Mäklare Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Om mig

12 års mäklarerfarenhet i Järfälla som gör skillnad för din affär! Följ oss på @maklarparet på Instagram eller läs mer om vad mina kunder tycker om mig på: reco.se - jag får din bostad såld med ett outtröttligt engagemang, driv och godhjärtlighet. Mäklaren som verkligen på riktigt tar ett steg längre än andra och brinner för att komma rakt in i era liv, i Boda sorgliga och lyckliga stunder. Alla de livshistorierna berikar min arbetsvardag och ger min energi att fortsätta hjälpa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Orgelvägen 13, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
Orgelvägen 13, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 2
Orgelvägen 13, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 3

Orgelvägen 13

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
5 195 000 kr
128 m²
5 rum
256 m² tomt

+ Solceller 2024 + Endast 13.863 kwh 2023 (utan solcellers påverkan) + Elbilsladdare 2019 + Bytt tak 2022 + Luft/luft värmepump x 2 + Eldstad + Vindsförvaring ovanpå garaget som nås via bostadens övre plan + Utöver boa om 128kvm finns ett tonårsrum i bakkant av garaget men som nås med dörr från huset. Här finns möjlighet att växa som familj. Nuvarande ägare har värdesatt granngemenskapen och det lugna läget samt enkelheten för barnen att ta sig till och från skolan utan att korsa några stora bilvägar. I området blir det ytterst lite biltrafik då denna samfällighet är belägen längst in på återvändsgata, en trygghet med barn. I samfälligheten finns en lokal att låna för kalas, en lekpark på gården och gästparkeringar. Till busshållplatsen är det bara 500m, vilket sedan tar dig vidare till pendeltåget in till Odenplan och Sthlm C. De som bor likt dessa ägare, längst in i Hummelmora, har gång/cykelavstånd till badplatser och Mälaren. Det finns löparspår, Sandviksspåret, med tillhörande utegym och att bo här ger precis den mixen som ofta efterfrågas av barnfamilj med skogen och grönområden runt knuten men ändå med mycket bra tillgång till närservice i Viksjö Centrum bara en dryg kilometer bort. Här finns välrenommerad ICA-butik, apotek, vårdcentral, frisör, flertalet restauranger, café, systembolag mm. Precis efter rondellen på väg in i bostadsområdet finns även restaurang och kiosk vilket är på gångavstånd från huset. Granne med området ligger Viksjö Golfklubb med trevlig lunchrestaurang, som vintertid har spårade längdspår och uppskattad pulkabacke. Längre bort i Görvälns naturreservat finns Brukets skidbacke, boutiquehotell med högklassig restaurang och ytterligare badplats med kanotuthyrning samt båtklubbar. I kommunen finns överlag ett brett utbud av fritidsaktiviteter med ett rikt idrottsliv. Närheten till E18 ger snabb transport både till bl.a. Arlanda och Bromma samt Sthlm C. Här finns även hela Barkarbyoutlet och handelsplatsens gigantiska utbud av butiker samt Ica Maxi. Till Barkarby kommer även t-bana att ansluta vilket ger ännu bättre valmöjligheter till kommunikationer till stan. Det är även planerat att Barkarby skall bli en ny tågknytpunkt för regionala tåg, Sthlm Väst. Allt detta är något som kommer att gynna och öka attraktionsvärdet till att bo i kommunen på sikt.

  • Premium
Tröskvägen 44, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tröskvägen 44, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 2
Tröskvägen 44, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 3

Tröskvägen 44

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 295 000 kr
133 m²
5 rum
271 m² tomt

- Nytt tak 2009 - Ny varmvattenberedare 2014 - Tvättstuga 2015 - Badrum i natursten 2015 - Isolerat förråd med nytt tak 2015 - Nya fönster 2018 - Påkostat Ballingslöv kök 2019 med Neff maskinpark - Fasadmålning 2019 - Utbytt syll 2019, ett kostsamt arbete som är skönt att slippa som ny ägare - Avfuktare i krypgrunden 2019 - Åtgärdad krypgrund med ålderbeständig plast. - 16.000 kwh/år Nuvarande ägare har verkligen värdesatt solläget med sol från morgon till kväll på någon utav de två altanerna. Det de kommer sakna mest är de närmsta grannarna och ljusinsläppen, främst kökets nya fönster som blev oerhört lyckat. På gården finns många barn som möts i sandlådan och det är överlag ett lugnt område, bilfritt och lagom nära till det mesta där barnfamiljer och pensionärer stormtrivs! Gångavstånd till Viksjö C med välrenommerad Ica butik, systembolag, apotek, vårdcentral, kyrka, bibliotek, flertalet restauranger och café såsom Brödernas och Tacobar samt gym med generösa öppettider. I närområdet finns både Lundskolan F-6, Fjällenskolan F-9 och Sandviksskolan F-6 samt flertalet förskolor. Kommunikationerna är goda med buss/pendeltåg och när pendeln slutar gå för dagen finns nattbussar till Jakobsberg. Kort promenad till buss som på ca 10-15 min tar dig till Jakobsberg där pendeltåg 18 min senare når Odenplan. Vid pendeltåget finns även kostnadsfri parkering dagtid för bil.

  • Premium
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun

Brynjevägen 21

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 995 000 kr
746 m² tomt

FILM finns att se! På ett av Skälbys högsta lägen finns nu en tomt till salu om 746 kvm med frimärksplan & fritt val av husleverantör! Skafttomt belägen på ett av områdets högsta lägen, mitt i Skälbys villaidyll med närhet till Strömvallen, Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé, Skälbyskolan och Skälby förskola samt Orgona förskola. Cykelavstånd till Björkeby bageri, Skälbys omtalade pizzeria, populär handelsträdgård, utegym och mindre livsmedelsbutik med postombud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. Brynjevägen är kuperad och skiljer sig ca 7 meter mellan lägsta och högsta punkt varpå du på denna fastigheten befinner dig på toppen av kullen och därmed möjlighet till byggnation med diskretion, insynsfrihet och underbar utsikt. En av få chanser att bygga sin egen villadröm i ett redan väletablerat villaområde, kanske blir det stora glaspartier med slående utsikt över villaområdet eller en mer traditionell sluttningsvilla? 350 m från Brynjevägen finns busshållplats som går till både Barkarby eller Jakobsbergs pendeltågsstation, 18 min senare är du vid Odenplan. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Inom några minuter med bil når du både Barkarbystaden med stort handelsutbud samt hela Outletområdet. Åt andra hållet mot Vällingby finns Åkermyntan C. Tomten har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar. Vi ber dig vänligen som ev. blivande köpare att ta del utav de pdf-bilagor som finns att tillgå såsom; detaljplan med planbeskrivning, plankarta, förrättningskarta med protokoll från fastighetsreglering sk avstyckning samt kommunens VA-taxa. Det är även klokt att som intressent läsa mer om bygglovsprocessen på Järfälla kommuns hemsida redan inför visningen så du känner dig väl förberedd. Det ankommer alltid köparen att söka bygglov och själv ansvara för den processen. Du kan innan visning själv åka förbi tomten men vi ber dig att ej beträda tomten med respekt för omgivande grannar. Det är du välkommen att göra vid visningen då även mäklare finns på plats för frågor, självklart är ni välkomna att kontakta mig redan innan för frågor. Om du inte kan närvara på visningen är går det självklart bra att stämma av med mig ifall det är okej att beträda tomten på egen hand eller boka enskild visning.

Axvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 2

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
3 290 kr/mån
37 375 kr/m²

Perfekt bostad för att flytta hemifrån, flytta ihop eller för dig som pendlar! - en riktig 1:a med ordentligt kök, inget pentry eller kokvrå! - 1.495.000kr som Accepterat pris, så att du ska känna dig trygg med vad säljarna som lägst släpper bostaden för. Det kan bli budgivning om flera är intresserade. - Nytt badrum 2023, stambytt! - Mycket ingår i avgiften: värme, varm och kallvatten, kabel-tv & bredband - Möjlighet att skapa mini 2:a - 5 min promenad till Viksjö C och daglig handel samt kommunikationer Mysig 1rok med centralt läge i Viksjö och endast 5 minuters promenad till Viksjö centrum med restauranger, Ica-butik, systembolag, vårdcentral, apotek, frisör och gym. Utmärkt för dig som pendlar, flyttar hemifrån, blir sambos eller lämnar villan och vill bo kvar i Viksjö C till en lägre totalkostnad. Dessa lägenheter har stor flexibilitet och möjlighet att bli 1,5rok genom alkov/vägg eller omdisponering av kök i mer öppen planlösning med allrum. Stambytt duschrum 2023 med smakfulla materialval och tillval. Mycket bra förvaring i hallen och låg avgift som även inkluderar bredband.

  • Plus
  • Hiss
Brageslingan 10, Skälby, Järfälla kommun

Brageslingan 10

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 950 000 kr
121 m²
5 rum
5 170 kr/mån
40 909 kr/m²

Ingen justering av avgiften 2024! - FAST PRIS 4.950.000kr - Hög komfort i energisnålt gavelradhus - Energiklass B - 2 badrum - 3 eller 4 sovrum - 1 eller 2 allrum - Separat tvättstuga - Parkeringsplats på egen uppfart - Egen isolerad förrådsbyggnad - Växthus i brf att boka för medlemmar - Lekplats på framsidan - Förberett för elbilsladdstolpe. Nu har du möjlighet att förvärva ett av de populära bostadsrättsradhusen i uppskattade Ormbacka, utan genomfartstrafik med närhet till golfbana, vackra strövområden, naturreservat, löparspår och badplats. På cykel eller bilavstånd finns stort utbud av butiker och livsmedelsalternativ. Omgivningen runt detta nybyggda område karaktäriseras av andra villa/radhusområden och utgör en förtätning mellan två etablerade bostadsområden, därmed ligger det trevligt inbäddat mellan Viksjö och Skälby med mycket natur och grönska runtom. Bilen parkerar du bekvämt framför entrén och i anslutning till entrén finns ett rymligt utomhusförråd. Jämfört med andra gaveln går du här tryggt runt på grusat underlag mellan fram och baksida utan att beträda någon allmän väg. I Viksjö C, endast fåtal minuter med bil, finns prisbelönta Ica Kvantum, vårdcentral, apotek, systembolag och flertalet bra restauranger. På närmre avstånd finns Veddesta med t.ex Willys och Matvärlden. Du kan även välja att åka växthusvägen bort mot Vällingby och Åkermyntan C. Förbi Björkebyskolan finns ett bageri och T-bana planeras till 2026 från Barkarby med uppgång mot nya Veddestastaden. Det ger dig ett bostadsläge i en expansiv kommun, belägen i en lugn oas men mitt emellan olika delområden och centrum varpå valmöjligheterna är stora. Du kommer även snabbt ut med bil på E18 och till Barkarby handelsområde och kan välja att cykla åt både ena eller andra hållet för att uppleva naturreservat med vackra strövområden, badplats, båthamn eller bondgård. I kommunen finns ett rikt idrotts- och friluftsliv där du kan utföra och besöka både padelhall, tennis, ishall, simhall, gymnastik, skidbacke för utförsåkning vid Görvälns slott som dessutom bjuder på ett välrekommenderat och exklusivt boutiquehotell med tillhörande restaurang samt att du vintertid har längdskidspår på golfbanan precis bredvid. Här kan du och din familj med enkelhet uppleva mixen av stadspulsen, endast 18 min med pendeltåget, tillsammans med lugn och harmoni med bra närservice!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 5