Mäklare Fredrik Edsberg

Fredrik Edsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stationsvägen 39, Stuvsta, Huddinge kommun

Stationsvägen 39

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 250 000 kr
59,9 m²
1.5 rum
vån 1/5
5 411 kr/mån
37 563 kr/m²

Mycket tilltalande lägenhet som går att disponera om till en 2:a. Lägenheten är mycket välplanerad och smakfullt inredd. Snyggt helkaklat badrum med klinkers och tvättmaskin, balkong i söderläge. Här är det bara att flytta in. Lägenheten är belägen i hjärtat av Stuvsta centrum med all tänkbar service såsom buss, pendeltåg (13 min till Stockholm C), affärer, restauranger, bank, apotek och vårdcentral. 20 meter till livsmedelsbutik och 200 meter till pendeltågsstationen!

 • Balkong
 • Hiss
Stambanevägen 28, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun

Stambanevägen 28

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
4 697 kr/mån
51 397 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna attraktiva och välplanerade 2:a i ett av seniorgårdens projekt ( 55+ boende) med s.k Trygghetsboende. Modern genomgående lägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i västerläge. Rymligt och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng. Stor skjutdörrsgarderob ger bra förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa och fina ytskikt! I föreningen finns bl.a en gemensamhetslokal (Bistron) som är en social mötesplats för de boende, samt ett övernattningsrum för långväga gäster. En trivsam innergård och flertalet aktiviteter som boende kan delta i. Nära Stuvsta C med div. affärer och pendeltåg ( ca 15 min från Stockholms C.).

 • Balkong
 • Hiss
Byalagsvägen 18, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun

Byalagsvägen 18

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 475 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 634 kr/mån
41 250 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma etagelägenhet 2 rok med öppen planlösning och många möjligheter. Lägenheten som är placerad på översta planet erbjuder kaklat badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning och fransk balkong i västerläge, samt ett övre plan med stort luftigt sovrum och som har anslutning till ett separat förvaringsutrymme på ca 10 kvm som kan inredas till exempelvis ett barnrum. Även på detta planet finns en fransk balkong i västerläge. Endast några minuters promenad till Stuvsta centrum och pendeltåget.

 • Hiss
Kungsklippevägen 19, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun

Kungsklippevägen 19

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 195 000 kr
40,8 m²
2 rum
vån 3/4
2 897 kr/mån
53 799 kr/m²

Högt upp i huset finner vi denna väldisponerade 2:a om 40,8 kvm. Insynsskyddad balkong med sol större delen av dagen. Renoverad på ett mycket smakfullt sätt. Genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Centralt belägen med gångavstånd till Stuvsta centrum där du tar dig in till city på drygt 10 min med pendeltåg. Föreningen har ett antal parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar: Garage 350kr/mån (ett fåtal större platser 400kr/mån), Carport 250 kr/mån. P-däck 200 kr/mån. Kö kan förekomma. Gästparkering finns i området. Fastigheten bebyggdes och bostadsrättsföreningen Kvarteret Lodjuret bildades 1994 och består av 159 lägenheter fördelat på 7 hus på Kungsklippevägen. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensamma utrymmen såsom två övernattningsrum som kan hyras per natt, gym, bastu och dusch, festlokal, cykelförråd och snickerirum. Grovtvättstuga finns i port nr 15. Det finns även en mycket trivsam och barnvänlig innergård med lek- och grillplats. Se mer på föreningens egna hemsida, www.kvlodjuret.bostadsratterna.se

 • Balkong
 • Hiss
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Rörsångarvägen 15

Tomt
Vidja, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 895 000 kr
2 318 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt om hela 2318 kvm i expansiva Vidja med ett högt ostört läge som ger en fantastisk utsikt över sjön Orlången och med närhet till både Ågesta golfklubb, Ågesta ridskola samt Farsta C. Här kan du bygga ditt drömhus och njuta av solen från morgon till sista kvällssolen som går ned vid vattnet. På promenadavstånd ligger sjöarna Orlången och Kvarnsjön med flera fina badplatser och även badplatser där hundar är tillåtna. Här kan du också prova fiskelyckan. På vintern åker man både skidor och skridskor på sjön. Båtplats går att hyra genom Vidja vägförening till en billig penning och då ingår även fisketillstånd inklusive kräftfiske. I Vidja finns även härliga naturområden med vandringsleder och naturreservat. Ågesta friluftsområde har Södra Stockholms bästa preparerade elljusspår för längdskidor. Här växer det gott om blåbär, lingon och svamp. Inte långt ifrån bostaden ligger Ågesta golfklubb och Ågesta ridskola. Till Farsta Centrum är det cirka 10 minuter med bil, där finns många butiker med allt från restauranger, gym, bibliotek och mycket mer. Härifrån går både t-bana och pendeltåg (Farsta Strand). Vill du hellre åka kommunalt finns busshållplats endast några minuters gångväg från bostaden. Här bor ni mitt i naturen utan störande genomfartstrafik mindre en 30 minuter från Stockholm - missa inte denna möjlighet!! Kontakta mäklaren för visning. Givetvis går det bra att åka förbi och kika själv på tomten. Vad säger detaljplanen. Denna fastighet tillhör Vidja etapp 2A vilket är planerat att slutföras med asfalterade gator och kommunalt V/A omkring december 2023. Fastigheten tillhör planbestämmelse a1, vilket betyder att du kan ansöka om bygglov från och med 2022-02-06, fyra år efter att detaljplanen har vunnit laga kraft. Andra villkor och bestämmelser kan tillkomma rörande bygglov. Fastighetsägaren ansvarar för framkomlighet från tomtgräns vid gatan fram till planerat hus vid eventuell bygglovsansökan. Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Nya komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 55 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 55 kvm. För mer information gå in på https://www.huddinge.se/bostad-och-miljo/din-bostad-och-tomt/gatukostnader/ Andra länkar: https://www.huddinge.se/vidja www.vidja.nu Anslutningskostnad V/A tillkommer om c:a 392.000 kr. Beräkningar kan du göra på denna sida. https://www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ Gatukostnadsersättning om 208 483 kommer debiteras enl. uppgift från Huddinge kommun. För mer information kontakta: [email protected].

 • Premium
Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 175

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
1 995 000 kr
82 m²
2.5 rum
6 074 kr/mån
24 329 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR VISNING!! Denna smakfulla lägenhet bjuder på en unik radhuskänsla och har nyligen omvandlats till en yteffektiv 4:a. Den sociala öppna planlösningen och den insynsskyddade uteplatsen på ca 20 kvm i söderläge är perfekt för alla soldyrkare där ute. Ljuset flödar generöst in i bostaden och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det helkaklade badrummet är utrustat med en praktisk tvättmaskin. Här erbjuds även tre bekväma sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Det stora köket imponerar med gott om förvaring och en matplatsdel i vardagsrummet, perfekt för umgänge och middagar med nära och kära. Föreningen är omtyckt och erbjuder många faciliteter för sina medlemmar. På bara ca 3 minuters promenad når du hissen som tar dig ned till tunnelbanan. I området finns flera lekplatser och underbara utsiktsplatser att njuta av. Dessutom finns det en gemensamhetslokal med sjöutsikt där du kan träffa grannar eller ordna små event. Missa inte chansen att söka en båtplats på andra sidan sjön och njuta av härliga båtturer i närområdet. Kontakta oss för en visning av denna fantastiska lägenhet idag!

 • Uteplats
 • Hiss
Daggstigen 29A, Stuvsta, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Daggstigen 29A

Tomt
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 500 000 kr
980 m² tomt

Accepterat pris!!!. Nu finns det möjlighet att förvärva denna tomt om 980 kvm i populära och attraktiva Stuvsta, där man kan bygga sitt drömhus med ett högt och fint läge med utsikt över nejden. Tomten får bebyggas med 1/5-del där huvudbyggnad får bebyggas med max 150 kvm i två plan och med en maxhöjd på 7,5 m. Anslutningskostnad för V/A tillkommer med c:a 275.000 kr och El-anslutning el-nät kostar c:a 35 000 kr. Inga Gatukostnader tillkommer. Tomten ligger i ett lugnt och uppvuxet villaområde med gångavstånd till skola/förskola, matvaruaffär (Stora Coop) och kommunikationer.

Visar alla 7