Mäklare Rebecca Björnsson

Rebecca Björnsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Badvädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Badvädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 095 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 1/8
4 021 kr/mån
20 429 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummaren. Här erbjuds ett ljust kök utrustat med allt man behöver och mycket arbetsyta, vardagsrum med fiskbensparkett och gott om plats för en större soffgrupp och matbord. Balkongen är inglasad och ligger i västerläge där du har solen hela dagen och sent inpå kvällen. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Här bor du i en stabil och populär HSB-förening. Området är lugnt och naturnära och på promenadavstånd finner ni Svarte Mosse med löpspår och naturstigar, samtidigt har du nära till ett varierat serviceutbud med restauranger och skolor. Vill du ta dig till centrala Göteborg tar du dig enkelt och smidigt spårvagnen eller buss. Dessutom finner du Backaplan på ett behagligt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regnvädersgatan 20, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Regnvädersgatan 20

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 257 kr/mån
27 624 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade tvårummaren om ca 50 kvm i det eftertraktade området Södra Biskopsgården, ett stenkast från Vårväderstorget. Renovering utfördes under 2016. En möblerbar hall som även har en rymlig klädkammare. Köket är välplanerat och utrustat med stilrena materialval och ett helkaklat badrum med badkar. Sovrum med utgång till balkongen där du kan njuta av sol och en grönskande utsikt. En möblerbar hall som även har en rymlig klädkammare. Närhet till Vårväderstorget med ett brett utbud av butiker och bekvämligheter som vårdcentral, apotek och Willys. Även populära svarte mosse med naturstigar och löpspår ligger inom bekvämt avstånd. Vill du in till Centrala Göteborg tar du dig smidigt in med spårvagnen tar dig snabbt på endast 15 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
Lillekärr södra 134, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr södra 134

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Hisingen
1 680 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 221 kr/mån
27 097 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till denna välplanerade och stilrena tvårummaren. Lägenheten renoverades under 2021 med nya väggar, golv, kök, maskiner och badrum. Här erbjuds öppna och sociala ytor och vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och matbord. Balkongen ligger i västerläge där du har solen hela dagen och sent inpå kvällen. Ett kök som är utrustat med allt man behöver och en snygg köksö. Badrummet är helkaklat och går i vitt och svart. Brf Göteborgshus nr 37 är en stabil Riksbyggenförening med en avgift som inkluderar det mesta, så som både el och bredband! Hisings Kärra är ett populärt område där du finner allt som behövs inom bekvämt räckhåll och ett brett utbud på förskolor och grundskolor. Kärra centrum, hjärtat av området, bjuder på ett rikt utbud av service och bekvämligheter. Livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker. För de shoppingintresserade är Bäckebols köpcentrum bara en kort resa bort. För naturälskare är Hisings Kärra omgivet av skogar och ängar som inbjuder området till härliga promenadstråk, löprundor och cykelturer. Närheten till staden är en annan fördel. Med en närliggande busshållplats tar du dig enkelt med buss X2 Express till Nordstan på bara cirka 20 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong

Visar alla 3