Mäklare Anna-Karin  Wennerholm

Anna-Karin Wennerholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Björkvägen 15, Björnlunda tätort, Gnesta kommun

Björkvägen 15

Villa
Björnlunda tätort, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa

3 350 000 kr

112 m²

4 rum

973 m² tomt

Varmt välkommen till Björkvägen 15 i centrala Björnlunda och denna trivsamma och mycket familjevänliga villa om 4 rum och kök samt en hel källarvåning med bla ett extra sovrum och fantastiskt fina biutrymmen. Tomten är en trevlig trädgårdstomt med gott om gräsyta för spel och lek och på den stora altanen finns både en pool och SPA-bad. Huset disponeras enligt följande; Entréplan: -Entré till hall med plats för avhängning. -Stort & härligt lantkök med centralt placerad köksö. Köket har ljusa skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och micro, spishäll och stort skafferi. (De två trähyllorna på väggen ingår ej i köpet). -Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås den trevliga altanen med pool och SPA-bad. -Tre sovrum, ett med trägolv och två med laminatgolv. -Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Badkar, wc, handfat och bidé. -Gästwc med plastmatta och våtrumstapet. Wc och handfat. Källarplan: -Gillestuga med fina sällskapsutrymmen och en fungerande öppen spis. -Rum/sovrum med laminatgolv och golvvärme. -Stort rum med skjutdörrsgarderober. -Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. -Förråd -Litet förråd med pooltillbehör, såsom pump, filter etc. -Dusch och bastu -Pannrum med luft/vattenvärmepump och gott om plats för förvaring. -Förråd under trappan med centraldammsugaren placerad. -Gammalt wc-utrymme Laddstation för elbil finns. Huset är besiktigat. Fiber är indraget. Huset är dränerat 2019. Luft/vattenvärmepump 2014. El omdragen med ny elcentral 2014.

Karlsro torp, null, Södertälje kommun

Karlsro torp

Tomt
Södertälje kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa

1 450 000 kr

5 871 m² tomt

Här finns nu tillfälle att skapa ditt eget drömboende! Endast 10 minuter från både Gnesta och E4 ligger denna fina skogstomt om ca 6000 kvm. Tomten är vackert belägna med möjlighet att skapa den precis som du önskar. Att pendla till Stockholm, Södertälje eller Nyköping härifrån går alldeles utmärkt då det tar ca 35 resp 60 minuter från Gnesta station till Stockholms central och du når Nyköping med bil på ca 35 minuter. Skolskjuts går strax utanför fastigheten. Här har du det perfekta tillfället att få lugnet på landet och samtidigt närheten till stan. Tomten är en sk råtomt vilket innebär att köparen bekostar el, vatten, avlopp och infartsväg till fastigheten. Varmt välkommen att ringa eller maila för mera information.

Malmsjövägen 5, Malmsjöstugan, Gnesta kommun
  • Lör 4 feb kl 11:30

Malmsjövägen 5

Villa
Malmsjöstugan, Gnesta kommun
HusmanHagberg Gnesta/Trosa

2 495 000 kr

64 m²

3 rum

1 862 m² tomt

Med sjöutsikt ett stenkast från den fina & barnvänliga badplatsen finner du detta renoverade fritidshus med permanentstandard. Här är det mesta renoverat de senaste åren, huset har byggts ut renoverats på ett smakfullt sätt. Du kommer in till en hall med plats för avhängning. Direkt till vänster finns husets mindre sovrum med god med plats för säng och förvaring. Rakt fram ligger det trevliga köket med vita skåpsluckor, kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande, spishäll, inbyggd ugn och diskmaskin. Bredvid köket finns husets vardagsrum med plats för såväl generös matgrupp som för soffa och TV-möbel och här finns bostadens eldstad. Från vardagsrummet nås altan och trädgård. Det finns även ett större sovrum med plats för dubbelsäng och gott om klädförvaring samt ett halkaklat duschrum med klinker och golvvärme. Duschrummet har en duschhörna med duschdraperi, handfat med kommod, tvättmaskin, vv-beredare samt wc. 2016 genomgick huset en större renovering där det bla byggdes ut med ca 20 kvm. Då byttes även tak, huset tilläggsisolerades, kök och badrum renoverades, vattenbrunn borrades och avloppsanläggning anlades. 2017 installerades kaminen. Nuvarande ägare har byggt altan och i år byttes bänkskiva, diskho och blandare i kök. Detta är ett hus som lämpar sig utmärkt både för fritids- och permanentboende, här är bara att flytta in och njuta av lugnet och närheten till vatten. Varmt välkommen på visning! Huset är besiktigat.

  • Plus

Visar alla 3