Mäklare Linnea Skoglund

Linnea Skoglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Byvägen 27, Idre, Älvdalens kommun

Byvägen 27

Villa
Idre, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 875 000 kr
160 + 80 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Vill du äga ett stort fantastiskt hus så centralt du kan komma i Idre by har du chansen nu. Denna stora villa ligger alldeles intill byvägen i Idre by så här bor du granne med Idre centrum och all den service som erbjuds här. Huset är stort och rymligt med sina 160 kvm och rymmer så mycket som fyra sovrum på två våningsplan, kök och två sammanliggande stora allrum på entréplan. Den rymliga hallen har plats för den stora familjens alla jackor, hjälmar, pjäxor, skoteroveraller eller vad som nu behöver rymmas efter en dags roliga aktiviteter i området. I källaren finns bastu med relaxavdelning och dusch. Här finns även ett stort aktivitetsrum där båda stora och små kan roa sig med både innebandy, pilkastning och bordtennis. På husets baksida med utgång från ett av allrumen finns en altan med kvällssol och plats för att sitta ner och umgås. Detta hus kan du förvärva om du vill ha ett stort och rymligt permanentboende för dig och din familj. Huset kan även förvärvas för att sedan hyras ut då det har hyrts ut av tidigare ägare och haft goda uthyrningsintäkter. Idresjön ligger alldeles i närheten och därifrån tar du dig med skotern ut till norra Dalarnas alla fantastiska skoterleder. På gården finns ett garage lämpligt att använda som skotergarage då det har portar både på fram och baksida, bara att köra in och parkera efter en härlig skoterdag. Fiber finns indraget i huset och inventarierna ingår. Kontakta oss på HusmanHagberg Idre för att boka en visning!

Korsnäsgränd 5, Särna, Älvdalens kommun

Korsnäsgränd 5

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
975 000 kr
88 + 11 m²
4 rum
1 498 m² tomt

Väl omhändertagen villa i lugnt och fint område i centrala Särna. Denna fina villa har ett mycket bra läge då den ligger centralt men ändå avskilt. Från huset är det nära till Särna skola som är en F-5 skola, Särnas vackra camping och Särna centrum med bla bensinmack och mataffär. Huset har tre sovrum och ett större vardagsrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till husets fina veranda där du har sol under större delen av dagen och kvällen. Köket har bra med arbetsyta och mycket förvaring. I Hallen kan fler garderober och hyllor enkelt byggas för att rymma en barnfamiljs alla kläder och skor. Huset är energieffektivt då det värms upp av jordvärme samt att det finns en braskamin placerad centralt i huset som kan användas som komplement till uppvärmningen. Golvärme finns i hall och tvättstuga. Det här är huset för dig som vill kunna flytta in direkt utan att behöva lägga tid och pengar på renovering. På fastigheten finns ett stort garage och carport som rymmer både förvaring och gott om plats för 2 bilar. På tomten finns även en till byggnad som används som förråd/vedbod. Särna är ett samhälle som fått ett ordentligt lyft de senaste åren tack vare byarådets aktiviteter som har ökat och som i sin tur gör att ortsbefolkningen sluter upp och ofta drar åt samma håll för att värna om sin byggd. Skolområdet är välutvecklat med både lekplatser, fotbollsplan och uterink med is som har rustats upp på senare år. Campingen som ligger bredvid skolan nere vid Särnasjön är en naturlig knutpunkt i byn med mycket rörelse sommar som vinter. Härifrån tar man sig med lätthet direkt från gården ut till de milsvida skoterlederna som omger Norra Dalarnas fjällvärld. Tillträde görs efter överenskommelse och vissa inventarier kan komma att ingå. Varmt välkommen på visning !

 • Plus
Pensionärsvägen 13A, Särna, Älvdalens kommun

Pensionärsvägen 13A

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
180 m²
2 rum
6 570 m² tomt

Fastighet med centralt läge i Särna bestående av flera parhus för uthyrning. På fastigheten finns inte mindre än 10 st lägenheter belägna i fem parhus. Lägenheterna rymmer hall, kök, badrum och sovrum. Alla lägenheter är i dagsläget uthyrda och är populära bland pensionärer då de är på markplan, samt är lagom stora och hyran är skälig. Husen är fortlöpande underhållna och är i äldre, men helt okej skick. Läget är fantastiskt med några minuters promenad in till centrum. På vintern kan man ta snöskotern direkt från boendet ut till de milsvida skoterlederna som omger norra dalarnas friluftsliv. Här har du nu chansen att investera i en färdig uthyrningsverksamhet som fungerar och som ger vinstöverskott år efter år. Säljarens bokföring finns tillgänglig om så önskas. Bor du i Särna och söker en extra inkomst, eller redan äger andra uthyrningsverksamheter och vill utöka så ta chansen att förvärva denna välmående fastighet. Säljes i befintligt skick, med hyresgäster och inventarier. Övertagande efter överenskommelse. Vill du titta i lägenheterna, så ta kontakt med ansvarig mäklare så löser vi det på bästa sätt i samförstånd med hyresgästerna.

 • Plus
Brf Copernicus, null, Älvdalens kommun
 • 6 lediga bostäder

Brf Copernicus

Lägenhet
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
fr. 2 750 000 kr
78-147 m²
4-7 rum
2 472 kr/mån

AVGIFTSFRITT DE 5 FÖRSTA ÅREN, DVS TILL JANUARI 2029. (VÄRDE 148 315 KR - 299 030 KR) Varmt välkommen till Sankta Annas väg 7 och 6 st nyproducerade lägenheter. Här bor ni med pisten direkt utanför dörren som tar er vidare ut i Idre Himmelsfjälls pistsystem. För er som gillar längdskidor så går spåret i närheten av lägenheterna likaså skoterlederna. Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska de milsvida skoterlederna som finns eller varför inte gå ut på tur under vinterhalvåret? Under sommaren finns fina vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Bostadsrätterna är unika i området, då vi kan erbjuda lägenheter om hela 147 kvm. Lägenheterna är välplanerade med smart planlösning, många sovplatser och braskamin som skapar värme och extra mysfaktor till boendet. Varje lägenhet har även två badrum, varav en med bastu. Samtliga lägenheter har altan eller balkong, härifrån kan ni njuta av utsikten över fjällen. Uthyrningsavtal finns med Idre Himmelfjäll men detta kan man köpa sig fri ifrån för ca 20.000 kr.

 • Nybyggnadsprojekt
Stationsvägen 19A, Särna, Älvdalens kommun

Stationsvägen 19A

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 375 000 kr
130 + 21 m²
4 rum
896 m² tomt

Parhus i centrala Särna som idag är en uthyrningsfastighet med 2 lägenheter. Bostäderna inrymmer sovrum, allrum, kök och badrum vardera och är på 65 kvadrat per lägenhet. Huset är i gott skick då det är påkostat och fortlöpande underhållet. Hyresgästerna bor här permanent är stabila och skötsamma. Till lägenheterna finns ett fristående förråd som man delar på. Hör av dig om du vill ha en visning av lägenheterna och detta görs då i samförstånd med hyresgästerna.

 • Plus
Idre fjäll 595, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre fjäll 595

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 495 000 kr
65 m²
4 rum
3 129 kr/mån

Idre Fjäll anses som en av nordens bästa skiddestination när det gäller popularitet bland gäster. Här finns tävlingsbackarna som senaste åren lockat många världscup tävlingar i flera olika grenar som ski-cross, puckelpist, speed-ski samt även skidskytte för att nämna några. Under 2023 invigdes den nya gondolen som är en väldig attraktionskraft både sommar som vinter. Nu har även cykelsäsongen börjat här och återigen vallfärdar många upp till fjälllen även fast det är sommar för att komma hit och träna, paddla forsränning, fiska eller bara njuta av den svårslagna naturen som finns här i Idre. Nu ska denna väldigt fint och påkostade bostadsrätt i souterräng plan säljas med ett av de bättre lägena på Idre fjäll. Härifrån har du ca 75 meter till Pernilla backen som går rakt ner till gondolen men även till västsexans stolslift. Uteplats vid entrén med ett trallgolv och platsbyggt bord med sittplatser. Från entrén har man utsikt över fjällen och kan sitta och njuta i vårsolen när den börjar värma igen lagom till sportloven. Ljus och modern lägenhet som inrymmer många bäddar och två sovrum med dubbelsäng, rymlig storstuga med kök och kamin. Hallen är smart ombyggd så att den är skild från allrum/kök med bättre upphängningsmöjligheter. Här har du gångavstånd till affärer, värdshus, aktivitets center och backarna, bilen behövs inte på semestern på Idre fjäll. Lägenheten hyrs idag ut via Idre fjäll och uthyrningsintäkter vid full uthyrning vintertid beräknas till ca 150.000 kr.

 • Plus
 • Uteplats
Västvägen 193, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Västvägen 193

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 250 000 kr
70 m²
4 rum
265 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende med ett perfekt ski-in/ski-out-läge. Du går bara några meter till pisten i Tunnelbacken och når därifrån alla nerfarter. Denna charmiga fastighet, med sin oslagbara utsikt över fjällvärlden och backarna, erbjuder en unik möjlighet att äga en bit av paradiset. Huset är en del av ett parhus och belägen i den lugna och avskilda Västbyn, men ändå bara en kort promenad från Idre Fjälls centrumanläggning. Här kan du njuta av både avskildhet och närhet till alla bekvämligheter. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och inbjudande atmosfär, där allrummet med plats för matbord och soffgrupp ligger i direkt anslutning till köket. Här finns också en stor kamin som sprider värme och mysfaktor. Huset erbjuder tre sovrum med totalt åtta bäddar, dessutom en bäddsoffa i vardagsrummet. Dessutom finns ett större badrum med bastu och en mindre toalett med handfat i det största sovrummet. Fastigheten har byggts ut med ett extra sovrum och en toalett, vilket gör den perfekt för större sällskap. Det finns även ett stort skidförråd för all din utrustning. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta med plats precis framför huset. Njut av den soliga uteplatsen i sydväst med plats för utebord och stolar, där du kan avnjuta solens strålar under sommar, höst och efter en dag i backen på vårvintern. Vid entrén finns även en mysig sittbänk. Denna fastighet är inte en del av en bostadsrättsförening, vilket innebär att du äger ditt boende fullt ut. Den har inte hyrts ut tidigare och något avtal med Idre Fjäll finns inte, vilket ger dig full frihet att njuta av ditt nya hem. Huset säljs med inventarier och husgeråd inkluderade. Missa inte chansen att förvärva denna unika och eftertraktade fastighet! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Din fjälldröm väntar!

Dalavägen 25, Idre, Älvdalens kommun

Dalavägen 25

Fritidshus
Idre, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 675 000 kr
58 m²
3 rum
1 232 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge med vid utsikt och härlig tomt på Dalavägen i Idre by. Tomten inrymmer utöver huset en gäststuga, skotergarage och en fristående bastu och har verkligen allt det man behöver på en lite mindre och lättskött gård. Huset är väldigt fräscht in och utvändigt och här finns det 2 sovrum och gäststugan har plats för en familj till om man vill vara flera här samtidigt. Huset har bra uppvärmning med ny luftvärmepump, kamin och elelement. Utanför entrén finns en härlig uteplats med stor altan med utsikt i västlig riktning mot fjällen som finns där. Gården är inhägnad med en grind vid infarten. Från gården tar man sig enkelt ut på de milsvida skoterlederna som omger Norra Dalarnas fjällvärld. Vill man gå ner till centrum och äta på restaurang eller handla på matvaruaffärerna så tar det ca 10-15 minuter så här bor man nära centrum men ändå avskilt då vägen har en vändplan norr om huset så är det ingen genomfartstrafik här. Är man friluftsmänniska så finns det hur mycket som helst att hitta på sig här både sommar och vinter. Vandra i skog och mark, på fjället eller fiska i någon av alla bäckar och åar är några aktiviteter och på hösten är det många som åker hit för att plocka svamp, bär och hjortron. På vintern är det främst utförsåkning, längdskidor, skoteråkning och pimpelfiske som drar mest intresse till sig. Till Idre Fjäll och Himmelfjäll tar det ca 10 minuter och till Fjätervålen ca 20 minuter med bil. Vill man istället åka till Grövelsjön på en dagsutflykt så är det 35 km norrut och 30 minuter i bilen. Köper man stugan och vill hyra ut den ibland så finns goda möjligheter att kunna få en bra inkomst på den då den är så utmärkande med sitt läge, fräscha skick och att det finns det man behöver i fjällen här. Fiber finns indraget vilket möjliggör att man kan jobba på distans härifrån om man har den möjligheten. Stugan säljes med delar av inventarier och har heller inget uthyrningsavtal.

Håltby 11, null, Älvdalens kommun

Håltby 11

Fritidshus
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
625 000 kr
63 m²
3 rum
3 385 m² tomt

Håltby är en fäbod som ligger västerut sett från Älvdalen. Här finns många äldre gårdar kvar som det tidigare har bedrivits fäbodbruk på men som idag används som fritidshus. Dock finns det en gård kvar här i Håltby som har lösgående djur som betar på utsidan av fäbodvallen på sommaren. Runt fäbodvallen så går det en gärdesgård som ramar in vallen. Utanför gärdesgården så rinner det förbi en mindre å som man kan dämma upp och bada i på sommaren om man vill svalka sig. Från fäboden är det nära till Rämmasjön där man kan fiska ädelfisk och bada på somrarna. Denna stugan är en av de bäst välbevarade och med sin rymlighet med flera sovrum så är den attraktiv då det finns sängplatser även för den stora familjen. Huset är välutrustat med solceller och laddare så har man 12 volts ström för enklare belysning och till laddningar av telefoner och till 12 volts apparater. Allrummet är stort och trivsamt och här finns en kamin i öppenspisen samt även ett större matbord med stolar. I köket finns det ett mindre köksbord, vedspis och diskbänk med vattenkran som endast kan användas sommartid. Under huset så finns en kallkällare för enklare förvaring av mat och kylvaror. Stugan är klar att tillträda och säljes med inventarier. Kontakta gärna någon av oss på HusmanHagberg Älvdalen om du vill komma på en visning.

 • Plus
Dalsslingan 308A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dalsslingan 308A

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
35 + 10 m²
3 rum
290 m² tomt

Söker ni ett modernt och underhållet fritidsboende med ski-in/ski-out? Då är detta boende något för er! Denna lägenhet är en egen fastighet och därmed ingen bostadsrätt! Ägarna har gjort väldigt mycket med lägenheten så mycket är nytt och renoverat. Här välkomnas ni av ett kvadratsmart boende med fräscha ytskikt. Boendet är välplanerat med 6 sängplatser fördelat på två sovrum med våningssängar samt ett loft med dubbelsäng. Upp till loftet finns en riktig trapp så att man bekvämt kan komma upp på loftet utan att behöva gå i en stege. Allrum i öppen planlösning mot kök. Från matbordet har man fin utsikt över fjällen. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme. Uteplatsen vid entrén bjuder in till härliga luncher och eftermiddagar i solen. Från lägenheten tar man sig enkelt ut till Idre Fjälls liftsystem. Dalsliften, backarna Dalen 1, 2 samt Dalarnas längsta är de som ligger närmast, samt att ni även med enkelhet tar er till den nya gondolliften. Härifrån har ni också nära till längdskidåkning i Slättvålaspåret och Fjället runt. Fjälltåget, som hämtar och lämnar boende på Idre Fjäll och kör in till centrumanläggningen samt västbacken, stannar precis ovanför denna stuga. Gångavstånd på 7-8 minuter in till centrumanläggningen där ni hittar mataffär, restauranger, gym, bowling, spelhall med mera. Dessa stugor är väldigt lätta att hyra ut och det är ingen genomfartstrafik. Här kan barnen leka ostört från passerande bilar. Lägenheten säljes med inventarier och husgeråd, förutom personliga tillhörigheter. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar görs både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling. Cykling är en sport som växer för varje år på Idre Fjäll och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Bostaden har inget uthyrningsavtal som följer med bostaden/försäljningen men vill man ha det ordnas det enkelt via Idre Fjäll. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Idre Fjäll vägen 821D, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll vägen 821D

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 850 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/3
1 835 kr/mån
40 714 kr/m²

Välkommen till ert framtida fritidsboende på Idre Fjäll! Denna fantastiska lägenhet erbjuder inte bara en vacker utsikt mot de norska fjällkedjorna västerut utan också en direkt närhet till pisterna. Här ifrån når ni Dalarnas längsta med några få skär som tar er vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Längdspåret når ni också med enkelhet från bostaden. När ni kliver in genom dörren på 821D så möts ni av en fräsch och väl omhändertagen bostad som har uppdaterats genom åren. Direkt så välkomnas man av en bra planerad hall som tar er vidare in mot allrummet. Allrum & kök harmoniserar fint genom den öppna planlösningen. Här kan ni koppla av med familj och vänner efter en dag full av äventyr på fjället. Kaminen i allrummet bjuder in till avkoppling och ger en extra mysfaktor till bostaden. Vidare så inrymmer lägenheten 3 sovrum med sängplatser för 6 personer. Ytterligare sovmöjligheter finns i bäddsoffan i allrummet, om så önskas. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme som har renoverats -2019. Här finns även torkskåp och tvättmaskin, perfekt för att underlätta under er fjällsemester. Badrummet erbjuder även en bastu att varva ned i efter fartfyllda dagar utomhus. Vid entrén finns ett praktiskt förråd att förvara er utrustning i under vistelsen samt även en uteplats så att ni kan njuta av utsikten året runt. Fiber finns installerat. Bostaden har hyrts ut privat och veckor kan finnas bokade. Bostaden säljs med inventarier förutom personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Det är inte bara insidan inne i lägenheten som imponerar. Utanför väntar Idre Fjälls otaliga möjligheter till friluftsliv året runt, med allt ifrån skidåkning på vintern till vandring och cykling på sommaren, det finns något för alla här. Och med närheten till restauranger, affärer och andra bekvämligheter behöver du aldrig gå långt för att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Varmt välkommen att boka in er på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Byggningvägen 120, Kringelfjorden, Älvdalens kommun

Byggningvägen 120

Fritidshus
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 850 000 kr
54 m²
4 rum
1 314 m² tomt

Varmt välkomna till Byggningvägen 120 i Kringelfjorden och denna mysig stuga. Kringelfjorden är en riktig pärla som ligger mellan Särna och Idre. Här bor i ni i ett naturskönt fritidshusområde med skogen och sjön som granne. Många husägare använder stugorna lika mycket sommartid som vintertid då det finns många aktiviteter här som passar de flesta som gillar att vistas i skog och mark. Sommartid är det många som vandrar både här på lederna men även utflyktsmål som Städjan, Grövelsjön och Nipfjället är flitigt besökta, liksom Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Även fiske i alla dess bäckar och åar som finns i vildmarken runt Särna och Idre är populärt för dom som har det tålamodet att vänta på att få den största fisken! Paddla kanot är också populärt att göra under sommarmånaderna. Vintertid är Kringelfjorden vida känd för sin fantastiska förening som håller skidspår och skoterleder öppna och i bästa skick år efter år och detta uppskattas av alla som utnyttjar lederna och spåren. Även pimpelfiske och närheten till de alpina backarna i Idre och Fjätervålen är populärt när man bor här. Här möts ni av en trevlig stuga som den stora familjen får plats i då den inrymmer 3 sovrum, hall, allrum med öppen planlösning mot köket. Här finns en kamin som värmer gott under de kyligare dagarna. Vidare så finns det ett badrum med bastu. På gården finns också ett förråd som en skoter får plats i, om så önskas. Tomten är en av de större och utvecklingspotential finns. Bostaden säljs med inventarier. Uthyrning av stugor i Kringelfjorden är populärt, framförallt under sommarmånaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
Nedre Parkbyvägen 19, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Parkbyvägen 19

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 700 000 kr
1 358 m² tomt

Har ni alltid drömt om att äga en stuga i en av Sveriges mest populära skidorter? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! Här erbjuds en tomt om hela 1 358 kvm och som ligger med ski in/ski out till snowparken och härifrån tar ni er enkelt vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Tomten ligger med vacker utsikt mot skidbacke och med fjällvy mot norska fjällen. Tomten har eftermiddagssol/kvällssol. Härifrån får ni även åka skoter från tomten till närmaste skoterled, detta är en av få platser på Idre Fjäll som erbjuder det. Längdspåret når ni antingen från stadion som ligger en kort promenad från ert boende alternativt så kliver ni på Slättvålaspåret som går alldeles i närheten. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Här får ni bygga en bostad på generösa 150 kvm med hela 5,5 m i takhöjd. Ni får även upprätta attefallshus efter att slutbesked finns för ett bostadshus. För mer information se detaljplanen under viktiga dokument. Goda uthyrningsintäkter går att få för den som önskar att hyra ut. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Här finns även flera restauranger, butiker, aktivitetscenter m.m Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt fjällparadis, året om! Låt inte chansen att äga en tomt på Idre Fjäll passera förbi. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet att skapa ert egna dröm-fjällboende. Välkommen att besöka tomten när det passar er.

Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 2
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 3

Himlavägen 10A

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
86 m²
5 rum
4 043 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkommen till denna mysiga lägenhet om två plan med en magisk panoramautsikt över fjällen och de norska bergen. Här bor ni med ski-in/ski-out och i absoluta närhet finns även skoterleder och längdspåret som tar dig upp på fjället till de milsvida slingorna. Lägenheten erbjuder hela 86 kvm och har på entréplan ett trevligt allrum med öppen planlösning till köket och de stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till altanen med bästa solläge, som kommer erbjuda många fina stunder året om. De öppna ytorna i samklang med dova toner ger den där härliga stugkänslan man är ute efter, utan att tappa det moderna och bekväma. Vidare så har entréplanet ett stilfullt badrum med bastu. Perfekt efter långa dagar ute på fjället. Hall med torkskåp. Övre plan erbjuder ett badrum och 4 sovrum. Där två av sovrummen har utgång till balkongen, här kan ni njuta länge av att titta på den fina utsikten. Till lägenheten finns ett förråd samt ett förråd/teknikrum, här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad. Fiber finns indraget. Himmelfjäll invigdes julen 2019 och har nu varit verksamt i 4 vintersäsonger. Man har en långsiktig vision om att utveckla destinationen med ännu fler liftar, backar, hotell, nöjesutbud och i förlängningen hoppas vi alla att en gondol binder samman Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Lägenheten hyrs idag ut via Himmelfjäll och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Glitterstigen 9A, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9A

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 250 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
33 088 kr/m²

Välkommen till Glitterstigen och denna mysiga bostad! När ni kliver in genom dörren möts ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här är det inte panoramautsikten som stjäl showen, utan snarare den mysiga och omsorgsfullt inredda interiören. Varje detalj är noga utvald för att ge den genuina fjällkänslan och skapa en plats där ni kan koppla av och trivas. Här kan ni samla familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. På entréplanet finns ett rymligt sovrum, ett badrum med bastu och ett allrum med öppen planlösning mot köket. Panel på väggarna ger en känsla av genuin fjällcharm, att det är öppet hela vägen upp i nock ger en luftig och härlig atmosfär till allrummet. Härifrån når ni även den härliga altanen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. På övre planet finns ytterligare ett allrum och två rymliga sovrum. Totalt finns det sängplatser för 8+2. Goda uthyrningsintäkter går att få. Bostadens säljs med inventarier. Här bor ni med närhet till både Idre by och fjällanläggningarna. Till Himmelfjäll och Idre fjäll tar det ca 5-8 minuter med bil. För den skoterintresserade så tar ni skotern direkt från bostaden och vidare ut på SOND´s 180 mil skoterleder. Gillar ni att åka längdskidor så når ni även längdspåren i närheten av boendet. Den populära Skidbussen går gratis från Fjällfoten till byn eller fjällanläggningarna. Smidigare än så kan det inte bli! På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbanan bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

 • Plus
 • Uteplats
Nicolaus väg 13, 1a, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 13, 1a

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/2
2 878 kr/mån
34 239 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 5 år! ( Värde 172 675 kr ) I bästa ski in/ski out läge finner ni denna mysiga lägenhet med fin utsikt över fjällen. Bostaden är fräsch och har en genomtänkt planlösning. Panelen i bostaden skapar extra fjällkänsla till boendet. Här ryms 3 sovrum med plats för 8 personer, 2 badrum varav en med bastu. Perfekt efter en dag ute på fjället. Allrummet och köket har en öppen planlösning och bjuder in till trevliga sociala stunder. Kaminen värmer varmt och skapar extra mysfaktor till bostaden. Från allrummet når man även altanen. Här kan ni njuta av solen och utsikten över fjällen. Lägenheten har också en rymlig hall samt ett praktiskt förråd. Bostaden säljes med inventarier Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Denna lägenhet erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Avtal med Idre Himmelfjäll följer med vid köp och veckor kan vara bokade. För visning, kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
Jupitervägen 24 lgh 243, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Jupitervägen 24 lgh 243

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 495 000 kr
117 m²
6 rum
vån 2/2
6 425 kr/mån
29 872 kr/m²

Vill du ha ett enkelt semesterboende där du kan ställa bilen under hela vistelsen och bara njuta av att ha allt i sin närhet? Då är vår lägenhet på Jupiter Lodge något för dig! Här möts du fortfarande av den nyproducerade känslan när du kliver in. Lägenheten säljs fullt möblerad och klar. Bostadsrätten ligger i mitten av huset med öppet läge nära backen och liften, samt en balkong i sydvästligt läge. Restaurang och skidboden ligger ett stenkast från lägenheten samt att längdskidspår och skoterleder som tar dig upp på fjället till de milsvida lederna ut i vildmarken går precis utanför. Lägenheterna är smart byggda, då detta boende erbjuder två lägenheter. När man kommer in i hallen så finns det 2 dörrar, en till den större lägenheten som inrymmer på entréplan hall, 1-2 sovrum, badrum med bastu, kök och vardagsrum med kamin. Övre plan erbjuder 2 sovrum, badrum och ett mindre allrum. Totalt har den större lägenheten plats för 10 bäddar. Den andra dörren i hallen går till den mindre lägenheten med allrum med kökspentry, sovutrymme samt ett badrum med bastu. Här kan man alltså bo i den ena lägenheten själv och hyra ut den andra på samma gång, eller så kan man bo många här samtidigt men ändå ha lite avskildhet! Lägenheten säljs med inventarier och köksgeråd och bostaden har uthyrningsavtal via Himmelfjäll som följer med vid köp. Goda intäkter går att få. För mer info kring uthyrning hänvisar vi till Idre Himmelfjäll. Till lägenheten finns 2 parkeringar som är utrustade med en el- bilsladddare och motorvärmare. I vinter kan du även ta skidbussen gratis mellan Idre Himmelfjäll, Idre fjäll och Fjätervålen om du vill variera din skidåkning och det finns även ett skipass att köpa som gäller för alla tre destinationer. Idre Himmelfjäll är en av de mest eftertraktade platserna för fritidsboende i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Området är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet. Välkommen att anmäla dig till ansvarig mäklare för visning, (som går att genomföra både digitalt och fysiskt). Mer info om lägenheten se mäklarens hemsida. Välkommen till Idre Himmelfjäll!

 • Plus
 • Balkong
Fjällslingan 3A (lgh 1019), Fjällfoten, Älvdalens kommun

Fjällslingan 3A (lgh 1019)

Lägenhet
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
111 m²
6 rum
3 350 kr/mån
26 982 kr/m²

Drömmer ni om ett eget fjällboende där hela familjen och vännerna får plats? Låt oss presentera denna nybyggda pärla. Ett fritidsboende i Fjällfotens stugområde om 111 kvm och som erbjuder hela 5 sovrum! Här välkomnas ni av ett välbyggt parhus med hög standard och bra planlösning. Vad sägs om en stor terass som sträcker sig runt halva bostaden och som delvis vetter mot skogen. Här kan man njuta av solens strålar större delen av dagen och är perfekt att duka upp för såväl er frukost, lunch eller middagssittning samtidigt som ni andas in den friska fjälluften. Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket och skapar en trivsamt plats att umgås på efter en dag ute fylld med aktiviteter. De stora fönsterpartierna med ljusinsläpp från tre väderstreck bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Det stilrena köket från Epoq går i ljus kulör och ger en fin karaktär till rummet. Här finns det gott om förvarings och arbetsyta. Vidare på entréplan finner ni ett av sovrummen, teknikrum/förråd samt ett stilrent badrum med bastu. Perfekt efter en dag ute såväl sommartid som vintertid. Övre plan erbjuder hela 4 sovrum. Ett av dem har stora fina fönsterpartier som vetter från golv till tak med fin utsikt mot naturen. Detta rum kan även nyttjas som ett till allrum om så önskas. De två lite mindre sovrummen har mysiga takfönster, vem vill inte sova här och titta på stjärnhimlen innan man somnar? Det andra större sovrummet har även det takfönster samt plats för en större säng och förvaring. På övre plan finns även ett mysigt mindre allrum samt ett badrum. Totalt erbjuder lägenheten sängplatser för upp till 10 - 12 personer. Till parhuset ingår även en carport, perfekt att parkera bilen eller skotern i. I carporten finns det även ett stort förråd där ni enkelt får plats med era cyklar, snö-leksaker m.m Det finns även ett mindre förråd precis vid entrén. Vill ni förvärva bostaden inredd och klar och bara kunna njuta av ert boende från dag ett? Inga problem, det är möjligt att köpa boendet med inventarierna. Här bor ni med skoter och vandringsleder runt knuten, perfekt för ett aktivt friluftsliv. Under sommaren kan ni utforska vandringsleder som slingrar sig genom den vackra fjällnaturen, njuta av fiske i kristallklara sjöar, testa er skicklighet på mountainbike, spela golf eller varför inte prova på forsränning eller Idre Fjälls höghöjdsbana? I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små. Under vintermånaderna förvandlas Fjällfotens stugområde till en vacker vinterdröm och ni bor med närhet till såväl längdskidspår som skidbackar. Med ca 5 -10 minuter med bil är ni uppe vid skidanläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Till Fjätervålen tar det ca 20 minuter. Denna del i parhuset erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar bostaden. Brf:en godkänner uthyrning via airbnb. Intäkter på ca 200 000 kr netto går att få, beroende på vilka veckor man hyr ut. Ta del av 3D- visningen, som gör det enkelt att gå runt i bostaden. Välkommen till ditt drömboende i fjällen - där äventyret börjar direkt utanför dörren! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Glitterstigen 9B, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9B

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 325 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
34 191 kr/m²

Varmt välkommen till Glitterstigen 9B och detta fina parhus byggt 2021-2022. Här möts ni av en välplanerad bostadsrätt fördelat på två plan om 68 kvm. När ni kliver in genom dörren välkomnas ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här samlar ni familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. Allrummet med fin fondpanel på väggen skapar en extra mysig fjällkänsla och de stora fönstren ger bra med ljusinsläpp och att det är öppet hela vägen upp till nock ger en fin rymd till rummet. Här kan ni umgås samtidigt som maten lagas då allrum och kök har en öppen planlösning. Härifrån når ni även altanen som bjuder in till härliga stunder. Vidare på entréplanet så finns ett rymligt sovrum samt badrum med bastu. Att basta är precis lika härligt året runt efter en dag ute fylld med aktiviteter! Övre plan erbjuder ett mindre allrum och två rymliga sovrum. Totalt erbjuder bostaden sängplatser för 6-9 personer. Från boendet tar man sig enkelt ut med snöskoter på de milsvida lederna, SOND erbjuder ca 180 mil preparerade leder. Vill man hellre åka längdskidor så ligger även de spåren i nära anslutning till boendet. Här bor ni med närheten till all service och mataffärer som finns i byn samtidigt som det bara är 5-8 minuter med bil upp till Idre Fjäll och Himmelfjäll, vilket gör Fjällfoten till ett populärt område att både hyra samt att äga något i. På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbana bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. När det gäller utförsåkning på vintern så finns Idre-passet, som är ett liftkort som kan köpas och ger dig tillgång till Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålens alpina anläggningar. Den nya och smidiga skidbussen (www.skidbussen.se) stannar vid Fjällfoten och tar er till både byn och fjällanläggningarna under vintertid. Enklare än så kan det inte bli! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

 • Plus
 • Uteplats
Fulufjällsbyn 17B, Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun

Fulufjällsbyn 17B

Fritidshus
Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 900 000 kr
110 + 5 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende i natursköna omgivningar med ljuvlig utsikt! Denna underbara fritidsbostad, ett charmigt parhus med suterräng, erbjuder dig en fridfull reträtt med enastående utsikt över Fulufjället. Med sina generösa 110 kvadratmeter av trivsam yta är detta hemmet du längtat efter för avkoppling, äventyr och minnesvärda stunder med familj och vänner. Här bor man i ett snösäkert område med skoter och längdskidspår ( ideellt ) runt knuten och fina fiskevatten och vandringsleder inom närområdet. Till Sveriges högsta vattenfall - Njupeskär och dess fina vandringsleder är det knappa 7 km från boendet. Denna del i parhus ligger högst upp i Fulufjällsbyn vilket ger fin utsikt och perfekt för barnfamiljer då inga bilar kommer passera. Bostaden erbjuder på suterrängplan ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för upp till 10 personer. Från köket når man även uteplatsen. Allrummet är rymligt och här finns en kamin, som värmer gott under de kyligare månaderna och skapar en härlig mysfaktor till rummet. De stora fönstren öppnar upp för den fantastiska utsikten och släpper in naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vidare så finns det på entréplan en rymlig hall, ett sovrum, badrum med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare. Övre plan erbjuder tre sovrum, varav ett med utgång till balkongen. Här kan man spendera många timmar och bara njuta av utsikten och lugnet som omger en. Övre plan har också ett stort badrum med bastu, perfekt efter en dag ute med aktiviteter! Bostaden omges av flera uteplatser och gör det möjligt att följa solens strålar. Platsen är idyllisk, perfekt för naturälskare och de som söker avkoppling. Du kommer att bli förälskad i den friska fjällluften och möjligheten till vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter. Bostaden säljes med de flesta av inventarierna. Goda uthyrningsintäkter går att få. Ägaren har senaste året fått ut 100 000 kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid.

 • Plus
Idre Fjällvy / Parkbyvägen 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjällvy / Parkbyvägen 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 295 000 kr
66,5 m²
4 rum
vån 2/4
4 730 kr/mån
49 549 kr/m²

Nu äntligen finns chansen att förvärva en av de större lägenheterna i Idre Fjällvy. Söker ni det perfekta fritidsboendet med alla bekvämligheter för att skapa minnen för livet? Då har vi lägenheten för er! Välkomna till denna trevliga lägenhet på Parkbyvägen 1A som inte bara erbjuder en oslagbar utsikt över fjäll och vackra skogar, utan också enastående skidåkning precis utanför dörren. Här möts ni av ett kvadratsmart boende på 66,5 kvm som har utformats med omsorg och erbjuder högkvalitativa material och detaljer som ger den genuina fjällkänslan. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar en härlig atmosfär där ni kan umgås med era nära och kära och dela skratt och minnen från dagarna ute på fjället. De stora panoramafönstret ger förutom ett fint ljus till lägenheten en bedårande utsikt. Balkongen är en av höjdpunkterna med lägenheten. Här njuter ni i solen och av utsikten. En fördel med detta boende är att det finns två badrum, varav en av dem är utrustade med tvättmaskin och det andra med bastu. Perfekt att njuta av efter en dag ute fylld med aktiviteter. Vidare så erbjuder bostaden tre sovrum, ett med dubbelsäng, ett med två våningssängar och ett med en mindre dubbelsäng. I detta sovrum har ni också fin utsikt över fjällen. Totalt inrymmer bostaden sängplatser för 8 personer. Hallen är rymlig och förråd finns till bostaden, samt ett gemensamt cykelförråd. Fiber är installerat och gemensam laddbox till elbil finns. Bostaden säljes med uthyrningsavtal via Idre Fjäll som ger goda intäkter, och veckor kommande säsong kan vara uppbokade. Inventarier ingår i köpet förutom personliga tillhörigheter. Här bor ni bekvämt med ski-in/ski-out och gångavstånd både till centrumanläggning och längdskidcentralen vilket gör att du helt enkelt kan "ställa" bilen under hela din vistelse. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Hör av er till oss redan idag för att boka in en visning! Välkommen till Idre Fjällvy/Parkbyn – där fjällen blir ditt andra hem.

 • Balkong
 • Hiss
Jupitervägen 22 lgh 227, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Jupitervägen 22 lgh 227

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 650 000 kr
84 m²
5 rum
vån 1/2
3 909 kr/mån
31 548 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med ski in/ski out läge i Idre Himmelfjäll - ett paradis för skidåkare och friluftsentusiaster! Bostadsrätterna i Jupiter Lodge är unika med att man får två lägenheter i ett köp. Lägenheterna har samma entréhall och här finns entrédörrar till den mindre och den större lägenheten. Den större lägenheten har en rymlig och öppen planlösning mellan kök och allrum som ger en känsla av rymd och de fina fönsterpartierna ger härligt med ljus till allrummet. Efter en dag ute på skidorna kan ni koppla av i den bekväma soffan och njuta av braskaminen. Härifrån når ni även uteplatsen. Vidare så inrymmer lägenheten ett badrum med bastu och en extra wc samt 3 sovrum med plats för 6-8 personer. Den mindre lägenheten erbjuder ett allrum/köks pentry, sovrum och badrum med bastu. Till båda lägenheterna så finns det skidförråd. Här kan man alltså bo i den ena lägenheten själv och hyra ut den andra, eller så kan man bo många här samtidigt men ändå ha lite avskildhet. Här bor ni med ca 3-5 minuters promenad till den populära restaurangen Renen & Älgen, receptionen och skiduthyrningen. Säljes med de flesta av inventarierna och tillträde efter överenskommelse. Bostaden hyrs ut via Himmelfjäll och bokade veckor kan förekomma. Avtalet följer med vid försäljning. Idre Himmelfjälls ambition är att skapa en världsunik året runt-destination i samklang med den känsliga fjällmiljön. Här bor ni med såväl pisterna som längdskidspåret och skoterlederna utanför dörren. Fjällanläggningen är verksam både vinter och sommar och invigdes julen 2019. I dag har anläggningen 10 liftar och 24 nedfarter och fortsätter att växa. Längdspåret Fjället runt på 17 km är populärt spår och ni kan även ta er ut i Idre fjälls längdskidspår och totalt finns det 95 km spår att bemästra. Idre Himmelfjäll är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Uteplats
Idre Fjäll Olympia 2, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll Olympia 2

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 350 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/2
3 884 kr/mån
42 727 kr/m²

Nu ska denna populära bostadsrätt i Söderbyn säljas och den ligger på övre plan med 2 sovrum om totalt 8 sängplatser. Badrum med bastu, perfekt efter en dag ute fylld med aktiviteter. Köket och allrummet har öppen planlösning och gör det till en social plats att umgås på. Härifrån har ni också fin utsikt över fjällen. Olympia 2 ligger precis intill skidbacken Dalarnas längsta med perfekt ski in-ski out läge och balkong/uteplats i västligt läge. Gångavstånd till centrumanläggningen och PW hotell samt nära till längdskidspåret som går bara ca 100 meter längre upp i backen. Under vintern 2023 så invigdes gondolen som nu gör att Idre Fjäll är en av nordens absolut bästa anläggning med backar i 4 väderstreck, gondol och 6-stolslift som gör att köerna nästa inte finns längre. Föreningen innehåller 6 lägenheter i två olika hus och bostadsrätten säljs med inventarier. Uthyrningsavtal med Idre Fjäll följer med köpet och uthyrningsveckor kan därför vara bokade för vintersäsongen, men intäkterna tillfaller köparen efter tillträdesdagen. Intäkter har legat på 115 000 kr netto. Stor parkering finns utanför huset med plats för många bilar, fiber finns indraget och skidförråd finns. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Uteplats
Cygnusvägen 9, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cygnusvägen 9

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
4 050 000 kr
92 m²
5 rum
590 m² tomt

OPTIMALT PLANERAT FRITIDSBOENDE! Varmt välkomna till Cygnusvägen 9 och denna mysiga fjällstuga. Här möts ni av ett genomtänkt fjällboende, vad sägs om en väl tilltagen hall med hela två torkskåp och bra med plats för ytterkläderna. Mellan två av sovrummen har även skjutdörrar installerats för att kunna öppna upp mellan sovrummen. Perfekt när man har småbarn. Självklart har man tänkt till kring förråd, dels så finns det ett låsbart förråd som nyttjas som privat inne i bostaden och två låsbara skidförråd som man kan nyttjas privat och för gäster. Perfekt vid uthyrning. När ni kliver in i bostaden så slås ni av det härliga allrummet med öppet upp i nock och de fina fönstren som går från golv till tak som skapar ljus till bostaden och ger er fin utsikt över fjällen. Kaminen värmer varmt under kallare dagar och den öppna planlösningen till köket gör detta till en trivsamt plats att umgås hela familjen och med vännerna. Bostaden inrymmer hela 4 sovrum och två badrum varav ett med tvättmaskin och bastu. Hela bostaden har en fin panel som gör att fjällkänslan förstärks ännu mer. Oavsett om du planerar en avkopplande familjesemester eller en helg med vänner, finns det gott om plats för alla. Ute finns det en mysig grillplats i bästa solläge och möjlighet att bygga en altan. Elbilen laddar du enkelt via laddboxen och fiber är installerat. Här bor ni med ski in /ski out läge till pisterna samt längdskidspåren och skoterlederna. Ni når även skidboden, receptionen och restaurangen Renen & Älgen med en kort promenad. Boende säljes med inventarier förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll finns och intäkter har gett ca 110 000 kr. Bokade veckor finns framöver. Idre Himmelfjäll är en av de mest eftertraktade platserna för fritidsboende i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Området är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Idre Fjäll 900E, Inga-Lills väg 8E,, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll 900E, Inga-Lills väg 8E,

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 303 kr/mån
34 239 kr/m²

I ett perfekt ski in/ski out-läge mellan Pernillabacken och Stugbybacken finner ni denna rymliga lägenhet som nu skall säljas. Här bor ni på en lugn gata utan genomfartstrafik med gångavstånd till allt som Idre Fjäll har att erbjuda såväl sommartid som vintertid. Bostaden ligger i markplan med uteplats vid entrén i sydvästligt läge. Här kan man njuta av solens strålar och blicka ut över fjällen. Boendet är i bra skick och värms upp via vattenburen golvvärme. Här får den större familjen plats då boendet innehåller 3 sovrum med hela 11 sängplatser. Allrum med öppen planlösning mot köket som gör det till en trevlig social plats att umgås på efter en dag ute. Bostaden inrymmer två badrum. I det större badrummet finns två torkskåp och bastu. Till bostaden finns även ett förråd vid uteplatsen, perfekt för gästerna att nyttja vid uthyrning, då man även har ett privat förråd i förrådsbyggnaden på andra sidan huset. Det finns även en gemensam tvättmaskin som enbart får nyttjas av föreningens ägare. Vid sidan av huset finns det en mysig grillplats och slogbod som är trevlig att nyttja året om. I avgiften så ingår VA, uppvärmning, el, försäkring, snöskottning, renhållning. Bostaden hyrs idag ut via Idre Fjäll och uthyrningskontrakt följer med bostaden vid försäljning. Uthyrningen har gett ca 150 000 kr de senaste åren efter att Idre Fjäll har tagit sin del. Inventarierna ingår. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30