Mäklare Anton Borbos

Anton Borbos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Räntmästaregatan 26E, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Räntmästaregatan 26E

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 500 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
3 814 kr/mån
49 020 kr/m²

Charmig funkistvåa med balkong belägen med ett ypperligt läge på våning 3 av 4 i den populära stadsdelen Lunden. Bostaden har ett smakfullt renoverat kök, genomgående fräscha ytskikt och stamrenoverat badrum i föreningens regi. Utöver detta så finns bevarade originaldetaljer så som djupa fönsterbrädor i vit marmor och generös takhöjd. En av höjdpunkterna är lägenhetens balkong där du på våren och sommaren har en grönskande utsikt. Belägen i ett österläge är den som gjord att avnjuta många sommardagar på. Här i Lunden bor du lugnt med närhet till härliga grönområden samt med bra kommunikationer in till city. Varmt välkommen på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 7/7
5 376 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trerummaren högst upp i huset med härlig utsikt! Från den rymliga balkongen har du ljuvlig utsikt mot såväl innerstaden som grönska. Ljusinsläppet flödar in från bostadens alla stora fönster och ger en genomgående ljus känsla. Lägenheten har öppen social planlösning mellan vardagsrummet och köket för de sociala tillställningarna. Kök från populära Marbodal och vitvaror från Mielé i genomgående ljusa toner. Utöver detta så erbjuder bostaden två sovrum, stort badrum med tvätt- och torktumlare samt rymlig klädkammare. I Gamlestaden bor du med gångavstånd till matbutiker, restauranger, gym och spårvagn som tar dig till stadskärnan på ca 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Persgatan 6B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Persgatan 6B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen in till denna härliga tvårummare i omtyckta och naturnära Lunden! Här bor du med fina vyer över området med ett fridfullt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Tack vare läget i huset har du en härlig utsikt från vardagsrummet ner mot granngatan. Trevliga originaldetaljer återfinns på flertalet ställen i bostaden samt att lägenheten har genomgående gott skick. Härligt kök där känslan som köket utstrålar som tar dig tillbaka till byggåret. Välskött förening med mysig innergård! På Persgatan bor du med närhet till restauranger, servicebutiker, matbutiker och goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/7
3 874 kr/mån
50 763 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvåa belägen på våning 3i populära Strömmensberg! Här bor du med härlig utsikt över Östra Göteborg tack vare de höga läget i huset. Lägenheten har nyrenoverat badrum samt genomgående gott skick i dess andra rum. Balkong i fritt läge, charmiga rundade väggar och praktisk platsbyggd bokhylla är bara några saker som gör detta till en bostad att trivas i! I Strömmensberg bor du med närhet till såväl matbutiker, caféer och resturanger som grönområden och löpspår. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bielkegatan 3C, Lunden, Göteborgs kommun

Bielkegatan 3C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 329 kr/mån
39 474 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvårummare högst upp i huset i populära Lunden. Lägenheten har härlig utsikt över Lundens takåsar och fina vyer. Här bor du med rymligt vardagsrum som har flera vackra originaldetaljer bevarade där fina originaldörrar och fiskbensparkett är några av dessa. Separat kök med gott om plats för större matbord samt stort sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring. Lägenheten har gott om förvaring i hallen i form av tre inbyggda garderober. Här i Lunden bor du lugnt med närhet till härliga grönområden samt med bra kommunikationer in till city. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 5