Mäklare Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Om mig

12 års mäklarerfarenhet i Järfälla som gör skillnad för din affär! Följ oss på @maklarparet på Instagram eller läs mer om vad mina kunder tycker om mig på: reco.se - jag får din bostad såld med ett outtröttligt engagemang, driv och godhjärtlighet. Mäklaren som verkligen på riktigt tar ett steg längre än andra och brinner för att komma rakt in i era liv, i Boda sorgliga och lyckliga stunder. Alla de livshistorierna berikar min arbetsvardag och ger min energi att fortsätta hjälpa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hättkvarnsgatan 7, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Imorgon
Hättkvarnsgatan 7, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hättkvarnsgatan 7, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hättkvarnsgatan 7

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 050 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
3 490 kr/mån
37 963 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade 2:a i omtyckta Söderdalen! Redan när du kliver in i hallen upptäcker du att denna lägenhet präglas av ett fint ljusinsläpp. Vidare in i köket upptäcker du att den även är stilrent inredd, med bland annat ett kök med vita skåpluckor, en lättskött laminatbänkskiva samt stänkskydd liknande marmor och kyl/frys i rostfritt utförande. Köket öppnar upp mot vardagsrummet med en bardisk som underlättar det sociala umgänget. Invid bardisken finns en matplats, här kan du enkelt bjuda över vänner och bekanta, alla får plats! I sovrummet finns en helvägg med förvaring, och plats med en 180cm säng utan problem. Badrummet är fräscht med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar, och givetvis finns här även en kombimaskin. Pricken över i:t i denna lägenhet är verkligen balkongen, som är stor och erbjuder mycket sol! Föreningen har amorterat 4Mkr mer än vad planen rekommenderat förra året vilket tyder på en god ekonomi. + Perfekt för 2 personer + Stor solig balkong + Bra klädförvaring + Kombimaskin i lägenheten + Fullutrustat kök med diskmaskin + Förråd i källaren, hobbyrum och aktivitetsrum Att bo i expansiva Söderdalen är verkligen att göra livet enkelt för sig. Ett stenkast från bostaden finns fotbollsplan, simhall med gym, Friskis & Svettis samt panelhall. Jakobsberg centrum är på ett behagligt gångavstånd och där finns pendeltåg och fullt serviceutbud samt restauranger. Utanför bostaden finns direktbuss mot Kista. Inom cykelavstånd finner vi det stora fina naturreservatet som mynnar ut i Mälarens glittrande vatten och badplats vid Görvälns slott. Vid Görvälns slott finns också möjlighet att få en god 3-rätters middag av hög klass. Invid Görväln finns Bruket, som innehar bland annat skidbacke med skidlift. I närheten av jakobsberg finns Barkarby handelsplats med bland annat IKEA och Ica Maxi samt ett 90-tal butiker.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hagvägen 13, Jakobsberg, Järfälla kommun

Hagvägen 13

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
5 335 kr/mån
39 716 kr/m²

Nu är det dags för detta fina parhus med fantastisk tomt och soldränkta trädgård att byta ägare. Huset är beläget på en återvändsgata som är eftertraktad pga dess lugna och lummiga läge. Baksidan och dess stora altan och gräsmatta är perfekt placerat i området, med perfekt solläge. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas på baksidan och sen serveras vid matbordet under markisen. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan och njuter av kvällsolen medan du har full uppsikt över barnen som leker på gräsmattan. Den inhängnade baksidan är perfekt om du har barn, hund och gräsmattan erbjuder odlingsmöjligheter till den med gröna fingrar, eller för den som bara vill bjuda över vännerna eller grannarna på en grill- och kubb-kväll. Invändigt erbjuds kök, vardagsrum samt badrum på nedre plan, och 3 rymliga sovrum och badrum på övre plan. Gott om förvaring finns i förråd på uppfarten. På framsidan finns en yta där det finns plats för cafébord där morgonsolens strålar värmer medan du njuter av morgonkaffet. Vallvägens och Hagvägens gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här bor du tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk, med en 15 minuters promenad är du framme vid Mälarens glittrande vatten. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m.

 • Plus
 • Uteplats
Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla kommun
Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 6

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 133 kr/mån
46 556 kr/m²

+ Accepterat pris! + Endast 1 ägare! + 2 rok för 1-2 personer + 160cm säng + Bra klädförvaring + Kombimaskin i lägenheten + Inglasad balkong! + Fullutrustat kök trots dess storlek med diskmaskin + Förråd i källaren Nuvarande ägare skall studera på annan ort varpå lägenheten därmed är till salu. Dess skick är fint då endast 1-2 vuxna bott där under vissa perioder. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt - detta lågenergihus har nämligen återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - ett hållbart hus med hög miljöstandard har varit mottot från start när JM byggde huset. Tillvalskostnaderna har inte behövt varit särskilt stora då grundvalen är av hög standard såsom rostfritt i köket. Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, butiker, restauranger, bensinmack och livsmedelsbutik. På andra sidan gatan från området har du gym och träningsanläggning, simhall, padelhall och åt andra hållet Järvafältet och dess natur. I Söderdalen finns även restauranger och caféer och i takt med att området färdigställs kommer utbudet att växa. Ett kort avstånd med bil från Söderdalen finns Barkarby Handelsplats med Stockholm Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Detta är bostaden för dig som bara vill kunna flytta in!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun
 • Ons 17 jul

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 054 kr/mån
40 195 kr/m²

Accepterat pris 3.095.000kr! Äntligen finns chansen att bo centralt i Viksjö C med hög standard, fina materialval och hiss! Stor 3:a med inglasad uteplats belägen i en lugn del av Viksjö med allt man kan önska i form av kommunikationer och service runt hörnet. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2 helkaklade WC/Duschrum samt tvättavdelning. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljus interiör. Detta är bostaden för dig som idag bor i större villa i närområdet men söker lägenhet utan att behöva kompromissa med livskvalité utan önskar leva ett bekymmersfritt lägenhetsliv med högre standard än vad den mer traditionella och tidstypiska byggnationen i området erbjuder. Självklart passar lägenheten även dig som ensamboende eller ett par. - Unikt med 2 wc/duschrum i 3 rok - Öppen planlösning - Mysig inglasad uteplats - Fåtal minuter till Viksjö C - Nära till busshållplats - Förråd tillhörande bostaden finns Lägenheten ligger ett stenkast från Viksjö centrum med ICA-butik, Systembolag, Apotek, Restauranger, Konditori och annan Service/kultur. I området finns skola och förskola, parkområde med utegym, grodparken med pulkabackar, lekplats, skatepark m.m Upp mot villaområdet finns även Sandviksspåret beläget i Hummelmora. I närheten finns även härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten och busshållplats ca 250m från bostaden på Viksjöplan eller Såningsvägens hållplats vid Viksjöleden. Därifrån tar du dig snabbt till Jakobsberg C och byter till pendeltåg som 18 min senare tar dig vidare till Odenplan!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun

Brynjevägen 21

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 995 000 kr
746 m² tomt

FILM finns att se! På ett av Skälbys högsta lägen finns nu en tomt till salu om 746 kvm med frimärksplan & fritt val av husleverantör! Skafttomt belägen på ett av områdets högsta lägen, mitt i Skälbys villaidyll med närhet till Strömvallen, Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé, Skälbyskolan och Skälby förskola samt Orgona förskola. Cykelavstånd till Björkeby bageri, Skälbys omtalade pizzeria, populär handelsträdgård, utegym och mindre livsmedelsbutik med postombud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. Brynjevägen är kuperad och skiljer sig ca 7 meter mellan lägsta och högsta punkt varpå du på denna fastigheten befinner dig på toppen av kullen och därmed möjlighet till byggnation med diskretion, insynsfrihet och underbar utsikt. En av få chanser att bygga sin egen villadröm i ett redan väletablerat villaområde, kanske blir det stora glaspartier med slående utsikt över villaområdet eller en mer traditionell sluttningsvilla? 350 m från Brynjevägen finns busshållplats som går till både Barkarby eller Jakobsbergs pendeltågsstation, 18 min senare är du vid Odenplan. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Inom några minuter med bil når du både Barkarbystaden med stort handelsutbud samt hela Outletområdet. Åt andra hållet mot Vällingby finns Åkermyntan C. Tomten har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar. Vi ber dig vänligen som ev. blivande köpare att ta del utav de pdf-bilagor som finns att tillgå såsom; detaljplan med planbeskrivning, plankarta, förrättningskarta med protokoll från fastighetsreglering sk avstyckning samt kommunens VA-taxa. Det är även klokt att som intressent läsa mer om bygglovsprocessen på Järfälla kommuns hemsida redan inför visningen så du känner dig väl förberedd. Det ankommer alltid köparen att söka bygglov och själv ansvara för den processen. Du kan innan visning själv åka förbi tomten men vi ber dig att ej beträda tomten med respekt för omgivande grannar. Det är du välkommen att göra vid visningen då även mäklare finns på plats för frågor, självklart är ni välkomna att kontakta mig redan innan för frågor. Om du inte kan närvara på visningen är går det självklart bra att stämma av med mig ifall det är okej att beträda tomten på egen hand eller boka enskild visning.

Axvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 2

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
3 290 kr/mån
34 875 kr/m²

Perfekt bostad för att flytta hemifrån, flytta ihop eller för dig som pendlar! - en riktig 1:a med ordentligt kök, inget pentry eller kokvrå! - 1.395.000kr som Accepterat pris, så att du ska känna dig trygg med vad säljarna som lägst släpper bostaden för. Det kan bli budgivning om flera är intresserade. - Nytt badrum 2023, stambytt! - Mycket ingår i avgiften: värme, varm och kallvatten, kabel-tv & bredband - Möjlighet att skapa mini 2:a - 5 min promenad till Viksjö C och daglig handel samt kommunikationer Mysig 1rok med centralt läge i Viksjö och endast 5 minuters promenad till Viksjö centrum med restauranger, Ica-butik, systembolag, vårdcentral, apotek, frisör och gym. Utmärkt för dig som pendlar, flyttar hemifrån, blir sambos eller lämnar villan och vill bo kvar i Viksjö C till en lägre totalkostnad. Dessa lägenheter har stor flexibilitet och möjlighet att bli 1,5rok genom alkov/vägg eller omdisponering av kök i mer öppen planlösning med allrum. Stambytt duschrum 2023 med smakfulla materialval och tillval. Mycket bra förvaring i hallen och låg avgift som även inkluderar bredband.

 • Plus
 • Hiss
Brageslingan 10, Skälby, Järfälla kommun

Brageslingan 10

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 950 000 kr
121 m²
5 rum
5 170 kr/mån
40 909 kr/m²

Ingen justering av avgiften 2024! - FAST PRIS 4.950.000kr - Hög komfort i energisnålt gavelradhus - Energiklass B - 2 badrum - 3 eller 4 sovrum - 1 eller 2 allrum - Separat tvättstuga - Parkeringsplats på egen uppfart - Egen isolerad förrådsbyggnad - Växthus i brf att boka för medlemmar - Lekplats på framsidan - Förberett för elbilsladdstolpe. Nu har du möjlighet att förvärva ett av de populära bostadsrättsradhusen i uppskattade Ormbacka, utan genomfartstrafik med närhet till golfbana, vackra strövområden, naturreservat, löparspår och badplats. På cykel eller bilavstånd finns stort utbud av butiker och livsmedelsalternativ. Omgivningen runt detta nybyggda område karaktäriseras av andra villa/radhusområden och utgör en förtätning mellan två etablerade bostadsområden, därmed ligger det trevligt inbäddat mellan Viksjö och Skälby med mycket natur och grönska runtom. Bilen parkerar du bekvämt framför entrén och i anslutning till entrén finns ett rymligt utomhusförråd. Jämfört med andra gaveln går du här tryggt runt på grusat underlag mellan fram och baksida utan att beträda någon allmän väg. I Viksjö C, endast fåtal minuter med bil, finns prisbelönta Ica Kvantum, vårdcentral, apotek, systembolag och flertalet bra restauranger. På närmre avstånd finns Veddesta med t.ex Willys och Matvärlden. Du kan även välja att åka växthusvägen bort mot Vällingby och Åkermyntan C. Förbi Björkebyskolan finns ett bageri och T-bana planeras till 2026 från Barkarby med uppgång mot nya Veddestastaden. Det ger dig ett bostadsläge i en expansiv kommun, belägen i en lugn oas men mitt emellan olika delområden och centrum varpå valmöjligheterna är stora. Du kommer även snabbt ut med bil på E18 och till Barkarby handelsområde och kan välja att cykla åt både ena eller andra hållet för att uppleva naturreservat med vackra strövområden, badplats, båthamn eller bondgård. I kommunen finns ett rikt idrotts- och friluftsliv där du kan utföra och besöka både padelhall, tennis, ishall, simhall, gymnastik, skidbacke för utförsåkning vid Görvälns slott som dessutom bjuder på ett välrekommenderat och exklusivt boutiquehotell med tillhörande restaurang samt att du vintertid har längdskidspår på golfbanan precis bredvid. Här kan du och din familj med enkelhet uppleva mixen av stadspulsen, endast 18 min med pendeltåget, tillsammans med lugn och harmoni med bra närservice!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar alla 7