Mäklare Robert Milsom

Robert Milsom

Om mig

Hej! Mitt namn är Robert Milsom. Jag är en äkta, passionerad vinnare med hög lojalitet! För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Mitt fokus som mäklare ligger i Göteborgs Östra delar så som Örgryte, Kålltorp, Munkebäck, Gamlestan, Kortedala, Bergsjön, Angered, Hjällbo, Gunnilse och Olofstorp. Jag hoppas på möjligheten att få träffa er! Med vänliga hälsningar Robert Milsom

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Björkkullavägen 59, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Björkkullavägen 59

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
958 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i ett riktigt välplanerat hus i fina Olofstorp! Med nyrenoverat kök och badrum samt fräscha ytskickt är det bara till att flytta in! Mycket bra läge i grönt område med närhet till god kommunikation. Kontakta mäklare för mer info!

  • Premium
Stommavägen 40B, Gunnilse, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Stommavägen 40B

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
3 995 000 kr
100 m²
3 rum
917 m² tomt

Med skön natur direkt utanför dörren men ändå nära till stan ges möjligheten att flytta in i ert drömhus! Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt härlig villa i fina Gunnilse. Huset har en vacker tomt med skog runt hörnet. Kontakta mäklare för mer info!

  • Plus
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjehedsvägen 44, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjehedsvägen 44

Fritidshus
Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
1 538 m² tomt

Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i ett riktigt charmigt fritidshus i Lärjehed! Här finner ni ett rymligt vardagsrum med ett fint kök och ett stort sovrum. Badrum och toalett är i mycket bra skick! Det finns även ett loft en trappa upp! Härligt läge i grönt område med närhet till Lärjeån och Angereds stadspark. Här finns bra kommunikation till stan. På trädgården råder ett lugn bland uppvuxna träd, buskar och rabatter. I förrådet på tomten finns det gott om förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och verktyg.

  • Premium
Teleskopgatan 18, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00

Teleskopgatan 18

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
HusmanHagberg Göteborg Öster
1 150 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 3/7
5 288 kr/mån
15 646 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära och lugna Teleskopgatan. Lägenheten ligger på 3:e våningen i ett hus med 2 stycken hissar. Möblerbar inglasad balkong vars lummiga utsikt varierar med årstiderna. Genomgående ljusa ytskikt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4