Mäklare Anton Borbos

Anton Borbos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Cederbourgsgatan 9, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Cederbourgsgatan 9, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Cederbourgsgatan 9, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Cederbourgsgatan 9

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Centrum
3 750 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/6
4 206 kr/mån
53 571 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma 2:a om 70 kvm. Bostaden är belägen i en tegelbyggnad från 1935 med tidstypisk arkitektur och många välbevarade detaljer som fiskbensparkett, högt i tak och djupa fönsternischer. Stora fönster i två väderstreck med utsikt över Lisebergs pariserhjul respektive mot lummig innergård. Genomgående ljusa färger och glasdörrar mellan flera rum som bidrar till en rymlig känsla. Balkong i soligt söderläge. Här bor du i ett centralt läge, ett stenkast från Korsvägen, evenemangsstråket Svenska mässan, Scandinavium, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet. Även gångavstånd till olika matbutiker, kommunikationer och stort utbud av restauranger. Varmt välkommen och upplev denna bostad på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården/Olskroken, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården/Olskroken, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården/Olskroken, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Olskroksgatan 28A

Lägenhet
Bagaregården/Olskroken, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
4 850 000 kr
133 + 12 m²
4 rum
vån 1/6
6 494 kr/mån
36 466 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en rymlig och unik 4:a på härliga Övre Olskroksgatan 28A. Här erbjuds tre sovrum med utrymme för större säng och extra förvaring. Vardagsrummet har stora och öppna sociala ytor som bjuder in till stora tillställningar med stort matbord och stort utrymme för soffgrupper. Lägenheten har ett härligt kök med praktisk köksö, matplats och utgång till den härliga balkongen! Två badrum i helkaklat utförande med både dusch och badkar. Utöver detta så erbjuds ett utrymme för kontor eller ytterligare förvaring samt flera garderober för all typ av förvaring. En lägenhet som måste upplevas på plats! Närhet till såväl skolor och förskolor som matbutiker och kommunikationer! Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Midvintersgatan 16, Kortedala, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Östra Midvintersgatan 16, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Midvintersgatan 16, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Midvintersgatan 16

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/9
4 563 kr/mån
25 833 kr/m²

En ljus och välplanerad tvåa med inglasad balkong i härligt solläge. Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en välplanerad tvåa belägen högt upp i huset med trevlig utsikt från alla dess rum. Perfekt läge med närhet till Kortedala Torg, förskolor, skola, Lärjedalens naturreservat och till kollektivtrafik som tar dig in till centrala Göteborg på mindre än 15 min. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Påskbergsgatan 10, Örgryte/Jakobsdal, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Påskbergsgatan 10, Örgryte/Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 2
Påskbergsgatan 10, Örgryte/Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 3

Påskbergsgatan 10

Lägenhet
Örgryte/Jakobsdal, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 850 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 072 kr/mån
55 882 kr/m²

I ett av Jakobsdals charmiga 30-talshus finner vi denna trivsamma tvåan i genomgående gott skick! Bostaden har ett rikligt ljusinsläpp tack vare genomgångsläget i huset, fina trägolv och fiskbensparkett i vardagsrummet. Utöver detta har lägenheten en fransk balkong med härlig utsikt mot Liseberg och innerstan samt härlig balkong i större storlek mot föreningens gröna innergård! Gott om förvaring i både hall och sovrum, helkaklat badrum och gångavstång till stadspulsen gör detta till en bostad att trivas i! På Påskbergsgatan bor du med några minuters gång ifrån Focushuset som erbjuder Ica, restauranger, systembolag och apotek. Vidare kan du ta din in till citypulsen på några få minuter. Samtidigt som du har nära till grönområden åt andra hållet, bästa av båda världar helt enkelt! Välkommen att uppleva bostaden på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällbo Ängsväg 9, Utby, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Fjällbo Ängsväg 9, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 9, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 9

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
2 812 kr/mån
54 688 kr/m²

I de charmiga trähusen i naturnära Fjällbo Park finner vi denna välplanerade bostad om 1rok. Lägenheten har en stor uteplats med naturen som granne och rymmer utemöbler av större storlek. Området är lugnt, idylliskt och vackert samtidigt som du har bekvämt avstånd till centrum med kollektivtrafik på gångavstånd från lägenheten. Helkaklat badrum med kombimaskin, välplanerad sovdel och exklusiva materialval är bara några av sakerna som gör detta till ett hem att trivas i! Möjlighet till snabbt tillträde finns! Närhet till grönområden, badplats och Serneke arena gör att allt du önskar finns i närheten. Varmt välkommen att uppleva bostaden på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sulitelmagatan 1B, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Sulitelmagatan 1B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sulitelmagatan 1B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sulitelmagatan 1B

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 551 kr/mån
52 703 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad om 37kvm i omtyckta Strömmensberg. Här bor du med separat kök med gott om plats för matbord för 4 sittande samtidigt som den matintresserade lagar. Rymligt allrum med plats för säng, soffa och ytterligare förvaring. Tack vare genomgångsläget i huset har bostaden ett rikligt ljusinsläpp från två väderstreck och upplevs ljus större delar av dagen. Välskött förening, bredband ingår i avgiften och ett omtyckt område är bara några av delarna som gör att detta är ett boende att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
3 651 kr/mån
53 636 kr/m²

Välkommen till denna bostad där du från alla bostadens fönster har en otrolig utsikt över östra Göteborg! Lägenheten som är belägen högt upp i huset har en social planlösning med kök och matplats i en härlig öppen lösning som sedan övergår till vardagsrum. Från matplatsen skådar du fördelaktigt ut över den härliga vyn som erbjuds. Fräscht renoverat kök, helkaklat badrum, genomgående gott skick och härlig balkong i fritt läge är bara några av delarna som gör detta till ett hem att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen att uppleva bostaden på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 570 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
5 376 kr/mån
47 600 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trerummaren högst upp i huset med härlig utsikt! Från den rymliga balkongen har du ljuvlig utsikt mot såväl innerstaden som grönska. Ljusinsläppet flödar in från bostadens alla stora fönster och ger en genomgående ljus känsla. Lägenheten har öppen social planlösning mellan vardagsrummet och köket för de sociala tillställningarna. Kök från populära Marbodal och vitvaror från Mielé i genomgående ljusa toner. Utöver detta så erbjuder bostaden två sovrum, stort badrum med tvätt- och torktumlare samt rymlig klädkammare. I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, restauranger, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8