Mäklare Linnea Skoglund

Linnea Skoglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalsslingan 308A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dalsslingan 308A

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
35 + 10 m²
3 rum
290 m² tomt

Söker ni ett modernt och underhållet fritidsboende med ski-in/ski-out? Då är detta boende något för er! Denna lägenhet är en egen fastighet och därmed ingen bostadsrätt ! Ägarna har under 2023 gjort väldigt mycket, bl.a installerat luftvärmepump för lägre energikostnader och mer därtill nytt och renoverat. Här välkomnas ni av ett kvadratsmart boende med fräscha ytskikt. Boendet är välplanerat med 6 sängplatser fördelat på två sovrum med våningssängar samt ett loft med dubbelsäng, upp till loftet finns en riktig trapp så att man bekvämt kan komma upp på loftet utan att behöva gå i en stege. Allrum i öppen planlösning mot kök. Från matbordet har man fin utsikt över fjällen. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme. Uteplatsen vid entrén bjuder in till härliga luncher och eftermiddagar i solen och härifrån tar man sig enkelt ut till Idre Fjälls liftsystem. Dalsliften och backarna Dalen 1, 2 och Dalarnas längsta är de som ligger närmast, samt att ni även med enkelhet tar er till den nya gondolliften. Härifrån har ni också nära till längdskidåkning Fjället runt och Slättvålaspåret. Fjälltåget, som hämtar och lämnar boende på Idre Fjäll och kör in till centrumanläggningen samt västbacken, stannar precis ovanför denna stuga. Gångavstånd på 7-8 minuter in till centrumanläggningen med mataffär, restauranger, gym, bowling, spelhall med mera. Dessa stugor är väldigt lätta att hyra ut och det är ingen genomfartstrafik. Här kan barnen leka ostört från passerande bilar. Säljes med inventarier och husgeråd förutom personliga tillhörigheter. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar görs både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Bostaden har inget uthyrningsavtal som följer med bostaden/försäljningen men vill man ha det ordnas det enkelt via Idre Fjäll. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Nicolaus väg 13, 1a, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 13, 1a

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/2
2 878 kr/mån
34 239 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 5 år! ( Värde 172 675 kr ) I bästa ski in/ski out läge finner ni denna mysiga lägenhet med fin utsikt över fjällen. Bostaden är fräsch och har en genomtänkt planlösning. Panelen i bostaden skapar extra fjällkänsla till boendet. Här ryms 3 sovrum med plats för 8 personer, 2 badrum varav en med bastu. Perfekt efter en dag ute på fjället. Allrummet och köket har en öppen planlösning och bjuder in till trevliga sociala stunder. Kaminen värmer varmt och skapar extra mysfaktor till bostaden. Från allrummet når man även altanen. Här kan ni njuta av solen och utsikten över fjällen. Lägenheten har också en rymlig hall samt ett praktiskt förråd. Bostaden säljes med inventarier Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Denna lägenhet erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Avtal med Idre Himmelfjäll följer med vid köp och veckor kan vara bokade. För visning, kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Flötningen, Del av fastighet Storbo 13:4, Flötningen, Älvdalens kommun

Flötningen, Del av fastighet Storbo 13:4

Gård/Skog
Flötningen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
795 000 kr
2 ha tomt

Letar du efter en tomt där du kan förverkliga dina fritidshusdrömmar? Nu saluförs en fastighet om ca 20 000 kvm med sjönära läge i Flötningen. Flötningen är en liten by som ligger nära Norska gränsen, i byn finns en uppskattad lanthandel. Ner till Idre by är det ca 35 km. Här kan ni njuta av skoteråkning, fiske eller att ta en tur på turskidorna om vinterhalvåret. Skoteråkning är populärt här och härifrån når ni Drevdagens naturreservat och SOND´s leder som erbjuder ca 180 mil skoterleder i Norra Dalarna. Sommartid så erbjuds fiske, paddling, bad och vandring på fina leder. Hösten bjuder in till att vistas i naturen och plocka av skogens skafferi. Avstyckning kommer att ske från stamfastighet Storbo 13:4. Därmed kan tillträde ej ske innan förrättningen vunnit laga kraft. Kommunalt vatten, el och fiber finnes vid tomtgränsen, ej anslutet. Eget avlopp gäller. Förhandsbesked från kommun är godkänt för fritidshusbebyggelse (giltigt två år). Länsstyrelsen har upphävt strandskyddet, då 3000 kvm av tomten går in över en tjärn i norra änden av tomten och södra delen ligger ca 50-75 m från Flötningssjön. Fler frågor kring kostnader för avlopp, vatten m.m hänvisar vi till Älvdalens kommun på 0251-31300 eller [email protected] Varmt välkommen att besöka tomten när det passar er!

Visar alla 3