HusmanHagberg Gnesta/Trosa

HusmanHagberg Gnesta/Trosa

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnstigen 30, Gnesta, Gnesta kommun

Björnstigen 30

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 350 000 kr
104 m²
4 rum
767 m² tomt

Med helt insynsskyddat och otrafikerat läge ligger denna tegelvilla i ett plan med tre sovrum och stort sällskapsutrymme. Här finns en stor inglasad altan och en trevlig tomt med pool, förråd och garage med förrådsdel - välkomna till ett av Gnestas absolut trevligaste lägen!

  • Plus
Fräkengränd 13, Frönäsområdet, Gnesta kommun

Fräkengränd 13

Villa
Frönäsområdet, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
5 495 000 kr
95 m²
3 rum
511 m² tomt

TILLFÄLLE! — Film finns att se Nu finns tillfälle att förvärva ett av Frönäsområdets absolut bästa lägen! Här bor du precis vid vattnet i en mycket fin enplansvilla om tre rum och kök som enkelt kan göras om till fyra! Det mesta är renoverat de senaste åren, bla är den liggande fasaden ny och ommålad, frånluftvärmepump bytt, fina stenläggningar, stor altan med fantastisk utsikt och invändigt ommålning. Takfot med led-spolights på fram- och baksida installerade. Automatisk styrning via plajdsystemet. På fem minuters promenadavstånd nås dessutom centrum med affärer, service och kommunikationer, där du tex kan ta tåget till Stockholm på bara 37 minuter. Här möts landet & stan på ett fantastiskt sätt! Välkommen till ditt nya drömhem! Fiber indraget. Huset är besiktigat. Möjlighet till flexibelt tillträde finns. Bostaden disponeras och enligt följande; Huset har vattenburen värme med radiatorer. Entré till hall med klinker golv och plats för avhängning. Kök och vardagsrum har trevlig öppen planlösning och fantastisk utsikt över Frösjön! Köket har vita skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt spishäll. Utgång till den mycket trivsamma altanen och trädgården. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett sovrum om man önskar. Sovrum med heltäckningsmatta, vita väggar och walk in closet. Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Duschrum med plastmatta och helkaklade väggar. Här finns badkar, wc samt handfat med kommod. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frånluftvärmepump (-19). Utgång mot carport. Tomten är en lättskött och barnvänlig villatomt med såväl alten som löper längs husets sjösida som gräsmatta för spel ock lek. Detta är en plats att trivas på! Varmt välkommen för att boka en visningstid!

  • Plus
Banmästargatan 8, Frönäsområdet, Gnesta kommun

Banmästargatan 8

Lägenhet
Frönäsområdet, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
4 364 kr/mån
28 400 kr/m²

Radhus i två plan om 112 kvm fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum men kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum om man så önskar. Nedre plan med ljusa öppna sällskapsutrymmen, tvättstuga och duschrum, övre plan med allrum, sovrum och badrum. Helt nytt värmesystem, här är i mycket gott skick - varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Björksta by Björnidet 1, Gnesta, Gnesta kommun

Björksta by Björnidet 1

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 495 000 kr
137 + 13 m²
6 rum
1 999 m² tomt

Med mycket vackra omgivningar, 1 mil utanför Gnesta, ligger denna enplansvilla med många sovrum och stora sällskapsutrymmen. Här finns även en gäststuga, carport och ett enkelt förråd. Varmt välkomna!

  • Plus
Järnvägsgatan 41, Frönäsområdet, Gnesta kommun

Järnvägsgatan 41

Lägenhet
Frönäsområdet, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 095 000 kr
112 m²
5 rum
4 676 kr/mån
27 634 kr/m²

Gavelradhus i två plan om 112 kvm fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum men kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum om man så önskar. Nedre plan med ljusa öppna sällskapsutrymmen, tvättstuga och duschrum, övre plan med allrum, sovrum och badrum. Allt är i mycket gott skick - varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Käxle Lilla Hagalund 1, null, Gnesta kommun

Käxle Lilla Hagalund 1

Gård/Skog
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 650 000 kr
23 m²
8 ha tomt

Välkommen till denna fina fastighet med många möjligheter. Detta är en fastighet om ca 8 ha, varav 2 ha skog och 2 ha betesmark. Fastigheten ligger med vidunderlig utsikt över Kyrksjön. Magnifika solnedgångar och sol hela dagen. Enskilt läge utan synliga grannar. Här finns chans att skapa det du vill, mer generösa regler för bygglov eftersom det är en lantbruksfastighet. Idag nyttjas fastigheten, förutom som sommarställe, som betesmark till två hästar som går på lösdrift. Vid uppfarten till fastigheten finns en ligghall till hästarna på 6x6 m. Ett litet trädgårdsskjul på 4 kvm i plåt står i anslutning till ligghallen. Där förvaras idag diverse hästsaker. På fastigheten finns en bostadsbyggnad om ca 25 kvm samt en altan på ca 25 kvm som sträcker sig runt två av husets sidor. Sol hela dagen. Byggnaden som är uppförd 2009 har plats för säng, byrå, köksdel, matplats och hörnsoffa.Det finns en gasolspis med 4 lågor och ett kylskåp som drivs på el från solceller. Vatten och el saknas. Eget vatten i Kyrksjön och fiskerätt. Övriga byggnader: Ett förråd byggt 2014 på 9 kvm, uppdelat i två utrymmen och ett utedass. Fastigheten är taxerad som 120, bebyggd lantbruksenhet. Här har du närhet till fina strövområden och vacker natur. Tvärs över sjön ligger det välkända Solbacka med 18-håls golfbana, gym och pool samt en stor restaurang med fullständiga rättigheter. Hotell på området för gäster. I samhället Stjärnhov finns en välsorterad ICA, en bensinmack och ett utomhusbad med utegym. Det finns även ytterligare en badplats i anslutning till Stjärnhovs fotbollsplan Dammhagen, här bedrivs även simskola på sommaren. Åker man 6 km mot Sparreholm ligger Fabriken, Sörmlands Ullared. Till Gnesta som är närmaste större samhälle är det 2,4 mil. Där finns allt man kan önska sig, tre matbutiker, bygghandel, flera bensinstationer, färgaffär, systembolag, flera restauranger, caféer och pizzerior, badhus med gym samt tågstation. Från Gnesta tar det ca 40 minuter med regionaltåg och ca 1 timma med pendeltåg till Stockholm central. Vissa inventarier kan överlåtas, varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Gnestavägen 7, Mölnbo, Södertälje kommun

Gnestavägen 7

Villa
Mölnbo, Södertälje kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
3 995 000 kr
115 + 10 m²
5 rum
1 614 m² tomt

Välkomna till denna charmiga trävilla från sent 1800-tal i 1 1/2-plan med fina detaljer bevarade. Huset har kvar de gamla trägolven, man kan elda i samtliga eldstäder och köket som är nytt är platsbygt och handmålat i linoljefärg. Huset har hög takhöjd och ett fint ljusinsläpp genom de stora spröjsade fönstren och den vackert inglasade altanen. På tomten finns två gäststugor; en fullt utrustad gäststuga med kök och en vedeldad bastu, samt ytterligare en stuga som idag används som kontor. Utöver det finns ett kallförråd och plats för flera bilar på den insynsskyddade tomten med många vackra fruktträd. På kort gångavstånd tar man sig till pendeltåg och skola och i Mölnbo är det aldrig långt till fina naturområden och badsjöar - varmt välkomna till Mölnbo!

  • Plus
Vängsö backe 24, null, Gnesta kommun

Vängsö backe 24

Villa
Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
4 395 000 kr
129 m²
5 rum
1 515 m² tomt

På Vängsö Backe 24 finner du detta välplanerade enplanshus i absolut toppskick med byggår 2021! Här finns plats även för den lite större familjen, med 4 sovrum och fina sällskapsutrymmen. Tomten är en välplanerad tomt med plats för såväl spel lek & som odlingar. Ca 10 minuters bilresa till Gnesta och 15 minuter till Läggesta där vidare kommunikationer möter upp mot tex Stockholm. Här är en plats att trivas på, här bor du på landet med utsikt över Nyckelsjön men ändå bara en kort bilresa till tågstation och service. Förutom bostadshuset så finns ett garage och ett växthus. Bostadsbyggnaden disponeras enligt följande: Entré till hall med plats för avhängning. Stort kök med köksö och matplats för många! Köket har vita skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, hällspis samt inbyggd ugn och micro. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och härifrån kommer du ut till altanen om ca 120 kvm! Sovrum med ljusblå väggar och en garderob. Sovrum med milt gröna väggar och två garderober. Sovrum med fönster åt två håll och ingång till walk in closet. Sovrum med grå väggar och och fönster åt två håll. Badrum med plastmatta och väggplattor. Badkar med tassar, wc, högskåp och två handfat med kommod. Gäst-wc med plastmatta och ljusa väggar. Här finns en wc och ett handfat med kommod. Tvättstuga med groventré. Frånluftvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, städskåp och tvättho. Huset har låga driftskostnader och dessutom ingen fastighetsavgift förrän är 2036!

Karlsro torp, null, Södertälje kommun

Karlsro torp

Tomt
Södertälje kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa
1 450 000 kr
5 871 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget drömboende! Endast 10 minuter från både Gnesta och E4 ligger denna fina skogstomt om ca 6000 kvm. Tomten är vackert belägna med möjlighet att skapa den precis som du önskar. Att pendla till Stockholm, Södertälje eller Nyköping härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 resp 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central och du når Nyköping med bil på ca 35 minuter. Skolskjuts går strax utanför fastigheten. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet och samtidigt närheten till stan. Tomten är en sk råtomt vilket innebär att köparen bekostar el, vatten, avlopp och infartsväg till fastigheten. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

Visar alla 9