Mäklare Linnea Skoglund

Linnea Skoglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grövel-Jakobs väg 7, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Grövel-Jakobs väg 7

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 895 000 kr
1 237 m² tomt

Grövelsjön är en av de absolut finaste fjälltrakterna som finns. Här finner man lugnet och de orörda landskapen som få platser kan konkurrera med. Gillar du utförsåkning, längdskidor, skoteråkning, fiske och vandring så är detta definitivt ett tillfälle för dig där du kan investera i eget självbefinnande samtidigt som du får chansen att forma och bygga din egna fjällstuga i fjällsluttningen på väg ner mot Sjöstugan. Det är svårt att finna en bättre plats med det utbudet markerade leder för både sommar och vinter som finns på kalfjället med sträckning till Sälen och Abisko. 36 km ifrån Scoutgården ligger Idre-fjäll, med en av Sveriges största liftanläggningar och nedfarter i alla svårighetsgrader. Här på detta stugområde såldes det för ca tio år sedan 33 tomter och de allra flesta är bebyggda nu med fantastiska fjällvillor med fantastisk utsikt. Kommunalt VA och fiber finns i tomtgräns.

Staffsåsvägen 40, Gördalen, Älvdalens kommun

Staffsåsvägen 40

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 575 000 kr
52 + 5 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Gördalen är ett snösäkert ställe med härligt utsikt och en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan. Denna anrika by är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och många vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Det är sällan som det är något till salu här, men nu är det en fin stuga som är fortlöpande underhållen och i gott skick som ska säljas högst upp på Staffsåsvägen. Stugan ligger fint på höjden med en bäck-eller mindre å- liggandes nedanför tomten. Från allrummet och altanen har man utsikt. Två sovrum samt sovloft gör att även en större familj får plats här. Säljes med lösöre och tillträde efter överenskommelse mellan köpare och säljare.

  • Plus
Dalsslingan 306 i BRF Gränjesvålen med org.nr 716413-1109, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dalsslingan 306 i BRF Gränjesvålen med org.nr 716413-1109

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
55 000 kr
70 m²
4 rum
856 m² tomt

Detta är en andelsvecka som nu ska säljas i stuga 306 i Dalsbyn på Idre Fjäll. Stugan ingår i en bostadsrättsförening som äger och administrerar 6 st olika stugor där privatpersoner och Idre Fjäll äger andelsveckorna. Nu ska en av dessa eftertraktade andelsveckor säljas i ett hus med bra läge med närhet till både Dalsbacken och Dalarnas längsta backe. Veckan som säljs nu är vecka 5 som infaller i månadsskiftet januari-februari. Stugan 306 är stor med 3 sovrum och totalt åtta bäddar. Badrummet har bastu och braskaminen inne i allrummet är andra värdehöjande faktorer. På våren kan man sätta sig på altanen och njuta när solen kommer fram lagom till sportloven. För den som inte har möjlighet att nyttja sin andelsvecka kan man istället hyra ut den.

  • Plus
Bunkris 203, null, Älvdalens kommun

Bunkris 203

Fritidshus
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
245 000 kr
35 m²
2 rum
1 495 m² tomt

Bunkris är en mindre by som ligger mittemellan Älvdalens tätort och Särnas tätort. I denna by finns det endast några enstaka fastigheter med bostäder och Bunkris brandtorn är en känd plats i byn där man kan klättra upp och se den milsvida utsikten. Här bor man mitt i naturen med storskogen runt hörnet och ett flertal sjöar och vattendrag i närheten. Närmaste byar här är Nornäs och Lövnäs som ligger på någon mils avstånd. Här vill man bo om man är en frilufts människa som gillar att vistas i naturen där man kan fiska, jaga, plocka bär och svamp samt ge sig ut på vandringar och köra snöskoter när naturen täcks av meter djup snö. Huset är av mindre storlek men inrymmer det man behöver i fritidshuset med flera vedeldnings möjligheter, vatten in i huset med hjälp av hydroforen som fungerar som en pump och ett tvättrum där det finns ett handfat och en mulltoalett- vill man utveckla detta ytterligare kan man installera en eltoalett som förbränner effektivt. Men utedass finns naturligtvis också. Man kan även kall ställa huset så att ingen värme behöver stå på över vintern om man inte vill det. Huset säljes med inventarier och husgeråd med tillträde efter önskemål. Välkommen till Bunkris på visning när det passar er !

  • Plus
Dählievägen 842E, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dählievägen 842E

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 295 000 kr
70 m²
4 rum
1 759 kr/mån
47 071 kr/m²

I ett perfekt ski in/ski out-läge mellan Dalarnas längsta backe och Stugbybacken finner ni denna rymliga bostadsrätt som nu skall säljas. Här bor ni ett lugnt område med gångavstånd till allt som Idre Fjäll har att erbjuda såväl sommartid som vintertid. Bostaden ligger i markplan med uteplats vid entrén i sydvästligt läge. Här kan man njuta av solens strålar och blicka ut över fjällen. Boendet är i ett mycket bra och nyrenoverat skick och värms upp via golvvärme i hall och badrum, elelement i övriga rum samt kamin och luftvärmepump. Här får den större familjen plats då boendet innehåller 3 sovrum med många sängplatser. Allrum med öppen planlösning mot köket som gör det till en trevlig social plats att umgås på efter en dag ute. I badrummet finns också bastun. Till bostaden finns även ett förråd vid uteplatsen. Vid sidan av huset finns det ett dubbelgarage som hör till föreningen men som innehavare av denna bostadsrätt så har man tillgång till en plats i garaget. I avgiften så ingår VA, uppvärmning, försäkring för hela huset, snöskottning, renhållning. Bostaden hyrs idag ut via Idre-Arne som är en privat uthyrare och uthyrningskontrakt följer med bostaden vid försäljning. Uthyrningen har gett ca 150 000 kr de senaste åren efter att Idre-Arne har tagit sin del. Inventarierna ingår. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Örebäcksringen 42, Kringelfjorden, Älvdalens kommun

Örebäcksringen 42

Tomt
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
225 000 kr
1 690 m² tomt

Kringelfjorden är en riktig pärla som ligger mellan Särna och Idre. Här bor i ni i ett naturskönt fritidshusområde med skogen och sjön som granne. Många husägare använder stugorna lika mycket sommartid som vintertid då det finns många aktiviteter här som passar de flesta som gillar att vistas i skog och mark. Sommartid är det många som vandrar både här på lederna men även utflyktsmål som Städjan, Grövelsjön och Nipfjället är flitigt besökta, liksom Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Även fiske i alla dess bäckar och åar som finns i vildmarken runt Särna och Idre är populärt för dom som har det tålamodet att vänta på att få den största fisken! Vintertid är Kringelfjorden vida känd för sin fantastiska förening som håller skidspår och skoterleder öppna och i bästa skick år efter år och detta uppskattas av alla som utnyttjar lederna och spåren. Även pimpelfiske och närheten till de alpina backarna i Idre och Fjätervålen är populärt när man bor här. Till Sälen är det ca 1 timmes bilväg så är man uppe på fjället även där om man vill prova backarna i den anläggningen. Denna tomt är en av de attraktivare i området och här har man vacker utsikt och närhet till badplats. Tomten ligger i ett bebyggt område och på denna väg finns endast en stuga sedan förut. Fiber finns i tomtgräns. För mer information kring Kringelfjorden besök http://kringelfjordens-stugby.se Välkommen hit!

Västvägen 164F, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Västvägen 164F

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 625 000 kr
54 m²
3 rum
vån 2/2
2 250 kr/mån
48 611 kr/m²

Välkommen till populära området Västbyn och denna väl omhändertagna lägenhet med det perfekta läget, såväl vintertid som sommartid! Detta boende ligger alldeles nedanför Idrefjälls centrumanläggning så sommartid har du nära till exempelvis det nyöppnade aktivitetsområdet med utegym, bad, paddel och minigolf. Du har även gångavstånd till fäboden, höghöjdsbanan och stallet. Såklart bor du även alldeles nära alla cykelleder och vandringsleder som finns att tillgå. Så det är bara att ge sig ut och upptäcka Idre Fjälls stora sommarutbud av storslagen natur och äventyr, men även lugnet och stillheten som finns om du så önskar. Vintertid har denna lägenhet ski in-ski out till den centrala backen Västbacken med 6-stolsliften som är Idre Fjälls troligtvis mest populära backe. Från Västbacken tar du dig sedan om du så vill ut till Pernillabacken och ner till gondolen. Vill du hellre åka längdskidor ligger stadion och dess stora utbud av skidspår snett ovanför boendet. Lägenheten har fräscha ytskikt och här blandas känslan av klassiskt fjällboende med en mer modern touch. Öppen planlösning med allrum och kök i ett, skapar de bästa förutsättningarna för att kunna umgås med vänner och familj på bästa sätt. Här finns 6 sängplatser fördelade på två sovrum och även 2 platser i bäddsoffan i allrummet. Skidförråd finns utanför entrén. Lägenheten har även bastu att krypa in och värma sig i efter en kylig dag ute i backen eller längdspåret. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Idre för att boka en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Foskån Idre, Idre, Älvdalens kommun

Foskån Idre

Fritidshus
Idre, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
675 000 kr
45 m²
1 rum
5 036 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge precis invid foskån. Hit finns det ingen bilväg så detta är stället för dig som vill bo ensam mitt i naturen med ån som närmaste granne och helt utan insyn från andra. Man parkerar bilen på Foskrosvägen och sedan går man längs en stig/sämre väg fram till denna magiska plats. Tomten inrymmer utöver huset en bastubyggnad med omklädningsrum- denna kan man med fördel göra om till ett gästrum istället, förråd med vedbod och ett utedass. Stället har tidigare nyttjats som kursgård dit man kört snöskoter och fyrhjuling med större sällskap och bastat och ätit gott här och umgåtts. Som syns på bilderna på altanen så fanns här tidigare två styck badtunnor. Huset är i okej skick in och utvändigt och här finns det ett stort rum inne i huset som kan fräschas till så att det blir mer hemtrevligt med sängar och andra möbler om man vill ha det mer som ett boende. Huset värms upp med vedeldning. Utanför stora rummet finns en härlig uteplats med stor altan med utsikt över ån och mot skogen. Från gården tar man sig enkelt ut på de milsvida skoterlederna som omger Norra Dalarnas fjällvärld. Vill man åka ner till centrum och äta på restaurang eller handla på matvaruaffärerna så tar det ca 10 minuter så här bor man en bit från centrum men ändå nära Idre by. Är man friluftsmänniska så finns det hur mycket som helst att hitta på sig här både sommar och vinter. Vandra i skog och mark, på fjället eller fiska i någon av alla bäckar och åar är några aktiviteter och på hösten är det många som åker hit för att plocka svamp, bär och hjortron. På vintern är det främst utförsåkning, längdskidor, skoteråkning och pimpelfiske som drar mest intresse till sig. Till Idre Fjäll och Himmelfjäll tar det ca 10 minuter och till Fjätervålen ca 20 minuter med bil. Vill man istället åka till Grövelsjön på en dagsutflykt så är det 35 km norrut och 30 minuter i bilen. Köper man stugan och vill hyra ut den ibland så finns goda möjligheter att kunna få en bra inkomst på den då den är så utmärkande med sitt läge. Stugan säljes med det mesta av inventarier.

Dalsslingan 308B, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dalsslingan 308B

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 100 000 kr
35 m²
3 rum
275 m² tomt

Söker ni ett kvadratsmart boende med härlig utsikt och ski in/ski out? Då är detta boende något för er! Lägenhet 308B är del av ett parhus men en egen fastighet så här äger ni ditt ert boende själva. Lägenheten ligger i området Dalsbyn som är ett avskilt lungt läge utan störande trafik, men ändå nära till både skidbackar och cykelleder samt gångavstånd till IdreFjälls centrumanlägging. Dalsliften, Dalen 1, 2 och Dalarnas längsta är den lift och de backar som ligger närmast, samt att ni även med enkelhet tar er till den nya gondolliften. Härifrån har ni också nära till längdskidåkning i spåren Fjället runt och Slättvålaspåret. Fjälltåget, som hämtar och lämnar boende på Idre Fjäll och kör in till centrumanläggningen samt västbacken, stannar precis ovanför denna stuga. Boendet är välplanerat med möjlighet till många sängplatser då lägenheten har två sovrum med en våningssäng i varje rum. Här finns även ett loft där fler sovplaster kan skapas. Badrummet är fräscht då det renoverades ........... Här finns allrum i öppen planlösning mot kök. Från matbordet kan man njuta av en fin utsikt över fjällen. I denna lägenhet har du chans att sätta din egen, kanske lite mer modern prägel eller låta den vara som det klassiska fjällboende den är idag. Längs med stora delar av framsidan på huset finns en uteplats med soligt läge under stora delar av dagen/kvällen. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att görs både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, bärplockning och forsränning. Den aktivitet som växer mest för varje år är cykling och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar. Här erbjuds en utmaning för alla! Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Grövelsjövägen 109, null, Älvdalens kommun
Grövelsjövägen 109, null, Älvdalens kommun, bild 2
Grövelsjövägen 109, null, Älvdalens kommun, bild 3

Grövelsjövägen 109

Gård/Skog
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 575 000 kr
121 m²
5 rum
4 ha tomt

Stor unik äldre fastighet med många möjligheter belägen mellan Idre och Grövelsjön är nu ute till försäljning. Denna gård har stor potential att passa för många olika ändamål. På gården finns förutom ett stort uthus även många små byggnader som exempelvis skotergarage, vedbod, enklare verkstad, byggnad med carports, förråd mm. Gården är omgiven av mycket mark lämplig för tex betesmark eller slåttermark. På fastigheten finns både ett nyare boningshus och ett äldre hus som i dagsläget används för uthyrning. Boninghuset har totalt 4 sovrum och två badrum, ett badrum på varje våningsplan. På bottenvåningen i det nyare boningshuset finns stor hall och stort kök samt allrum. Badrummet på bottenplan har bastu samt plats för tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns så mycket som tre sovrum samt en stor öppen yta ovanför trappan som kan användas som allrum, kontor eller ett till sovrum. Det äldre huset har på nedre plan ett stort allrum med öppenspis och kamin, kök och badrum. Övervåningen har två stora sovrum med många sovplatser. Det äldre huset värms upp av el samt en nyinstallerad luftvärmepump. Fastigheten har underhållits regelbundet och är väl omhändertagen. Här bor du på en stor gård med naturen alldeles inpå knuten. Vintertid nära till Grövelsjön med dess fantastiska fjällvärd och Idrefjäll med dess stora utbud. Här har du även nära till skoterspår och alla leder som finns och tar dig vart du vill i området. Fiber finns i båda husen och gården säljes med mycket inventarier efter överenskommelse mellan köpare och säljare Varmt välkommen på visning

  • Premium
Saxevägen, Särna, Älvdalens kommun

Saxevägen

Tomt
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
225 000 kr
2 052 m² tomt

Två centrala tomter i Särna säljes på Saxevägen med gångavstånd ner till centrum. Tomterna ligger bredvid varandra så dessa säljs ju enklast tillsammans för att få en större sammanhållen tomt. Marken här är slät skogsmark med vuxen skog vilket gör att man kan forma tomterna som man vill med trädväxtlighet. Tomterna ligger i ett bebyggt villaområde så bygglov bör inte vara något problem och anslutningar till vatten och avlopp finns i tomtgräns. Den ena tomten 50:2 är på 2052 m2 och den andra 50:5 är 1850 m2 så totalt 3902 m2 på båda tomterna. Särna är ett samhälle med kommunalhus i mindre omfattning och skola upp till femte klass. Här finns även OK macken, konsumbutiken, pizzeria och andra mindre butiker och vandrarhem. Skoterleder som tar dig ut på de milsvida lederna i norra dalarnas fjällvärld finns direkt från tomten och vill man istället åka och fiska eller plocka bär och svamp så finns det inget bättre ställe att bo på än i Särna. Här har man också Mickelstemplet där ideella krafter håller igång slalombacken flera kvällar i veckan. Längdskidspår och hockeyuterink är andra anläggningar som finns i Särna.

  • Plus
Östomsjövägen 42, Östomsjön, Älvdalens kommun

Östomsjövägen 42

Villa
Östomsjön, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 925 000 kr
92 + 318 m²
8 rum
949 m² tomt

En unik fastighet i Östomsjön finns nu ute till försäljning. I denna fastighet är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra här. Stor potential finns för den driftige som vill bygga upp en verksamhet som exempelvis ett vandrarhem, konferens-, kurs-, event- eller lägergård. Huset är i dagsläget byggt i huvudsak för uthyrning då det på nedervåningen rymmer inte mindre än 3 rum med flera sängplatser i varje för att hyras ut till grupper. Rummen på nedre våningen delar på ett stort gemensamt badrum med separata toaletter och duschar. Här finns även ett stort gemensamt allrum med matplatser och tv-hörna. Här kan man ha gemensamma samlingar, hålla kurser eller bara umgås och ha roligt efter en dag ute i norra dalarnas fantastiska natur. På övervåningen finns ett eget separat sovrum med Wc/handfat samt en mindre lägenhet med stort kök, badrum, allrum och sovrum. Övervåningen har även en stor inglasad balkong. I den andra delen av fastigheten finns en stor lokal där det finns möjlighet att fortsätta den påbörjade renoveringen och bygga en lägenhet för uthyrning. Utrymmet är så pass stort att lägenheten skulle kunna rymma kök, ett sovrum och ett större allrum. Huset har en stor källare som kan användas för förvaring eller byggas om för att exempelvis rymma kontor. Källaren rymmer även ett stort garage med plats för flera bilar. Fastigheten används idag för uthyrning till företagsgrupper som varit i Särna på kurs eller andra event. Tidigare har fastigheten varit en affärslokal i Östomsjön.

  • Plus
Byvägen 27, Idre, Älvdalens kommun

Byvägen 27

Villa
Idre, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 875 000 kr
160 + 80 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Vill du äga ett stort fantastiskt hus så centralt du kan komma i Idre by har du chansen nu. Denna stora villa ligger alldeles intill byvägen i Idre by så här bor du granne med Idre centrum och all den service som erbjuds här. Huset är stort och rymligt med sina 160 kvm och rymmer så mycket som fyra sovrum på två våningsplan, kök och två sammanliggande stora allrum på entréplan. Den rymliga hallen har plats för den stora familjens alla jackor, hjälmar, pjäxor, skoteroveraller eller vad som nu behöver rymmas efter en dags roliga aktiviteter i området. I källaren finns bastu med relaxavdelning och dusch. Här finns även ett stort aktivitetsrum där båda stora och små kan roa sig med både innebandy, pilkastning och bordtennis. På husets baksida med utgång från ett av allrumen finns en altan med kvällssol och plats för att sitta ner och umgås. Detta hus kan du förvärva om du vill ha ett stort och rymligt permanentboende för dig och din familj. Huset kan även förvärvas för att sedan hyras ut då det har hyrts ut av tidigare ägare och haft goda uthyrningsintäkter. Idresjön ligger alldeles i närheten och därifrån tar du dig med skotern ut till norra Dalarnas alla fantastiska skoterleder. På gården finns ett garage lämpligt att använda som skotergarage då det har portar både på fram och baksida, bara att köra in och parkera efter en härlig skoterdag. Fiber finns indraget i huset och inventarierna ingår. Kontakta oss på HusmanHagberg Idre för att boka en visning!

Pensionärsvägen 13A, Särna, Älvdalens kommun

Pensionärsvägen 13A

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
180 m²
2 rum
6 570 m² tomt

Fastighet med centralt läge i Särna bestående av flera parhus för uthyrning. På fastigheten finns inte mindre än 10 st lägenheter belägna i fem parhus. Lägenheterna rymmer hall, kök, badrum och sovrum. Alla lägenheter är i dagsläget uthyrda och är populära bland pensionärer då de är på markplan, samt är lagom stora och hyran är skälig. Husen är fortlöpande underhållna och är i äldre, men helt okej skick. Läget är fantastiskt med några minuters promenad in till centrum. På vintern kan man ta snöskotern direkt från boendet ut till de milsvida skoterlederna som omger norra dalarnas friluftsliv. Här har du nu chansen att investera i en färdig uthyrningsverksamhet som fungerar och som ger vinstöverskott år efter år. Säljarens bokföring finns tillgänglig om så önskas. Bor du i Särna och söker en extra inkomst, eller redan äger andra uthyrningsverksamheter och vill utöka så ta chansen att förvärva denna välmående fastighet. Säljes i befintligt skick, med hyresgäster och inventarier. Övertagande efter överenskommelse. Vill du titta i lägenheterna, så ta kontakt med ansvarig mäklare så löser vi det på bästa sätt i samförstånd med hyresgästerna.

  • Plus
Stationsvägen 19A, Särna, Älvdalens kommun

Stationsvägen 19A

Villa
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 375 000 kr
130 + 21 m²
4 rum
896 m² tomt

Parhus i centrala Särna som idag är en uthyrningsfastighet med 2 lägenheter. Bostäderna inrymmer sovrum, allrum, kök och badrum vardera och är på 65 kvadrat per lägenhet. Huset är i gott skick då det är påkostat och fortlöpande underhållet. Hyresgästerna bor här permanent är stabila och skötsamma. Till lägenheterna finns ett fristående förråd som man delar på. Hör av dig om du vill ha en visning av lägenheterna och detta görs då i samförstånd med hyresgästerna.

  • Plus
Idre fjäll 595, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre fjäll 595

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 495 000 kr
65 m²
4 rum
3 129 kr/mån

Idre Fjäll anses som en av nordens bästa skiddestination när det gäller popularitet bland gäster. Här finns tävlingsbackarna som senaste åren lockat många världscup tävlingar i flera olika grenar som ski-cross, puckelpist, speed-ski samt även skidskytte för att nämna några. Under 2023 invigdes den nya gondolen som är en väldig attraktionskraft både sommar som vinter. Nu har även cykelsäsongen börjat här och återigen vallfärdar många upp till fjälllen även fast det är sommar för att komma hit och träna, paddla forsränning, fiska eller bara njuta av den svårslagna naturen som finns här i Idre. Nu ska denna väldigt fint och påkostade bostadsrätt i souterräng plan säljas med ett av de bättre lägena på Idre fjäll. Härifrån har du ca 75 meter till Pernilla backen som går rakt ner till gondolen men även till västsexans stolslift. Uteplats vid entrén med ett trallgolv och platsbyggt bord med sittplatser. Från entrén har man utsikt över fjällen och kan sitta och njuta i vårsolen när den börjar värma igen lagom till sportloven. Ljus och modern lägenhet som inrymmer många bäddar och två sovrum med dubbelsäng, rymlig storstuga med kök och kamin. Hallen är smart ombyggd så att den är skild från allrum/kök med bättre upphängningsmöjligheter. Här har du gångavstånd till affärer, värdshus, aktivitets center och backarna, bilen behövs inte på semestern på Idre fjäll. Lägenheten hyrs idag ut via Idre fjäll och uthyrningsintäkter vid full uthyrning vintertid beräknas till ca 150.000 kr.

  • Plus
  • Uteplats
Idre Fjäll vägen 821D, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll vägen 821D

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 700 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/3
1 835 kr/mån
38 571 kr/m²

Välkommen till ert framtida fritidsboende på Idre Fjäll! Denna fantastiska lägenhet erbjuder inte bara en vacker utsikt mot de norska fjällkedjorna västerut utan också en direkt närhet till pisterna. Här ifrån når ni Dalarnas längsta med några få skär som tar er vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Längdspåret når ni också med enkelhet från bostaden. När ni kliver in genom dörren på 821D så möts ni av en fräsch och väl omhändertagen bostad som har uppdaterats genom åren. Direkt så välkomnas man av en bra planerad hall som tar er vidare in mot allrummet. Allrum & kök harmoniserar fint genom den öppna planlösningen. Här kan ni koppla av med familj och vänner efter en dag full av äventyr på fjället. Kaminen i allrummet bjuder in till avkoppling och ger en extra mysfaktor till bostaden. Vidare så inrymmer lägenheten 3 sovrum med sängplatser för 6 personer. Ytterligare sovmöjligheter finns i bäddsoffan i allrummet, om så önskas. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme som har renoverats -2019. Här finns även torkskåp och tvättmaskin, perfekt för att underlätta under er fjällsemester. Badrummet erbjuder även en bastu att varva ned i efter fartfyllda dagar utomhus. Vid entrén finns ett praktiskt förråd att förvara er utrustning i under vistelsen samt även en uteplats så att ni kan njuta av utsikten året runt. Fiber finns installerat. Bostaden har hyrts ut privat och veckor kan finnas bokade. Bostaden säljs med inventarier förutom personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Det är inte bara insidan inne i lägenheten som imponerar. Utanför väntar Idre Fjälls otaliga möjligheter till friluftsliv året runt, med allt ifrån skidåkning på vintern till vandring och cykling på sommaren, det finns något för alla här. Och med närheten till restauranger, affärer och andra bekvämligheter behöver du aldrig gå långt för att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Nedre Parkbyvägen 19, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Parkbyvägen 19

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 700 000 kr
1 358 m² tomt

Har ni alltid drömt om att äga en stuga i en av Sveriges mest populära skidorter? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! Här erbjuds en tomt om hela 1 358 kvm och som ligger med ski in/ski out till snowparken och härifrån tar ni er enkelt vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Tomten ligger med vacker utsikt mot skidbacke och med fjällvy mot norska fjällen. Tomten har eftermiddagssol/kvällssol. Härifrån får ni även åka skoter från tomten till närmaste skoterled, detta är en av få platser på Idre Fjäll som erbjuder det. Längdspåret når ni antingen från stadion som ligger en kort promenad från ert boende alternativt så kliver ni på Slättvålaspåret som går alldeles i närheten. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Här får ni bygga en bostad på generösa 150 kvm med hela 5,5 m i takhöjd. Ni får även upprätta attefallshus efter att slutbesked finns för ett bostadshus. För mer information se detaljplanen under viktiga dokument. Goda uthyrningsintäkter går att få för den som önskar att hyra ut. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Här finns även flera restauranger, butiker, aktivitetscenter m.m Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt fjällparadis, året om! Låt inte chansen att äga en tomt på Idre Fjäll passera förbi. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet att skapa ert egna dröm-fjällboende. Välkommen att besöka tomten när det passar er.

Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 2
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 3

Himlavägen 10A

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
86 m²
5 rum
4 043 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkommen till denna mysiga lägenhet om två plan med en magisk panoramautsikt över fjällen och de norska bergen. Här bor ni med ski-in/ski-out och i absoluta närhet finns även skoterleder och längdspåret som tar dig upp på fjället till de milsvida slingorna. Lägenheten erbjuder hela 86 kvm och har på entréplan ett trevligt allrum med öppen planlösning till köket och de stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till altanen med bästa solläge, som kommer erbjuda många fina stunder året om. De öppna ytorna i samklang med dova toner ger den där härliga stugkänslan man är ute efter, utan att tappa det moderna och bekväma. Vidare så har entréplanet ett stilfullt badrum med bastu. Perfekt efter långa dagar ute på fjället. Hall med torkskåp. Övre plan erbjuder ett badrum och 4 sovrum. Där två av sovrummen har utgång till balkongen, här kan ni njuta länge av att titta på den fina utsikten. Till lägenheten finns ett förråd samt ett förråd/teknikrum, här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad. Fiber finns indraget. Himmelfjäll invigdes julen 2019 och har nu varit verksamt i 4 vintersäsonger. Man har en långsiktig vision om att utveckla destinationen med ännu fler liftar, backar, hotell, nöjesutbud och i förlängningen hoppas vi alla att en gondol binder samman Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Lägenheten hyrs idag ut via Himmelfjäll och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Glitterstigen 9A, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9A

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 250 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
33 088 kr/m²

Välkommen till Glitterstigen och denna mysiga bostad! När ni kliver in genom dörren möts ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här är det inte panoramautsikten som stjäl showen, utan snarare den mysiga och omsorgsfullt inredda interiören. Varje detalj är noga utvald för att ge den genuina fjällkänslan och skapa en plats där ni kan koppla av och trivas. Här kan ni samla familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. På entréplanet finns ett rymligt sovrum, ett badrum med bastu och ett allrum med öppen planlösning mot köket. Panel på väggarna ger en känsla av genuin fjällcharm, att det är öppet hela vägen upp i nock ger en luftig och härlig atmosfär till allrummet. Härifrån når ni även den härliga altanen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. På övre planet finns ytterligare ett allrum och två rymliga sovrum. Totalt finns det sängplatser för 8+2. Goda uthyrningsintäkter går att få. Bostadens säljs med inventarier. Här bor ni med närhet till både Idre by och fjällanläggningarna. Till Himmelfjäll och Idre fjäll tar det ca 5-8 minuter med bil. För den skoterintresserade så tar ni skotern direkt från bostaden och vidare ut på SOND´s 180 mil skoterleder. Gillar ni att åka längdskidor så når ni även längdspåren i närheten av boendet. Den populära Skidbussen går gratis från Fjällfoten till byn eller fjällanläggningarna. Smidigare än så kan det inte bli! På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbanan bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

  • Plus
  • Uteplats
Nicolaus väg 13, 1a, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 13, 1a

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/2
2 878 kr/mån
34 239 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 5 år! ( Värde 172 675 kr ) I bästa ski in/ski out läge finner ni denna mysiga lägenhet med fin utsikt över fjällen. Bostaden är fräsch och har en genomtänkt planlösning. Panelen i bostaden skapar extra fjällkänsla till boendet. Här ryms 3 sovrum med plats för 8 personer, 2 badrum varav en med bastu. Perfekt efter en dag ute på fjället. Allrummet och köket har en öppen planlösning och bjuder in till trevliga sociala stunder. Kaminen värmer varmt och skapar extra mysfaktor till bostaden. Från allrummet når man även altanen. Här kan ni njuta av solen och utsikten över fjällen. Lägenheten har också en rymlig hall samt ett praktiskt förråd. Bostaden säljes med inventarier Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Denna lägenhet erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Avtal med Idre Himmelfjäll följer med vid köp och veckor kan vara bokade. För visning, kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Fjällslingan 3A (lgh 1019), Fjällfoten, Älvdalens kommun

Fjällslingan 3A (lgh 1019)

Lägenhet
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
111 m²
6 rum
3 350 kr/mån
26 982 kr/m²

Drömmer ni om ett eget fjällboende där hela familjen och vännerna får plats? Låt oss presentera denna nybyggda pärla. Ett fritidsboende i Fjällfotens stugområde om 111 kvm och som erbjuder hela 5 sovrum! Här välkomnas ni av ett välbyggt parhus med hög standard och bra planlösning. Vad sägs om en stor terass som sträcker sig runt halva bostaden och som delvis vetter mot skogen. Här kan man njuta av solens strålar större delen av dagen och är perfekt att duka upp för såväl er frukost, lunch eller middagssittning samtidigt som ni andas in den friska fjälluften. Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket och skapar en trivsamt plats att umgås på efter en dag ute fylld med aktiviteter. De stora fönsterpartierna med ljusinsläpp från tre väderstreck bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Det stilrena köket från Epoq går i ljus kulör och ger en fin karaktär till rummet. Här finns det gott om förvarings och arbetsyta. Vidare på entréplan finner ni ett av sovrummen, teknikrum/förråd samt ett stilrent badrum med bastu. Perfekt efter en dag ute såväl sommartid som vintertid. Övre plan erbjuder hela 4 sovrum. Ett av dem har stora fina fönsterpartier som vetter från golv till tak med fin utsikt mot naturen. Detta rum kan även nyttjas som ett till allrum om så önskas. De två lite mindre sovrummen har mysiga takfönster, vem vill inte sova här och titta på stjärnhimlen innan man somnar? Det andra större sovrummet har även det takfönster samt plats för en större säng och förvaring. På övre plan finns även ett mysigt mindre allrum samt ett badrum. Totalt erbjuder lägenheten sängplatser för upp till 10 - 12 personer. Till parhuset ingår även en carport, perfekt att parkera bilen eller skotern i. I carporten finns det även ett stort förråd där ni enkelt får plats med era cyklar, snö-leksaker m.m Det finns även ett mindre förråd precis vid entrén. Vill ni förvärva bostaden inredd och klar och bara kunna njuta av ert boende från dag ett? Inga problem, det är möjligt att köpa boendet med inventarierna. Här bor ni med skoter och vandringsleder runt knuten, perfekt för ett aktivt friluftsliv. Under sommaren kan ni utforska vandringsleder som slingrar sig genom den vackra fjällnaturen, njuta av fiske i kristallklara sjöar, testa er skicklighet på mountainbike, spela golf eller varför inte prova på forsränning eller Idre Fjälls höghöjdsbana? I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små. Under vintermånaderna förvandlas Fjällfotens stugområde till en vacker vinterdröm och ni bor med närhet till såväl längdskidspår som skidbackar. Med ca 5 -10 minuter med bil är ni uppe vid skidanläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Till Fjätervålen tar det ca 20 minuter. Denna del i parhuset erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar bostaden. Brf:en godkänner uthyrning via airbnb. Intäkter på ca 200 000 kr netto går att få, beroende på vilka veckor man hyr ut. Ta del av 3D- visningen, som gör det enkelt att gå runt i bostaden. Välkommen till ditt drömboende i fjällen - där äventyret börjar direkt utanför dörren! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Glitterstigen 9B, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9B

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 325 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
34 191 kr/m²

Varmt välkommen till Glitterstigen 9B och detta fina parhus byggt 2021-2022. Här möts ni av en välplanerad bostadsrätt fördelat på två plan om 68 kvm. När ni kliver in genom dörren välkomnas ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här samlar ni familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. Allrummet med fin fondpanel på väggen skapar en extra mysig fjällkänsla och de stora fönstren ger bra med ljusinsläpp och att det är öppet hela vägen upp till nock ger en fin rymd till rummet. Här kan ni umgås samtidigt som maten lagas då allrum och kök har en öppen planlösning. Härifrån når ni även altanen som bjuder in till härliga stunder. Vidare på entréplanet så finns ett rymligt sovrum samt badrum med bastu. Att basta är precis lika härligt året runt efter en dag ute fylld med aktiviteter! Övre plan erbjuder ett mindre allrum och två rymliga sovrum. Totalt erbjuder bostaden sängplatser för 6-9 personer. Från boendet tar man sig enkelt ut med snöskoter på de milsvida lederna, SOND erbjuder ca 180 mil preparerade leder. Vill man hellre åka längdskidor så ligger även de spåren i nära anslutning till boendet. Här bor ni med närheten till all service och mataffärer som finns i byn samtidigt som det bara är 5-8 minuter med bil upp till Idre Fjäll och Himmelfjäll, vilket gör Fjällfoten till ett populärt område att både hyra samt att äga något i. På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbana bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. När det gäller utförsåkning på vintern så finns Idre-passet, som är ett liftkort som kan köpas och ger dig tillgång till Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålens alpina anläggningar. Den nya och smidiga skidbussen (www.skidbussen.se) stannar vid Fjällfoten och tar er till både byn och fjällanläggningarna under vintertid. Enklare än så kan det inte bli! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

  • Plus
  • Uteplats
Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 400 000 kr
74,1 m²
4 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
45 884 kr/m²

Kvadratsmart och nästintill nyproducerad lägenhet med ski-in/ski-out till pisten Dalarnas längsta och längdskidspåren. Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet om 4-rum med kök i BRF Dalarnas längsta. (Få byggprojekt har fått så många lovord och beröm som detta fick under inflyttningsdagen av både köpare och andra besökare som fanns på plats.) Bostadsrätten är på 74 kvadratmeter och innehar tre sovrum, en balkong med magisk utsikt, badrum med tvättmöjligheter och bastu, samt gemensamt allrum/kök. Lägenheten säljs möblerad & med ett fullt utrustat kök så det är verkligen bara att flytta in och njuta ifrån första stund! Lägenheten har även ett tillhörande förråd, där ni lätt förvarar era skidor, cyklar och privata saker. Smidigt om ni t.ex hyr ut er lägenhet men vill lämna kvar er utrustning inför kommande semesterperiod. Bilen kör ni ned och parkerar i parkeringshuset på källarplan, väldigt skönt att slippa skotta fram bilen när snön vräkt ned. Från källaren tar ni hissen direkt upp till lägenheten. Smidigt för er både vid i och urlastning. Här bor ni med promenadavstånd till allt som Idre fjäll har att erbjuda och ni når även längdskidspåren strax ovanför lägenheten som på sommartid är cykelled. Att äga en lägenhet på Idre fjäll och samtidigt hyra ut den gör att de allra flesta har sina kostnader täckta under året i och med att lägenheten kan hyras ut under både sommar- och vintersäsong. Uthyrningsavtal följer med vid köp av denna bostad och veckor kommande säsong kan vara bokade. Intresset för Idre fjäll växer för varje år som går, då destinationen utvecklats och är numera en året runt destination. Stora satsningar kommer att göras även framöver både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. Den största attraktionen är utan tvekan gondolen som invigdes under vintern 2023, som med sin enorma kapacitet tar såväl skidåkare, vandrare och cyklister snabbt och smidigt ända upp till toppen av fjället! På Idre fjäll finns det mycket att upptäcka! När ni vintertid har tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka visning av bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Fulufjällsbyn 17B, Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun

Fulufjällsbyn 17B

Fritidshus
Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 900 000 kr
110 + 5 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende i natursköna omgivningar med ljuvlig utsikt! Denna underbara fritidsbostad, ett charmigt parhus med suterräng, erbjuder dig en fridfull reträtt med enastående utsikt över Fulufjället. Med sina generösa 110 kvadratmeter av trivsam yta är detta hemmet du längtat efter för avkoppling, äventyr och minnesvärda stunder med familj och vänner. Här bor man i ett snösäkert område med skoter och längdskidspår ( ideellt ) runt knuten och fina fiskevatten och vandringsleder inom närområdet. Till Sveriges högsta vattenfall - Njupeskär och dess fina vandringsleder är det knappa 7 km från boendet. Denna del i parhus ligger högst upp i Fulufjällsbyn vilket ger fin utsikt och perfekt för barnfamiljer då inga bilar kommer passera. Bostaden erbjuder på suterrängplan ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för upp till 10 personer. Från köket når man även uteplatsen. Allrummet är rymligt och här finns en kamin, som värmer gott under de kyligare månaderna och skapar en härlig mysfaktor till rummet. De stora fönstren öppnar upp för den fantastiska utsikten och släpper in naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vidare så finns det på entréplan en rymlig hall, ett sovrum, badrum med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare. Övre plan erbjuder tre sovrum, varav ett med utgång till balkongen. Här kan man spendera många timmar och bara njuta av utsikten och lugnet som omger en. Övre plan har också ett stort badrum med bastu, perfekt efter en dag ute med aktiviteter! Bostaden omges av flera uteplatser och gör det möjligt att följa solens strålar. Platsen är idyllisk, perfekt för naturälskare och de som söker avkoppling. Du kommer att bli förälskad i den friska fjällluften och möjligheten till vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter. Bostaden säljes med de flesta av inventarierna. Goda uthyrningsintäkter går att få. Ägaren har senaste året fått ut 100 000 kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 34