Mäklare Maja Sultan

Maja Sultan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 6B, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Valhallavägen 6B

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 500 000 kr
132 m²
5 rum
1 100 m² tomt

I natursköna och idylliska Söderbärke, invid björkhage och nära sjön Barken finns nu den här nyrenoverade villan till salu! Under de senaste åren har ägarna tillsammans med kunniga hantverkare varsamt renoverat huset som nu har kommit och bli ett charmigt hem med mycket själ. Här har gamla detaljer fått möta moderna och praktiska lösningar. Det mesta förutom stommen är nytt, såsom grund, tak, fasad, kök, badrum mm. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och i det kombinerade köket och allrummet står en vacker kakelugn som bidrar till atmosfären men också till uppvärmningen. I alla rummen är det mjuka, sköna trägolv och det som är målat är målat med linoljefärg. Här får hela familjen plats med upp till 4 sovrum och 2 badrum. På övervåningen finns det även en möblerbar hall med en gjutjärnskamin. Från Söderbärke har man ett bekvämt pendlingsavstånd till Ludvika, Smedjebacken och Fagersta. Här finns allt man behöver såsom förskola, skola, mataffärer, pizzeria och närhet till både skog, vatten och promenadstråk. Många skulle beskriva det som livskvalité! Välkommen till ditt nästa hem i Södra Dalarna.

Landa 26, Stora Skedvi, Säters kommun

Landa 26

Villa
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 250 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
1 990 m² tomt

Vid älvens kant, bland åkrar och skog ligger det här lagom stora huset med tillhörande dubbelgarage och gäststuga. På husets entrévåning hittar man kök, vardagsrum, wc/dusch och två sovrum. Suterrängvåningen har sin egna entrédörr från baksidan och förutom pannrum, tvättstuga och förråd inrymmer den en egen liten lägenhet bestående av kök, sovrum och wc/dusch! Huset kan därför med fördel användas som generationsboende etc. I det rymliga dubbelgaraget får 4 bilar plats och längs dess långsida kan man sitta på den inglasade altanen med hänförande utsikt över Dalälven. 2023 anlades en ny avloppsanläggning och en braskammin installerades i vardagsrummet! Gångavstånd till Skola (F-6), förskola, livsmedelsaffär och Skedvi Bröd med restaurang, saluhall och bussar som går till alla närbelägna städer. Välkomna till en oas i Skedvi, för dig som vill bo lite för dig självt men ändå ha närhet till det mesta!

Morbyvägen 34, Gustafs, Säters kommun

Morbyvägen 34

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 950 000 kr
140 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Inbäddad i grönska ligger den här fastigheten med ett hus som inrymmer 2 lägenheter. Lägenheterna består av 2 rok vardera och är belägna på varsitt våningsplan. Lägenheterna har egna entrédörrar, kök, vardagsrum, sovrum och wc/dusch. På den uppvuxna gården finns träd, buskar och rabatter men även uthus med förråd, isolerat dubbelgarage, jordkällare och ett varmbonat rum med el och värme. Här är möjligheterna många; Perfekt för dig som själv vill bo i en av lägenheterna och samtidigt få en inkomst genom att hyra ut den andra, för dig som söker ett generationsboende, du som vill hyra ut allt eller för dig som vill göra om huset till en 1-familjsbostad! Ditt behov bestämmer! Härifrån har man gångavstånd till Gustafs Bröd, cykelavstånd till förskola, skola (F-6), mataffär och pizzeria. Pendlingsavstånd till Säter och Borlänge. Snart till salu!

Bäckvägen 4, Norbo, Säters kommun

Bäckvägen 4

Villa
Norbo, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 750 000 kr
98 + 254 m²
2 110 m² tomt

Möjligheternas fastighet ligger i natursköna Norbo som är beläget mellan Borlänge och Smedjebacken. På en stor och uppvuxen trädgårdstomt ligger det här Faluröda huset om totalt ca 350 kvm. Det kan användas som en enfamiljsvilla där det finns rum för alla, men det inrymmer samtidigt två lägenheter och en gammal butikslokal med stor potential att nyttja för olika intressen eller verksamheter. Bo här året om och nyttja huset som permanentbostad eller fritidshusbostad! Dessutom gör närheten till Romme Alpin uthyrningsmöjligheterna goda. På gården finns även ett äldre garage och gott om plats för bilar på uppfarten. Huset har fått ett nytt tak och vinden är tilläggsisolerad. Söker du lugnet och bykänsla är det här stället för dig. Uppvuxen trädgård där man hör bäcken porla om somrarna. Den här försäljningen håller på att förberedas och huset kommer komma ut till salu i början av juni men kontakta mäklaren redan idag vid intresse!

Kyrkberget 63, Stora Skedvi, Säters kommun

Kyrkberget 63

Villa
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 695 000 kr
77 m²
5 rum
1 885 m² tomt

Drömmer du om fågelkvitter, trädgård, vedpis, växthus och solceller? Då passar det här huset in i dina drömmar. Som sista hus längs grusvägen på kyrkberget ligger det här Faluröda huset med ett gårdshus inbäddat i grönska. Här får man vara lite för sig själv även om man har grannar. Invändigt har huset genomgått stora renoveringar och man kan idag njuta av vattenburen golvvärme, bergvärme, mjuka trägolv och äldre charm. Både vedspisen och braskaminen fungerar och bidrar både till uppvärming och mys. De nyinstallerade solcellerna ger dig ännu bättre driftsekonomi! På gården finns ett fullutrustat gårdshus med permanentstandard. Perfekt att hyra ut eller utmärkt till tonåringen som kanske behöver ett eget utrymme. På gården finns även ett växthus och en jordkällare. Till skolan är det cykelväg hela vägen och i stora skedvi finns även kulinariet med saluhall och restaurang, pizzeria, förskola och affär. Pendlingsavstånd till Borlänge, Falun, Säter och Hedemora. Det här är möjligheternas gård! Välkommen!

Mats Jansvägen 14, Vikmanshyttan, Hedemora kommun

Mats Jansvägen 14

Villa
Vikmanshyttan, Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 595 000 kr
113 + 70 m²
4 rum
3 350 m² tomt

Charmigt hus med utsikt över sjön Gåran! Den uppvuxna tomten sträcker sig nästan ända ner till vattnet och från den stora altanen kan man njuta av solen och sjön som blänker. Huset inrymmer kök med en fungerade vedspis, vardagsrum, 2 badrum och 3 sovrum. Även på övervåningen finns en vedspis som går att elda i. I många av rummen ligger det trägolv och det är genomgående ljusa ytskikt. Yttertaket är nytt sedan 2016 och samma år målades huset om. Huset har ett lugnt läge i utkanten av Vikmanshyttan, passar perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett fritidshus som går att nyttja året om. I Vikmanshyttan finns ett fint bad i Vikmanshyttesjön och vintertid ligger Romme Alpin med sin fina skidanläggning endast 35 minuter bort. Här finns även förskola och skola (F-6). Pendlingsavstånd till Hedemora, Säter och Borlänge och till Stockholm tar det ca 2 timmar.

Murraygatan 5B, Centrum, Säters kommun

Murraygatan 5B

Lägenhet
Centrum, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
495 000 kr
55,6 m²
2 rum
vån 3/3
3 890 kr/mån
8 903 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten har genomgående fina ytskikt, köket är trivsamt och här finns plats med matgrupp för 4 personer. I sovrummet finns en fransk balkong och badrummet är fräscht med kaklade väggar, tvättmaskin ingår! På gården finns en gemensam uteplats och tvättstuga och förråd finns i samma hus. Till centrum är det en kort promenad liksom till sjön Ljustern. Det är ett utmärkt läge för den som vill ha närhet till det mesta!

Hanåker 225, null, Hedemora kommun

Hanåker 225

Villa
Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
120 + 95 m²
5 rum
2 345 m² tomt

Där grusvägarna slingrar sig fram, bland hagar och öppna landskap, ligger den här villan med ett idylliskt läge. Söker man lugnet och naturen är det här en plats för dig! Det här är ett bekvämt och praktiskt hus med allt på ett plan och upp till 5 sovrum vilket gör det idealistiskt för barnfamiljer som vill bo lantligt. Under de senaste åren har det installerats en ny vatten/luftvärmepump, nytt badrum och en ny altan och många av de invändiga ytskikten är nya. Badplats finns på cykelavstånd, ca 3 km bort i Flinssjön.

Skaffars väg 3, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Skaffars väg 3

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 950 000 kr
191 + 77 m²
1 024 m² tomt

Söker du ett stort och välskött hus i Skräddarbacken? Då kanske den här fantastiska villan på Skaffars väg 3 kan vara något för Dig! På entrévåningen finner man de stora sociala ytorna som inbjuder till umgänge med både kök, ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel med öppen spis och matsal. Huset har ett mycket härligt ljusflöde med generösa fönsterpartier som gör att hela det upplevs ljust och luftigt. Här är det även gott om förrådsutrymmen och ett stort, vidbyggt garage med en motorstyrd port. På övervåningen finns hemmets mer privata delar med ett allrum och 4 sovrum, varav ett rum har ett eget badrum - en suit. Det här är inget "vanligt" hus, utan något utöver det vanliga! Tomten är lättskött och angränsar mot ett skogsparti som skapar lite insynsskydd, både friggebod och växthus finns på baksidan. Skräddarbacken är idealiskt för barnfamiljer, här bor man i direkt närhet till naturen med elljusspår, badplats i Dammyran, gångvägar, lekplatser och den omtyckta skolan (F-6) som ligger på cykelavstånd från huset. Till salu i mitten av maj. . Friggebod, växthus, vedbod.

Smala gränd 5, Burhagen, Säters kommun

Smala gränd 5

Lägenhet
Burhagen, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
750 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
4 800 kr/mån
12 712 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma lägenhet som renoverats med den äldre charmen bevarad! Bostaden som ligger i ett lugnt villakvarter utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och öppen bostad där den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen. Här har du även tillgång till en insynsskyddad och takbeklädd balkong i soligt söderläge med utsikt ut över Säters trevliga villaområden. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol större delen av dagen och plats för ett mindre bord. Lägenheten ligger på plan två med ett nyrenoverat badrum år 2021. Fint kök och övriga rum är välrenoverade och omsorgsfullt underhållna. Fiber finns indraget och till lägenheten ingår även en parkeringplats med motorvärmare. På baksidan av byggnaden finns en stor tomt där varje medlem har tillgång till sin egna del där man kan ha rabatter, odla eller bara ställa ut utemöbler. Här bor du i ett av Säters attraktivaste lägen med motionsspår, cykelleder och naturen i närområdet, sjön Ljustern inom gångavstånd och centrum ligger endast 10 minuters promenad från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Säter har att erbjuda. Bostadsrätten är en mindre bostadsrätt med två fastigheter som tillsammans har totalt åtta bostadsrättslägenheter fördelade fyra lägenheter i varje fastighet. I källaren finns två förråd som tillhör lägenheten med eluttag för möjlighet att ha t ex frys. Övrigt i källaren gemensam tvättstuga, torkrum, badrum/toalett samt hobbyrum.

  • Balkong
Forsbo 5, Forsbo, Avesta kommun

Forsbo 5

Gård/Skog
Forsbo, Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
9 750 000 kr
180 + 60 m²
7 rum
97 ha tomt

Med utsikt över Dalälvens blanka vatten och grönskande åkrar ligger denna pampiga gård med tillhörande skog, ladugård, betesmark och åkermark, totalt nästan 100 ha! Marken ligger i direkt närhet till gården och sträcker sig längs älvens kant., en väldigt stor älvtomt med andra ord! Förutom skog och åkrar har huset en tillhörande uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar. Mangårdsbyggnaden med anor ända tillbaka till 1800-talet har en tidstypisk utformning och är en fröjd för ögat. Kakelugnar, spegeldörrar och höga fotlister minner om svunna tider och de breda golvtiljorna i många av rummen ger ett varmt intryck. Flertalet stora sovrum och pardörrar som leder dig in till "salar" och rum. Gården har en fin inramning med de många byggnaderna som består av uthus, ladugård, smedja, bastu, carport, magasin, gäststugor, jordkällare, trädhus (!) samt en egen brygga vid Dalälvens kant. Här finns stora möjligheter att bedriva jordbruk och har så gjort, ända fram till nu. Jakträtt och fiskerätt ingår. Läget strax utanför Avesta är optimalt, på landet men ändå minuter från alla bekvämligheter man behöver. Huset värms effektivt och miljövänligt upp via jordvärme samt har flertalet bevarade eldstäder (en skorsten behöver ses över). Söker du livet på landet, värdesätter din boendemiljö högt och vill uppleva en plats som är något utöver det vanliga? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag av denna ljuvliga gård!

Fäggeby 126, null, Säters kommun

Fäggeby 126

Villa
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 995 000 kr
89 + 10 m²
4 rum
1 788 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa i naturnära omgivningar i Stora Skedvi. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna villa en bekväm och praktiskt planerad boendemiljö. Här finns även en tomt på 1788 kvadratmeter, vilket ger dig gott om plats för trädgårdsaktiviteter och lek. Huset har under de senaste 10 åren renoverats både in- och utvändigt, såsom kök, badrum, ytterpanel, yttertak och badrum. Med ett stort trädäck och sol under hela dagen får du en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom har du en stor inglasad altan och ett platsbyggt utekök med grill, vilket gör det enkelt att bjuda in till sommarfester och grillkvällar även under de lite kyligare dagarna. Vidare finns det även en carport med ett vidbyggt kallförråd, detta ger dig extra förvaringsmöjligheter och skydd för din bil. Läget i Fäggeby ger dig direkt närhet till naturen och möjlighet till härliga promenader eller löpturer i skog och mark. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Kyrkbyn med skola, förskola, Skedvi bröd, mataffär och bekvämligheter. Välkommen till detta charmiga hem med stor potential att bli din drömbostad!

Dalvägen 5, Solsidan, Ludvika kommun

Dalvägen 5

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
159 + 17 m²
6 rum
898 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade villa på Dalvägen på barnvänliga Solsidan. Med en boyta på 159 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Bostaden är ljust och luftigt med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam atmosfär för umgänge och avkoppling. Den trevliga uteplatsen, med nybyggd altan och pool, ger möjligheter till härliga stunder utomhus. Här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj i en privat och fridfull miljö. Med sitt attraktiva läge i ett barnvänligt område finns även gott om utrymme för lek och aktiviteter för de små! Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Dalvägen en stor och välplanerad bostad med ljus och luftig atmosfär, en trevlig uteplats med soligt läge samt ett barnvänligt läge. Ett perfekt hem för den familj som söker både komfort och trivsel.

Blåklintsvägen 1, Gustafs, Säters kommun

Blåklintsvägen 1

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 790 000 kr
141 + 22 m²
7 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till den här rymliga villan med gångavstånd till skola, förskolor och matbutik. Med sina 4 sovrum, stora umgängesytor och 2 badrum är det här ett hus där alla i familjen kan ha sin egen privata sfär. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som för att umgås med nära och kära. Köket renoverades 2015, de båda badrummen 2023 och vinden är tilläggsisolerad. Den lagom stora hörntomten ger dig möjlighet att njuta av trädgårdsarbete, odling i växthuset, lek eller helt enkelt koppla av på någon av uteplatserna. Kallare kvällar spenderar man med fördel i den inglasade altanen. Välkomna!

Sockenstugevägen 33, Gustafs, Säters kommun

Sockenstugevägen 33

Radhus
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 450 000 kr
128 + 11 m²
5 rum
350 m² tomt

Som sista hus på en återvändsgata kommer nu det här rymliga parhuset ut till salu! Huset ligger i suterräng och har 4 sovrum, balkong med morgonsol, garage, carport och en lättskött trädgård. Läget bredvid åkrarna och älven gör att man får en känsla av att bo på landet, mitt i ett villaområde! Här har man gångavstånd till skolan, förskola, mataffär, Pärlan och pizzeria. Bekvämt pendlingsavstånd till Borlänge, Falun och Säter.

Stora Skedvi, Stora Skedvi, Säters kommun

Stora Skedvi

Tomt
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
120 000 kr
1 630 m² tomt

Längs med en lugn grusväg ligger den här tomten om 1630 kvm. Den passar utmärkt för ett lite mindre hus eller ett fritidshus. Det är vackra omgivningar med Dalälven som slingrar sig i det öppna landskapet, gyllengula åkrar och tät skog. Om vintern finns det längdskidspår i Kyrkbyn, någon kilometer bort, där även skola (F-6) ligger, matbutik, Skedvi Bröd och pizzeria. Till Romme Alpin tar det ca 30 minuter! Bekvämt pendlingsavstånd till Säter, Hedemora, Borlänge och Falun.

Visar alla 16