Mäklare Andreas Wallmark

Andreas Wallmark

Om mig

Med över tio år som fastighetsmäklare kan du vara trygg att jag löser er försäljning på bästa sätt. Mitt fokus ligger i Majorna med omnejd men har kunder över hela Göteborg tack vara återkommade kunder och rekommendationer. Bäst betyg av alla mäklare i Göteborg 2021 (Reco). Suttit i flera BRF-styrelser och delägare sedan 2020.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabelgatan 37C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Kabelgatan 37C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 37C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 37C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
2 500 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 153 kr/mån
46 296 kr/m²

Tvåa i utmärkt skick med renoverat kök och badrum samt rejäl balkong.. Fina detaljer så som fönsterbrädor i sten, originalelement samt originalparkett. Trevlig planlösning med bra storlek på alla rum, modernt badrum med golvvärme och kök med induktionshäll. Bra förvaring genom stor klädkammare, flertalet garderober och tre förråd. Bredband ingår i avgiften och föreningen har kollektivt elavtal. BRF Gråberget är en mycket välskött och omtyckt HSB-föreningen med flera faciliteter så som övernattningslägenhet och bastu. Lugnt område med grönområden, lekplatser samt busshållplats en minut bort. Cykelavstånd till Saltholmen samt närhet till Slottsskogen och Mariaplan.

  • Premium
  • Balkong
Hästsprånget, Brännö, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hästsprånget

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
2 500 000 kr
678 m² tomt

Tomt med högt läge på Brännö. Nära fina badplatser och med rätt placering av huset kan man troligtvis få havsutsikt. Detaljplanen gör det möjligt att uppföra ett friliggande enbostadshus (småhus) på 120 kvm i 1,5 våningsplan. Detaljplanen innebär också att allmän plats, naturmark tas i anspråk. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber bekostas av köparen. Fastigheten ligger inom Försvarets riksintresse. Observera att uppgifter i annonsen är preliminära då hantering av ärendet pågår hos Lantmäteriet. Se Planbeskrivning samt Plankarta under dokument i annonsen för mer information. Välkommen att kika på tomten på plats!

Visar alla 2