HusmanHagberg Gnesta/Trosa

HusmanHagberg Gnesta/Trosa

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skillingagatan 27, Gnesta, Gnesta kommun
  • Sön 19 maj kl 13:15

Skillingagatan 27

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
4 495 000 kr
154 + 107 m²
7 rum
798 m² tomt

Med ett centralt läge, bara ett par minuters promenad från skola och pendeltåg, ligger denna rymliga villa med stora sällskapsutrymmen, fem sovrum och bra med förvaring. Här har ni ett härligt kök i anslutning till en stor altan som bjuder in till umgänge, i anslutning till uteköket med pizzaugn.

  • Plus
Granbackavägen 118, Gnesta, Gnesta kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Granbackavägen 118

Lägenhet
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 395 000 kr
110 m²
4.5 rum
8 853 kr/mån
12 682 kr/m²

Välkommen till Granbackavägen 118 och detta välplanerade BR-radhus med hörnläge i lugnt och familjevänligt område. Ett optimalt boende för dig som vill bo i bostadsrätt men fortfarande vill ha tomt och uteplats. På framsidan möts du av kvällssol och på baksidan av morgonsol, där det även finns en stor altan som delvis är takad med plats för stor matgrupp. Bostadsrätten disponeras enligt följande: Entréplan: Hela nedervåning fick nya laminatgolv och tapeter 2018 Hall med klinkergolv och ljust laminatgolv Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar, dusch, handfat, wc (renoverades -17), tvättmaskin och torktumlare (-17) Vardagsrum med utgång till framsidans uteplats (målades 2022). I vardagsrummet finns det plats för både stor soffgrupp och matbord Kök med matplats, gråa skåpsluckor som målades om och slipades 2024, kyl & frys i fullhöjd (-22), diskmaskin (-23), ugn och spis (-21). Från köket nås den trevliga uteplatsen (målades 2022, nytt altangolv på delen utan tak). Sovrum med fönster ut mot altanen på baksidan Övre plan: Trappan upp till övre plan har målats om 2024 Mindre rum med plats för en enkelsäng som målats om 2024 Sovrum där golv byttes och väggarna målats 2024 Sovrum där golv och tapet byttes 2021 Klädkammare Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar, badkar, handfat och wc Övrigt om området: Byggnaderna är uppförda 1989-1990 och består av 88 lägenheter. Det finns 32 st lgh:er om 2 rok, 30 st om 3 rok och 26 st om 4 rok. Det anordnas två st städdagar per år och föreningen tillhandahåller gräsklippare, krattor etc. I föreningen finns tre tvättstugor och en festlokal som man som medlem i föreningen kan hyra. Föreningen har 55 st parkeringsplatser och 45 st garageplatser. Parkering kostar 250 kr/mån, garage kostar 500 kr/mån.

  • Plus
  • Uteplats
Dalgatan 40, null, Gnesta kommun
  • Sön 19 maj kl 12:15

Dalgatan 40

Villa
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 495 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
966 m² tomt

På plan trädgårdstomt med gångavstånd till skolor, centrum och tågstation ligger denna enplansvilla tillbyggd 2012 och med helt ny fasad och isolering runt hela huset, med stor inglasad altan och hel källare.

  • Plus
Västra Storgatan 23, Gnesta, Gnesta kommun
  • Imorgon kl 13:00
Västra Storgatan 23, Gnesta, Gnesta kommun, bild 2
Västra Storgatan 23, Gnesta, Gnesta kommun, bild 3

Västra Storgatan 23

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 095 000 kr
38 + 20 m²
2 rum
1 007 m² tomt

Här finns nu möjlighet att bli ägare till en av Gnestas äldsta fastigheter! Torpet är troligen från mitten av 1700-talet och har kvar den charmiga sekelskifteskänslan och har renoverats med varsam hand för att behålla dess karaktär. Här möts du av breda golvtiljor, synliga takbjälkar och lågt till tak. En gammal grind välkomnar dig och återigen får du en känsla från en svunnen tid. Det enkupiga tegeltaket och de rara små fönstren karaktäriserar huset och farstukvisten ser ut precis som den ska- som de gjorde förr. Varmt välkommen att besöka detta kulturarv i centrala Gnesta! Bostadsbyggnaden disponeras enligt följande: Entré till mindre hall med trägolv och plats att hänga av sig ytterkläder. Trappa upp till övre plan/loftet. Kök med trägolv och lercleanade väggar. Köket har milt gröna skåpluckor, gasspis, kombinerad kyl/frys och en fungerande vedspis. Mycket trevligt! Vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffgrupp och här finns fönster åt tre håll vilket ger fint ljus i rummet. Här finns en stor murstock med en en fungerande eldstad åt ena hållet och en icke fungerande bakugn åt det andra. Duschrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Duschhörna med draperi, wc och handfat. På övre plan finns ett mycket trevligt loft, som idag används som ett sovrum men kan få ytterligare användningsmöjligheter om så behövs. Loftet har parkettgolv och pärlspont på vägg. Den lilla källardelen är idag inredd till en mycket mysig vinkällare! Förutom bostadsbyggnaden finns även två rejäla förrådsbodar som kan isoleras och göras till gäst/tonårsrum tex om man behöver mera utrymme. Säljaren hade planer på att inreda tvättstuga i en av byggnaderna. Uppe vid den större uteplatsen bakom huset finns ett växthus. Tomten är en uppvuxen tomt med flera uteplatser och lämpar sig väl för odling. På endast ett par minuter når du affärer, restauranger, service och tågstation. Det är även en kort promenad till badplats i Frösjön. Till Stockholm tar det ca 1 timma med pendeltåg och ca 37-40 min med regionaltåg. Huset lämpar sig för såväl fritids-som permanentboende! Fiber är indraget. Huset är besiktigat innan visning. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Folkparkstigen 2E, Gnesta, Gnesta kommun
  • Imorgon kl 12:00

Folkparkstigen 2E

Lägenhet
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 495 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 248 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till Folkparkstigen 2E och denna välplanerade trerummare om 63 kvm med balkong mot skogen och sol hela dagen. Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område med en ca 10 minuters promenad från centrum med affärer, service och kommunikationer. Lägenheten disponeras enligt följande: Hela lägenheten har ljust fanérgolv. Entré till hall med plats för avhängning och en garderob. Stort kök med matplats och utgång till balkong med söderläge! Maskinell utrustning: Skåpluckor i björk, hällspis, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. I köket finns även köksö på hjul som troligen inte ingår i köpet. Två rejäla sovrum med garderober. Badrum med plastmatta och helkaklade väggar. Här finns duschhörna med draperi, wc, handfat och tvättmaskin med bänkskiva ovanpå. Klädkammare/förråd med bra plats för förvaring Utvändigt finns ett förråd i länga. En parkering ingår i månadsavgiften. Det finns platser med laddstolpar att hyra, det är separat kö men finns lediga.

  • Plus
  • Balkong
Gryts-Bresätter Charlottenlund 1, Stjärnhov, Gnesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon

Gryts-Bresätter Charlottenlund 1

Fritidshus
Stjärnhov, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 750 000 kr
88 + 5 m²
3 rum
7 228 m² tomt

Varmt välkommen till Gryts-Bresätter Charlottenlund och detta torp med otrolig charm & känsla! Huset som är från förra sekelskiftet ligger på en tomt om nästan 8000 kvm och tomten i sin tur omgärdas av hage där man kan se kvigor ströva på sommaren. På den stora och välskötta tomten finns en gäststuga, ett fint växthus, en jordkällare, en utedusch med vv-beredarecoch torrdass, förrådslänga med solceller och dessutom finns fruktträd, bärbuskar, odlingar och perenna växter. Fastigheten är mycket trivsam och här känner man lugnet sig när man som mest behöver. Ca 700 meter bort ligger en fin badplats i Inbåven. Endast ett par hundra meter till busshållplats som tar dig till Stjärnhov centrum med vidare kommunikation mot Stockholm. Bostadsbyggnaden disponeras enligt följande; Entréplan: Entré till hall med pärlspont. Stort och härligt lantkök med vitsåpat trägolv, pärlspont och fönster åt två håll vilket ger fint ljusinsläpp. Här finns en matplats för många och köket har vita skåpluckor, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt spis. Här finns vedspis och och härifrån nås ett stort skafferi, perfekt för trädgårdens frukt och betor. Vardagsrum med trägolv och tapetserade väggar. Även här finns en rörspis och gott om ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Övre plan: Mindre hall med plastmatta. Kattvind. Två sovrum med trägolv och ingång till kattvind. I det ena sovrummet finns en vedspis (skick okänt). Wc-utrymme med plastmatta och bröstpanel/tapetserade väggar. Här finns wc och en handfat med kommod. Gäststugan är ljus & fin och här finns plats för flera gäster! Vissa inventarier kan ingå i köpet. Vägbeskrivning Från Södertälje E4:an söderut. Tag av väg 57 mot Katrineholm/Gnesta/Järna och Kör mot Katrineholm knappt 4 mil till Stjärnhov. Kör igenom hela samhället, uppför en lång backe och fortsätt mot Katrineholm förbi avtagsvägen mot Solbacka ca 600m Efter busshållplatsen tag höger uppför backen följ vägen höger, efter röda huset på ängen till vänster finns p-platser. Var vänlig respektera visningstiden.

  • Plus
Granvägen 10, Björnlunda tätort, Gnesta kommun

Granvägen 10

Villa
Björnlunda tätort, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 395 000 kr
118 + 73 m²
7 rum
1 349 m² tomt

Välkommen till Granvägen 10 i centrala Björnlunda där du nu har möjlighet att bli nästa ägare till denna rymliga familjevilla med fin trädgård, flera sovrum och en spännande planlösning! Huset är beläget centralt i Björnlunda med bara en kort promenad till ICA, busshållplats, restaurang & minigolfbana. Här får hela familjen plats och huset har ljus & rymd och ligger trivsamt med sol större delen av dagen. Huset disponeras enligt följande: Entréplan: Entré till hall med plats för avhängning. Kök med matplats för 6-8 sittande. Köket har ljusa skåpsluckor, kombinerad kyl/frys, spis med dubbelugn och diskmaskin. Stort vardagsrum som kan delas av till ett matrum/sovrum om man önskar. Parkettgolv och stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp. Här finns husets eldstad och från vardagsrummet når man även altanen med soligt söderläge! Luft/luftvärmepump. Mindre klädkammare. Gäst-wc med wc och handfat. Etage 1, en halv trappa ner från hall; Gillestuga med heltäckningsmatta och tapetserade väggar. Tvättstuga med plastmatta och våtrumstapet. Här finns tvättmaskin, torktumlare, duschhörna och tvättho. Klädkammare. Etage 2, en trappa upp från hall: Två sovrum med laminatgolv, tapetserade väggar och utgång till balkong. I det ena sovrummet finns två garderober. Sovrum med plastmatta och träpanel/tapet. Fyra garderober. Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Badkar, dubbelhandfat och wc. Källarplan; Stort sovrum. Här finns husets andra luft/luftvärmepump. Mindre sovrum med plastmatta och tapetserade väggar. Bastu. Matkällare. Förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage. Förutom bostadshuset finns ett växthus. Tomten är en trevlig uppvuxen trädgårdstomt med träd, buskar & perenna växter. Fiber är inte indraget, men draget till tomtgräns. 5G finns. Huset är besiktigat. Nytt taxeringsvärde 2024 är 2 291 000 kr varav byggnad 1 746 000 kr och mark 545 000 kr.

Sjunda persbo 2, null, Södertälje kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30

Sjunda persbo 2

Villa
Södertälje kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 995 000 kr
62 + 8 m²
4 rum
1 765 m² tomt

Med mycket vackra omgivningar, bara ett par minuters bilväg från Gnesta, bor man helt utan insyn från några grannar och bara en kort promenad från bad vid Sjundasjön. Allrum med braskamin och burspråk och ett öppet kök, stort sovrum med takhöjd upp till nock, gäststuga och förråd med carport och hönshus för den som vill. Varmt välkomna!

  • Plus
Sion 3, Björnlunda tätort, Gnesta kommun

Sion 3

Villa
Björnlunda tätort, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 395 000 kr
47 m²
2 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till Sion 3 och denna otroligt charmiga fastighet om 2 rum och kök strax utanför Björnlunda samhälle. Här finner du en trevlig uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, buskar och perenna växter. Tomten är stor och möjliggör för fina odlingar. Här finns plats för spel och lek samt fika i den trevliga bersån. På tomten finns en förrådslänga med bland annat TC och tvättrum. Tomten inrymmer även en jordkällare. Interiört möts du av gedigna trägolv, pärlspont och en fungerande vedspis i köket. Varmt välkommen hem! Bostadsbyggnaden disponeras enligt följande; Entréplan: Entré till hall med trägolv och plats för avhängning. Kök med trägolv och milt gröna skåpsluckor. Här finns en vedspis, kombinerad kyl/frys och spis. Vardagsrum med plats för både matgrupp coh soffgrupp och fönster åt två håll ger fint ljusinsläpp. Övre plan: Mindre hall med trägolv och ingång till kattvind. Sovrum med trägolv, tapetserade väggar och en garderob. Duschrum med plastmatta och våtrumstapet. Duschhörna med glasväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Utgång till förrådsutrymme med vidare passage in till kattvind. 2023/2024 har huset genomgått en större renovering, bla med nya/nyslipade golv, nytt badrum, vitvaror, renovering av trappa, ytskikt etc. Förutom bostadsbyggnaden så finns en förrådslänga, som består av förrådsdel och utrymme med gamla torrdasset. Vissa inventarier kan ev lämnas kvar alt säljas om så önskas. Fiber är ej indraget. Huset är besiktigat.

  • Plus
Gnesta, Lantligt, null, Gnesta kommun

Gnesta, Lantligt

Tomt
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
675 000 kr
6 233 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget eller någon annans drömhem! Tre tomter finns till salu, Österberga 1:4, 1:5 och 1:6. Österberga 1:4 är 6233 kvm, 1:5 är 3142 kvm och 1:6 är 3164 kvm. Tomterna är vackert och högt belägna i rofylld omgivning med soligt läge. Fastigheterna ligger ca 10 minuter från Björnlunda och ca 30 minuter från Läggesta tågstation. Här finns fina möjligheter att endera köpa en av tomterna och bygga ditt drömboende eller varför inte göra en investering och förvärva alla tre? Att pendla till Stockholm härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 respektive 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central, beroende på om du åker pendeltåg eller regionaltåg. Från Läggesta till Stockholm central tar det ca 40 minuter. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet, men samtidigt ha tillgång till bra kommunikationer. Tomterna är råtomter, vilket innebär att köparen bekostar el, vatten och avlopp. Servitut och gemensamhetsanläggning för att anlägga väg finns, väg bekostas av köparen. Nya taxeringsvärden för 2024 är: Österberga 1:4; 679 000 kronor. Österberga 1:5; 507 000 kronor. Österberga 1:6; 508 000 kronor. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

  • Plus
Gnesta, Lantligt, null, Gnesta kommun

Gnesta, Lantligt

Tomt
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
475 000 kr
3 142 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget eller någon annans drömhem! Tre tomter finns till salu, Österberga 1:4, 1:5 och 1:6. Österberga 1:4 är 6233 kvm, 1:5 är 3142 kvm och 1:6 är 3164 kvm. Tomterna är vackert och högt belägna i rofylld omgivning med soligt läge. Fastigheterna ligger ca 10 minuter från Björnlunda och ca 30 minuter från Läggesta tågstation. Här finns fina möjligheter att endera köpa en av tomterna och bygga ditt drömboende eller varför inte göra en investering och förvärva alla tre? Att pendla till Stockholm härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 respektive 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central, beroende på om du åker pendeltåg eller regionaltåg. Från Läggesta till Stockholm central tar det ca 40 minuter. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet, men samtidigt ha tillgång till bra kommunikationer. Tomterna är råtomter, vilket innebär att köparen bekostar el, vatten och avlopp. Servitut och gemensamhetsanläggning för att anlägga väg finns, väg bekostas av köparen. Nya taxeringsvärden för 2024 är: Österberga 1:4; 679 000 kronor. Österberga 1:5; 507 000 kronor. Österberga 1:6; 508 000 kronor. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

Gnesta, Lantligt, null, Gnesta kommun

Gnesta, Lantligt

Tomt
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
475 000 kr
3 164 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget eller någon annans drömhem! Tre tomter finns till salu, Österberga 1:4, 1:5 och 1:6. Österberga 1:4 är 6233 kvm, 1:5 är 3142 kvm och 1:6 är 3164 kvm. Tomterna är vackert och högt belägna i rofylld omgivning med soligt läge. Fastigheterna ligger ca 10 minuter från Björnlunda och ca 30 minuter från Läggesta tågstation. Här finns fina möjligheter att endera köpa en av tomterna och bygga ditt drömboende eller varför inte göra en investering och förvärva alla tre? Att pendla till Stockholm härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 respektive 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central, beroende på om du åker pendeltåg eller regionaltåg. Från Läggesta till Stockholm central tar det ca 40 minuter. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet, men samtidigt ha tillgång till bra kommunikationer. Tomterna är råtomter, vilket innebär att köparen bekostar el, vatten och avlopp. Servitut och gemensamhetsanläggning för att anlägga väg finns, väg bekostas av köparen. Nya taxeringsvärden för 2024 är: Österberga 1:4; 679 000 kronor. Österberga 1:5; 507 000 kronor. Österberga 1:6; 508 000 kronor. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

Laxne Lillängen 1, Laxne, Gnesta kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Laxne Lillängen 1

Villa
Laxne, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
2 495 000 kr
100 + 54 m²
3 rum
2 770 m² tomt

På gångavstånd från Laxne med badplats vid sjön Klemmingen ligger denna fastighet på insynsskyddad tomt och endast ett fåtal grannar. Här bor man i mycket natursköna omgivningar, bara 10 minuter från E4:an och Läggesta tågstation varifrån man tar sig till T-centralen på 37 minuter.

  • Plus
Naturnära tomt omgiven av grönska, Gnesta, Gnesta kommun

Naturnära tomt omgiven av grönska

Tomt
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
800 000 kr
2 758 m² tomt

Denna friköpta lantligt belägna tomt erbjuder en underbar möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturnära miljö. Med en tomtarea på 2758 kvadratmeter finns gott om utrymme för att förverkliga dina visioner. Området är omgivet av vacker grönska och präglas av såväl vackra ekar som utsikt över mindre fågelsjö. Här kan du njuta av naturens lugn och samtidigt ha bekvämt avstånd till både motorväg och tågstation. Den natursköna omgivningen ger dig möjlighet till långa promenader eller cykelturer i det sörmländska landskapet. Välkommen till en plats där naturen är din granne och möjligheterna är många. Tomten är en så kallad råtomt där kostnad för el, vatten, avlopp och infart bekostas av köparen. Servitut finns avseende infart och väg. Enligt avstyckningshandlingen skall nybyggnationen samt uthus utformas enligt traditionell sörmländsk byggnadstradition, med rött hus och vita knutar. Fastigheten ligger endast ca 10 minuters bilresa till såväl Gnesta där det finns affärer, restauranger, systembolag, vårdcentraler och pendel/regionaltågstation som till E4 med närhet till Stockholm och Nyköping. Observera att taxeringsvärdet är preliminärt och kan komma att ändras under 2024. Detta för att fastigheten tidigare varit samtaxerad. Vänlig kontakta mäklaren för mera information och visning.

Österkärvsvägen 14 E, Gnesta, Gnesta kommun
  • Imorgon kl 11:00

Österkärvsvägen 14 E

Lägenhet
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 103 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkommen till Österkärvsvägen 14E & denna trivsamma lägenhet om 3 rum och kök med skyddat läge, i utkanten av området och med balkong mot skogen. Lägenheten är på 72 kvm, har genomgående ljusa laminatgolv och disponeras enligt följande; Entré till hall med plats för avhängning. Kök och vardagsrum i trevlig öppen planlösning. Köket har vita skåpsluckor, kombinerad kyl/frys (-23), diskmaskin, spis med häll, och inbyggd ugn. I köket finns plats för flera gäster och i vardagsrummet ryms en stor soffgrupp. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med eftermiddagssol ovh insynsskyddat läge. Tv å sovrum med ljusa väggar och två garderober i varje. Duschrum med plastmatta och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork samt tvättmaskin. Klädkammare/förråd. Förutom förrådet i lägenheten finns ett utvändigt lägenhetsförråd. Lägenheten ligger endast ca 10 minuters promenad från centrum med affärer, service och tågstation. Det är individuell reglering av ventilationen i lägenheten med hjälp av en styrdosa bredvid aggregatet som sitter ovanför spisfläkten. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Fräkengränd 13, Frönäsområdet, Gnesta kommun

Fräkengränd 13

Villa
Frönäsområdet, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
5 495 000 kr
95 m²
3 rum
511 m² tomt

TILLFÄLLE! — Film finns att se Nu finns tillfälle att förvärva ett av Frönäsområdets absolut bästa lägen! Här bor du precis vid vattnet i en mycket fin enplansvilla om tre rum och kök som enkelt kan göras om till fyra! Det mesta är renoverat de senaste åren, bla är den liggande fasaden ny och ommålad, frånluftvärmepump bytt, fina stenläggningar, stor altan med fantastisk utsikt och invändigt ommålning. Takfot med led-spolights på fram- och baksida installerade. Automatisk styrning via plajdsystemet. På fem minuters promenadavstånd nås dessutom centrum med affärer, service och kommunikationer, där du tex kan ta tåget till Stockholm på bara 37 minuter. Här möts landet & stan på ett fantastiskt sätt! Välkommen till ditt nya drömhem! Fiber indraget. Huset är besiktigat. Möjlighet till flexibelt tillträde finns. Bostaden disponeras och enligt följande; Huset har vattenburen värme med radiatorer. Entré till hall med klinker golv och plats för avhängning. Kök och vardagsrum har trevlig öppen planlösning och fantastisk utsikt över Frösjön! Köket har vita skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt spishäll. Utgång till den mycket trivsamma altanen och trädgården. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett sovrum om man önskar. Sovrum med heltäckningsmatta, vita väggar och walk in closet. Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Duschrum med plastmatta och helkaklade väggar. Här finns badkar, wc samt handfat med kommod. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frånluftvärmepump (-19). Utgång mot carport. Tomten är en lättskött och barnvänlig villatomt med såväl alten som löper längs husets sjösida som gräsmatta för spel ock lek. Detta är en plats att trivas på! Varmt välkommen för att boka en visningstid!

  • Plus
Björksta by Björnidet 1, Gnesta, Gnesta kommun

Björksta by Björnidet 1

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 495 000 kr
137 + 13 m²
6 rum
1 999 m² tomt

Med mycket vackra omgivningar, 1 mil utanför Gnesta, ligger denna enplansvilla med många sovrum och stora sällskapsutrymmen. Här finns även en gäststuga, carport och ett enkelt förråd. Varmt välkomna!

  • Plus
Vängsö backe 24, null, Gnesta kommun

Vängsö backe 24

Villa
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
4 395 000 kr
129 m²
5 rum
1 515 m² tomt

På Vängsö Backe 24 finner du detta välplanerade enplanshus i absolut toppskick med byggår 2021! Här finns plats även för den lite större familjen, med 4 sovrum och fina sällskapsutrymmen. Tomten är en välplanerad tomt med plats för såväl spel lek & som odlingar. Ca 10 minuters bilresa till Gnesta och 15 minuter till Läggesta där vidare kommunikationer möter upp mot tex Stockholm. Här är en plats att trivas på, här bor du på landet med utsikt över Nyckelsjön men ändå bara en kort bilresa till tågstation och service. Förutom bostadshuset så finns ett garage och ett växthus. Bostadsbyggnaden disponeras enligt följande: Entré till hall med plats för avhängning. Stort kök med köksö och matplats för många! Köket har vita skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, hällspis samt inbyggd ugn och micro. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och härifrån kommer du ut till altanen om ca 120 kvm! Sovrum med ljusblå väggar och en garderob. Sovrum med milt gröna väggar och två garderober. Sovrum med fönster åt två håll och ingång till walk in closet. Sovrum med grå väggar och och fönster åt två håll. Badrum med plastmatta och väggplattor. Badkar med tassar, wc, högskåp och två handfat med kommod. Gäst-wc med plastmatta och ljusa väggar. Här finns en wc och ett handfat med kommod. Tvättstuga med groventré. Frånluftvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, städskåp och tvättho. Huset har låga driftskostnader och dessutom ingen fastighetsavgift förrän är 2036!

Karlsro torp, null, Södertälje kommun

Karlsro torp

Tomt
Södertälje kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 450 000 kr
5 871 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget drömboende! Endast 10 minuter från både Gnesta och E4 ligger denna fina skogstomt om ca 6000 kvm. Tomten är vackert belägna med möjlighet att skapa den precis som du önskar. Att pendla till Stockholm, Södertälje eller Nyköping härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 resp 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central och du når Nyköping med bil på ca 35 minuter. Skolskjuts går strax utanför fastigheten. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet och samtidigt närheten till stan. Tomten är en sk råtomt vilket innebär att köparen bekostar el, vatten, avlopp och infartsväg till fastigheten. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

Visar alla 19