Mäklare Emilia Engrund

Emilia Engrund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gruvvägen 21 C, Högalid, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00

Gruvvägen 21 C

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun

1 050 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 134 kr/mån

13 907 kr/m²

Varmt välkommen till ett välplanerat och hemtrevligt boende på Gruvvägen 21C. Bostaden inrymmer 3 rum och kök om ca 75,5 kvm. Du välkomnas av en hall med direkt ingång till sovrum och ett mindre badrum. Genom ytterligare halldel nås bostadens kök med gott om arbetsyta och naturlig plats för matbord. Vidare har bostaden ytterligare ett badrum samt två sovrum med insynsskyddat läge. Ett lättmöblerat vardagsrum vars balkong nås med ett trevligt solläge. Föreningen har röstat igenom förslag på inglasade balkonger. Som boende här har du ett perfekt läge med direkt närhet till livsmedelsbutik och skola. Dessutom finns det inom föreningen en trevlig bastu och samlingslokaler att ta del av. Tvättstuga och förråd finns i huset. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Kangosvägen 18, Kangos, Pajala kommun
  • Budgivning pågår

Kangosvägen 18

Fritidshus
Kangos, Pajala kommun

395 000 kr

65 m²

3 rum

3 490 m² tomt

Varmt välkommen till Kangosvägen 18 med en stor tomt om ca 3490 kvm. Här välkomnas du av en charmig timmerstuga på ca 65 kvm. Stugan inrymmer två sovrum med ett rymligt vardagsrum, kök och badrum. Bekvämligheter så som el och vatten finns. Gott om förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Vill du bo i en trevlig by med liv och rörelse? Då har du hittat rätt! Välkommen att anmäla ditt intresse. Visning kommer att annonseras inom kort.

Porjusvägen 57, Andra sidan, Gällivare kommun

Porjusvägen 57

Tomt
Andra sidan, Gällivare kommun

700 000 kr

2,8 ha tomt

Välkommen till en stor fastighet efter Porjusvägen med många möjligheter! Total markareal om ca 2,79 ha med väg fram till fastighet. Fastigheten omfattas av områdesbestämmelser vilket innebär att det inte finns någon föreskriven byggrätt. Eventuell köpare får ansöka om förhandsbesked hos Gällivare Kommun. Området betecknas med N1 dvs får användas för mindre anläggningar för sport och rörligt friluftsliv.

Lasarettsgatan 2, Centrala Gällivare, Gällivare kommun
  • Borttagen före visning

Lasarettsgatan 2

Lägenhet
Centrala Gällivare, Gällivare kommun

1 000 000 kr

67,5 m²

2 rum

5 346 kr/mån

14 815 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet belägen högst upp i huset i centrum. Här finner du ett sovrum med garderober, rymligt allrum med plats för vardagsrumsdel samt matplats och ett kök med fint ljusinsläpp. Här erbjuds ett boende med fina ytor och hiss i huset. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Hiss
Barrvägen 12, Mellanområdet, Gällivare kommun

Barrvägen 12

Villa
Mellanområdet, Gällivare kommun

3 370 000 kr

158 m²

7 rum

982 m² tomt

Varmt välkommen till detta supermysiga hus! Stora gemensamma ytor för familjen. Goda förvaringsmöjligheter och tomt placerad på ytterring med grönområde som granne. Renoverat kök med öppen planlösning till vardagsrum och uterum. Suterrängvåning med bastu, sovrum och allrum. Här bor du med bergvärme och en ny luftvärmepump installerad 2022. Välkommen att anmäla intresse! Klarlagt-märkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot s k dolda fel. Läs mer om Klarlagt på Husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Skröven 30, null, Gällivare kommun

Skröven 30

Villa
Gällivare kommun

250 000 kr

80 m²

4 rum

2 470 m² tomt

Här finns nu chansen att sätta sin egen prägel i fastighet uppförd på 50-talet. Entréplan disponerar flertal förvaringsutrymmen samt badrum. En trappa upp finner ni hall, kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Kvarnvägen 3, null, Kiruna kommun

Kvarnvägen 3

Villa
Kiruna kommun

950 000 kr

103 m²

4 rum

545 m² tomt

Välkommen till Kvarnvägen 3 i Svappavaara. Nu erbjuds en rymlig sutterängvilla med fyra rum och kök, 103 kvm + 56 kvm. Entréplan inrymmer bland annat en stor hall med kapprum, bastu med relax och tvättstuga. Övreplan inrymmer ett stort kök med plats för matbord och utgång till en altan. Matsal med utgång till en inglasat uterum, vardagsrum och tre sovrum samt badrum. Bostaden har genomgått större renoveringar som installation av bergvärmepump, kök och även taket har bytts. Söker du ett hus med generösa förvaringsytor? Då har du hittat rätt. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 7