Mäklare Allan Mohmand

Allan Mohmand

Om mig

Med över 15 års yrkeserfarenhet inom försäljnings- och servicebranschen, varav 10 år som egenföretagare, gör att jag ödmjukt vågar påstå mig veta vilka nycklar som krävs för en framgångsrik affär för alla parter. Min breda och djupa kunskap i kombination med min höga drivkraft gör att du kan känna en trygghet i att vi tillsammans skapar det vinnande receptet för just din bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Söderort och bor kvar än idag – det är här jag känner mig hemma på riktigt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Horisontvägen 91, Skarpnäck, Stockholms kommun

Horisontvägen 91

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
HusmanHagberg Enskede
3 475 000 kr
99 m²
6 rum
vån 1/5
7 252 kr/mån
35 101 kr/m²

Välkommen hem till denna väldisponerade etagelägenhet för den stora familjen - lugnt belägen med närhet till grönska och goda kommunikationer! Bostaden är disponerad över två plan, där hela fyra sovrum är optimalt belägna på det övre planet ihop med ett av bostadens två badrum. Väl inne på entréplan så välkomnas man av den inbjudande hallen med praktisk förvaring samt vidare in mot det nyrenoverade och komplett utrustade köket. Här finns både matplats och utgång till den inglasade balkongen som vetter mot den hemtrevliga innergården. På detta plan finner du även ett helkaklat och renoverat badrum samt ett ombyggt sovrum i anslutning till det ljusrika vardagsrummet som bjuder på härlig utsikt mot grönska. Optimalt belägen med närhet till förskola och skola, närservice, restauranger och framförallt naturen med Nackareservatet på promenadavstånd från bostaden. Populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Goda kommunikationer med både tunnelbana och bussförbindelser på promenadavstånd från bostaden. Det finns även bra pendlingsmöjligheter med cykeln året runt, cirka 12 minuter till Gullmarsplan och 25 minuter in till City. Varmt välkommen på visning. Boka in dig för visning direkt på mäklarens hemsida för snabbare service!

 • Balkong
 • Hiss
Uppvindsgatan 4, Skarpnäck, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00

Uppvindsgatan 4

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
HusmanHagberg Enskede
1 975 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 681 kr/mån
33 193 kr/m²

Välkommen till en öppen och socialt planerad tvårumslägenhet granne med grönskande parkområde – belägen på en lugn och trivsam återvändsgata i attraktiv förening! Bostaden bjuder på en inbjudande och ljus hall med rymlig klädkammare i anslutning som med fördel går att disponera som walk-in-closet eller gästrum. Du finner också ett ljust badrum utrustat med badkar samt ett tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Lägenheten rymmer ett stort och socialt kök med goda förvarings- och arbetsmöjligheter. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet som med sitt härliga burspråk får ett rikligt ljusinsläpp samt har utgång till den trevliga balkongen med ett solläge i sydost. Brf Segelflygaren är en stor och stabil HSB-förening med eget parkeringsgarage, föreningslokal och gästlägenhet. Gemensamma tvättstugor i varje portuppgång. Optimalt belägen med närhet till både närservice och goda kommunikationer. Tunnelbana cirka 350 meter från bostaden, buss och diverse närservice såsom; livsmedelsbutiker, restauranger, kulturhus, bibliotek, apotek, frisör etc. Närhet till förskola som är belägen tvärs över gatan samt grundskolan Skarpatorpsskolan endast någon minuts promenad bort. Här finns också grönskande områden på promenadavstånd såsom Nackareservatet med flera skogsslingor, badsjöar och golfbana. Populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Varmt välkommen på visning. Boka in dig för visning direkt på mäklarens hemsida för snabbare service!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skarpnäcks allé 62, 3tr, Skarpnäck, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 25 feb kl 11:00

Skarpnäcks allé 62, 3tr

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
HusmanHagberg Enskede
3 250 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/5
6 920 kr/mån
36 111 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna ljusa och välplanerade fyra med ett stilrent renoverat kök och inglasad balkong i attraktivt västerläge! Bostaden bjuder på en inbjudande hall med praktisk garderob och rymlig klädkammare i direkt anslutning. Här finner du även ett stort badrum förberett för tvättmaskin samt en gäst-wc i anslutning. Det stilrent renoverade köket är komplett utrustat med gott om plats för större matgrupp och ligger i en social, öppen planlösning mot vardagsrummet som med ett flertal fönster bidrar till ett rikligt ljusflöde. Du finner även tre rymliga sovrum, varav det ena med ingång till bostadens klädkammare. Från det ljusa och luftiga vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong med plats för både balkongmöbler och växter. Här avnjuts härliga solstunder från eftermiddag till sen kväll. Optimalt belägen med direkt närhet till närservice, restauranger och framförallt naturen med Nackareservatet på promenadavstånd från bostaden. Populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Endast ett stenkast bort nås tunnelbanan som tar dig in till City på 20 minuter, även nära till bussförbindelser samt goda pendlingsmöjligheter för den med cykel. Varmt välkommen på visning, öppen passage in till innergården från Varmfrontsgatan! Boka in dig direkt på mäklarens hemsida för snabbare service!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3