Mäklare Emil Andersson Zanoni

Emil Andersson Zanoni

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordostpassagen 8, Linné, Göteborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 13:00

Nordostpassagen 8

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 495 000 kr

43 m²

1.5 rum

2 706 kr/mån

58 023 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad 1,5:a med balkong i populära Nordostpassagen! Själva bostaden är i öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum och erbjuder ett ljust och fräscht kök, stort halvkaklat badrum, rikligt med förvaring och en naturligt avskild sovalkov. Här bor du i ett centralt läge med promenadavstånd till grönskande Slottsskogen, Göteborgs universitet, Handelshögskolan och Linnégatan med dess stora utbud av restauranger, nöjen, bra kommunikationer. I en omtyckt och populär förening med bra ekonomi och låga avgifter. Perfekt för studenten, första bostadsrätt eller till den som behöver en övernattningslägenhet i city. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fjärde Långgatan 43, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 11:45

Fjärde Långgatan 43

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

3 950 000 kr

81 m²

3 rum

4 333 kr/mån

48 765 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna perfekta disponerade genomgångstrea om 81 kvm med mycket trevlig utsikt! Själva bostaden är belägen högt upp i huset (vån 7) och har en stor balkong mot föreningens trevliga innergård. Ett charmigt kök med nya vitvaror, ett fräscht helkaklat badrum, ett otroligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, två bra sovrum och en stor walk in closet. Med lite ny färg på väggarna kommer detta bli ert nya drömhem! Här bor ni i en mycket populär förening med mycket god ekonomi och låga avgifter där allt ingår. I hjärtat av Linnéstaden med dess stora restaurangutbud, barer, skolor, förskolor, mataffärer, bra kommunikationer och ett stenkast från den grönskande Slottsskogen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Haga kyrkogata 18B, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 14:30

Haga kyrkogata 18B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 950 000 kr

46 m²

1 rum

2 390 kr/mån

64 130 kr/m²

I ett av de vackraste husen med anno 1893 på absolut bästa adress finns nu möjligheten att förvärva denna sekelskiftsetta! Här får ni charmen med lugnt gårdsläge, slående takhöjd, stuckaturer & takrosett från husets begynnelse. Stora fönsterpartier med djupa fönsternischer som är svårt att inte bli förälskad i. Utöver dem attributen erbjuder denna bostad ett fräscht renoverat kök utrustat med allt vad kocken behöver, ett stort helkaklat badrum med tvättpelare och ett bra allrum som är enkelt att möblera. Här bor du i ett klockrent läge mellan stadens tre mest populära stadsdelar, Linné, Vasa och Haga med promenadavstånd till grönskande Slottsskogen. Linnégatan med dess stora utbud av restauranger, Vasa med dess pampiga byggnader och barer samt alla charmiga caféer i Haga. Du bor även bokstavligt talat ett stenkast från Handelsskolan och bra kommunikationer! Är detta ditt nya drömboende? Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Färgaregatan 5, Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Färgaregatan 5

Lägenhet
Stampen / Innerstaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum

2 700 000 kr

40,6 m²

1 rum

2 684 kr/mån

66 502 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva den bästa ettan i huset med öppen planlösning! Bostaden är belägen högt upp på våning 6 och erbjuder ett modernt fullutrustat kök, stort badrum med egen tvättmaskin & torktumlare, bra ljusinsläpp, walk in closet och fransk balkong. Här bor du i ett lugnt och ostört läge men mitt i city med närheten till Avenyn, centralstationen, flertal mataffärer, restauranger och bra kommunikationer. Utöver sitt fantastiska läge är lägenheten belägen i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där allt är inkluderat. För den kreativa individen finns möjligheten att bygga till en sovalkov eller ett sovrum. Helt enkelt den perfekta lägenheten för dig som söker ett första egna boende eller övernattningslägenhet! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4