkammaren, allrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Källarförråd till denna bostadsrätt finns i huset bredvid. Nära till centrala Borlänge och resecentrum (tåg/buss/taxi) men även handelsområdet kring kupolen och IKEA.

 • Premium
 • Balkong
Stationsgatan 13, Centrum, Borlänge kommun

Stationsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
895 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 768 kr/mån
17 723 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! En mer centralt belägen bostad är svårt att hitta. Här bor man mitt i centrum med dess fulla utbud precis utanför porten. Lägenheten är ljus och har flera fina detaljer som dubbeldörrar, genomgående ljusa ytskikt, gott om förvaring och ett helkaklat badrum. Trots det centrala läget upplevs lägenheten lugn och tyst. Välkommen!

 • Plus
Sandviksvägen 7, null, Ludvika kommun

Sandviksvägen 7

Villa
Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 700 000 kr
173 m²
6 rum
4 730 m² tomt

Välkommen till detta unika och charmiga hem från 1920-talet i Sunnansjö! I köpet ingår två fastigheter. Fastighet 1: Bostadsfastighet Den första fastigheten är en charmig 1920-talsvilla som bevarat stil och karaktär. Huset är rymligt med en boarea på hela 173 m². Fastigheten inkluderar även en stor tomt på 2636 m². Denna underbara villa har bevarat sin gamla charm och karaktär samtidigt som den har uppdaterats med ytskikt och vitvaror. Med hela 4 sovrum finns gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns möjlighet att omvandla ytterligare utrymmen till sovrum om så önskas. Denna villa erbjuder ett rymligt och inbjudande boende. Huset erbjuder även en stor och härlig altan, perfekt för grillkvällar och samvaro. Fastighet 2: Stuga Stugan, som inkluderas i köpet, erbjuder ytterligare möjligheter. Stugan rymmer ett allrum, kök och ett sovrum med två inbyggda våningssängar som ger dig extra utrymme för gäster. Med el redan på plats finns det potential att koppla in vatten och avlopp för ännu mer komfort. Fastigheten inkluderar en tomt på 2094 m². Det är inte bara inomhus som denna fastighet imponerar. Den fantastiska tomten på totalt 4730 m² erbjuder en oas av grönska med stora möjligheter. Idag finns en omfattande odlingsyta och till och med en egen liten fotbollsplan för familjens idrottsaktiviteter. Du kan låta din trädgårdsfantasi blomma och skapa din egen drömoas. På tomten hittar du också praktiska faciliteter som ett garage, en carport, en vedbod och gott om förrådsutrymmen. Dessa fastigheter har en perfekt placering med närhet till skogen och sjön, vilket ger dig möjligheter till utomhusaktiviteter och naturupplevelser. Samtidigt finns förskolor och skolor i närheten. Sammanfattningsvis, om du drömmer om ett vackert hem som kombinerar gammal charm med modern bekvämlighet och omfattande utrymme både inomhus och utomhus, då är denna villa det perfekta valet. Kom och upplev det själv! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Fagersta byväg 13, Fagersta by, Borlänge kommun

Fagersta byväg 13

Villa
Fagersta by, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
7 200 000 kr
213 + 2 m²
8 rum
1,3 ha tomt

Drömmer du om ett fantastiskt hem som är modernt i sitt uttryck men som samtidigt har fått behålla originaldetaljer såsom kakelugnar och som dessutom ligger i en naturskön omgivning vid Dalälvens strand? Denna bostad har genomgått en omfattande renovering som förvandlats till en av de mest imponerande fastigheterna i området. Ingen detalj har lämnats åt slumpen när det gäller materialval och design. Resultatet är ett hem som förkroppsligar tidlös skönhet och modern bekvämlighet. Låga driftskostnader har man genom bergvärme. Stig in hallen där taket går opp i nock, där det stora runda fönstret som sitter ovanför den ännu större ytterdörren i glas släpper in ljus till hela huset. Välkommen till sällskapsytorna som alla vetter mot älven, det ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket, där varje hörn utstrålar stil och komfort. De mjuka trägolven, de sobra färgerna som går som en röd tråd genom varje rum och de vackra kakelugnarna. Dessa ger inte bara värme under kalla vinterkvällar, de skapar också en atmosfär av mys som är svår att överträffa. Tänd upp en eld, luta dig tillbaka och koppla av med en bok eller umgås med familj och vänner. Med fem sovrum och två badrum är detta också idealiskt för familjer eller för dem som gillar välkomna gäster med gott om plats för alla. Att varje dag få vakna med älven precis utanför är få förunnat. Tomten är på ca 1,3 hektar och sträcker sig längs med vattnet. Här kommer det vara en självklarhet att spendera mycket av sin tid utomhus. Om somrarna tar man med fördel sig med egen båt till Torsångs café eller varför inte fortsätta ut på sjön Runn där Dalarnas skärgård väntar! Hemma kan man bada i poolen, spela boule på den egna boulebanan, njuta av solen och äta middag ute på den stora altanen. Om kvällen tar man gärna ett bad i badtunnan, sommar som vinter. Gården ger dig som är trädgårds- eller odlingsintresserad alla möjligheter att skapa din egen odlingsoas. Här får man känna på vad livskvalitet är på riktigt! Det ostörda läget endast några minuter från Borlänge centrum har en känsla av att man bor på landet, samtidigt som man har promenadavstånd till matbutik, skolor och förskolor. Till skidanläggningen Romme Alpin har man endast 15 minuters bilväg, Stockholm 2,5 timmar, Borlänge centrum 5 minuter och Falun 20 minuter. Välkomna till ett boende utöver det vanliga, ett hem som måste upplevas på plats.

Malins väg 23, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Malins väg 23

Lägenhet
Skräddarbacken, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 290 000 kr
123,6 m²
4 rum
7 056 kr/mån
10 437 kr/m²

Söker du känslan av att bo i villa med egen trädgård men vill luta dig tillbaka och känna tryggheten och alla fördelar som en bostadsrätt ger? Då har du kommit rätt. Här i slutet på en lugn återvändsgata i Skräddarbacken bor man med naturen precis utanför dörren men ändå med närhet till skola, förskola och lekplats. En kort bit bort ligger även fina elljusspår där skidspår dras under vintertid. Huset ligger i suterräng och har balkong på entréplan och uteplats samt groventré på suterrängplan. Fritt läge mot skogen på baksidan och en ljuvlig utsikt. Hela bostaden badar i ljus och ger ett luftigt och modernt intryck. Här finns även en tillhörande carport samt förråd. I månadsavgift ingår värme, vatten och bredband. Bra busskommunikationer mot stan och resecentrum. Här är det bara att flytta in och njuta av ett enkelt och problemfritt boende. Välkommen med Er intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Saresgatan 13, Hagalund, Borlänge kommun

Saresgatan 13

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
3 250 kr/mån
18 889 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS!! Varmt välkommen till denna trevliga tvårumslägenhet, endast en halv trappa upp, med ett centralt läge på Hagalund, där alla bekvämligheter finns inom räckhåll. Den generösa takhöjden i lägenheten skapar en omedelbar känsla av rymlighet och luftighet, och de enhetliga golven bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. Ytskikten är välskötta och hela bostaden är trivsam och inbjudande. Köket är väl underhållet, och badrummet har renoverats under 2021, vilket ger en elegant och modern känsla. Lägenheten har även en trevlig balkong. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Murgatan 13D, Kvarnsveden, Borlänge kommun
 • Budgivning pågår

Murgatan 13D

Lägenhet
Kvarnsveden, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 195 kr/mån
22 727 kr/m²

Söker du ett bekvämt boende där det bara är att flytta in? Då är denna 2:a i omtyckta Kvarnsveden något för dig! Bostaden byggdes år 2020 vilket gör att allt i lägenheten känns uppdaterat och modernt. Tack vare gavelläget och den öppna planlösningen så får bostaden ett generöst ljusinsläpp vilket skapar en trivsam känsla i hela lägenheten. Rymliga sällskapsytor tack vare den välplanerade planlösningen, den stora balkongen med sol under i princip hela dagen samt uteplatsen vid entrén. Praktiska detaljer som att parkeringsplatsen ligger precis utanför ingången är bara ett exempel på saker som gör detta till ett bekvämt och enkelt boende! Stabil förening där solceller har installerats och föreningen har även tagit ett beslut om att installera elbilsladdare vid varje parkeringsplats senare i år. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor, skola, mataffär och bra bussförbindelser in mot centrum. Här bor man även granne med Mellsta som erbjuder motionsspår, längdspår och inte minst en lugn och harmonisk miljö. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Hjortstigen 8, null, Borlänge kommun

Hjortstigen 8

Tomt
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
795 000 kr
902 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget drömhus? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi är glada att kunna erbjuda dig en unik chans att förverkliga dina husdrömmar på en fantastiskt byggbar villatomt. Vad som gör den här tomten ännu mer attraktiv är att anslutningsavgifterna för vatten och avlopp redan är betalda, vilket sparar dig både tid och pengar när du påbörjar din byggresa. Området är omgivet av naturskön skönhet och grönområden, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen i din egen trädgård. Som nämnts tidigare har du redan fördelen att anslutningsavgifterna för vatten och avlopp är betalda, vilket minskar dina initiala kostnader och ger dig en smidigare övergång till byggprocessen. Tomten ger dig friheten att bygga precis det hus du drömt om. Oavsett om du vill ha en modern, minimalistisk design eller ett mer traditionellt och hemtrevligt hem, är möjligheterna obegränsade. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget hem på denna fantastiska tomt med betalda anslutningsavgifter. Kontakta oss nu för mer information, bokning av visning och för att diskutera dina framtida möjligheter. Den här möjligheten kommer inte att vara tillgänglig länge, så ta steget mot ditt drömhus idag och skapa ett liv fullt av komfort och harmoni för dig och din familj.

Hedbygatan 66, null, Hedemora kommun

Hedbygatan 66

Villa
Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 750 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
952 m² tomt

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade villa i det natursköna Mullbacken, Hedemora. Detta hem är optimalt för den större familjen och imponerar med sina nyligen uppdaterade faciliteter, inklusive ett modernt kök, badrum och tre rymliga sovrum. Ett ljust och luftigt allrum öppnar upp mot den generösa inglasade verandan, perfekt för gemensamma stunder. Källarvåningen är inte att förglömma, med ett extra stort sovrum och ett tilltalande allrum. Här finner du även en nyrenoverad tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Renoveringen av villan genomsyras av en smakfull design, med högkvalitativa material och vitvaror som sätter en prägel på varje rum. Taket har också nyligen bytts ut år 2020. Välkommen på visning.

Åkergatan 6, Ovangårdarna, Säters kommun

Åkergatan 6

Villa
Ovangårdarna, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 895 000 kr
118 + 123 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Åkergatan och denna trevliga familjevilla med ett delvis inglasat uterum och en lagom stor trädgård. Här är köket nyrenoverat 2022 och samma år fick huset ett nytt yttertak! Fyra sovrum gör att även den lite större familjen får plats och självklart är fiber installerat. Trädgården är lättskött med staket och buskar som gör det säkert för barn att leka utomhus. Området är lugnt och har närhet till skola, förskola, idrottsplats och mataffär.

Hemgatan 2, null, Borlänge kommun

Hemgatan 2

Övrigt
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
4 200 000 kr
120 m²
1 516 m² tomt

Renoverad hyresfastighet i mycket gott skick med ett bra läge. Här finns möjlighet att kombinera boende och verksamhet. Låga driftskostnader då bergvärme är installerad! Fastigheten genomgick år 2008 en större renovering med bland annat nytt tak, nya fönster samt nya fasad. Invändigt har majoriteten av alla ytskikt uppdaterats med bland annat ett helt nytt kök. Entréplan inrymmer 120 kvm och består fyra stycken kontor, ett konferensrum, två stycken toaletter samt ett rymligt kök med plats för matbord. Övervåningen består av en bostadadel om 120 kvm och inrymmer 4 rum och kök varav 3 stycken sovrum. Denna del har även den renoverats år 2008 med smakfulla färgval. Separat entré till kontorsrummen samt entré med trapphus till bostadsdel och källaren. Fräsch och rymlig källardel om 105 kvm. 8 stycken parkeringsplatser varav 6 stycken med eluttag. Kontorsdelen, lägenheten samt del av källarplan är uthyrda och enligt nuvarande hyresavtal är intäkterna på 300.000 kr/ år. Till fastigheten hör också ett äldre hus som kräver renovering. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns draget till huset. Från fastigheten tar med sig enkelt med bil in till de centrala delarna av Borlänge på 5 minuter och till Falun på ca 15 min. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar 1 - 25 av 38