Mäklare Andreas Nordgren

Andreas Nordgren

Om mig

Jag har under hela livet älskat hjälpa människor att växa och sprida glädje. Vinner du, vinner vi tillsammans, och jag älskar att vinna. Jag drivs av sociala kontakter och har därmed ett gott nätverk av goa göteborgare och de som vill bli göteborgare. Jag är gärna din hjälpande hand på bostadsmarknaden och kan som utbildad fastighetsmäklarekonom ge din bostad ett tillförlitligt värde. Är det något du undrar över, tveka inte att kontakta mig. Jag svarar snabbt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svanehöjdsgatan 15D, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Svanehöjdsgatan 15D, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Svanehöjdsgatan 15D, Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Svanehöjdsgatan 15D

Lägenhet
Centrala Hisingen Tolered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 000 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 596 kr/mån
30 769 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 2
Rödlönnsgången 26, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 3

Rödlönnsgången 26

Lägenhet
Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 750 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/6
4 635 kr/mån
44 355 kr/m²

Med två balkonger och fönster i två väderstreck skapas ett fantastiskt ljusinsläpp i denna mysiga lägenhet. Välkomna till en fin trerummare med stor balkong belägen på centrala Hisingen. Vidare har bostaden en fin genomgående ekparkett och stilrena interiörer. Med närhet till både staden och havet, men framförallt närhet till de stora naturområden som omger stadsdelen. På Rödlönnsgången bor man lugnt och stilla, nära till skola, mataffär och bl.a Volvo Trucks, Volvo Campus och Lindholmen. I föreningen finns det faciliteter så som en mysig innergård med lekplats, ett 90 kvm stort orangeri högst upp i huset där ni kan umgås med grannar eller boka för födelsedagskalaset. Föreningen har genom samfälligheten tillgång till ytterligare 2 lokaler i grannhuset som går att boka mot en avgift. Huset är även energisnålt med klassen B som gör att du kan ansöka grönt bolån med lägre ränta. I området Lundbypark varvas bostäder, Gym, affärer, skolor, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla! Från hållplatsen Rambergsvallen så tar du dig enkelt in till city under tio minuter. Som närmaste granne har du Lundbybadet, här erbjuds både utomhus bad och relax utöver inomhus bassäng och runt hörnet nås utsiktsplatsen Ramberget med grönskande Keillers park! Låter detta som bostaden för er? Slå en signal så berättar jag gärna mer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 40A, Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 40A

Lägenhet
Hisings Backa - Skogome, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 2/2
4 459 kr/mån
35 188 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Detta är lägenheten för dig som älskar naturen och vill njuta av en grönskande skog från vardagsrummet. Välkommen till det nya mysiga området Terapislingan i Lillhagen. Här kommer du in till det moderna köket och den välplanerade planlösningen där varje rum har sin plats med rum för god förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har två stora fönster i syd och västläge som ger fantastiskt dagsljus under hela dagen.Med materialval i toppskick där varje rum erbjuds genomgående ljus träparkett och vita väggar. Modernt kök med induktionshäll, inbyggd microvågsugn och ugn. Lägenheten är har högsta klassen i energiförbruking (A) som gör det möjligt att ansöka om grönt bolån som resulterar i en lägre räntekostnad. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett externt förråd. Här finns plats att förvara golfklubborna, barnvagnen eller resväskan. Lillhagen är känd för sin natursköna miljö och charmiga grönområden. Det är perfekt för naturälskare och för de som gärna tar promenader i vackra omgivningar. Med båda förskola, ålderdomshem och sina golfbanor i området är detta platsen där alla generationer kan samlas och trivas. Detta är ett unikt tillfälle att bli ägare till en bostadsrätt som erbjuder lugnet från naturen med bekvämligheten från stadslivet, samtidigt som du bor i nära anslutning centralt på Hisingen. Föreningen har parkering i närheten av bostaden med kort separat kö. Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:15
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 2
Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun, bild 3

Rosenapelgatan 27

Lägenhet
Centrala Hisingen Lundbypark, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
2 600 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/6
4 565 kr/mån
41 935 kr/m²

Välkommen till denna 2a som har goda möjligheter att byggas om till en 3a. Här ingår ljusinsläpp från både öster och väster och extra hög takhöjd vilket ger ett härligt ljusflöde som skapar en känsla av extra rymd. Med lägenhetens centrala läge på Hisingen, finns här kommunikationer som tar dig till Gbg C på 10 minuter samt närhet till grönområden så som bl.a. Ramberget. Ta hissen högst upp och ni kommer till det gemensamma orangeriet om hela 90 kvm som är utrustat med kök & toalett. Här kan ni samlas för middag som fest i de större sällskapen. Längst ner med hissen når ni bekvämt förenings garage där bilen förvaras tryggt ifrån regn och rusk. Föreningen har också tillgång till ytterligare två gemensamhetslokaler i grannförening. Det nya kvarteret Lundbypark som redan nu har bra har utegym, Nordic Wellness och Hemköp i grannfastigheterna. Utanför finns ett aktivitetsstråk samt Lundbybadet, Bravida Arena och Rambergsrinken. Grönområden med det fantastiska ramberget som utkiksplats finns även en kort promenad bort. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att uppleva lägenheten på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Londongatan 72C, Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun

Londongatan 72C

Radhus
Centrala Hisingen Bräcke§, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
4 600 000 kr
72 + 36 m²
5 rum
223,2 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Här bor ni lugnt och bekvämt i ett barnvänligt område. Närhet ges till flera olika förskolor och skolor. Under lediga dagar kan ni gå på upptäcktsfärd i den grönskande naturen intill fastigheten eller ge er ut på en runda i till Eriksbergs kajpromenad. En plats känd för sina mysiga caféer och restauranger. Utanför byggs nu en park över järnvägen som nu grävts ner, byggnationen är färdigställd enligt byggbolaget i September 2024. När allt är färdigställt kan du alltså ta en lätt promenad på bara någon minut till vattnet. Njut av härliga promenader längs vattnet och upptäck det bästa av detta mysiga område. Ge dig själv och din familj möjligheten att äga det kanske bäst placerade radhus med stort garage i detta eftertraktade område. Detta radhus är inte bara ett hem, det är en möjlighet att forma er framtid. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 5