HusmanHagberg Hägersten

HusmanHagberg Hägersten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Boktryckarvägen 5, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
 • Kommande

Boktryckarvägen 5

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
2 217 kr/mån
79 800 kr/m²

Välkomna till idylliska Åsen! Här döljer sig denna charmiga bostad, belägen på en lummig höjd med närhet till den pulserande kärnan av Telefonplan. Bostaden är optimalt planerad och de 25 kvadratmetrarna fördelas över ett rymligt allrum med tillgång till en balkong, en köksvrå, hall, klädkammare och ett badrum med flexibel användning för bad eller tvätt. Bostaden är i utmärkt skick och läget är verkligen unikt. Väggarna pryds av stilrena ljusa kullörer, medan ett mörkare golv löper enhetligt genom alla rum. Ljuset flödar generöst in och balkongen får sol från tidig morgon till sen kväll under våren och sommaren. Det är en fridfull tillflyktsort, med utsikt mot en frodig innergård. Bostaden är belägen på halv våning i en historisk byggnad från slutet av 1930-talet, känd för sin integrering med grönskande omgivningar. Föreningen, bestående av ytterligare två byggnader och erbjuder en trivsam utomhusmiljö med flera gemensamma utrymmen för sociala sammankomster och avkoppling. Det är en nybildad sedan 2021 och välorganiserad förening där medlemmarna uppmuntras att delta aktivt och där transparens och öppenhet präglar alla beslut och ekonomiska frågor. Här bor ni mitt emellan populära Åsen,Telefonplan och Midsommarkransen med närhet till allt ni kan tänkas behöva. I Telefonplan finner ni bland annat konstfack, klättercenter, mataffär och tunnelbana. Midsommarkransen med ett brett utbud av restauranger, caféer, parker och tunnelbana. Även på Hägerstensåsen har du tillgång till flera trevliga restauranger, blomsterbutik, matvarubutik. Aspudden med trevliga promenadstråk längst Vinterviken där du under sommaren kan hyra kajak eller SUP och inte minst populära klippbadet i Örnsberg. Här finns verkligen så många härliga platser att upptäcka! Vart börjar du? Till Stockholm city tar du dig på ca 10 minuter om stadspulsen lockar.

 • Plus
 • Balkong
Hanna Paulis gata 14, Fruängen, Stockholms kommun
 • Kommande

Hanna Paulis gata 14

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
5 194 kr/mån
45 920 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en optimalt planerad gavel-4a om 87 kvm! Vad som gör denna bostad unik är dess läge, med fönster som vetter mot tre väderstreck och ger en naturlig ljusinflöde. Belägen högst upp i huset med begränsad insyn, erbjuder den också en vidsträckt utsikt över trädtopparna – en kombination som är svårslagen. Perfekt för den stora familjen som söker det bästa av både stadsliv och lugnare områden. Med bekvämt avstånd till motorvägen, kollektivtrafik, grönområden och livsmedelsbutiker finns allt du behöver inom räckhåll. Skolor och förskolor ligger också bara en kort promenad bort, vilket gör vardagen avsevärt lättare. Den inre atmosfären präglas av en stilren design och rymd tack vare gavelläget och våningsplanen. Med fönster mot tre väderstreck flödar ljuset fritt in i bostaden. Här finner du även tre generösa sovrum med gott om utrymme samt ett helkaklat badrum och praktiskt wc som kompletterar bostaden på ett smakfullt sätt. Välkomna hem!

 • Balkong
Elin wägners gata 37, Fruängen, Stockholms kommun
 • Kommande
Elin wägners gata 37, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Elin wägners gata 37, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Elin wägners gata 37

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
1 855 kr/mån
71 250 kr/m²

Välkommen hem till din mysiga oas i hjärtat av Fruängen, där denna charmiga etta väntar på att välkomna dig hem. Belägen precis intill den grönskande Kerstin Hesselgrens park, erbjuder denna lägenhet en harmonisk tillflyktsort från stadens brus samtidigt som den sätter dig i centrum för allt det bästa som staden har att erbjuda. Känn historiens vingslag när du kliver in i denna välbevarade skatt med en härlig funkisstil. Platsbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymme utan att offra den öppna känslan av hemmet. Det tidstypiska 50-talsköket, komplett med vackra redahyllor och kolmårdsmarmorfönsterbrädor, återspeglar charmen från det populära byggåret och skapar en unik atmosfär som är svår att motstå. Med en förtrollande utsikt och fylligt ljusinsläpp bjuder denna lägenhet på en känsla av rymd och frihet. Stora fönsterpartier sträcker sig längs väggarna och bjuder in naturens skönhet och ljus i ditt hem, medan den höga placeringen ger dig en panoramautsikt över den lummiga innergården. Här i denna eftertraktade förening kan du känna dig trygg och säker med en stabil ekonomi och alla större underhåll redan utförda. Föreningen består av 205 bostäder varav 11 hyresrätter och 4 butiker/lagerlokaler. Hyresrätterna utgör en god "dold tillgång" eftersom de i framtiden vartefter de blir tomma kan upplåtas av föreningen till bostadsrätt. Medlemmarna har även tillgång till tvättstuga, samlingslokal ,bastu, övernattningsrum. Samt flera trevliga utomhusmiljöer så som grillplatser, boulebana och pergola. Denna bostad är idealiskt belägen bara några minuters promenad från Fruängens livliga centrum. Här finner du ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive livsmedelsbutiker, bank, postkontor, apotek och vårdcentral, vilket gör vardagen enkel och smidig. För den matintresserade finns ett flertal restauranger att utforska, med smaker från hela världen samt det populära Erssons fisk & deli för kulinariska upplevelser. När du längtar efter grönska och natur kan du njuta av vackra strövområden i närheten av den populära Långbro Park, där det även finns möjlighet att besöka det välkända Långbro värdshus. Med närhet till T-banan tar du dig snabbt och enkelt till Liljeholmen, där du kan upptäcka en mångfald av shoppingmöjligheter med över 90 butiker att utforska i gallerian. Det är dags att göra denna dröm till verklighet – Välkommen att upptäcka din nya bostad på visning!

 • Premium
Ekholmsvägen 253, Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Ekholmsvägen 253

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 595 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 4
3 668 kr/mån
43 699 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2:a mitt i hjärtat av Skärholmen. Bostaden är genomgående i nyskick med ett välplanerat kök med moderna färg- och materialtillval och goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en härlig inglasad balkong i fritt och ostört läge med en harmonisk vy över grönska och Skärholmens Centrum. Fräscht badrum som är helkaklat samt ett rymligt sovrum där ni får plats med större säng och annat möblemang. Ett hem att längta hem till helt enkelt! Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, naturreservat, Mälaren (Sätrabadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad (ca 2-3 minuter) ner till Skärholmen centrum där det förutom tunnelbana och bussar som tar dig in till city på drygt 20 minuter, även finns ca 200 butiker för shopping, även livsmedelbutiker, restauranger och caféer. På andra sidan motorvägen finner du det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem

 • Balkong
 • Hiss
Kungssätravägen 48, Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Kungssätravägen 48

Lägenhet
Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 295 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 804 kr/mån
26 686 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Kungssätravägen 48. Här bor ni högst upp, helt privat och fri från insyn från nyfikna grannar. Genomgående hög standard på ett utav Sätras mest populära adresser. Ett stenkast ifrån Sätra centrum finner ni denna välplanerade trerummare om hela 86 kvm som är fördelad på följande sätt: Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via flertalet garderober. Vidare in i bostaden möts ni av ett nyrenoverat helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt två rymliga sovrum. Ett lättmoblerat vardagsrum med stort ljusinsläpp via de väl tilltagna fönstren i ett högt och fritt läge som tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den härliga balkongen med en milsvid utsikt över Sätra vattentorn, grönska och Sätra park. Från vardagsrummet tar ni er även in till det stora köket med goda arbetsytor. Från bostaden är det ett stenkast till Sätra Centrum med ett flertal skolor, förskolor, restauranger och caféer. Lite längre promenad så kommer ni fram till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker med all tänkbar service. Tvärs över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biografer, caféer, arkadspel, Bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min. Stor och stabil förening som innehar en hel del dolda tillgångar i form utav 37 hyresrätter. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare. Välkommen hem!

 • Balkong
Lagmansbacken 3, Alby, Botkyrka kommun
 • Kommande
Lagmansbacken 3, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 3, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 3

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 195 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
2 677 kr/mån
41 207 kr/m²

Förstklassig lägenhet med en modern standard. Rikligt med ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i fritt läge som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och allrum tillåter ljuset flöda fritt i bostaden. Genomgående ekparkettgolv, modern och praktiskt kök, helkaklat och fullutrustad badrum. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket och i direkt anslutning till den härliga balkongen i högt och fritt läge. Ett hem att trivas i helt enkelt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gransätragränd 11, Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Gransätragränd 11

Lägenhet
Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
4 944 kr/mån
32 866 kr/m²

ÄNTLIGEN ges möjligheten att kunna förvärva en 3a på Gransätragränd med uteplats, RADHUSKÄNSLA! Välkomna till denna fantastiska trerummare i Sätras mest populära förening. Här erbjuds du möjligheten att bo i en välplanerad lägenhet med gott om förvaringsutrymme och rymliga rum - perfekt för familjen. Bostaden erbjuder 82 välplanerade kvm som är fördelade på följande sätt, i det rymliga köket (HTH) finns det gott om plats för matlagning och samvaro med vänner och familj. Lättmöblerat vardagsrummet som även är ljust och luftigt med direkt anslutning till balkongen och den privata uteplatsen som erbjuder mängder av soltimmar. Vidare erbjuds två sovrum där ni får plats med större säng och annat möblemang samt två kompletta badrum för maximal komfort. Föreningen har en rad fina faciliteter som bastu, festlokal, biltvätt, snickeri, övernattningslägenhet, cykelhus, vävstuga, pingisrum, återvinningsstation och en trädgårdsodlarförening med odlingslotter. Tvättstugor med grovtvätt och innergårdar med lekplatser och en boulebana finns också tillgängliga. Läget är oslagbart med gångavstånd till tunnelbanan och Sätra Centrum samt härliga grönområden och sjön Mälaren i närheten. Här kan du njuta av både stadsliv och natur på samma gång. Det här är helt enkelt den perfekta bostaden för dig som söker en härlig och funktionell hemmiljö med natur och citypulsen inom bekväm avstånd - denna chans vill ni inte missa! Lite längre promenad så kommer ni fram till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker med all tänkbar service. Tvärs över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biografer, caféer, arkadspel, Bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min. Mycket stabil förening med mycket god ekonomi.

 • Balkong
 • Uteplats
Responsgatan 14, Telefonplan, Stockholms kommun
 • Kommande

Responsgatan 14

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 695 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
2 663 kr/mån
79 265 kr/m²

Välkommen till denna enastående 1-rumslägenhet om 34 kvadratmeter, belägen på våning 2. Här möts du av en öppen och social planlösning som skapar en luftig och ljus atmosfär. Med en generös takhöjd får du en härlig känsla av rymd. Det vackra parkettgolvet ger en elegant känsla till hela bostaden, och de stora fönsterpartierna från golv till tak fyller rummet med naturligt ljus. Slå dig ner och njut av den rymliga balkongen med härlig eftermiddagssol, vilket ger dig den perfekta platsen att koppla av på. Denna vackra lägenhet har allt du behöver för en bekväm och modern livsstil. Brf The Brick Terra är en stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor och en stor innergård som just nu genomgår en renovering som planeras vara klar lagom till sommar 2024. Här kommer du kunna spendera mysiga grillkvällar med familj och vänner. Här bor du på en attraktiv adress med närhet till allt du behöver! Först den lilla berömda ICAn som finns lättillgänglig, faktiskt bara några meter från bostadens entré. Bostaden är vidare belägen mellan Telefonplan, Västberga och Midsommarkransen. Vid Telefonplan ligger Konstfack, Klättercentret, kulturhuset Midsommargården, mataffär och tunnelbana. Midsommarkransen erbjuder flera restauranger, caféer, parker, bio och tunnelbana. Utmärkta kommunikationer med bra cykelvägar till Liljeholmen och Södermalm, samt endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation som sedan tar dig vidare till de centrala delarna av Stockholm på några minuter! En kort promenad bort finner du även Västberga handelsplats med Stora Coop, Rusta, Jysk, gym, restauranger och Systembolaget. Det är gångavstånd till Aspudden och Vinterviken med mysiga caféer, restauranger och natursköna omgivningar.

 • Balkong
 • Hiss
Jarl Kulles gata 3, vån 4, Örnsberg/Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Jarl Kulles gata 3, vån 4

Lägenhet
Örnsberg/Aspudden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
Pris saknas
82 m²
4 rum
vån 4/5

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Mycket väldisponerad och fin hörn-4:a belägen högt upp i huset och med en stor inglasad balkong i bästa solläge. En av kvarterets bäst belägna 4:or. Öppen och social planlösning samt moderna och påkostade material-/färgval. Lägenheten nyproducerades 2011 och är i genomgående mycket gott skick. Garage samt hiss finns i huset. Attraktivt läge endast ett stenkast från Mälaren och naturområden, samt mycket goda kommunikationer med t-bana och buss.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Dymlingsgränd 12, Hägerstensåsen/Hökmossen, Stockholms kommun
 • Kommande

Dymlingsgränd 12

Lägenhet
Hägerstensåsen/Hökmossen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
Pris saknas
89,5 m²
3.5 rum
vån 1/3

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Unik lägenhet i tidigare skolbyggnad, med spännande planlösning, stor balkong, högt i tak och en ljus och rymlig atmosfär. Lägenheten är stilfullt inredd med moderna och ljusa färg- och materialval och i genomgående gott skick. Lägenheten karaktäriseras av en social och öppen disposition mellan vardagsrum och kök samt många smarta lösningar såsom sovloft och bra förvaring. Mysigt och trivsamt kvarter omgivet av grönska och nära kommunikationer. Föreningen är välskött och äger marken.

 • Balkong
 • Hiss
Kungssätravägen 64, Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Kungssätravägen 64

Lägenhet
Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 945 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/5
2 917 kr/mån
41 383 kr/m²

Mycket fin och välskött lägenhet i ett hus från 2009. Lägenhetens generösa 47 kvm går i en genomgående öppen planlösning med ljusa och moderna färg- och materialval som tillsammans med flertalet stora fönsterparter skapar en härlig och rymlig känsla i rummet. Lägenheten har ett modernt kök med köksö, lätt möblerat vardagsrum och en rymlig sovalkov som idag delats av till ett litet rum. Vidare finns även ett helkaklat badrum och i hallen finns gott om smarta garderobslösningar. Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, Sätras naturreservat, Mälaren (Sätra badet), skolor och förskolor. ca 100 meter bort finns Sätra centrum med allt som underlättar för dina vardagliga behov. Här finns gym, apotek, livsmedelsbutiker, restauranger samt en tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Från bostaden åker du också smidigt med buss ( ca 12 min) till Skärholmen centrum där det finns ytterligare kommunikationer, shoppingcentrum med ca 200 butiker, flera livsmedelsbutiker, restauranger och caféer. Andra sidan motorvägen finner du det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m. Kontakta Mäklaren om du är intresserad av att boka in en visning!

 • Hiss
Äspholmsvägen 3, Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Äspholmsvägen 3

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/7
6 027 kr/mån
25 864 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Bästa läget på adressen, välkomna till visningen och njut av den fria utsikten! Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna härliga bostad om 81 kvm belägen på plan 6 som erbjuder en panoramavy över Skärholmens grönskande natur och takåsar! Här har ni 2 rymliga sovrum, komplett badrum, gäst-wc och ett stort dubbelsidigt kök med tillhörande matrum. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med väl tilltagna fönsterpartier i ett högt och fritt läge. Ljus och härlig atmosfär i lägenheten via de tilltagna fönsterpartierna som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den härliga balkongen i ett högt och fritt läge med sol från morgon till kväll, som även erbjuder en magisk utsikt över grönskan samt takåsar. Här bor du helt privat med begränsad insyn. Perfekt för familjen i ett lugnt och barnvänligt område. Centralt läge med närhet till allt och mycket! Promenadavstånd till diverse förskolor/skolor, lekparker, shopping, restauranger, caféer, naturreservat, kommunikationer, nöje, gym, motionsspår och sandstrand - Sätrabadet, Mälaren. Här bor ni i en lägenhet på ett av Skärholmens finaste adresser. Ett hem att trivas i helt enkelt! - 3:a om hela 81 kvm, perfekt för familjen. - Genomgående hög standard i bostaden. - BRF äger marken. - Goda kommunikationer. - Närhet till diverse förskolor/skolor. - Närhet till grönområden och Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Mycket stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Äspholmsvägen 3, Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Äspholmsvägen 3

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/7
6 069 kr/mån
29 568 kr/m²

Här ges en fantastisk möjlighet att förvärva en ljusa bostad på plan 4 med en panoramavy över Skärholmens grönskande natur! Denna 3:a på hela 81 kvm är perfekt för familjen och erbjuder 2 rymliga sovrum, badrum, gäst-wc och ett stort dubbelsidigt kök med tillhörande matrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och har väl tilltagna fönsterpartier som tillåter ljuset flöda fritt in vilket ger en ljus och härlig atmosfär i bostaden. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den härliga inglasade balkongen i ett högt och fritt läge där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt och mycket. Ni har promenadavstånd till diverse förskolor/skolor, lekparker, shopping, restauranger, caféer, naturreservat, kommunikationer, nöje, gym, motionsspår och sandstrand - Sätrabadet, Mälaren. Här bor ni på en av Skärholmens finaste adresser och kan njuta av ett hem att trivas i. - 3:a om hela 81 kvm, perfekt för familjen. - Badrummet kommer genomgå ett stambyte vilket innebär ni får gratis renoverat badrum! - Genomgående hög standard i bostaden. - BRF äger marken. - Goda kommunikationer. - Närhet till diverse förskolor/skolor. - Närhet till grönområden och Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross och Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som tar dig till Huddinge, Älvsjö och Stockholm city på drygt 20 minuter. Stabil förening, välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13