Mäklare Tomas Nilsson

Tomas Nilsson

Om mig

Jag heter Tomas Nilsson och är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare hos HusmanHagberg i Halmstad. Jag är född och uppväxt i Halmstad och har genom mitt idrottsförflutna ett stort kontaktnät och en gedigen vinnarskalle. Mitt mål är att uppfylla människors drömmar genom att leverera kvalitet, engagemang och trygghet i alla affärer. Med många års erfarenhet och hög kundnöjdhet i bagaget så strävar jag alltid efter att ge dig som kund den bästa upplevelsen med det bästa resultatet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snöstorpsvägen 91B, Centralt Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Snöstorpsvägen 91B, Centralt Öster, Halmstads kommun, bild 2
Snöstorpsvägen 91B, Centralt Öster, Halmstads kommun, bild 3

Snöstorpsvägen 91B

Lägenhet
Centralt Öster, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 575 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 460 kr/mån
44 366 kr/m²

Denna markplanslägenhet är det perfekta valet för studenter, militärpersonal och veckopendlare, tack vare dess närhet till stadens centrum, högskolan och transportmöjligheter. Med stilren inredning, smart förvaring, komplett badrum och en generös takhöjd med sovloft, känns utrymmet större än dess faktiska storlek. Lägg därtill en uteplats som nås via skjutpartiet från vardagsrumsdelen och sommarkvällarna blir långa och njutbara. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
  • Uteplats
Åttingsstigen 32I, Centralt Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 14:30

Åttingsstigen 32I

Lägenhet
Centralt Öster, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 185 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 1/1
3 017 kr/mån
39 500 kr/m²

Nu har vi glädjen att få förmedla försäljningen av en klockren studentlägenhet med kanonläge, ett stenkast från Halmstad Högskola. Lägenheten erbjuder en bra blandning av funktion, estetik och logistik då den har stor uteplats, helkaklat badrum med kombimaskin, högt till tak, sovalkov och ca 30 m till busshållplats. Här är det bara till att lyfta in bananlådorna och börja njuta. Missa inte ditt tillfälle till att köpa den här pärlan!

  • Plus
  • Uteplats
Nannarp 379, Holm, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Nannarp 379, Holm, Halmstads kommun, bild 2
Nannarp 379, Holm, Halmstads kommun, bild 3

Nannarp 379

Villa
Holm, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
10 000 000 kr
315 + 49 m²
5 rum
2 036 m² tomt

Varmt välkommen till en villa utöver det vanliga! Här har nuvarande ägare skapat landsbygdsmagi i form av en otroligt välbyggd och tilltalande villa med enastående energiprestanda. Detta ståtliga hus på en drivers avstånd från golfbanan erbjuder 315 m² representativ och flexibel planlösning som klippt och skuren för den kräsne som uppskattar lugnet och naturen. Men villan passar även till att bjuda hem vänner och bekanta för trevliga tillställningar. Interiört bjuds vi på slipade betonggolv, öppet kök, en takhöjd på ca sju meter mot entresol-planet, dubbla helkaklade badrum där övre plans badrum har öppen planlösning mot sovrummet, separat wc och walk-in closet. Vad du än gör så missa inte detta tillfälle.

  • Premium
  • Energieffektiv
Halmstadsvägen 40, Åled, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Halmstadsvägen 40

Villa
Åled, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
2 695 000 kr
136 m²
5 rum
1 060 m² tomt

Välrenoverad sekelskiftescharm om 1½ plan i barnvänliga Åled. Här blandas stil och funktion på ett föredömligt sätt i form av flertalet sovrum, stort kök med plats för loungemöbler, separat TV-rum och dubbla badrum. Lägger vi därtill en innergård med sjösten och altan med spabad i anslutning till den fräscha komplementbyggnaden så är de sociala möjligheterna oändliga. Komplementbyggnaden innefattar uterum, bastu och gästrum. Byggnaden är uppvärmd och det finns vatten indraget. Missa inte din chans till att bli nästa ägare av den här pärlan.

Vasängsvägen 308, Vallås, Halmstads kommun

Vasängsvägen 308

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 485 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/1
4 002 kr/mån
17 679 kr/m²

Letar du efter en välplanerad lägenhet med inglasad altan och trädgårdstäppa? Nu kan vi erbjuda den här trerummaren med stor potential och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via den rymliga hallen når vi den inglasade altanen med tillhörande trädgårdstäppa mot allmänning. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare för smidigt boende. Nuvarande ägare har rökt inne och det finns ett visst renoveringsbehov.

  • Uteplats
Hemmansvägen 41, Centralt Öster, Halmstads kommun

Hemmansvägen 41

Lägenhet
Centralt Öster, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 099 kr/mån
24 729 kr/m²

Vi har nu glädjen att förmedla en öppen och ljus takvåningstvåa med bra läge samt inglasad balkong för kvällssolsdyrkaren. Tack vare det praktiska läget med närhet till centrum, högskola och kommunikationer kan detta vara den perfekta lägenheten för såväl studenten som stadens nyinflyttade eller de som söker mer yta för två. Redan vid de första stegen in i den rymliga och ljusa entrén möts vi av modernitet och utrymme för sociala sammanhang. Den genomgående planlösningen gör att solen gör sig påmind både morgon och kväll via de stora fönsterna i vardagsrum och sovrum samt ute på den inglasade balkongen som kan avnjutas året om. Utöver detta kan vi inte förbise det praktiska badrummet, som utrustat med tvätt och torkmöjligheter, innebär att denna lägenhet erbjuder en lösning för nästan allt. Med förvaringsmöjligheter i olika former och i samtliga rum, öppna ytor, praktisk utrustning och bra ljusinsläpp är denna lägenhet en investering för kropp och själ.

  • Balkong
Kornhillsvägen 21E, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 21E

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 445 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
21 894 kr/m²

Med ett av föreningens bästa lägen ligger denna fräscha markplanstvåa och väntar på ny ägare. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med rymligt vardagsrum mot framsidan, helkaklat badrum, kök med matplats samt sovrum med utgång till den generösa och inglasade altanen i härligt västerläge. Trädgårdstäppan är även den åt väster med härlig kvälls-/eftermiddagssol. Föreningen är stabil och välskött vilket gör den mycket populär. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Uteplats

Visar alla 7