Mäklare Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Om mig

12 års mäklarerfarenhet i Järfälla som gör skillnad för din affär! Följ oss på @maklarparet på Instagram eller läs mer om vad mina kunder tycker om mig på: reco.se - jag får din bostad såld med ett outtröttligt engagemang, driv och godhjärtlighet. Mäklaren som verkligen på riktigt tar ett steg längre än andra och brinner för att komma rakt in i era liv, i Boda sorgliga och lyckliga stunder. Alla de livshistorierna berikar min arbetsvardag och ger min energi att fortsätta hjälpa er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Brynjevägen 21

Villa
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
7 250 000 kr
181 + 19 m²
5 rum
831 m² tomt

Wow är det enda du kan slås utav när du kliver ut på denna villas terrass! I badet med glasväggarna ges känslan av en spa-anläggning med infinitypool - här är du verkligen utan insyn och belägen på ett högt och fritt läge i oslagbar kvällssol. Missa inte FILMEN! Huset har bergvärme, poolen kloreras via saltklorinator vilket är mer skonsamt och dess uppvärmning/maskiner förvaras inomhus vilket förlänger livslängden avsevärt. Renoveringar har skett löpande sedan 2009 och bostaden erbjuder 4 sovrum, 2 bad/duschrum och öppna sociala ytor på det övre planet. 3 olika uteplatser på både fram och baksida, samt belägna i olika nivåer, vilket även ger skön skugga de varmare dagarna. Energiklass C kan ge grönt bolån hos vissa banker. Här bor du med cykelavstånd till Viksjö golfklubb och i närheten finns även Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. Du kan ta cykeln bort till Strömvallen eller sparka boll på skolgården till Skälby skola. Självklart finns det vanliga lekparker på närmre avstånd. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé såsom Skälbyskolan och Skälby förskola samt Ormbacka och Orgona förskola med Wåga Wilja inriktning. De sistnämnda är så omtyckta att boende i närområdet gärna flyttar närmre för att få plats där. Promenad eller cykelavstånd till Björkeby bageri, populär handelsträdgård längs byleden och hela Veddesta & Barkarbys handelsutbud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Via växthusvägen kan du snabbt med bil ta dig ner till Lövsta badet och båtklubben eller Åkermyntan C. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. På Österdalsvägen, precis nedanför backen tar du dig med buss till Vällingby och Jakobsberg - 18 min senare är du vid Odenplan via pendeltåget. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Husets har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar.

  • Premium
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 1

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/6
4 972 kr/mån
43 000 kr/m²

+ Accepterat pris 2.150.000kr! + Hörnlägenhet - ingen granne runtom/bredvid + Externt förråd ingår + En ägare Nuvarande ägare trivs verkligen i denna smakfullt inredda lägenhet belägen på hörnet med balkong som vetter mot innergården. Köket har fått mer förvaring och vinkyl, stor garderob finns både i hall och sovrum. Helkaklat badrum med kombimaskin och dusch, sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob, stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och allrum. Det högre sittande fönstret ovan soffan ger trivsamt ljus åt rummet tillsammans med de många och stora fönsterna längs hela andra ytterväggen. Njut av ett bekymmersfritt lägenhetsliv med all tänkbar service runt knuten och goda kommunikationer till Sthlm C och Kista. T- bana är under byggnation till 2026 i området. Barkarbystaden erbjuder en puls med restauranger och shopping likväl som fina löpar/promenadstråk på Järvafältets naturreservat vilket är beläget runt knuten. Här finns Säbysjön och Översjön med klippbad, Bögs gård med bondgårdsdjur och Säby gård med hästhagar och caféverksamhet. På stora torget anordnas event och aktiviteter, på vintern finns en isbana. Bostaden är en perfekt mix för dig som söker en rik variation i vardagen och en perfekt kombination av ute och inne!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Morkullevägen 10, Barkarby, Järfälla kommun
Morkullevägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Morkullevägen 10, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Morkullevägen 10

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
5 495 000 kr
146 + 10 m²
4 rum
1 495 m² tomt

+ Högt läge med stor tomt om 1495kvm + Dubbelgarage om 54kvm! + Dubbelfalsat plåttak 2007 + Tillbyggnad 2007 + Vackert arkitektritat hus + Asfalterad väg 2023/24 hela vägen upp till huset Nu finns möjlighet att förvärva ett hus med ett högt och fint läge i Barkarby - ett av kommunens mest attraktiva områden. Här kommer du i framtiden ha gångavstånd till T-bana som ansluter till nuvarande pendeltågsstation i Barkarby, på ca 15 min är du vid Odenplan! Området präglas av villor i olika karaktär och storlek, barnfamiljer trivs verkligen och har du tonårsbarn är kommunikationerna till city en klar fördel. Närheten till hela Barkarbystaden och dess handelsplats samt outlet förenklar vardagen. Inom cykelavstånd finns även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. Välkommen att sätta din egen prägel och skapa drömvillan för dig och din familj! Villan är utbyggd ca 2007 med ett härligt allrum öppet i nock. Huset är i renoveringsbehov men har ett "skal" i fint renoverat skick dvs fasad, tak, fönster etc. Insidan behöver kärlek och kanske en ny planlösning för att passa den mer moderna familjen. Ta kontakt med bygglov för att själv utreda ev möjligheter att bygga ut eller stycka av tomten då tomten är stor med sina 1495kvm. Förhandsvisning torsdag 17/10 kl 17.00, bud kan tas emot därefter men visningen på söndagen kommer inte att ställas in utan vi håller dem båda. Anledningen till förhandsvisning var att erbjuda möjlighet för de som var bortresta på söndagen den 20/10 en möjlighet att se huset. Budgivningen kan alltså pågå från torsdag men avslutas först efter ordinarie visningen på söndagen 20/10. Besiktningsprotokoll, energideklaration och offert från UAMS gällande fukt i källaren finns nu att tillgå under " viktiga dokument".

  • Premium
Grönvretsvägen 4, 2tr, Jakobsberg - Västra, Järfälla kommun
Grönvretsvägen 4, 2tr, Jakobsberg - Västra, Järfälla kommun, bild 2
Grönvretsvägen 4, 2tr, Jakobsberg - Västra, Järfälla kommun, bild 3

Grönvretsvägen 4, 2tr

Lägenhet
Jakobsberg - Västra, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 283 kr/mån
32 705 kr/m²

+ Mitt bland villakvarteren + Vy mot grönskan + Separat förråd + Garage i huset som nås med hissen Modern hörnlägenhet med inglasad balkong belägen i Västra Jakobsbergs villakvarter. Välplanerad bostad med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Genomgående ljusa materialval med vitmålade väggar och ekparkett. Ett kvalitativt kök från Vedum likväl som inredningen i det helkaklade badrummet med dusch. Tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med överskåp. I sovrummet finns plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt en inbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen erbjuder garderober och i passagen mellan badrum och sovrum får det plats en smal möbel såsom bokhylla. Sammanfattningsvis en trivsam bostad med modern standard, i hus med hiss och garage vilket gör det extra bekvämt för dig som kommer från villalivet. Kort promenadavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum med livsmedelsbutik samt restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Jakobsbergs folkhögskola med sin vackra byggnad och där kan du äta lunch på vardagar. På cykelsadeln når du med enkelhet naturreservatet, bad, löpar- och skidspår, utförsåkning i Bruket, padelhall, simhall, träningsanläggningar m.m. Lugnt, harmoniskt och tryggt boende i stillsamma villakvarter med närhet till det mesta du behöver för en variationsrik tillvaro - bättre blir det inte!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun
Axvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 2, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 2

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 360 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/6
3 290 kr/mån
34 000 kr/m²

För 2 personer endast 4250kr/mån* Perfekt bostad för att flytta hemifrån, flytta ihop eller för dig som pendlar! - en riktig 1:a med ordentligt kök, inget pentry eller kokvrå! + Nytt badrum 2023, stambytt! + Mycket ingår i avgiften: värme, varm och kallvatten, kabel-tv & bredband + Möjlighet att skapa mini 2:a, se alt. planlösning + 5 min promenad till Viksjö C och daglig handel samt kommunikationer Mysig 1rok med centralt läge i Viksjö och endast 5 minuters promenad till Viksjö centrum med restauranger, Ica-butik, systembolag, vårdcentral, apotek, frisör och gym. Utmärkt för dig som pendlar, flyttar hemifrån, blir sambos eller lämnar villan och vill bo kvar i Viksjö C till en lägre totalkostnad. Dessa lägenheter har stor flexibilitet och möjlighet att bli 1,5rok genom alkov/vägg eller omdisponering av kök i mer öppen planlösning med allrum. Stambytt duschrum 2023 med smakfulla materialval och tillval. Mycket bra förvaring i hallen och låg avgift som även inkluderar bredband. * beräknat på 15% kontantinsats, 4% ränta inkl månadsavgiften.

  • Premium
  • Hiss
Veckovägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30
Veckovägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 53

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 895 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 393 kr/mån
31 322 kr/m²

Du kan välja att köpa en med renoveringsbehov eller så kan du flytta in i en som är klar, och troligtvis finast i området! + balkong mot gården, ej bilväg! + en trappa upp, optimalt i hus utan hiss. + målade väggar 2019 + nytt enhetligt golv 2019 + kök 2019 + badrum stambytt 2014 + modernare planlösning + i huslänga med grönska på båda sidor om huset, närmast pendeltåg och centrum i området. Genomgående renoverad bostad med nya ytskikt, kök 2019 och stambytt badrum 2014! Här bor man nära Jakobsberg centrum med all möjlig service som bank, butiker, caféer, restauranger etc. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 21 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till flera busslinjer, med en hållplats ett stenkast från bostaden. I området finns förskolor, skolor och gymnasium med närhet från bostaden. Med några minuters promenad finns även ny simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall samt en lokal Coop butik direkt i området. Med cykel når man Järvafältets naturområde samt att Mälaren finns på liknande avstånd. Sist men inte minst finns Barkarby handelsplats inom räckhåll. Där finns verkligen allt du behöver och bostadens läge är, som du hör, utmärkt för dig som vill ha lite av allt i livet!

  • Premium
  • Balkong
Frihetsvägen 2A, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 11:40
Frihetsvägen 2A, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun, bild 2
Frihetsvägen 2A, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun, bild 3

Frihetsvägen 2A

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 450 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/5
5 835 kr/mån
34 158 kr/m²

En utav de föreningarna i Söderdalen med lägst belåningsgrad - Fåtal minuters promenad till pendeltåget som tar dig till Odenplan på 18min! Detta är verkligen en pärla för dig som vill bo modernt och bekymmersfritt nära stadens puls, med livsmedel/service inom gångavstånd och fotbollsplan, sim-/padelhall i kvarteret bredvid. + Våning 5 av 5! + 2 balkonger! + 2 duschar! + Energiklass B, ger grönt bolån! Bo högst upp i huset utan granne som stör. En rymlig 4:a med 2 härliga balkonger i soligt söderläge och magisk solnedgång i väster med stora fönster som skänker gott om ljusinsläpp och som vetter i tre väderstreck. Vardagsrummet ligger med delvis öppen planlösning mot köket som är modernt inrett med vita kökssnickerier från Marbodal. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum med förvaring och hall med garderob och städskåp samt 2 helkaklade duschrum varav ena med tvättdel. Till bostaden finns källarförråd. I området finns en nyöppnad förskola; Kunskapsförskolan Jakobsberg på Mjölgatan 5. Läs mer på: kunskapsforskolan.se. I området finns även en fin nyanlagd park och lekplats. Här bor man nära Jakobsberg centrum med all möjlig service som bank, butiker, caféer, restauranger etc. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 21 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till flera busslinjer, med en hållplats ett stenkast från bostaden. I området finns förskolor, skolor och gymnasium med närhet från bostaden. Med någon minuts promenad finns även ny simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall samt en bensinmack. Med cykel når man Järvafältets naturområde på ca 15 min samt att Mälaren finns på liknande avstånd. Sist men inte minst finns Barkarby handelsplats inom räckhåll. Där finns verkligen allt du behöver och bostadens läge är, som du hör, utmärkt för dig som vill ha lite av allt i livet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Maskinistvägen 13, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun
Maskinistvägen 13, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Maskinistvägen 13, Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Maskinistvägen 13

Lägenhet
Bolinder Strand - Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/15
5 582 kr/mån
44 950 kr/m²

+ Ett badrum och en separat WC + Ett stenkast från naturen, Mälaren och badplats + Kort promenad till centrum, pendeltåg och matbutik + Utegym i närheten samt Friskis och Svettis + Bolinder krog är uppskattat tillskott i området Vill du bo insynsskyddat vid Mälarens vatten, med solig balkong i sydvästäge, men ändå strax över 20 minuter från Sthlm? Här erbjuds generösa ytor med genomgående ekparkett och ljusa materialval i en öppen planlösning med tre sovrum. Det finns både badrum och extra wc. Bostaden producerades 2020 och genomsyras utav en känsla av kvalitet. T.om trapphuset är stiligt med hög takhöjd och modern träpanel på vägg. Förråd tillhör bostaden. Endast fåtal minuters promenad till Kallhälls pendeltågsstation och centrum med livsmedelsbutik samt restauranger. Njut vintertid utav skridskoåkning på Mälarens is eller utförsåkning i Brukets backe. Med gångavstånd till Mälaren, badplats, bryggor, båthamn och vacker natur gör det denna bostad till en dröm för dig och din familj. Livskvalité när den är som allra bäst, men till vettigare peng, i jämförelse med om du vill bo precis vid strandkanten!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harpungränd 29, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
Harpungränd 29, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 2
Harpungränd 29, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 3

Harpungränd 29

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 195 000 kr
93 m²
3 rum
363 m² tomt

+ FILM finns att se! + 2 uteplatser + 2 badrum/wc + Grönskande oas, bekvämt på ett bostadsplan + Bra för dig som behöver uppfylla tillgänglighetskrav + Helt insynsskyddat läge! Inte konstigt att de sällan är tillsalu, det finns nämligen väldigt få utav dem i området då de flesta bostäderna är disponerade på 2 bostadsplan. Detta är verkligen ett bra alternativ för dig som vill flytta från villan på två plan eller för den mindre barnfamiljen alt för dig som är ensam med barn/ungdomar. Gemensam önskan är att ni vill få gräs under fötterna men ändå leva med lättskött tomt och hus. Bostaden är i genomgående fint och välskött skick med två badrum, tvättdel, stor matplats och kök samt eldstad i vardagsrummet. Garageplats ingår i samfälligheten och är belägen i länga. Förråd utomhus på framsida samt redskapsbod längs med husets långsida. Stor träbelagd altan på baksidan med vacker vy mot berget och grönskan samt uteplats vid entrén. Närhet till Viksjö golfbana, vackra strövområden, skid- och motionsspår med utegym, badplats och livsmedelsbutik samt daglig handel och restauranger i Viksjö C. I närområdet finns både Fjällenskolan, F-9 och Sandviksskolan, F-6 samt flertalet förskolor. Kommunikationerna är goda med buss/pendeltåg. Ca 200-600m promenad till bussar som på ca 10-15 min tar dig till Jakobsberg där pendeltåg 18 min senare når Odenplan. Vid pendeltåget finns även kostnadsfri parkering dagtid för bil. En bit längre bort i naturreservatet finns Brukets slalombacke med utegym, längdskidspår och boutiquehotellet Görvälns slott som erbjuder högklassiga middagar. Inom behagligt avstånd finns Viksjö C med bra restaurangutbud, trevliga evenemang, välrenommerad Ica-butik, gym, bibliotek, vårdcentral m.m. Kommunen har ett rikt idrotts- och föreningsliv vilket uppskattas av barnfamiljer i området. Här finns både fotbollsklubbar, simning, padel, tennis, gymnastik etc. Järfälla bjuder även på fler vackra naturreservat, badplatser längs Mälaren och bondgård på Järvafältet. Busshållplats finns vid början av gatan. Välkommen till ett vilsamt hem med stora sociala ytor!

  • Premium
Lädersättravägen 101, 1 tr, Kallhäll, Järfälla kommun

Lädersättravägen 101, 1 tr

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 485 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/8
3 212 kr/mån
33 000 kr/m²

Denna bostadsrättslägenheten passar perfekt som första bostad eller för dig som pendlar! Bostadens 45km erbjuder ett rymlig allrum med plats för säng, soffa och soffbord. Här tillkommer ett separat kök med ordentlig matplats, i hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderober samt utrymme för en arbetsplats. Fönster byttes 2005 och badrummet renoverade 2013 i samband med stambytet. Alla väggar är målade eller tapetserad löpande. Här bor du billigt med närhet till centrum, affärer och pendeltågsstation. Du når Odenplan på 21 min! Kostnadsfria p-platser precis utanför bostaden och gemensamhetsel i föreningen vilket betyder att du som ägare slipper betala nätavgiften utan endast elförbrukningen. Bo billigt tillsammans! --> Med 3,5% ränta och 3% amortering blir detta boende ca 5000kr/person inkl månadsavgiften, el och internet. Tänk då på att ca 3400kr/mån är sparande i amortering vilket minskar din totala skuld.

  • Plus
  • Hiss
Hjälmvägen 13A, Skälby, Järfälla kommun
Hjälmvägen 13A, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Hjälmvägen 13A, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Hjälmvägen 13A

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
6 950 000 kr
123 + 10 m²
5 rum
634 m² tomt

Unikt arkitektritat parhus av Tomas Sandell med upp till 5 meter i takhöjd! + Exklusiva och smakfulla materialval såsom granitkeramik och marmorgolv + Platsbyggt kök från snickeri med massiva luckor och granitbänkskiva + Vattenburen golvvärme i entréplan + Stenbelagd uppfart för 2 bilar Generös altan som byggdes till av nuvarande ägare. Här finns gott om plats att njuta av solen i både loungegrupp, solstolar och matbord. Grilla, bjud över vänner och umgås utan direkt insyn. 2 bad/duschrum, tvättstuga, 3 sovrum och 2 allrum. Huset måste upplevas på plats då takhöjden är slående men svår att få rättvis på bild och varierar mellan 3-5meter. Förrådsbyggnad finns att tillgå om ca 10 kvm på framsidan. Här bor du med cykelavstånd till Viksjö golfklubb och i närheten finns även Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. Du kan ta cykeln bort till Strömvallen eller sparka boll på skolgården till Skälby skola. Självklart finns det vanliga lekparker på närmre avstånd. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé såsom Skälbyskolan och Skälby förskola samt Ormbacka och Orgona förskola med Wåga Wilja inriktning. De sistnämnda är så omtyckta att boende i närområdet gärna flyttar närmre för att få plats där. Promenad eller cykelavstånd till Björkeby bageri, populär handelsträdgård längs byleden och hela Veddesta & Barkarbys handelsutbud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Via växthusvägen kan du snabbt med bil ta dig ner till Lövsta badet och båtklubben eller Åkermyntan C. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. På Österdalsvägen, precis nedanför backen tar du dig med buss till Vällingby och Jakobsberg - 18 min senare är du vid Odenplan via pendeltåget. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Husets har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar.

  • Premium
Östanvägen 87, Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun

Östanvägen 87

Lägenhet
Jakobsberg - Polhem, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 595 000 kr
64,2 m²
2 rum
4 327 kr/mån
24 844 kr/m²

Mini 3 rok! + perfekt för dig som behöver få plats med 2 barn men ej har råd med 3 rok + möjlig sovalkov i klädkammare då loftsäng ingår. + separat förråd finns + närhet till Berghems skola och förskola Välkommen till denna trivsamma lägenhet som är belägen i ett mycket fint och trevligt bostadsområde med lugna villakvarter omkring. Med en trappa upp direkt från den grönskande innergården nås entrén till lägenheten som har ett ostört och insynsskyddat gavelläge. Vid entrén nås även balkongen som rymmer fikagrupp eller loungedel. Lägenheten erbjuder ett badrum, ett sovrum, vardagsrum, kök med matplats och en klädkammare samt en rymlig hall med plats för ytterligare förvaring. Här bor du med gångavstånd till bussen som tar dig till pendeltåget, närhet till Järvafältets natur och med cykel tar du dig till både Säbysjön och Mälaren.

  • Balkong
Vasavägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vasavägen 77

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 300 000 kr
49,6 m²
1 rum
vån 1/4
3 090 kr/mån
26 210 kr/m²

+ Går att disponeras som 2 rok med sovalkov + Bra för dig som har katt då ena sidan är på entréplan. + Lågt belånad förening! + Separat förråd Välkommen till en mycket bra planerad bostad med separat kök, matplats eller sovalkov, allrum och inglasad balkong. Stor inglasad balkong i soligt läge med plats för loungegrupp/matbord. Fullt utrustat kök med plats för matbord för ca 4-6 personer, kan även användas som sovalkov med plats för dubbelsäng. Vardagsrum med goda sällskapsytor och plats för soffgrupp, tv-bänk samt garderober. Möjligt att skapa en sovalkov utav delar av rummet om den ursprungliga sovalkoven skall utgöra matplats. Separat förråd finns. Närhet till härliga promenadstråk och grönområden samt gångavstånd till Jakobsberg C, busstationen och pendeltåget som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. *Baserad på årsredovisning 2023

  • Balkong
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 054 kr/mån
40 195 kr/m²

Accepterat pris 3.095.000kr! Äntligen finns chansen att bo centralt i Viksjö C med hög standard, fina materialval och hiss! Stor 3:a med inglasad uteplats belägen i en lugn del av Viksjö med allt man kan önska i form av kommunikationer och service runt hörnet. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2 helkaklade WC/Duschrum samt tvättavdelning. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljus interiör. Detta är bostaden för dig som idag bor i större villa i närområdet men söker lägenhet utan att behöva kompromissa med livskvalité utan önskar leva ett bekymmersfritt lägenhetsliv med högre standard än vad den mer traditionella och tidstypiska byggnationen i området erbjuder. Självklart passar lägenheten även dig som ensamboende eller ett par. - Unikt med 2 wc/duschrum i 3 rok - Öppen planlösning - Mysig inglasad uteplats - Fåtal minuter till Viksjö C - Nära till busshållplats - Förråd tillhörande bostaden finns Lägenheten ligger ett stenkast från Viksjö centrum med ICA-butik, Systembolag, Apotek, Restauranger, Konditori och annan Service/kultur. I området finns skola och förskola, parkområde med utegym, grodparken med pulkabackar, lekplats, skatepark m.m Upp mot villaområdet finns även Sandviksspåret beläget i Hummelmora. I närheten finns även härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten och busshållplats ca 250m från bostaden på Viksjöplan eller Såningsvägens hållplats vid Viksjöleden. Därifrån tar du dig snabbt till Jakobsberg C och byter till pendeltåg som 18 min senare tar dig vidare till Odenplan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Brynjevägen 21, Skälby, Järfälla kommun

Brynjevägen 21

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 495 000 kr
746 m² tomt

FILM finns att se! På ett av Skälbys högsta lägen finns nu en tomt till salu om 746 kvm med frimärksplan & fritt val av husleverantör! Skafttomt belägen på ett av områdets högsta lägen, mitt i Skälbys villaidyll med närhet till Strömvallen, Skälby gård med dess strövområde, julmarknad och grill- samt lekplatser. I området finns bra förskolor/skolor med gott renommé, Skälbyskolan och Skälby förskola samt Orgona förskola. Cykelavstånd till Björkeby bageri, Skälbys omtalade pizzeria, populär handelsträdgård, utegym och mindre livsmedelsbutik med postombud samt Mälaren på inte alltför långt avstånd. Till Skälby flyttar många som idag bor i kommunen eller i våra omkringliggande kommuner såsom Solna eller Sundbyberg då det verkligen är en familjeidyll och ett trivsamt område att slå sig till ro i. Skälby har dokumenterad historia sedan 1500-talet, det var då en by med två stora gårdar. Brynjevägen är kuperad och skiljer sig ca 7 meter mellan lägsta och högsta punkt varpå du på denna fastigheten befinner dig på toppen av kullen och därmed möjlighet till byggnation med diskretion, insynsfrihet och underbar utsikt. En av få chanser att bygga sin egen villadröm i ett redan väletablerat villaområde, kanske blir det stora glaspartier med slående utsikt över villaområdet eller en mer traditionell sluttningsvilla? 350 m från Brynjevägen finns busshållplats som går till både Barkarby eller Jakobsbergs pendeltågsstation, 18 min senare är du vid Odenplan. Tunnelbana är under byggnation och kommer till Barkarby där stationen även kommer utgöra ny knutpunkt för regionaltåg s.k. Sthlm Väst. Inom några minuter med bil når du både Barkarbystaden med stort handelsutbud samt hela Outletområdet. Åt andra hållet mot Vällingby finns Åkermyntan C. Tomten har därmed verkligen ett attraktivt läge i en expansiv kommun vars attraktionskraft årligen ökar. Vi ber dig vänligen som ev. blivande köpare att ta del utav de pdf-bilagor som finns att tillgå såsom; detaljplan med planbeskrivning, plankarta, förrättningskarta med protokoll från fastighetsreglering sk avstyckning samt kommunens VA-taxa. Det är även klokt att som intressent läsa mer om bygglovsprocessen på Järfälla kommuns hemsida redan inför visningen så du känner dig väl förberedd. Det ankommer alltid köparen att söka bygglov och själv ansvara för den processen. Du kan innan visning själv åka förbi tomten men vi ber dig att ej beträda tomten med respekt för omgivande grannar. Det är du välkommen att göra vid visningen då även mäklare finns på plats för frågor, självklart är ni välkomna att kontakta mig redan innan för frågor. Om du inte kan närvara på visningen är går det självklart bra att stämma av med mig ifall det är okej att beträda tomten på egen hand eller boka enskild visning.

Visar alla 15