HusmanHagberg Göteborg Centrum

HusmanHagberg Göteborg Centrum

Mäklare

Vidblicksgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00
Vidblicksgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Vidblicksgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Vidblicksgatan 9

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

4 950 000 kr

83 m²

3 rum

3 797 kr/mån

59 639 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt renoverade trea med fantastiska ytskikt, fräscht kök och badrum! Med en bra planlösning där sovrummen ligger i varsin sida av lägenheten och hallen fungerar som ett nav. Väldigt fin föreningen med låga lån och avgifter! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Nordenskiöldsgatan 7A, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordenskiöldsgatan 7A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

3 490 000 kr

50 m²

2 rum

3 766 kr/mån

69 800 kr/m²

I korsningen av Nordenskiöldsgatan/Sveagatan, i en vacker fastighet anno 1929 finns nu den fantastiska möjligheten att skapa sitt nya drömboende! Själva bostaden är en perfekt disponerad genomgångstvåa på fjärde våningen och erbjuder de charmiga 20-tals detaljerna såsom tre meter i takhöjd, originalgolv, takrosetter, valv och fina fönster med djupa fönsternischer. Utöver detta en stor balkong mot föreningens hemtrevliga innergård, ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och ett praktiskt kök med gasspis. Här bor du i ett klockrent läge i hjärtat av Linné med promenadavstånd till grönskande Slottsskogen, Linnégatans stora utbud av restauranger, nöjen, bra kommunikationer, närhet till skolor och nära till mataffärer. Omtyckt förening med bra ekonomi! Hiss i huset! Detta är den perfekta lägenheten för den händige! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Källsprångsgatan 5, Guldheden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Källsprångsgatan 5, Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Källsprångsgatan 5, Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Källsprångsgatan 5

Lägenhet
Guldheden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

3 800 000 kr

71,5 m²

3 rum

3 415 kr/mån

53 147 kr/m²

Välkommen till denna härliga trea som ligger helt insynsskyddad med fri utsikt ut över trädkronorna. Här möts ni av vackra tidstypiska detaljer och ett läge som är svårslaget! En mycket fin och välskött förening med knappt några skulder. Läget här uppe på höjden är perfekt med närhet till större delen av Göteborgs innerstad! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordostpassagen 55, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordostpassagen 55

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 295 000 kr

30 m²

1 rum

2 299 kr/mån

76 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna underbara bostad belägen centralt! Här erbjuds ett kvadratsmart boende där varje kvadratmeter nyttjas optimalt! Ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter du önskar samt gott om arbetsytor för stora middagar. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för förvaring i form av flertalet garderober i original. Ljusinsläppet får du från de stora fönsterpartierna som väter ut över det lummiga området. Bostadens ytskikt är i toppskick väl bevarade och går i ljusa moderna toner. Förutom sitt fantastiska läge i huset är bostaden belägen i ett centralt läge med promenadavstånd till grönskande Slottsskogen, Göteborgs universitet, Handelshögskolan och Linnégatan med dess stora utbud av restauranger, nöjen, bra kommunikationer. Här bor du i en omtyckt och populär förening! Detta är en kommande annons. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Hiss
Färgaregatan 5, Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Färgaregatan 5

Lägenhet
Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 800 000 kr

40,6 m²

1 rum

2 684 kr/mån

68 966 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva den bästa ettan i huset med öppen planlösning! Bostaden är belägen högt upp på våning 6 och erbjuder ett modernt fullutrustat kök, stort badrum med egen tvättmaskin & torktumlare, bra ljusinsläpp, walk in closet och fransk balkong. Här bor du i ett lugnt och ostört läge men mitt i city med närheten till Avenyn, centralstationen, flertal mataffärer, restauranger och bra kommunikationer. Utöver sitt fantastiska läge är lägenheten belägen i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där allt är inkluderat. För den kreativa individen finns möjligheten att bygga till en sovalkov eller ett sovrum. Helt enkelt den perfekta lägenheten för dig som söker ett första egna boende eller övernattningslägenhet! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 13:45
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Vädursgatan 3

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 250 000 kr

31 m²

1.5 rum

2 378 kr/mån

72 581 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu finns möjligheten att förvärva denna välrenoverade 1,5:a belägen högst upp i huset ut med magisk utsikt över Göteborgs skyline! Själva bostaden erbjuder ett modernt fullutrustat kök, helkaklat badrum av generös storlek, rikligt med förvaring och en väldisponerad planlösning med en naturligt avskild sovalkov. Utöver sitt perfekta läge i huset bor du helt ostört i lugnet med nära till citypulsen, evenemangstråken och bra kommunikationer. Gårda är ett mysigt område som växer och blivit allt mer populärt! Bland annat ligger det nya innestället Jacy´z precis runt hörnet med fokus på upplevelse av högsta kvalitét. Fantastiska restauranger, barer och aktiviteter utöver det vanliga. Helt klart något man inte får missa! Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter med allt inkluderat. Helt enkelt den perfekta lägenheten för dig som söker ett första egna boende, är student eller behöver en övernattningslägenhet! Varmt välkommen att boka in er för visning!

 • Premium
 • Hiss
Drivhusgatan 11, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Mån 13 feb kl 17:15

Drivhusgatan 11

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 375 000 kr

49 m²

2 rum

3 707 kr/mån

48 469 kr/m²

Högst upp i huset har du möjlighet att förvärva en klockren tvåa i en välskött förening lokaliserad i en charmig byggnad från 1941 belägen i expansiva Almedal. Bostaden är i fint skick med smakfulla detaljer och originalgolv från fastighetens begynnelse, fiskbensparkett såväl som plankgolv. Bostaden bjuder på härlig takhöjd och välplanerade rum. Fönster i två väderstreck. Här bor du i en populär förening. Inom gångavstånd har du mataffär, gym, fina grönområden och med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till citypulsen på ett par minuter. Givetvis har vi även gångavstånd till Chalmers! Badrummet renoverades i föreningens regi i samband med stambytet! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Grafiska Vägen 4C, vån 5, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Grafiska Vägen 4C, vån 5

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 295 000 kr

34,5 m²

1 rum

2 262 kr/mån

66 522 kr/m²

Nybyggd och välplanerad etta med 6 kvm balkong i nordvästligt läge. Stilrent kök som bjuder in till storslagna middagar och gott om förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning, gott om förvaring och bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin och givetvis diskmaskin. Här bor du på våning 5 stenkast ifrån spårvagn- och busshållplats, matvarubutiker, gym och restauranger. Göteborg city når du på ett par minuter med spårvagn. Kontakta mäklaren för fler bilder och mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8