Mäklare Nina Strange

Nina Strange

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tjurgränd 41, Viksjö, Järfälla kommun

Tjurgränd 41

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
4 395 000 kr
149 m²
6 rum
212 m² tomt

Populärt barnvänligt radhusområde har nu äntligen en bostad till salu. Huset är ombyggt och inhyser 4-5 sovrum i sina 149 kvm boyta. Stort ombyggt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Stor trädäckad altan mot skog och allmänning. Tillgång till garage i länga, med motorvärmare. Flertalet förskolor och skolor i närområdet, Viksjö centrum med brett utbud av handel och service på promenadavstånd och goda bussförbindelser till såväl Jakobsbergs centrum och Barkarby centrum, för vidare transport till Stockholms city

Nyponrosvägen 3, Bro Ådö Verkaviken, Upplands-Bro kommun

Nyponrosvägen 3

Villa
Bro Ådö Verkaviken, Upplands-Bro kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 995 000 kr
59 m²
3 rum
1 010 m² tomt

Verkarviken hade något härligt i gömmorna, Unikt arkitektritat boende med en karaktär som du inte hittar någon annanstans. Stort vardagsrum med öppen spis och glasparti ut mot härlig inglasat uterum i sydväst med tillhörande litet växthus. Bostaden skick är eftersatt och behöver uppdateras och ses över. Friggebod med el ger ett extra sovrum för gästerna. Egen båtplats ingår. Huset är besiktigat.

Tallrisvägen 1, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun

Tallrisvägen 1

Lägenhet
Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån -2/9
3 259 kr/mån
44 701 kr/m²

En helt underbar bostad med hotellkänsla letar efter sina nya gäster att få skämma bort! Här har du minimal insyn, högt i tak och en härlig inglasad uteplats med utsikt ner mot Mälaren. Fint renoverad lägenhet med 3,04 meter i takhöjd och ljusinsläpp från två håll. Rogivande uteplats som är inglasad och utsikt över grönytor ner mot Mälarens vatten. Låt bilderna tala sitt språk, ni kommer inte bli besvikna.

 • Balkong
 • Hiss
Rönnbärsvägen 11, Kungsängen Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Rönnbärsvägen 11

Lägenhet
Kungsängen Tibble, Upplands-Bro kommun
HusmanHagberg Järfälla
2 295 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
5 911 kr/mån
23 418 kr/m²

Bostaden med lite extra av allt. Välplanerad 4:a om 98 kvm en trappa upp med balkong i härligt västerläge. Stort modernt kök,, generös matplats och massa förvaring. Naturnära område med livsmedelsbutik runt hörnet, bra kommunikationer samt promenadavstånd till skolor för både stora och små.

 • Plus
 • Balkong
Skördevägen 16, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun

Skördevägen 16

Radhus
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 795 000 kr
122 m²
5 rum
7 559 kr/mån
31 107 kr/m²

Par- och kedjehus i 2-plan med trädgård. Närhet till skolor, natur och stad. Husen rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge. Här finns även tvättstuga med groventré. Parkering för två fordon, varav ett i carport.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Axvägen 15, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 15

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
HusmanHagberg Järfälla
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 158 kr/mån
21 369 kr/m²

NYTT PRIS! Rymlig 3:a på bra avstånd till såväl skolor, centrum som kommunikationer. Fin bostad med ett nyrenoverat badrum och generöst med förvaringsmöjligheter. En härlig balkong i väster förlänger sommarens varma kvällar.ä

 • Balkong
Skördevägen 14, Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun

Skördevägen 14

Radhus
Bålsta Väppeby Äng, Håbo kommun
HusmanHagberg Järfälla
3 850 000 kr
122 m²
5 rum
7 559 kr/mån
31 557 kr/m²

Nytt pris! Nybyggt kedjehus i 2-plan med trädgård och carport. Närhet till skolor, natur och stad. Husen rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge. Här finns även tvättstuga med groventré. Parkering för två fordon, varav ett i carport. Ekonomiska planen och stadgar finns uppladdat under dokument i annonsen. Ring för visning!

 • Uteplats
Hjärtstensvägen 11, Kungsängen Norrboda, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 11

Lägenhet
Kungsängen Norrboda, Upplands-Bro kommun
3 150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/6
3 629 kr/mån
51 639 kr/m²

Missa inte en helt fantastisk bostad, högst upp i huset med radhuskänsla och två stora terrasser! Unik bostad som önskar nya ägare. Yteffektiv och öppen planlösning och belägen på en höjd som är magisk. Njut av en helt fantastisk utsikt över omnejd och ogenerat belägen lägenhet högst upp i huset. En bostad att helt enkelt stormtrivas i. Två helt fantastiska terrasser om 29 kvm respektive 19 kvm där du kan möta våren och njuta hela sommaren vare sig du vill ha gassande sol eller njuta i skuggan med familj och vänner. Altanerna inbjuder till sol från tidiga gryning till solnedgång. Lägenheten inhyser ett ljust och modernt kök med sprishäll, ugn, inbyggd micro, spissfläkt och diskmaskin. Genomgående fina parkettgolv och ljusa färgval på väggarna. Badrum med golvvärme, handdukstork och tvättpelare. Rymlig klädkammare som idag är inredd till ett sovrum. Förråd finns i källaren. Upplevs bäst på plats, du kommer att förälska dig i denna lägenhet. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8