Mäklare Andreas Nordgren

Andreas Nordgren

Om mig

Jag har under hela livet älskat hjälpa människor att växa och sprida glädje. Vinner du, vinner vi tillsammans, och jag älskar att vinna. Jag drivs av sociala kontakter och har därmed ett gott nätverk av goa göteborgare och de som vill bli göteborgare. Jag är gärna din hjälpande hand på bostadsmarknaden och kan som utbildad fastighetsmäklarekonom ge din bostad ett tillförlitligt värde. Är det något du undrar över, tveka inte att kontakta mig. Jag svarar snabbt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Londongatan 72C, Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun

Londongatan 72C

Radhus
Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
3 695 000 kr
72 + 36 m²
5 rum
223,2 m² tomt

Välkommen att boka in dig på visning! Här bor ni lugnt och bekvämt i ett barnvänligt område. Närhet ges till flera olika förskolor och skolor. Under lediga dagar kan ni gå på upptäcktsfärd i den grönskande naturen intill fastigheten eller ge er ut på en runda i till Eriksbergs kajpromenad. En plats känd för sina mysiga caféer och restauranger. Utanför byggs nu en park över järnvägen som nu grävts ner, byggnationen är färdigställd enligt byggbolaget i September 2024. När allt är färdigställt kan du alltså ta en lätt promenad på bara någon minut till vattnet. Njut av härliga promenader längs vattnet och upptäck det bästa av detta mysiga område. Ge dig själv och din familj möjligheten att äga det kanske bäst placerade radhus med stort garage i detta eftertraktade område. Detta radhus är inte bara ett hem, det är en möjlighet att forma er framtid. OBS. inga förhandsvisningar. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 14:30
Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Oterdahlsgatan 5B, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Oterdahlsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 697 kr/mån
38 219 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, Kontakta mäklaren för mer information. Fin genomgångsetta med närhet till kollektivtrafik. Stora fönster och ljusinsläpp från två väderstreck ger bostaden en ljus och rymlig upplevelse. Välplanerade ytor som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Allrummet med utgång till balkong i västerläge har en utsikt över innergården och grönområden. Stilrent nyrenoverat badrum, fackmannamässigt utfört 2017 (våtrumsintyg finns). Bostaden har fantastiskt bra förvaringsmöjligheter, med både dubbla klädkammare samt vinds- och källarförråd. Ett mycket bra boende till en låg boendekostnad och nettoskuldsättning i stabil HSB-förening. Nära service, natur och bra kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 40A

Lägenhet
Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 2/2
4 459 kr/mån
35 188 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Detta är lägenheten för dig som älskar naturen och vill njuta av en grönskande skog från vardagsrummet. Snart kommer denna trerummare ut till försäljning i det nya mysiga området Terapislingan i Lillhagen. Här kommer du in till det moderna köket och den välplanerade planlösningen där varje rum har sin plats med rum för god förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har två stora fönster i syd och västläge som ger fantastiskt dagsljus under hela dagen.Med materialval i toppskick där varje rum erbjuds genomgående ljus träparkett och vita väggar. Modernt kök med induktionshäll, inbyggd microvågsugn och ugn. Lägenheten är har högsta klassen i energiförbruking (A) som gör det möjligt att ansöka om grönt bolån som resulterar i en lägre räntekostnad. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett externt förråd. Här finns plats att förvara golfklubborna, barnvagnen eller resväskan. Lillhagen är känd för sin natursköna miljö och charmiga grönområden. Det är perfekt för naturälskare och för de som gärna tar promenader i vackra omgivningar. Med båda förskola, ålderdomshem och sina golfbanor i området är detta platsen där alla generationer kan samlas och trivas. Detta är ett unikt tillfälle att bli ägare till en bostadsrätt som erbjuder lugnet från naturen med bekvämligheten från stadslivet, samtidigt som du bor i nära anslutning centralt på Hisingen. Föreningen har parkering i närheten av bostaden med kort separat kö. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 2
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 3

Rosenapelgatan 27

Lägenhet
Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 750 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/6
4 565 kr/mån
44 355 kr/m²

*Kontakta mäklaren för visning* Välkommen till denna 2a som har goda möjligheter att byggas om till en 3a. Här ingår ljusinsläpp från både öster och väster och extra hög takhöjd vilket ger ett härligt ljusflöde som skapar en känsla av extra rymd. Med lägenhetens centrala läge på Hisingen, finns här kommunikationer som tar dig till Gbg C på 10 minuter samt närhet till grönområden så som bl.a. Ramberget. Ta hissen högst upp och ni kommer till det gemensamma orangeriet om hela 90 kvm som är utrustat med kök & toalett. Här kan ni samlas för middag som fest i de större sällskapen. Föreningen har också en gemensamhetslokal, och gästlägenhet går att boka mot betalning ifall det skulle behövas. Det nya kvarteret Lundbypark som redan nu har bra har utegym, Nordic Wellness och Hemköp i grannfastigheterna. Utanför finns ett aktivitetsstråk samt Lundbybadet, Bravida Arena och Rambergsrinken. Grönområden med det fantastiska ramberget som utkiksplats finns även en kort promenad bort. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att uppleva lägenheten på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 53, Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 53

Lägenhet
Lindholmen Norra Älvstranden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 850 000 kr
52,2 m²
2 rum
vån 4/6
3 616 kr/mån
54 598 kr/m²

Välkommen till Lindholmen! En spännande hamnstadsdel med historia, där innovativa tankar möter en fantastisk miljö vid vattnet! Kontakta mäklaren för visning. På Lindholmsallén 53 finner du denna tvårumslägenhet med en underbar balkong på över 15 kvadratmeter. Lägenheten präglas av ljus och klassisk design med vackert parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen och ljus yta, belyst av generösa fönster. Här finns också ett rymligt sovrum och ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder bekvämligheter som ett garage under byggnaden och en avslappnande relaxavdelning med bastu och två tillhörande gästlägenheter. Gården är utrustad med en lekplats och en plats för grillkvällar. Lindholmen som är en central mötesplats med ett överflöd av restauranger, caféer och gym vid vattnet, med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Den fem minuter långa färjeturen från Lindholmspiren till Stenpiren gör stadscentrum närmare än någonsin. Området, som en gång var ett varvsområde, huserar nu globala företag inom media, innovation, fordonsutveckling och IT. Du kommer att bo granne med den pulserande nya stadsdelen Karlastaden, som nu tar form och kommer att berika Lindholmen ännu mer de kommande åren. Missa inte chansen att vara en del av denna framväxande och spännande gemenskap! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5