Mäklare Allan Mohmand

Allan Mohmand

Om mig

Med över 15 års yrkeserfarenhet inom försäljnings- och servicebranschen, varav 10 år som egenföretagare, gör att jag ödmjukt vågar påstå mig veta vilka nycklar som krävs för en framgångsrik affär för alla parter. Min breda och djupa kunskap i kombination med min höga drivkraft gör att du kan känna en trygghet i att vi tillsammans skapar det vinnande receptet för just din bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Söderort och bor kvar än idag – det är här jag känner mig hemma på riktigt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finngrundsvägen 5, 6tr, Blåsut, Stockholms kommun
  • Kommande

Finngrundsvägen 5, 6tr

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
HusmanHagberg Enskede
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 6/6
2 614 kr/mån
73 049 kr/m²

– Kontakta mäklaren eller gör en intresseanmälan på hemsidan för möjlighet till förhandsvisning! Välkommen hem till denna välplanerade och inflyttningsklara tvåa i hög standard – högst upp i huset med härlig balkong i söder! Ett modernt boende med stilfulla färgval passande för både singelhushållet som för paret. Vardagsrummets stora fönster i två väderstreck släpper in generöst med ljus vilket ihop med läget högst upp i huset, skapar en känsla av rymd och öppenhet. Social och öppen planlösning mellan det komplett utrustade köket och vardagsrummet skapar en trivsam atmosfär. Härifrån finns även enkel tillgång till balkongen som vetter mot den hemtrevliga innergården i attraktivt söderläge. Sovrummet erbjuder praktisk garderobsförvaring och rymmer utan problem en dubbelsäng och det helkaklade badrummet är utrustat med både duschhörna, golvvärme och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Till bostaden hör även ett praktiskt källarförråd för extra förvaringsutrymme. Energideklarationen för byggnaden är betygsatt som "B", vilket kan ge möjlighet till ränterabatt genom s.k. "gröna bolån" hos utvalda långivare. Brf Rallaren är en stabil HSB-förening med friköpt mark och ett brett utbud av gemensamma faciliteter för medlemmarna, inklusive föreningslokal, miljörum med sopsortering, grovtvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsgarage med laddplatser (separat kö), bilpool samt en härlig innergård med grillplats. Byggnaden färdigställdes 2019 och håller en hög modern standard. Detta attraktiva område erbjuder närhet till grönområdena Nytorps gärde och Nackareservatet. I närområdet finns också ett utmärkt utbud av restauranger och bekvämligheter, inklusive ICA, apotek, bibliotek, gym, simhall och tunnelbanestationen Blåsut som tar dig till Södermalm på bara 5 minuter och City på 12 minuter. Globen City ligger cirka 10 minuters promenad från bostaden och erbjuder ett komplett utbud av nöjen och shopping med Globen Shopping, Tele2 Arena och Tolv Stockholm. Detta är en Kommande® försäljning, möjlighet till förhandsvisning finns! Gör en intresseanmälan via hemsidan redan nu för att få ta del av uppdateringar.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Luftskeppsgatan 2, Skarpnäck, Stockholms kommun
  • Kommande

Luftskeppsgatan 2

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
HusmanHagberg Enskede
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 720 kr/mån
30 692 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga tvåa med goda sociala ytor och en trevlig balkong – ett boende perfekt både för singeln som för paret! Bostaden har en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och en social öppning in mot det komplett utrustade köket med goda arbetsytor och förvaring samt plats för 4–6 personer invid stort fönster. Från köket finns även utgång till den härliga balkongen som vetter mot föreningens hemtrevliga och nyligen uppfräschade innergård. Sovrummet är tilltaget i storlek med plats för dubbelsäng med sängbord och erbjuder praktisk förvaring genom skjutdörrsgarderob. Vid den inre hallen finner du ett ljust badrum utrustat med duschkabin och tvättmaskin samt bostadens praktiska klädkammare för ytterligare förvaring. Det luftiga och ljusa vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare brett fönsterparti och erbjuder gott om plats för möblemang efter tycke och smak. Belägen på lugn återvändsgata med närhet till närservice, restauranger och framförallt naturen med Nackareservatet på promenadavstånd från bostaden. Populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Promenadavstånd till både goda bussförbindelser och tunnelbanan som tar dig vidare in till City på 20 minuter. Även goda pendlingsmöjligheter med cykeln. Detta är en Kommande® försäljning, möjlighet till förhandsvisning finns! Gör en intresseanmälan via hemsidan redan nu för att få ta del av uppdateringar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2