Mäklare Joakim Sultan

Joakim Sultan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tägtvägen 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 355 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 988 kr/mån
16 626 kr/m²

På Hagalund hittar vi denna mycket fina och välrenoverade bostadsrätt om 3 r.o.k i markplan. Stor härlig inglasad balkong samt ljust vitt kök och badrum med kakel/klinkers i sobra färger. Två trevliga sovrum och bra förvaring i klädkammaren, allrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Nära till centrala Borlänge och resecentrum (tåg/buss/taxi) men även handelsområdet kring kupolen och IKEA.

  • Premium
  • Balkong
Hyttings Fäbodar, null, Borlänge kommun
  • Tis 6 aug kl 15:30

Hyttings Fäbodar

Fritidshus
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
795 000 kr
55 m²
3 rum
2 184 m² tomt

Drömmer du om en avskild plats där du kan koppla av och njuta av naturens stillhet? Detta enklare fritidshus vid en vacker å erbjuder precis det och mycket mer. Här får du chansen att verkligen koppla av, långt bort från stadens stress och buller. Här finner du både charm och funktionalitet med bland annat vedspis i köket, rymligt inglasat uterum och öppen spis i vardagsrummet. Ingår i köpet gör dessutom ett nytt elverk, gasoldriven kyl och spis samt alla möbler du ser på bilderna. Huset ligger idylliskt beläget vid åns kant, omgivet av lummig skog. Den ostörda miljön ger dig en perfekt tillflyktsort för att njuta av naturens rogivande ljud och vyer. Varje morgon kan du vakna till fåglarnas sång och den lugna porlande ån, en oslagbar start på dagen. Här finns även bär och svamp lättillgängligt och en och annan fisk i ån. Här finns: Garage: Ett rymligt garage där du enkelt kan förvara bilen och andra tillhörigheter. Sovstuga: En mindre mysig sovstuga som ger extra sovplats för gäster eller familjemedlemmar. Vedbod: Gott om plats för att förvara ved, perfekt för mysiga kvällar vid brasan. Utedass: Ett praktiskt och välskött utedass som gör vistelsen enkel och bekväm. Nära Skidanläggningar För dig som älskar vintersport är detta läge perfekt. På kort avstånd hittar du skidanläggningen Romme Alpin samt Borlänges största naturreservat Gyllbergen där du kan njuta av fantastiska skidupplevelser under vinterhalvåret. Detta fritidshus erbjuder en enkel livsstil utan vatten och avlopp, vilket ger dig möjligheten att leva närmare naturen och uppskatta det genuina och rustika livet. Här kan du verkligen varva ner och koppla av. Ta chansen att förvärva denna unika tillflyktsort och skapa oförglömliga minnen med familj och vänner – ditt nya paradis vid ån väntar på dig!

  • Plus
Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun
Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Uvberget 232

Gård/Skog
Torsång, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
6 995 000 kr
160 m²
6 rum
6,1 ha tomt

Upplev en hästgård utöver det vanliga omgärdad av böljande åkrar och frodiga hagar i direkt anslutning till gården. Här, i Uvberget, väntar en komplett gård som lockar med alla tänkbara bekvämligheter. Ett imponerande, nyrenoverat stall med 9 rymliga boxar och tillhörande sadelkammare erbjuder en komfortabel miljö för dina hästar. En välskött ridbana och generösa hagar om ca 6 ha ger dem gott om utrymme att röra sig fritt. Praktiska faciliteter som spolspilta och varmgarage med gott om plats för hästtransporter och bilar. För gäster eller till uthyrning finns en fullt utrustad gäststuga om ca 50 kvm som välkomnar med sin charm. Det smakfullt renoverade bostadshuset erbjuder tre sovrum, ett nyrenoverat kök och generösa sällskapsutrymmen, perfekt för både vardagsliv och fest. Under senaste året har nuvarande ägare, genom uthyrning av gäststuga och stall-/boxplatser, haft hyresintäkter på ca 300.000kr/år. Gården, med sina anor från början av 1900-talet, är mycket välskött och bjuder på en unik atmosfär. Det soliga läget ger dig möjlighet att njuta av magiska solnedgångar över de omgivande åkrarna. Uppvärmningen sker effektivt och miljövänligt genom jordvärme, vilket både är kostnadseffektivt och hållbart. I närheten finner du Torsångs nyrenoverade skola för åldersgruppen F-3 och en förskola för de minsta. Uvbergsviken med sin vackra sandstrand och Runns glittrande vatten, som bjuder på både vinteraktiviteter och båtliv, är bara en kort promenad bort. Även mysiga Torsångs café finns på bekvämt avstånd. Denna enastående hästgård erbjuder en unik livsstil i en idyllisk miljö och är det ultimata valet för den kräsne hästägaren som söker det allra bästa.

  • Premium
Glimmergatan 4, Forssa, Borlänge kommun

Glimmergatan 4

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 995 000 kr
106 + 126 m²
4 rum
744 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Forssa och denna rymliga och stilfulla suterrängvilla. Huset ger ett modernt, ombonat intryck och inbjuder till socialt umgänge via den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Läget är exceptionellt bra och baksidan är magisk med det stora inglasade uterummet och ett rejält trädäck med eftermiddag/kvällssol. På entréplan finns det välutrustade och nyrenoverade köket med stor köksö, ett vardagsrum med braskamin, två sovrum, ett renoverat badrum samt ett väl tilltaget inglasat uterum. En våning ner finns ytterligare två sovrum, ett allrum, badrum och förråd. Uppvärmning via bergvärme och fiber är indraget. Området är lugnt och i närheten finns förskolor, skolor, matbutik, restauranger mm. Välkomna med er intresseanmälan så ni inte missar denna fantastiska fastighet.

Kolhusvägen 34, Björsjö, Smedjebackens kommun

Kolhusvägen 34

Tomt
Björsjö, Smedjebackens kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
95 000 kr
1 669 m² tomt

Här finns möjlighet att bygga ert drömhem eller varför inte ett fritidsboende i Dalarna fr. 1.995.000 kr. I närheten finns fina badsjöar, en levande landsbygd och skidanläggningar. Tomterna ligger med söderläge i ett detaljplanerat område om sex tomter där anslutningsavgifter för både vatten och avlopp redan betalda och ingår i priset. Storleken på tomterna varierar mellan 1295kvm och 1981kvm och priset mellan 95.000kr-125.000kr. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör. Vi har däremot tagit fram två förslag på hustyper och offert tillsammans med Skidstahus. Nu kan du bygga ett nyckelfärdigt hus fr. 1.995.000kr. Se bilder. Kontakta fastighetsmäklare för mer information. Björsjö ligger i Smedjebackens kommun med 10 mil till Västerås och Örebro samt ca 20 mil till Stockholm. Skidanläggningen Romme Alpin når man på 45 minuter. Välkommen med din intresseanmälan!

Forssa gränd 6, Forssa, Borlänge kommun

Forssa gränd 6

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 295 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 178 kr/mån
13 147 kr/m²

Högst upp i huset, med en trevlig utsikt ligger denna väl tilltagna lägenhet om 4 rum och kök. Här flödar ljuset och rummen är rymliga. Via hissen tar man sig enkelt upp till våning tre. Området Forssa är populärt och består av både lummiga villakvarter och flerbostadshus. I närheten finns även matbutik, restauranger, frisör, flera förskolor samt skolor. En kort bit bort ligger den promenadvänliga "Älvenrundan" med sina fina promenadstråk. In till centrum tar man sig enkelt med kollektivtrafik, cykel, till fots eller med bil. Välkommen med din intresseanmälan redan i dag!

  • Balkong
  • Hiss
Tumgatan 20, Nygårdsdalen, Borlänge kommun

Tumgatan 20

Tomt
Nygårdsdalen, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 050 000 kr
1 265 m² tomt

Nu erbjuds en underbar hörntomt med ett av de bästa lägena i Nygårdsdalen. Tomten är plan och ligger med ett privat och insynsskyddat läge i området. Detaljplanen tillåter att hela 316 kvm får bebyggas och på fastigheten får både en huvudbyggnad och ett fristående uthus eller annan gårdsbyggnad uppföras med en max höjd om 4,4 meter. Detta är ett mycket sällsynt tillfälle då det här är den sista byggbara tomten i Nygårdsdalen. Tomten är ej bunden till husleverantör utan ny ägare får fritt välja arkitektur, val av husleverantör etc. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun
Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun, bild 2
Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun, bild 3

Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E

Lägenhet
Sundborn, Falu kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 865 kr/mån
39 689 kr/m²

Just nu kan du flytta till vackra Sundborn och bo avgiftsfritt i 18 månader när du köper en bostad i Brf Bjungnäs. Nybyggda radhus ett stenkast från vattnet! Välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende på ett plan som du helt enkelt måste uppleva personligen. Det här är mer än bara ett hem, det är en livsstil som kombinerar aktivt boende med åldrandets bekvämlighet. Detta radhus erbjuder generösa och öppna sociala utrymmen, och tack vare stora fönsterpartier får du en maximal mängd naturligt ljus och rymd. Inredningen är tidlös med högklassiga materialval och modern design som sätter bekvämligheten i fokus. I varje lägenhet finner du vackert parkettgolv, eleganta kök med exklusiva detaljer och golvvärme som sprider värme och komfort genom hela bostaden. Entrén pryds av klinker och badrummet är helkaklat, med en separat gästtoalett. Köket och vardagsrummet är hjärtat av bostaden och har stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljusflöde året runt. Från det rymliga vardagsrummet har du direkt tillgång till två uteplatser som sträcker sig över totalt ca 51 kvm trädeck. Lägenheterna har en tidlös och klassisk stil, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen personliga prägel genom att möblera efter din egen smak - kontrastfullt eller stilrent. Dessutom kommer varje hus med en carport, ett kallförråd på 8 kvm och en extra parkeringsplats. Vi hälsar dig varmt välkommen att upptäcka detta fantastiska boende i Sundborn och se själv hur din framtida livsstil kan se ut! Kontakta oss för att boka en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Marschgatan 18, Romme, Borlänge kommun

Marschgatan 18

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
850 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 503 kr/mån
12 593 kr/m²

Välkommen till Romme och denna trevliga lägenhet på två rum och kök. Här bor man bekvämt med hiss och inglasad balkong. Lägenheten är rymlig och ljus och i vardagsrummet finns en öppen spis (ej i drift). Romme är ett naturnära och lugnt område beläget ca 7km utanför centrala Borlänge. Här finns fina promenadstråk, motionsspår, pizzerior, restauranger och bra busskommunikationer. Välkommen att anmäla ert intresse redan i dag!

  • Balkong
  • Hiss
Grönstigen, null, Borlänge kommun

Grönstigen

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 985 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
5 495 kr/mån
27 958 kr/m²

I hörnet av Mjälgavägen och Grönstigen kommer det att uppföras 8 stycken nyproducerade bostäder i två flerfamiljshus. Husen kommer att bestå av två våningar med fyra lägenheter i respektive huskropp. Bostäderna har en modern planlösning och en klassisk arkitektur som smälter mycket bra in i omgivningarna. Samtliga lägenheter kommer rikligt utrustade och har både förråd och parkeringsplats som ingår i avgiften. För att kunna njuta av både morgon och kvällssol finns två uteplatser till vardera lägenhet och motsvarande balkonger för övervåningarna. Köket som är lägenheternas hjärta har en stor köksö, gott om arbetsytor och förvaring samt inbyggda vitvaror. I badrummen finner ni kakel och klinkers samt tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och fiber via Borlänge stadsnät är indraget. Här bor ni bekvämt med huskänsla och samtidigt får alla fördelar en lägenhet erbjuder. Säljstart den 18 december enligt först-till-kvarn principen. Planerat tillträde mellan andra och tredje kvartalet 2025. Passa på att köp till ett fast pris idag så säljer vi ditt nuvarande boende när bostadsmarknaden återhämtat sig, inflationen sjunkit och räntorna stabiliserat sig. Välkomna till moderna och stilfulla bostadsrätter belägna i hjärtat av Borlänge. Med en yta på 71 kvadratmeter kommer dessa helt nybyggda lägenheter erbjuda en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Här kan du njuta av det bästa som staden har att erbjuda, med närhet till allt du behöver. Med sin centrala placering är det aldrig långt till shopping, restauranger och kommunikationer. Inne i bostaden möts du av en ljus och luftig atmosfär, tack vare öppen planlösning och stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en ren fröjd, medan det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge. En extra bonus är den trevliga balkongen i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner till en trevlig middag under bar himmel. Föreningen är nybildad och välorganiserad och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende trygghet för framtiden. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats och ett praktiskt förråd för extra förvaring. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad i Borlänge. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med vår fastighetsmäklare Joakim Sultan. Välkommen!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Industrigatan 8, Hagalund, Borlänge kommun

Industrigatan 8

Övrigt
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 247 kr/mån

Bostadsrättslokal i markplan mitt på centrala Hagalund! Lokalen är renoverad och anpassad till kontor. Här finns utrymme för kontorsplatser, konferensrum, kök, wc och förråd (förberett för dusch). I dagsläget är lokalen uthyrd med tre månaders uppsägningstid. För mer information kontakta fastighetsmäklare Joakim Sultan.

Mats Knuts väg 30, null, Borlänge kommun

Mats Knuts väg 30

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
4 900 000 kr
148 m²
5 rum
1 920 m² tomt

Välkomna till denna urbana och arkitektritade enplansvilla. Här får du tillgång till ett minimalistiskt formspråk med många designdetaljer och exklusiva materialval. Huset är unikt och finns bara i ett exemplar och karaktäriseras främst av byggmaterialet och den genomgående rejäla takhöjden. Här finner ni en optimal kombination av funktion och design. Både hus och garage är byggt i Ytong vilket kombinerar värmeisolering, brandsäkerhet, ljudisolering och som dessutom i första hand består av naturens råvaror. Här finns tre sovrum med möjlighet till fyra samt stora sällskapsytor såväl inne som ute. Stora fönsterpartier som ger ett gediget ljusinsläpp i hela huset. Huset är mycket energieffektivt och en solcellsanläggning om 9kwh är installerad. Kör ni elbil? Perfekt, här finns redan en elbilsladdare installerad! Tomten är hela 1920 kvm så här finns även möjlighet att anlägga både pool och attefallshus.

  • Nyproduktion
Storsten 148, null, Borlänge kommun
Storsten 148, null, Borlänge kommun, bild 2
Storsten 148, null, Borlänge kommun, bild 3

Storsten 148

Gård/Skog
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
15 000 000 kr
60 + 16 m²
6 rum

I byn Storsten, mellan Ornäs och Torsång ligger den här stora fastigheten på ca 12 ha som består av en gammal bondgård, ett fritidshus precis vid vattenbrynet i Ösjön, åkermark och skog. Vid den kringbyggda gården kan man riktigt känna historiens vingslag mellan ladorna. Det var längesedan boningshuset användes permanent, men här finns många gamla fina detaljer bevarade, så som kakelugn, spegeldörrar, vedspis, breda golvtiljor och originalfönster. I en insynsskyddad vik av Ösjön, med utsikt över Ornässtugan ligger det charmiga fritidshuset. Här kan man ta båten vidare ut i Runn, Dalarnas egna lilla skärgård. Fiskerätt finnes. Möjligheterna är oändliga vid denna fastighet.

  • Premium

Visar alla 13