Mäklare Andreas Wallmark

Andreas Wallmark

Om mig

Med över tio år som fastighetsmäklare kan du vara trygg att jag löser er försäljning på bästa sätt. Mitt fokus ligger i Majorna med omnejd men har kunder över hela Göteborg tack vara återkommade kunder och rekommendationer. Bäst betyg av alla mäklare i Göteborg 2021 (Reco). Suttit i flera BRF-styrelser och delägare sedan 2020.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bruksgatan 49, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 10 dec kl 14:00
Bruksgatan 49, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 49, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 49

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
3 000 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 033 kr/mån
55 046 kr/m²

Nyproducerad tvåa med stor balkong och hög standard. Två komma sju meter i takhöjd, generösa fönsterpartier med vinklade nischer samt balkongaccess från vardagsrummet. Genomgående ljust golv och stor balkong med soligt läge med fin vy mot innergården. Rejäl klädkammare och bra utrymmen i hallen löser förvaringen på bästa sätt. Utmärkt läge i huset på våning tre med hiss. Stilig fastighet med fasad i danskt tegel. Förening med gästlägenhet och garage med laddstolpar. Mysig innergård med pergola och grill. Bilpool från MoveAbout finns tillgänglig. Fixfabriken ligger med närhet till Majornas restauranger, natur och vattnet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hästsprånget, Brännö, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hästsprånget

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Väster
2 500 000 kr
678 m² tomt

Tomt med högt läge på Brännö. Nära fina badplatser och med rätt placering av huset kan man troligtvis få havsutsikt. Detaljplanen gör det möjligt att uppföra ett friliggande enbostadshus (småhus) på 120 kvm i 1,5 våningsplan. Detaljplanen innebär också att allmän plats, naturmark tas i anspråk. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber bekostas av köparen. Fastigheten ligger inom Försvarets riksintresse. Observera att uppgifter i annonsen är preliminära då hantering av ärendet pågår hos Lantmäteriet. Se Planbeskrivning samt Plankarta under dokument i annonsen för mer information. Välkommen att kika på tomten på plats!

Visar alla 2