Mäklare Anton Borbos

Anton Borbos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:30
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/7
3 874 kr/mån
50 763 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa belägen på våning 3i populära Strömmensberg! Här bor du med härlig utsikt över Östra Göteborg tack vare de höga läget i huset. Lägenheten har nyrenoverat badrum samt genomgående gott skick i dess andra rum. Balkong i fritt läge, charmiga rundade väggar och praktisk platsbyggd bokhylla är bara några saker som gör detta till en bostad att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Sergelsgatan 4A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Sergelsgatan 4A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
2 616 kr/mån
53 919 kr/m²

Välkommen till denna charmiga genomgångsetta i populära Brf Sybågen! Lägenheten har ett separat kök med en naturlig matplats som gör att de 37 kvadratmeterna känns rymliga. Köket är rymligt och har gott om plats för matplats. Ljust och fräscht kök med fina trädetaljer ger en hemtrevlig känsla. Allrum med plats för större säng och soffgrupp och härifrån har du utsikt mot föreningens härliga innergård. Det charmiga brädgolvet är framtaget och genomgående i lägenheten. Detaljer som högt i tak, stora fönster och helkaklat badrum förhöjer helhetskänslan ännu mer! Här bor du med ett perfekt läge i Lunden med 60-bussens hållplats på gatan intill. Väldigt välskött förening med trevlig innergård som erbjuder flera grillplatser. Gångavstånd till Danska vägen med dess utbud av restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
5 376 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trerummaren högst upp i huset med härlig utsikt! Från den rymliga balkongen har du ljuvlig utsikt mot såväl innerstaden som grönska. Ljusinsläppet flödar in från bostadens alla stora fönster och ger en genomgående ljus känsla. Lägenheten har öppen social planlösning mellan vardagsrummet och köket för de sociala tillställningarna. Kök från populära Marbodal och vitvaror från Mielé i genomgående ljusa toner. Utöver detta så erbjuder bostaden två sovrum, stort badrum med tvätt- och torktumlare samt rymlig klädkammare. I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, restauranger, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Persgatan 6B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen in till denna härliga tvårummare i omtyckta och naturnära Lunden! Här bor du med fina vyer över området med ett fridfullt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Tack vare läget i huset har du en härlig utsikt från vardagsrummet ner mot granngatan. Trevliga originaldetaljer återfinns på flertalet ställen i bostaden samt att lägenheten har genomgående gott skick. Härligt kök där känslan som köket utstrålar som tar dig tillbaka till byggåret. Välskött förening med mysig innergård! På Persgatan bor du med närhet till restauranger, servicebutiker, matbutiker och goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 4