Mäklare Anton Borbos

Anton Borbos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Blåhammarsgatan 7, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Blåhammarsgatan 7

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

1 990 000 kr

45,9 m²

2 rum

3 766 kr/mån

43 355 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en kvadratsmart tvårummare med stor potential! Här får du möjligheten att sätta din egen prägel med bra grundförutsättningar. Bostaden har renoverat badrum 2011 och charmigt brädgolv i vardagsrum och sovrum. Balkong finns i soligt söderläge. Här bor du med närhet och gångavstånd till grönområden, matbutiker och busshållplats. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gunnaredsterrassen 99, Angered, Göteborgs kommun

Gunnaredsterrassen 99

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

1 295 000 kr

94 m²

4 rum

6 790 kr/mån

13 777 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en fyrarummare i två våningar med stor terrass. Här bor du med en riktig radhuskänsla! Bostaden har tre sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till terassen som ligger i västerlage med grönskan precis utanför! Bredband ingår i månadsavgiften! Här bor du med gångavstånd till Angereds centrum med matbutiker och restauranger samt gångavstånd till skolor och förskolor! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Konstapelsgatan 4A, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Konstapelsgatan 4A

Lägenhet
Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster

3 790 000 kr

108,6 m²

5 rum

7 740 kr/mån

34 899 kr/m²

Söker ni en bostad som har allt en familj kan behöva? Nu ges möjligheten att förvärva en unik etagelägenhet i gavelläge om ca 109 kvm fördelat på två plan med två rymliga vardagsrum, tre sovrum med gott om förvaring och två helkaklade badrum. Bostaden har bevard 40-talscharm som nästan går att ta på i form av framtagna brädgolv och tegelväggar kombinerat med ljust och fräscht kök renoverat 2018. På andra våningen finns en mysig balkong som vetter mot föreningens innergård i västerläge. Tvättmaskin och diskmaskin finns i köket för att förenkla vardagen. Charmiga detaljer som en inbyggd förvaringslåda för vinflaskor i köket förhöjer bara känslan av att bostaden har allt. Om familjen trots detta önskar mer så har bostaden FYRA förråd som tillhör för extra förvaring! Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3