Mäklare Johanna Lindström

Johanna Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Margretedalsvägen 11B, Frönäsområdet, Gnesta kommun

Margretedalsvägen 11B

Lägenhet
Frönäsområdet, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 595 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
6 050 kr/mån
28 207 kr/m²

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga med ett centralt läge, bara ett par minuters promenad från pendeltåg och centrum. Denna 4:a om 92 kvm har renoverats med påkostade och smakfulla materialval. Här får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora sociala ytor. Lägenheten disponeras enligt följande: Entré till hall med klinkergolv och garderober med skjutdörrar. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, badkar, duschvägg, handukstork, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Wc med klinkergolv och målade väggar. Kök med matplats, mörkgråa skåpsluckor bänkskiva i betong, spis, ugn, micro, diskmaskin, halv kyl och frys. Köksö med bänkskiva i betong och vinkyl. Öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen. Tre rymliga sovrum, ett av sovrummen har en klädkammare. Alla rum har parkettgolv.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Balders hage 35, Vagnhärad, Trosa kommun

Balders hage 35

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 295 000 kr
76 m²
3 rum
166 m² tomt

I Hagarnas absoluta ytterkant ligger detta mycket fint renoverade gavelradhus vars uteplats är helt insynsskyddad med utsikt mot en liten skogsbacke. Takad uteplats med ny trätrall, invändigt är det helt nya ytskikt i naturnära färger och smakfulla materialval och alla ytterväggar är tilläggsisolerade. Utvändigt kallförråd samt garage i länga ingår - välkomna!

  • Plus
Thulegatan 11, Gnesta, Gnesta kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Thulegatan 11

Lägenhet
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
5 043 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till Thulegatan 11 och denna 2:a om 62 kvm. Här bor du högst upp i huset med morgon- och förmiddagssol på balkongen. Här finns det gott om förvaring, både mycket garderober och förråd inne i lägenheten. Från grönskande Thuleparken når du centrum med affärer, service och kommunikationer på bara några minuters promenad. Huset har hiss. Lägenheten disponeras enligt följande: Entré till hall med garderob och plats för avhängning Stort förråd/klädkammare Rymligt helkaklat duschrum med infällbara duschväggar, wc, handdukstork, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt klinkergolv med golvvärme Sovrum med hel garderobsvägg Kök med vita skåpsluckor, kyl/frys, spis med häll, diskmaskin, bänkskiva i laminat och plats för matbord vid fönstret Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två värderstreck samt utgång till balkongen Hela lägenheten har parkettgolv, utom i hallen och badrum där det är det klinker Övrigt om föreningen: Föreningen har en gemensam uteplats i pergola. Invid entrén finns två gemensamma förråd, ett för cyklar och ett för sopor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Storgatan 49A, Gnesta, Gnesta kommun
  • Sön 11 aug kl 12:15

Östra Storgatan 49A

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 995 000 kr
161 m²
7 rum
1 781 m² tomt

Intill Lillsjön, bara 10 minuters promenad från centrum, tåg och skola ligger denna 1 1/2-plansvilla med stor solig altan och plan trädgårdstomt för lek och odlingar. Alla rum är rymliga och en del är avdelningsbara om man vill ha ytterligare fler sovrum. Huset har frånluftsvärmepump och solceller vilket ger låga driftskostnader trots husets storlek. Varmt välkomna!

  • Plus
Björksta by Björnidet 1, Gnesta, Gnesta kommun
  • Sön 11 aug kl 13:30

Björksta by Björnidet 1

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 295 000 kr
137 + 13 m²
6 rum
1 999 m² tomt

Med mycket vackra omgivningar, 1 mil utanför Gnesta, ligger denna enplansvilla med många sovrum och stora sällskapsutrymmen. Här finns även en gäststuga, carport och ett enkelt förråd. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 5