Mäklare Maja Sultan

Maja Sultan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nisshyttan 10, Nisshyttan, Säters kommun

Nisshyttan 10

Villa
Nisshyttan, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 120 000 kr
60 + 40 m²
2 rum
2 882 m² tomt

15 minuter söder om Säter och där allmän väg slutar ligger byn Nisshyttan och denna mindre villa belägen på en stor tomt! Huset är mysigt och består av kök med vedspis, vardagsrum, wc/dusch och sovrum på entrévåningen och i källaren ligger tvättstugan och förrådsutrymmen. Kanske är det här ditt första hus, fritidshus eller det hus du flyttar till när ditt gamla har blivit för stort!? Hur du än bor idag är det bara att flytta in här, de låga driftskostnaderna gör att du även får ett väldigt ekonomiskt förmånligt boende.. Under de senare åren har man gjort följande renoveringar; yttertak, delvis omdränerat, nya fönster, ytskikt i samtliga rum och ytterpanelen målades om så sent som för ett par månader sedan! Med närhet (350 m) till Hyttdammen där det finns ett bad med brygga och skogen som granne kan du njuta av den friska luften och den vackra omgivningarna varje dag. Läget passar perfekt för dig som söker ett naturnära boende i bymiljö. Den generösa tomten sträcker sig över hela 2882 kvadratmeter och ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete, småskalig odling och rekreation. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till Säters bekvämligheter som ligger endast ca 10 km. Välkommen med din visningsanmälan. Kontakta Astrid Gesteby på 070-262 99 89 eller 0243-22 40 40 vid intresse.

Lomtorpet 29, null, Säters kommun

Lomtorpet 29

Fritidshus
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 475 000 kr
30 + 37 m²
2 rum
4 142 m² tomt

En egen liten ”stugby”med upp till 10 bäddar! Välkommen till Lomtorpet och det här välskötta fritidshuset som kan användas året om med flera gäststugor och bastu, samtliga i timmer! Här känner man historiens vingslag i de de gulliga husen som man har tagit väl hand om, oftast med hjälp av gamla metoder och material. Gamla dörrar, blyinfattade fönster och en storslagen, murad spis bidrar till charmen. Som en dalaby i miniatyr! Njut av den insynsskyddade tomten med flertalet uteplatser som är omgärdad av en gärdsgård, påta i rabatterna, slappna av i solen eller ta en kort promenad ner till sjön eller skogen. Storstugan inrymmer ett allrum med en braskamin, kök och vardagsrum. Alla byggnader har sina egna namn och i "tvättstugan" finns det en dusch, förbränningstoalett och tvättmaskin. Separat bastuhus med utedusch och tre gästhus som inrymmer många sovplatser, här får både familj och vänner plats! Sommar- och året-runt-vatten! Från Lomtorpet är det nära till kommunens populäraste och finaste badplats, Dammsjön min sin långgrunda sandstrand. In till centrala Säter är det bara minuter med bil och här finns alla bekvämligheter såsom restauranger, café, matbutiker, apotek etc. En av landets finaste golfbanor ligger i Säter och är man intresserad av skidåkning är det heller inte långt till Romme Alpin. Plogade skridskobanor finns på sjön Ljustern inne i Säter, liksom längdskidspår. Vill du uppleva allt detta på plats?

Valhallavägen 6B, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Valhallavägen 6B

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 500 000 kr
132 m²
5 rum
1 100 m² tomt

I natursköna och idylliska Söderbärke, invid björkhage och nära sjön Barken finns nu den här nyrenoverade villan till salu! Under de senaste åren har ägarna tillsammans med kunniga hantverkare varsamt renoverat huset som nu har kommit och bli ett charmigt hem med mycket själ. Här har gamla detaljer fått möta moderna och praktiska lösningar. Det mesta förutom stommen är nytt, såsom grund, tak, fasad, kök, badrum mm. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och i det kombinerade köket och allrummet står en vacker kakelugn som bidrar till atmosfären men också till uppvärmningen. I alla rummen är det mjuka, sköna trägolv och det som är målat är målat med linoljefärg. Här får hela familjen plats med upp till 4 sovrum och 2 badrum. På övervåningen finns det även en möblerbar hall med en gjutjärnskamin. Från Söderbärke har man ett bekvämt pendlingsavstånd till Ludvika, Smedjebacken och Fagersta. Här finns allt man behöver såsom förskola, skola, mataffärer, pizzeria och närhet till både skog, vatten och promenadstråk. Många skulle beskriva det som livskvalité! Välkommen till ditt nästa hem i Södra Dalarna.

Landa 26, Stora Skedvi, Säters kommun

Landa 26

Villa
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 250 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
1 990 m² tomt

Vid älvens kant, bland åkrar och skog ligger det här lagom stora huset med tillhörande dubbelgarage och gäststuga. På husets entrévåning hittar man kök, vardagsrum, wc/dusch och två sovrum. Suterrängvåningen har sin egna entrédörr från baksidan och förutom pannrum, tvättstuga och förråd inrymmer den en egen liten lägenhet bestående av kök, sovrum och wc/dusch! Huset kan därför med fördel användas som generationsboende etc. I det rymliga dubbelgaraget får 4 bilar plats och längs dess långsida kan man sitta på den inglasade altanen med hänförande utsikt över Dalälven. 2023 anlades en ny avloppsanläggning och en braskammin installerades i vardagsrummet! Gångavstånd till Skola (F-6), förskola, livsmedelsaffär och Skedvi Bröd med restaurang, saluhall och bussar som går till alla närbelägna städer. Välkomna till en oas i Skedvi, för dig som vill bo lite för dig självt men ändå ha närhet till det mesta!

Morbyvägen 34, Gustafs, Säters kommun

Morbyvägen 34

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 950 000 kr
140 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Inbäddad i grönska ligger den här fastigheten med ett hus som inrymmer 2 lägenheter. Lägenheterna består av 2 rok vardera och är belägna på varsitt våningsplan. Lägenheterna har egna entrédörrar, kök, vardagsrum, sovrum och wc/dusch. På den uppvuxna gården finns träd, buskar och rabatter men även uthus med förråd, isolerat dubbelgarage, jordkällare och ett varmbonat rum med el och värme. Här är möjligheterna många; Perfekt för dig som själv vill bo i en av lägenheterna och samtidigt få en inkomst genom att hyra ut den andra, för dig som söker ett generationsboende, du som vill hyra ut allt eller för dig som vill göra om huset till en 1-familjsbostad! Ditt behov bestämmer! Härifrån har man gångavstånd till Gustafs Bröd, cykelavstånd till förskola, skola (F-6), mataffär och pizzeria. Pendlingsavstånd till Säter och Borlänge. Snart till salu!

Hanåker 225, null, Hedemora kommun

Hanåker 225

Villa
Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
120 + 95 m²
5 rum
2 345 m² tomt

Där grusvägarna slingrar sig fram, bland hagar och öppna landskap, ligger den här villan med ett idylliskt läge. Söker man lugnet och naturen är det här en plats för dig! Det här är ett bekvämt och praktiskt hus med allt på ett plan och upp till 5 sovrum vilket gör det idealistiskt för barnfamiljer som vill bo lantligt. Under de senaste åren har det installerats en ny vatten/luftvärmepump, nytt badrum och en ny altan och många av de invändiga ytskikten är nya. Badplats finns på cykelavstånd, ca 3 km bort i Flinssjön.

Forsbo 5, Forsbo, Avesta kommun

Forsbo 5

Gård/Skog
Forsbo, Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
9 750 000 kr
180 + 60 m²
7 rum
97 ha tomt

Med utsikt över Dalälvens blanka vatten och grönskande åkrar ligger denna pampiga gård med tillhörande skog, ladugård, betesmark och åkermark, totalt nästan 100 ha! Marken ligger i direkt närhet till gården och sträcker sig längs älvens kant., en väldigt stor älvtomt med andra ord! Förutom skog och åkrar har huset en tillhörande uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar. Mangårdsbyggnaden med anor ända tillbaka till 1800-talet har en tidstypisk utformning och är en fröjd för ögat. Kakelugnar, spegeldörrar och höga fotlister minner om svunna tider och de breda golvtiljorna i många av rummen ger ett varmt intryck. Flertalet stora sovrum och pardörrar som leder dig in till "salar" och rum. Gården har en fin inramning med de många byggnaderna som består av uthus, ladugård, smedja, bastu, carport, magasin, gäststugor, jordkällare, trädhus (!) samt en egen brygga vid Dalälvens kant. Här finns stora möjligheter att bedriva jordbruk och har så gjort, ända fram till nu. Jakträtt och fiskerätt ingår. Läget strax utanför Avesta är optimalt, på landet men ändå minuter från alla bekvämligheter man behöver. Huset värms effektivt och miljövänligt upp via jordvärme samt har flertalet bevarade eldstäder (en skorsten behöver ses över). Söker du livet på landet, värdesätter din boendemiljö högt och vill uppleva en plats som är något utöver det vanliga? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag av denna ljuvliga gård!

Fäggeby 126, null, Säters kommun

Fäggeby 126

Villa
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 995 000 kr
89 + 10 m²
4 rum
1 788 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa i naturnära omgivningar i Stora Skedvi. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna villa en bekväm och praktiskt planerad boendemiljö. Här finns även en tomt på 1788 kvadratmeter, vilket ger dig gott om plats för trädgårdsaktiviteter och lek. Huset har under de senaste 10 åren renoverats både in- och utvändigt, såsom kök, badrum, ytterpanel, yttertak och badrum. Med ett stort trädäck och sol under hela dagen får du en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom har du en stor inglasad altan och ett platsbyggt utekök med grill, vilket gör det enkelt att bjuda in till sommarfester och grillkvällar även under de lite kyligare dagarna. Vidare finns det även en carport med ett vidbyggt kallförråd, detta ger dig extra förvaringsmöjligheter och skydd för din bil. Läget i Fäggeby ger dig direkt närhet till naturen och möjlighet till härliga promenader eller löpturer i skog och mark. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Kyrkbyn med skola, förskola, Skedvi bröd, mataffär och bekvämligheter. Välkommen till detta charmiga hem med stor potential att bli din drömbostad!

Dalvägen 5, Solsidan, Ludvika kommun

Dalvägen 5

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
159 + 17 m²
6 rum
898 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade villa på Dalvägen på barnvänliga Solsidan. Med en boyta på 159 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Bostaden är ljust och luftigt med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam atmosfär för umgänge och avkoppling. Den trevliga uteplatsen, med nybyggd altan och pool, ger möjligheter till härliga stunder utomhus. Här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj i en privat och fridfull miljö. Med sitt attraktiva läge i ett barnvänligt område finns även gott om utrymme för lek och aktiviteter för de små! Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Dalvägen en stor och välplanerad bostad med ljus och luftig atmosfär, en trevlig uteplats med soligt läge samt ett barnvänligt läge. Ett perfekt hem för den familj som söker både komfort och trivsel.

Blåklintsvägen 1, Gustafs, Säters kommun

Blåklintsvägen 1

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 595 000 kr
141 + 22 m²
7 rum
1 114 m² tomt

~Nytt lägre pris~ Välkommen till den här rymliga villan med gångavstånd till skola, förskolor och matbutik. Med sina 4 sovrum, stora umgängesytor och 2 badrum är det här ett hus där alla i familjen kan ha sin egen privata sfär. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som för att umgås med nära och kära. Köket renoverades 2015, de båda badrummen 2023 och vinden är tilläggsisolerad. Den lagom stora hörntomten ger dig möjlighet att njuta av trädgårdsarbete, odling i växthuset, lek eller helt enkelt koppla av på någon av uteplatserna. Kallare kvällar spenderar man med fördel i den inglasade altanen. Välkomna!

Stora Skedvi, Stora Skedvi, Säters kommun

Stora Skedvi

Tomt
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
120 000 kr
1 630 m² tomt

Längs med en lugn grusväg ligger den här tomten om 1630 kvm. Den passar utmärkt för ett lite mindre hus eller ett fritidshus. Det är vackra omgivningar med Dalälven som slingrar sig i det öppna landskapet, gyllengula åkrar och tät skog. Om vintern finns det längdskidspår i Kyrkbyn, någon kilometer bort, där även skola (F-6) ligger, matbutik, Skedvi Bröd och pizzeria. Till Romme Alpin tar det ca 30 minuter! Bekvämt pendlingsavstånd till Säter, Hedemora, Borlänge och Falun.

Visar alla 11