Mäklare Tomas Nilsson

Tomas Nilsson

Om mig

Jag heter Tomas Nilsson och är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare hos HusmanHagberg i Halmstad. Jag är född och uppväxt i Halmstad och har genom mitt idrottsförflutna ett stort kontaktnät och en gedigen vinnarskalle. Mitt mål är att uppfylla människors drömmar genom att leverera kvalitet, engagemang och trygghet i alla affärer. Med många års erfarenhet och hög kundnöjdhet i bagaget så strävar jag alltid efter att ge dig som kund den bästa upplevelsen med det bästa resultatet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trönningevägen 23, Trönninge, Halmstads kommun

Trönningevägen 23

Villa
Trönninge, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
3 485 000 kr
144 + 50 m²
6 rum
2 105 m² tomt

Här erbjuds en mångfacetterad pärla med stor tomt och komplementbyggnad i populära Trönninge. Nuvarande ägare har sedan förvärvet förbättrat och förädlat det som redan var ett gediget hus med ytor för hela familjen. Huset erbjuder tre till fyra sovrum, fräscht kök och badrum samt härlig takhöjd. På tomten finns en komplementbyggnad med inrett och isolerat loft (perfekt för festen, tonåringen eller den egna verksamheten). Tomten är härligt uppvuxen och ger plats för lek och spring. Tveka inte att höra av dig med din intresseanmälan.

Tornfalksvägen 2, Fyllinge, Halmstads kommun

Tornfalksvägen 2

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
3 985 000 kr
160 m²
6 rum
675 m² tomt

Nu har vi glädjen att få förmedla försäljningen av en kanonfin familjevilla med rymlig hörntomt mot allmänning i barnvänliga och populära Fyllinge. Nuvarande ägare har renoverat och underhållit huset löpande och barnen har fått växa upp i ett hem där ingenting har saknats. Med sin fräscha och välplanerade interiör och sin generösa exteriör med både uterum och garage checkar den här fastigheten av de flesta boxarna. Missa inte din chans till att förvärva din nya drömbostad.

Snöstorpsvägen 91C, null, Halmstads kommun
Snöstorpsvägen 91C, null, Halmstads kommun, bild 2
Snöstorpsvägen 91C, null, Halmstads kommun, bild 3

Snöstorpsvägen 91C

Lägenhet
Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
2 460 kr/mån
45 571 kr/m²

Med närhet till centrum, högskola och kommunikationer så kan det här vara den optimala lägenheten för såväl studenten som militären, veckopendlaren eller stadens nyinflyttade. Här bor du med smakfull inredning, smarta platsbyggda förvaringslösningar, komplett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och generös takhöjd med sovloft som gör att lägenheten känns större än vad kvadratmeterna säger.

  • Premium
  • Balkong
Kornhillsvägen 21E, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 21E

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
HusmanHagberg Halmstad
1 445 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
21 894 kr/m²

Med ett av föreningens bästa lägen ligger denna fräscha markplanstvåa och väntar på ny ägare. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med rymligt vardagsrum mot framsidan, helkaklat badrum, kök med matplats samt sovrum med utgång till den generösa och inglasade altanen i härligt västerläge. Trädgårdstäppan är även den åt väster med härlig kvälls-/eftermiddagssol. Föreningen är stabil och välskött vilket gör den mycket populär. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Uteplats

Visar alla 4