HusmanHagberg Göteborg Öster

HusmanHagberg Göteborg Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Persgatan 2A, Lunden, Göteborgs kommun

Persgatan 2A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

1 995 000 kr

37 m²

1 rum

2 640 kr/mån

53 919 kr/m²

Välkommen till denna härliga etta om 37kvm i populära Lunden! Här bor du med ljusinsläpp från två väderstreck, tack vare genomgångsläget i huset. Lägenheten har topprenoverat badrum, härligt kök som vetter mot innergården samt gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och mysig innergård! Här bor du i en välskött förening och närhet till restauranger, servicebutiker, matbutiker och goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Konstapelsgatan 2A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Konstapelsgatan 2A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

1 750 000 kr

42 m²

1 rum

3 200 kr/mån

41 667 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta gaveletta högst upp i huset. Här finner du ett boende med mycket stort och stilrent kök och en härlig balkong i soligt västerläge. På Konstapelsgatan bor du nära grönskande natur, det populära multisportcentret Serneke Arena och samtidigt endast ca 10 minuter med vagnen från pulsen i city. Välkommen på visning!

 • Plus
Ingrid Wallbergs Gata 51, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00
Ingrid Wallbergs Gata 51, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingrid Wallbergs Gata 51, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingrid Wallbergs Gata 51

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

2 495 000 kr

47 m²

2 rum

3 654 kr/mån

53 085 kr/m²

På tredje våningen hittar ni denna välplanerade tvåa med hög standard och en inglasad balkong på dryga 6 kvm. Med den öppna planlösningen bjuder bostaden in till en social yta för vänner och familj att umgås. Med vacker trestavsparkett i ek, grått klinkergolv i hallen och väggar klädda i vitt har lägenheten ytskikt av toppklass. Den nyproducerade bostaden erbjuder ett flertal bekvämligheter tack vare att det bland annat finns hiss i huset samt tvättmöjligheter och diskmaskin i lägenheten! Kökets vitvaror är alla från Electrolux och köket är från Marbodal. Bostaden ligger bara ett par minuter från kommunikationer som tar dig direkt in till city, mataffärer samt Prioritet Finans Arena som erbjuder allt från hotell, gym samt en underjordisk skidanläggning. I Kviberg bor du även med närhet till grönskan och naturen med promenadstråk och uteaktiviteter. Här gäller nyproduktionsgaranti i 5 år framöver som en trygghet! Vill du flytta in i en nyproducerad lägenhet med påkostade materialval och balkong i söderläge? Då är du varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Teleskopgatan 18, Bergsjön, Göteborgs kommun

Teleskopgatan 18

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

899 000 kr

77,5 m²

2 rum

6 237 kr/mån

11 600 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära och lugna Teleskopgatan. Lägenheten ligger på 6:e våningen i ett hus med 2 stycken hissar. Möblerbar inglasad balkong vars lummiga utsikt varierar med årstiderna. Genomgående ljusa ytskikt.

 • Balkong
 • Hiss
Smörslätten 30, Björkekärr, Göteborgs kommun

Smörslätten 30

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

2 995 000 kr

66 m²

2 rum

3 490 kr/mån

45 379 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta och fräscha tvåa i Björkekärr, som erbjuder allt vad man kan behöva! Öppen planlösning och en väldigt härlig balkong är bara några av bostadens guldkorn! Bostaden är belägen i lugna Björkekärr med naturen runt hörnet och en kort promenad till Härlanda tjärn. Hjärtligt välkommen att boka dig för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Björnbacken 30, Bergsjön/Gärdsås, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 14:00
Björnbacken 30, Bergsjön/Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 2
Björnbacken 30, Bergsjön/Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 3

Björnbacken 30

Radhus
Bergsjön/Gärdsås, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

3 295 000 kr

136 m²

5 rum

239,6 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in ett hus i det vackra och barnvänliga området Gärdsås. Huset har en fantastisk uteplats med hänförande utsikt. Mycket bra läge precis ovanför Utby med närhet till vacker natur och bra kommunikationer. Kontakta mäklare för mer info!

 • Premium
Hjällbogärdet 40, Eriksbo-Hjällbogärdet, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Hjällbogärdet 40

Lägenhet
Eriksbo-Hjällbogärdet, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

1 195 000 kr

71 m²

2.5 rum

4 889 kr/mån

16 831 kr/m²

Välkommen till Hjällbogärdet 40! Här bor du i en välplanerad 2,5a med stor och härlig uteplats. Bostaden har ett stilrent renoverat kök, stamrenoverat badrum 2019 och rymligt sovrum. Här finns även ett extra rum som idag används som sovrum men som lika väl kan nyttjas som kontor eller klädkammare. Den härliga uteplatsen nås från både sovrummet och vardagsrummet, här kan du njuta av grönska och precis utanför finns lekplats för barnen. Bostaden är belägen i lugna Eriksbo med naturen runt hörnet och en kort promenad till Lärjeån samt bra kommunikationer in till stan! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 7