Mäklare Maja Sultan

Maja Sultan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsgränd 17, Nya Staden, Säters kommun

Åsgränd 17

Villa
Nya Staden, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter

2 195 000 kr

120 m²

4 rum

580 m² tomt

I mysiga kvarter, där de flesta husen byggdes för 100 år sedan ligger det här blå, putsade huset som är förberett för framtiden. Läget är lugnt på Åsgränd men det är bara en kort promenad från centrum där affärer och restauranger är belägna. De senaste åren har de mesta renoverats och moderniserats med nytt kök, badrum, v/a, el, fönster och yttertak. Uppvärmningen sker genom en ny vatten/luftvärmepump och solceller installerades 2022 för att hålla driftskostnaderna så låga som möjligt. För komforten är det vattenburen golvvärme i hall, kök och badrum på entrévåningen. De 3 sovrummen ligger på övervåningen och ett mysigt gästrum är inrett i källaren. Huset står på en lättskött tomt där det också finns en stor altan. Välkomna på visning!

Strandtomt!, Skenshyttan, Säters kommun

Strandtomt!

Tomt
Skenshyttan, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter

650 000 kr

4 500 m² tomt

Vid vattnet som ligger mellan Stora och Lilla Ulvsjön ligger den här generösa tomten om ca 4500 kvm. Med ett utmärkt syd-ostläge sluttar den svagt ner mot sjön där man har sin egen strandlinje. Ett positivt förhandsbesked finns att bygga ett bostadshus på tomten för antingen ett permanent- eller fritidshusboende. Tomten är öppen och luftig med björkar som skapar grönska och storleken på tomten gör det möjligt att skapa 2 tomter för den som önskar. Skenshyttan ligger ca 15 minuter från Borlänge centrum och 5 minuter från skidanläggningen Romme Alpin. Ulvsjöarna har fint bad- och fiskevatten och gillar man naturen är det här rätt plats att bo på. Skapa din egen plats, sommar som vinter, precis som du vill ha det!

Domherrevägen 54, Åsen, Säters kommun

Domherrevägen 54

Lägenhet
Åsen, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter

1 430 000 kr

99,4 m²

5 rum

5 500 kr/mån

14 386 kr/m²

Vill du ha alla fördelarna med att äga en bostadsrätt med samtidigt bo i ett eget hus med egen trädgård? Nu har du möjlighet att köpa det här totalrenoverade huset beläget på en lugn återvändsgata på Åsen. Huset har hela 4 sovrum renoverad badrum, ljust kök och ytskikt. Till huset hör ett garage och förråd. Här har man en egen trädgård och en stenlagd uteplats samt en takad altan. Nära till motionsspår och badet i Ljustern.

  • Uteplats

Visar alla 3