Mäklare Maja Sultan

Maja Sultan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergbacken 208, Bergbacken, Hedemora kommun

Bergbacken 208

Villa
Bergbacken, Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 475 000 kr
123 + 203 m²
4 rum
4 550 m² tomt

Bergbacken, en mysig by bara minuter från Hedemora! Här bor man på landet med böljande åkrar som utsikt och skogen runt knuten. Söker du lite avskildhet, en stor tomt och ett nyrenoverat hus med det lilla extra och allt därtill är det här en fastighet för dig! Står även ett rymligt garage på din lista kan det inte bli bättre! Med upp till 5 sovrum har huset genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren såsom omdränering, tak, ny ytterpanel, fönster, kök, uppvärmningssystem, 2 badrum, solceller och nya ytskikt i samtliga rum. Nu är det bara att flytta in och börja njuta! Här har man tänkt på både det estetiska men också på det praktiska och ekonomiska. Låga driftskostnader har man genom en ny luft/vattenvärmepump, nyinstallerade solceller och en täljstenskamin. För dig som vill ha utrymmen för olika fordon finns här både ett dubbelgarage med eldrivna portar och en hel del plats ute på gården. Här kan hela familjen och allas intressen få plats, vare sig det är att njuta i solen, trädgårdsarbete, bilar eller lek på gräsmattan. Välkommen till ditt nya hem! Försäljningen håller på att förberedas men det går bra att kontakta mäklaren redan nu ifall intresse finns!

Skogsstigen 14, Nya Staden, Säters kommun

Skogsstigen 14

Villa
Nya Staden, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 750 000 kr
71 + 71 m²
4 rum
1 050 m² tomt

I området Nya staden på en lugn gata ligger detta välskötta och smakfullt renoverade enplanshus med källare. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom dränering, nya fönster, nytt kök, badrum mm. Uppvärmningen sker genom bergvärme vilket speglar de fina driftskostnaderna, i vardagsrummet finns även en kamin som både ger en mysfaktor men också värme. Här är varje kvadratmeter välplanerad och huset känns luftigt med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Naturligtvis finns fiber indraget. Det här huset är perfekt för dig som inte vill börja renovera och för dig som vill ha en lagom stor och lättskött trädgård. På baksidan finns en uteplats med sol under större delen av dagen och även en friggebod att förvara trädgårdsverktyg i. Läget är bra med cykel- och gångavstånd till det mesta i Säter. Till salu inom kort!

Smala gränd 5, Burhagen, Säters kommun

Smala gränd 5

Lägenhet
Burhagen, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
750 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
4 800 kr/mån
12 712 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma lägenhet som renoverats med den äldre charmen bevarad! Bostaden som ligger i ett lugnt villakvarter utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och öppen bostad där den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen. Här har du även tillgång till en insynsskyddad och takbeklädd balkong i soligt söderläge med utsikt ut över Säters trevliga villaområden. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol större delen av dagen och plats för ett mindre bord. Lägenheten ligger på plan två med ett nyrenoverat badrum år 2021. Fint kök och övriga rum är välrenoverade och omsorgsfullt underhållna. Fiber finns indraget och till lägenheten ingår även en parkeringplats med motorvärmare. På baksidan av byggnaden finns en stor tomt där varje medlem har tillgång till sin egna del där man kan ha rabatter, odla eller bara ställa ut utemöbler. Här bor du i ett av Säters attraktivaste lägen med motionsspår, cykelleder och naturen i närområdet, sjön Ljustern inom gångavstånd och centrum ligger endast 10 minuters promenad från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Säter har att erbjuda. Bostadsrätten är en mindre bostadsrätt med två fastigheter som tillsammans har totalt åtta bostadsrättslägenheter fördelade fyra lägenheter i varje fastighet. I källaren finns två förråd som tillhör lägenheten med eluttag för möjlighet att ha t ex frys. Övrigt i källaren gemensam tvättstuga, torkrum, badrum/toalett samt hobbyrum.

  • Balkong
Forsbo 5, Forsbo, Avesta kommun

Forsbo 5

Gård/Skog
Forsbo, Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
9 750 000 kr
180 + 60 m²
7 rum
97 ha tomt

Med utsikt över Dalälvens blanka vatten och grönskande åkrar ligger denna pampiga gård med tillhörande skog, ladugård, betesmark och åkermark, totalt nästan 100 ha! Marken ligger i direkt närhet till gården och sträcker sig längs älvens kant., en väldigt stor älvtomt med andra ord! Förutom skog och åkrar har huset en tillhörande uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar. Mangårdsbyggnaden med anor ända tillbaka till 1800-talet har en tidstypisk utformning och är en fröjd för ögat. Kakelugnar, spegeldörrar och höga fotlister minner om svunna tider och de breda golvtiljorna i många av rummen ger ett varmt intryck. Flertalet stora sovrum och pardörrar som leder dig in till "salar" och rum. Gården har en fin inramning med de många byggnaderna som består av uthus, ladugård, smedja, bastu, carport, magasin, gäststugor, jordkällare, trädhus (!) samt en egen brygga vid Dalälvens kant. Här finns stora möjligheter att bedriva jordbruk och har så gjort, ända fram till nu. Jakträtt och fiskerätt ingår. Läget strax utanför Avesta är optimalt, på landet men ändå minuter från alla bekvämligheter man behöver. Huset värms effektivt och miljövänligt upp via jordvärme samt har flertalet bevarade eldstäder (en skorsten behöver ses över). Söker du livet på landet, värdesätter din boendemiljö högt och vill uppleva en plats som är något utöver det vanliga? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag av denna ljuvliga gård!

Fäggeby 126, null, Säters kommun

Fäggeby 126

Villa
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 995 000 kr
89 + 10 m²
4 rum
1 788 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa i naturnära omgivningar i Stora Skedvi. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna villa en bekväm och praktiskt planerad boendemiljö. Här finns även en tomt på 1788 kvadratmeter, vilket ger dig gott om plats för trädgårdsaktiviteter och lek. Huset har under de senaste 10 åren renoverats både in- och utvändigt, såsom kök, badrum, ytterpanel, yttertak och badrum. Med ett stort trädäck och sol under hela dagen får du en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom har du en stor inglasad altan och ett platsbyggt utekök med grill, vilket gör det enkelt att bjuda in till sommarfester och grillkvällar även under de lite kyligare dagarna. Vidare finns det även en carport med ett vidbyggt kallförråd, detta ger dig extra förvaringsmöjligheter och skydd för din bil. Läget i Fäggeby ger dig direkt närhet till naturen och möjlighet till härliga promenader eller löpturer i skog och mark. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Kyrkbyn med skola, förskola, Skedvi bröd, mataffär och bekvämligheter. Välkommen till detta charmiga hem med stor potential att bli din drömbostad!

Forsbo 11, null, Avesta kommun

Forsbo 11

Fritidshus
Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 800 000 kr
85 m²
1 146 m² tomt

Där Dalälven slingrar sig fram i södra Dalarna och bland öppna landskap ligger det här fritidshuset som kan användas året om. På tomten, som går ända ner till älven finns 2 hus med totalt 3 sovrum, så här finns det gott om rum för familjen. Vid strandkanten har man en egen brygga! Det större huset har nyligen fått en modern tillbyggnad där det är högt i tak och stora fönsterpartier åt flera håll. Välj om du vill vila blicken mot åkrarna eller mot vattnet i älven. Den nyare delen av huset har inslag av äldre detaljer såsom dörrar och fönster som harmoniserar fint med det nya. Här finns bekvämligheter som vattenburen golvvärme och huset värms upp av en luft/vattenvärmepump. Njut av solen och utsikten från den stora altanen. Omgivningarna är natursköna med jordbrukslandskap och skog. Här är det lugnt och skönt, bara naturen och vattnet som närmsta grannar! Välkommen till ett synnerligen unikt ställe, för dig som gillar ett speciellt hus på en speciell plats! Till Stockholm tar det knappt 2 timmar och till Avesta är det ara några minuter med bil. Romme Alpin med dess fina skidanläggning ligger ca 40 minuter bort. Försäljningen håller på att förberedas och planeras att komma ut till salu under v.9 men du är välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Dalvägen 5, Solsidan, Ludvika kommun

Dalvägen 5

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
159 + 17 m²
6 rum
898 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade villa på Dalvägen på barnvänliga Solsidan. Med en boyta på 159 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Bostaden är ljust och luftigt med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam atmosfär för umgänge och avkoppling. Den trevliga uteplatsen, med nybyggd altan och pool, ger möjligheter till härliga stunder utomhus. Här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj i en privat och fridfull miljö. Med sitt attraktiva läge i ett barnvänligt område finns även gott om utrymme för lek och aktiviteter för de små! Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Dalvägen en stor och välplanerad bostad med ljus och luftig atmosfär, en trevlig uteplats med soligt läge samt ett barnvänligt läge. Ett perfekt hem för den familj som söker både komfort och trivsel.

Naglarbyvägen 81, Gustafs, Säters kommun

Naglarbyvägen 81

Gård/Skog
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
5 750 000 kr
128 + 15 m²
5 rum
6,6 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård men anor från 1700-talet belägen på en stor och lummig tomt i Gustafs. Här finns alla förutsättningar för dig som vill ha hästarna hemma på gården eller för dig som behöver plats för bilar etc. Gården erbjuder ett stall i den stora ladan med tre rymliga boxar, perfekt för stora hästar och 2 st boxar för ponnyer. Dessutom finns det gott om hagmark och åkermark för odling och bete. Förutom stall erbjuder fastigheten andra attraktiva fördelar. Här finns ett isolerat garage med plats för två bilar, carport för traktor och släp, stor loge, uthus med gästrum och en hel del andra utrymmen för förvaring. Bostadshuset har ett mysigt kök, vardagsrum med en nyinstallerad braskamin, 2-3 sovrum, stora kattvindar varav 1 inredd, allrum och ett stort badrum med bastu renoverat 2010. Gamla detaljer är bevarade såsom fina spegeldörrar. Uppvärmningen sker genom jordvärme och fiber är indraget. En trevlig, inglasad uteplats ger dig möjlighet att njuta av många soltimmar och den vackra omgivningen. Den generösa tomten erbjuder även möjligheter för den trädgårdsintresserade att både odla och påta i rabatter. Jordkällaren med sina två kammare fungerar lika bra idag som för 100 år sedan som förvaring för det man skördat. Borlänge ligger 10 minuter bort, Rommetravet och Borlänges nya ridhus endast 7 minuter och Ridhus finns i grannbyn Lisselhaga. Skola (F-6), förskolor och mataffär finns i Gustafs. Här har man närhet till både naturen och alla bekvämligheter vilket skapar en perfekt plats för dig som drömmer om att bo i bymiljö på landet. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om en gård!

Blåklintsvägen 1, Gustafs, Säters kommun

Blåklintsvägen 1

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 790 000 kr
141 + 22 m²
7 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till den här rymliga villan med gångavstånd till skola, förskolor och matbutik. Med sina 4 sovrum, stora umgängesytor och 2 badrum är det här ett hus där alla i familjen kan ha sin egen privata sfär. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som för att umgås med nära och kära. Köket renoverades 2015, de båda badrummen 2023 och vinden är tilläggsisolerad. Den lagom stora hörntomten ger dig möjlighet att njuta av trädgårdsarbete, odling i växthuset, lek eller helt enkelt koppla av på någon av uteplatserna. Kallare kvällar spenderar man med fördel i den inglasade altanen. Välkomna!

Sockenstugevägen 33, Gustafs, Säters kommun

Sockenstugevägen 33

Radhus
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 450 000 kr
128 + 11 m²
5 rum
350 m² tomt

Som sista hus på en återvändsgata kommer nu det här rymliga parhuset ut till salu! Huset ligger i suterräng och har 4 sovrum, balkong med morgonsol, garage, carport och en lättskött trädgård. Läget bredvid åkrarna och älven gör att man får en känsla av att bo på landet, mitt i ett villaområde! Här har man gångavstånd till skolan, förskola, mataffär, Pärlan och pizzeria. Bekvämt pendlingsavstånd till Borlänge, Falun och Säter.

Stora Skedvi, Stora Skedvi, Säters kommun

Stora Skedvi

Tomt
Stora Skedvi, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
120 000 kr
1 630 m² tomt

Längs med en lugn grusväg ligger den här tomten om 1630 kvm. Den passar utmärkt för ett lite mindre hus eller ett fritidshus. Det är vackra omgivningar med Dalälven som slingrar sig i det öppna landskapet, gyllengula åkrar och tät skog. Om vintern finns det längdskidspår i Kyrkbyn, någon kilometer bort, där även skola (F-6) ligger, matbutik, Skedvi Bröd och pizzeria. Till Romme Alpin tar det ca 30 minuter! Bekvämt pendlingsavstånd till Säter, Hedemora, Borlänge och Falun.

Åkergatan 6, Ovangårdarna, Säters kommun

Åkergatan 6

Villa
Ovangårdarna, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 895 000 kr
118 + 123 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Åkergatan och denna trevliga familjevilla med ett delvis inglasat uterum och en lagom stor trädgård. Här är köket nyrenoverat 2022 och samma år fick huset ett nytt yttertak! Fyra sovrum gör att även den lite större familjen får plats och självklart är fiber installerat. Trädgården är lättskött med staket och buskar som gör det säkert för barn att leka utomhus. Området är lugnt och har närhet till skola, förskola, idrottsplats och mataffär.

Skogsfastighet Norbo, Norbo, Säters kommun

Skogsfastighet Norbo

Gård/Skog
Norbo, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 250 000 kr
12 ha tomt

SKOGSFASTIGHET! om 2 Skiften, ca 12 ha produktiv skogsmark. Jakträtt finns. Samtliga skiften ligger i Norbo Finnmark, ca 30 minuter från Borlänge och Säter. På fastigheterna finns en skogsbruksplan upprättad i 2022-08-30 av pcSKOG PROFFS. Se "dokument". Av skogsbruksplanen framgår det att den produktiva skogsmarksarealen uppgår till 16,4 hektar (varav ca 4 ha tillhör en annan fastighet norbohyttan 11:15) med totalt virkesförråd om ca 3355m³sk, vilket ger ett medeltal om 205 m³sk per hektar. Tillväxten beräknas för närvarande vara ca 67 m³sk per år och boniteten ligger på 7,2 m³sk/ha. Det dominerande trädslaget är gran som upptar 75% av virkesförrådet, tall 18% och Björk 7%. Till fastigheten tillhör det för närvarande ett torp med betesmark som kommer att styckas av från den skogen som nu är till salu. Detta kommer först göras när en köpare av skogen finns och tillträde till skogen kommer därför inte kunna ske förrän avstyckningen är klar.

Visar alla 13