Mäklare Mariana Hanna

Mariana Hanna

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hättkvarnsgatan 5, vån 4/4, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
Hättkvarnsgatan 5, vån 4/4, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun, bild 2
Hättkvarnsgatan 5, vån 4/4, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun, bild 3

Hättkvarnsgatan 5, vån 4/4

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 895 000 kr
112 m²
5 rum
vån 4/4
6 107 kr/mån
34 777 kr/m²

- Högst upp i huset med hiss! - Sällan till salu! - Öppen planlösning! - Inglasad balkong i soligt läge! - Förråd i bostaden samt i källaren! Nu finns chansen att förvärva denna unika bostadsrättslägenhet om 5 rum och kök fördelat på 112 kvm i hjärtat av Söderdalen. På ett av Järfällas mest eftertraktade och expansiva bostadsområde bor du högst upp i huset med gavelläge, vilket bidrar till generöst ljusinsläpp i bostaden. Lägenheten erbjuder ett stort och välutrustat kök med matplats och praktisk köksö/arbetsbänk i öppen planlösning mot vardagsrummet, 4 sovrum och två helkaklade WC-/duschrum. Vidare finns en inglasad balkong i syd-/sydvästläge med många soltimmar där du kan utnyttja balkongen från mars-oktober. Här erbjuds även ett förråd i bostaden och ett separat källarförråd i samma port. Ett stenkast från bostaden finns nybyggda Lillängsparken, grillplatser och grönområden vilka man kan se från balkongen och intill lekparken finns Norlandia förskolor med ett oerhört smidigt och kort avstånd för barnfamiljen. I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor och flera gymnasieskolor i Järfälla inom ett bekvämt avstånd från bostaden. I Söderdalen finns även flera restauranger och caféer och i takt med att området färdigställs kommer utbudet att växa. På Hättkvarnsgatan 5 bor du nära aktiviteter och med goda kommunikationer så som bussar som tar dig snabbt runt i närområdet och på promenadavstånd finns pendeltåg med ca 20 min in till city, Jakobsberg centrum och Jakobsbergs sportfält med sim-, idrotts-, tennis- och padelhall som ligger på andra sidan av Järfällavägen. Ett kort avstånd med bil från Söderdalen, finns Barkarby Handelsplats med Stockholm Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker, samt grönområden som Järvafältet och Mälaren! Varmt välkommen på visning! Ansvarig mäklare: Mariana Hanna - 070 495 58 01

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 104, 1 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vasavägen 104, 1 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 495 000 kr
41,3 m²
1 rum
vån 1/3
2 457 kr/mån
36 199 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet med gångavstånd till Jakobsberg Centrum och pendeltåg som tar dig till Sthlm C på endast 21 min! Denna 1,5:a en trappa upp erbjuder separat sovalkov med plats för större säng, renoverat och lyxigt duschrum med kvalitetsdokument från 2021, ljust och modernt kök med matplats, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum med plats för både soffgrupp med TV-bänk och kontors-hörna! Externt förråd ingår och finns beläget i källaren tillsammans med ett mindre så kallat "matkällarförråd". Välskött förening där man stamrenoverat, bytt fönster och renoverat tvättstugorna. I Jakobsberg centrum finns ett stort utbud av service och affärer utöver pendeltågsstation och bussterminal. Några minuter bort med bilen ligger Barkarby Handelsplats med Stockholm Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Du kan även ta en rask promenad eller cykeltur ut på Järvafältet och dess underbara natur. Måste ses på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kvarnvägen 38A, vån7/7, Jakobsberg, Järfälla kommun
Kvarnvägen 38A, vån7/7, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 38A, vån7/7, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 38A, vån7/7

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 150 000 kr
41 m²
2 rum
vån 7/7
3 383 kr/mån
52 439 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem på Kvarnvägen 38A, färdigbyggt 2018 i Brf Kvarnstugan, Järfälla. Denna pärla på 2 rum och kök om 41 kvm erbjuder en fridfull tillvaro på sjunde våningen med panoramautsikt över takåsar. Bo ostört högst upp i huset med inglasad balkong i soligt söderläge. Ljuset flödar genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en trivsam och modern atmosfär i bostaden. Vidare erbjuds ett modernt och fullt utrustat kök, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flera garderober, ett helkaklat duschrum med kombimaskin och arbetsyta, samt en välkomnande och ljus hall. Här bor du en kort promenad från pendeltågsstation och busskommunikationer i Jakobsberg centrum. Området kring Jakobsberg, Barkarby handelsplats och Mälaren utgör den perfekta kombinationen av stadslivets puls och möjligheten till naturnära upplevelser. Välkommen till en plats där harmoni och bekvämlighet går hand i hand! * Film finns att se på bostaden. Länk finns på mäklarens hemsida www.husmanhagberg.se * Kontakta ansvarig mäklare Mariana Hanna för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Andebodavägen 28, Viksjö, Järfälla kommun
Andebodavägen 28, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Andebodavägen 28, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Andebodavägen 28

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 395 000 kr
103 m²
5 rum
6 935 kr/mån
32 961 kr/m²

Snabbfakta: - BR-radhus byggt 2002 - I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud och p-plats! - Fiber finns 1000/1000 - Två altaner på fram- och baksida av huset - Helkaklat duschrum renoverat 2015 - Laddstolpe för elbil finns - Centrala Viksjö - Nya vitvaror i köket Underbar och modern huskänsla i bostadsrättsform byggt 2002! Nu har du möjligheten att förvärva ett välplanerat BR-radhus som erbjuder en fantastisk livsmiljö på 5 rum och kök fördelat på 103 kvm. Detta charmiga hem har en lättskött utemiljö som omfattar två stora trädäckade altaner i olika väderstreck, varav en med pergola. Här bor du i ett lugnt område med bilfritt runtom då området endast utgör gång- och cykelväg. Här trivs de boende väldigt väl vilket avspeglar sig i de få försäljningar som ägt rum genom åren. När du kliver in i radhuset möts du av genomgående ekparkettgolv där bostaden erbjuder stort vardagsrum, rymligt och modernt kök med ny bänkskiva och maskinpark i rostfritt stål från Electrolux. Vidare erbjuds även helkaklat duschrum med klinkergolv från 2015 och både tvättmaskin och torktumlare, kaklat badrum på övre plan, fyra sovrum och möjlighet till att inreda ett allrum efter eget behov och önskemål. Utgång till en möblerbar balkong från master bedroom, utmärkt för dig som önskar avnjuta en kopp kaffe i solen. Genomgående fräscha och ljusa ytskikt. Radhuset är beläget i ett barnvänligt område med flertalet förskolor/skolor i närheten samt cykelavstånd till löparspår, badplats och naturreservat. Gångavstånd till prisbelönt Ica kvantum, apotek, caféer, restauranger, vårdcentral, gym etc. Invid huset finns en busshållplats som enkelt tar dig till Jakobsberg centrum och vidare mot Sthlm med pendeltåg! I Viksjö särskiljer sig denna bostad med dess moderna karaktär och byggår i kombination med det centrala läget - du har nära till allt som behövs för en varierad familjevardag men kan ändå uppleva en lugn och insynsskyddad oas på hemmaplan. Och det bästa av allt? Uppvärmning och p-plats ingår i avgiften och du har en garanterad parkeringsplats direkt vid inflytt! Här finns även möjlighet att hyra en extra p-plats för en billig peng. Föreningen har även ordnat med fiber 1000/1000. Med detta radhus får du inte bara ett fantastiskt hem utan även en bekymmersfri och bekväm boendesituation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mandolinvägen 8, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun

Mandolinvägen 8

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 295 000 kr
132 m²
4 rum
205 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta välbyggda gavelhus på bra adress i barnvänliga Viksjö. Här bor du med gångavstånd till skolan och naturen är ständigt närvarande. Tomt med gräsmatta och altan där baksidan ligger fritt från insyn i soligt söderläge med sol hela dagen. Huset erbjuder kök med matplats med separat tvättstuga intill, stort vardagsrum i vinkel och matsal med möjlighet till ett extra sovrum, ett helkaklat duschrum med golvvärme på entréplan och ett nyrenoverat badrum från 2021 på övre plan, tre sovrum på övre plan och förvaring i flera klädkammare/förråd. Garage i länga nära huset ingår genom samfällighet och likaså fiber bredband. Förutom detta får du här ett lättskött samt välbyggt hus i betong och där du slipper krypgrund. På Mandolinvägen bor du nära till såväl natur som buss till Jakobsberg och Barkarby, samt nära till Viksjö centrum med service som flera restauranger, populär ICA, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll, samt lekparker och ett flertal skolor och förskolor. Snabbfakta: - Gavelradhus - 3 sovrum på övervåningen med möjlighet till 1 ytterligare sovrum på entréplan - 1 modernt nyrenoverat badrum från 2021 - 1 helkaklat duschrum, delvist renoverat - Kök med matplats - Separat tvättstuga - Flera förråd och klädkammare - Baksida tomt i soligt söderläge - Välbyggt hus i betong - Garage i länga Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Minutgränd 3, 3 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun

Minutgränd 3, 3 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 776 kr/mån
28 882 kr/m²

Välkommen till Minutgränd 3 i Jakobsberg – ett charmigt hem med 3 rum och kök som fördelar sig på 76 kvm. Belägen högst upp i huset med inglasad balkong i soligt sydväst med fri utsikt mot allmänning. Lägenheten erbjuder ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, stilrent kök med matplats för ca 4-6 personer, två rymliga sovrum, badrum och hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett familjevänligt område och i en förening med gym, bastu och lekplatser för de minsta. Föreningen har solceller för billigare driftkostnader. Ett perfekt läge nära bekvämligheter så som pendeltåg, Järfälla sportcentrum med diverse olika sportutbud, skolor och vackra grönområden. I närheten finns även Görvälns slott med härliga strandpromenader i området, samt badplats. Ett stenkast från området finns Barkarby Handelsplats och Stockholm Quality Outlet där även tunnelbanan är på plats inom några enstaka år i Barkarbystaden. Kontakta ansvarig mäklare Mariana Hanna för mer information och upplev livet på Minutgränd 3!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6