HusmanHagberg Halmstad

HusmanHagberg Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Vägen 22B, Centrum, Halmstads kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Norra Vägen 22B, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 22B, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 22B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
2 295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
3 535 kr/mån
48 830 kr/m²

Nu har vi glädjen att få förmedla en modern taklägenhet med generös takhöjd och stor terrass med bra solläge. Med anor från 1800-talet och en totalrenovering 2021 erbjuder bostaden en perfekt blandning av själ och modernitet. Redan vid tröskeln slås vi av ljuset och rymden från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden om nästan fyra meter. När vi sedan tar oss vidare in och ser de svartlackade stålbalkarna så blir industriromantiken slående och lägenheten får ytterligare karaktär. Lägg därtill ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, stor klädkammare och gott om förvaring i köket så lämnar den här lägenheten ingenting åt slumpen. Ingen bild kan göra lägenheten full rättvisa. Boka in dig på visning för att få uppleva den på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snöstorpsvägen 91C, Centralt Öster, Halmstads kommun
Snöstorpsvägen 91C, Centralt Öster, Halmstads kommun, bild 2
Snöstorpsvägen 91C, Centralt Öster, Halmstads kommun, bild 3

Snöstorpsvägen 91C

Lägenhet
Centralt Öster, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
2 460 kr/mån
45 571 kr/m²

Med närhet till centrum, högskola och kommunikationer så kan det här vara den optimala lägenheten för såväl studenten som militären, veckopendlaren eller stadens nyinflyttade. Här bor du med smakfull inredning, smarta platsbyggda förvaringslösningar, komplett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och generös takhöjd med sovloft som gör att lägenheten känns större än vad kvadratmeterna säger.

  • Premium
  • Balkong
Trönningevägen 23, Trönninge, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trönningevägen 23

Villa
Trönninge, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
3 485 000 kr
144 + 50 m²
6 rum
2 105 m² tomt

Här erbjuds en mångfacetterad pärla med stor tomt och komplementbyggnad i populära Trönninge. Nuvarande ägare har sedan förvärvet förbättrat och förädlat det som redan var ett gediget hus med ytor för hela familjen. Huset erbjuder tre till fyra sovrum, fräscht kök och badrum samt härlig takhöjd. På tomten finns en komplementbyggnad med inrett och isolerat loft (perfekt för festen, tonåringen eller den egna verksamheten). Tomten är härligt uppvuxen och ger plats för lek och spring. Tveka inte att höra av dig med din intresseanmälan.

Tornfalksvägen 2, Fyllinge, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tornfalksvägen 2

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
3 985 000 kr
160 m²
6 rum
675 m² tomt

Nu har vi glädjen att få förmedla försäljningen av en kanonfin familjevilla med rymlig hörntomt mot allmänning i barnvänliga och populära Fyllinge. Nuvarande ägare har renoverat och underhållit huset löpande och barnen har fått växa upp i ett hem där ingenting har saknats. Med sin fräscha och välplanerade interiör och sin generösa exteriör med både uterum och garage checkar den här fastigheten av de flesta boxarna. Missa inte din chans till att förvärva din nya drömbostad.

Kornhillsvägen 21E, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 21E

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 445 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
21 894 kr/m²

Med ett av föreningens bästa lägen ligger denna fräscha markplanstvåa och väntar på ny ägare. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med rymligt vardagsrum mot framsidan, helkaklat badrum, kök med matplats samt sovrum med utgång till den generösa och inglasade altanen i härligt västerläge. Trädgårdstäppan är även den åt väster med härlig kvälls-/eftermiddagssol. Föreningen är stabil och välskött vilket gör den mycket populär. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Uteplats

Visar alla 5