Mäklare Mariana Mansour

Mariana Mansour

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Avstyckningsgränd 10B, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00

Avstyckningsgränd 10B

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 895 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 958 kr/mån
42 584 kr/m²

- Välplanerad 2:a - Naturnära - Nyttjanderätt av uteplats - Tillhörande förråd om ca 2 kvm - Goda parkeringsmöjligheter Välkommen till en välplanerad 2:a med sitt naturnära och lugna läge i det eftertraktade området Viksjö i Järfälla. Härliga sociala ytor och öppen planlösning mot kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär perfekt för umgänge. Bostaden erbjuder ett helkaklat WC-/dusch med kombimaskin, rymligt kök med matplats för 2-4 personer, sovrum och vardagsrum med anslutning till en härlig uteplats som vetter mot grönska. Från uteplatsen finns tillgång till mindre gräsmatta som skapar en fantastisk vy och möjlighet att njuta av frisk luft och sol på somrarna med Görvälns naturreservat som grann. Nära till busshållplats, Viksjö centrum med brett utbud av handel och service och samtidigt nära Mälarens orörda strand, med stora natur- & strövområden.

  • Plus
  • Uteplats
Filarvägen 5, Kallhäll, Järfälla kommun

Filarvägen 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
4 636 kr/mån
36 159 kr/m²

- Renoverat kök 2022 - Balkong i solig sydväst - Tvättstuga i samma port - Låg belåning 1634 kr/kvm (Årsredovisning 2022) - Goda parkeringsmöjligheter + laddstolpar Välkommen till denna härliga 3:a (Registrerad som 2rok i lägenhetsförteckning) på Filarvägen 5 i Kallhäll, med en yta på 69 kvadratmeter, god planlösning och fönsterpartier i 2 väderstreck med härligt ljusinsläpp för en avslappnad miljö. Vidare erbjuder bostaden en hall med förvaringsmöjligheter garderob, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp, modernt och välutrustat kök med plats för matgrupp ca 4–6 personer, duschrum, WC. Slutligen erbjuder bostaden två rymliga sovrum med plats för allt som behövs för ett bekvämt boende. I Kalhällshus nr 1 lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med gångavstånd till pendeltåg och andra kommunikationer, mataffärer och restauranger samt träningsanläggningar. Ett stenkast från bostaden finns strandpromenaden längs Mälaren, båtklubbar, badplats och sandstrand. Med en belåningsgrad på endast 1634 kr/kvm (årsredovisning 2022). Föreningen har dessutom utfört många renoveringarna såsom takbyte och modernisering av hissar. Här bor du billigt med en låg månadsavgift där mycket ingår i avgiften!

  • Balkong
  • Hiss
Gitarrvägen 35, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:45
Gitarrvägen 35, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 2
Gitarrvägen 35, Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun, bild 3

Gitarrvägen 35

Radhus
Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 650 000 kr
166 m²
5 rum
333 m² tomt

- Tomt om 333 kvm i västläge! - Gavelläge! - 4 sovrum - Dubbla allrum - Kök med matplats - Separat tvättstuga - Flera förråd och klädkammare - Garage i länga med tillhörande förråd med hyllor - Energideklaration med betyget C - Fiber indraget - Välbyggt hus i betong Nu finns äntligen möjligheten att förvärva detta utbyggda och charmiga gavelradhus om 166 kvm i barnvänliga och lugna Viksjö Hummelmora. Huset erbjuder en bra planlösning med stort vardagsrum med mysig braskamin och ytterligare allrum på övre plan, välutrustat kök med matplats för ca 4 personer, 4 sovrum med möjlighet till 5 sovrum, separat tvättstuga och två helkaklade badrum, samt generösa förvaringsmöjligheter i förråd och klädkammare. På utsidan av huset erbjuds en baksida i soligt sydväst-läge mot grönskande allmänning med sol under dagen fram till kvällen. På framsidan av huset hittar ni även en altan med förmiddagssol. Till huset tillhör garage med extra förrådsutrymme i länga. Detta är en fantastiskt möjlighet för den som vill bo rymligt i en avslappnad och familjevänlig miljö, samt i ett lättskött och välbyggt hus i betong där man slipper krypgrund! På Gitarrvägen bor du nära till såväl natur som buss till Jakobsberg och Barkarby, samt nära till Viksjö centrum med service som flera restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll, samt ett flertal skolor och förskolor. Säljaren har inför försäljningen av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning och har för avsikt att teckna en säljansvarsförsäkring mot s.k. dolda fel. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil under fliken dokument och länkar på mäklarens hemsida. Varmt välkommen på visning! Ansvarig mäklare - Mariana Mansour - 073-914 74 44 Extra mäklarkontakt - Mariana Hanna - 070-495 58 01

  • Premium

Visar alla 3