Mäklare Joachim Bäckström

Joachim Bäckström

Om mig

Hej och välkommen hit! Sedan 2018 har jag varit verksam som fastighetsmäklare i Karlstad med omnejd där jag förmedlar villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus. För mig handlar mäkleri om att ständigt utmana mig själv att överträffa mina kunders förväntan och erbjuda den servicenivå jag själv önskar få den dag jag står som säljande part. Genom mitt genuina intresse för affärer vill jag se dig lyckas med din bostadskarriär och där hjälper jag dig från första steg. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sydvärnsgatan 3, Våxnäs, Karlstads kommun

Sydvärnsgatan 3

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
895 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/7
4 199 kr/mån
15 042 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa om 59,5 kvm med stilrena materialval och en härlig inglasad balkong i söderläge med utsikt över takåsar och grönområde! Invändigt erbjuder lägenheten en välkomnande entré med intilliggande klädkammare, vidare finns en rymlig hall varifrån bostadens samtliga utrymmen nås, stort sovrum, välutrustat kök med såväl diskmaskin (-22) som fullstor kyl (-22) och fullstor frys (-22), ytterligare klädkammare, badrum, rymligt vardagsrum och en inglasad balkong. Ytskikten renoverades under 2022 där väggarna går i en beige-kulör och golvet pryds enhetligt av ett vackert parkettgolv Här bor ni med promenadavstånd till Våxnäs centrum, mataffär, restauranger m.m. och har dessutom busshållplats i nära anslutning som tar er ut till Bergviks köpcenter eller till övriga Karlstad. Här bor ni i en välskött HSB-förening med god ekonomi. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 7E, Bellevue, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Döbelnsgatan 7E, Bellevue, Karlstads kommun, bild 2
Döbelnsgatan 7E, Bellevue, Karlstads kommun, bild 3

Döbelnsgatan 7E

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
595 000 kr
43,1 m²
1 rum
vån 2/2
3 252 kr/mån
13 805 kr/m²

Charmig lägenhet om 43 kvadratmeter där både egen parkering vid huset och bredband ingår i avgiften! En trappa upp finner vi denna ljusa och fräscha lägenhet som har en rymlig hall, ett rejält kök, renoverat duschrum från 2014 med tvättmaskin, torktumlare och bänkdiskmaskin, ett stort rum med gott om plats för olika möblemang samt en härlig balkong i sydvästligt läge. Perfekt som övernattningslägenhet, för förstagångsköparen eller studenten som vill ha en ekonomisk boendelösning! Denna lägenhet på Bellevue erbjuder en prisvärd och bekväm livsstil. Nära till skog och natur, med promenadmöjligheter till Göteborgsudden och Vänern. Det är ett lugnt och populärt område beläget endast en kortare bilfärd från Karlstad centrum. I närområdet finns en kvarterspizzeria, förskola, padelbanor och lekplats - allt för en väl fungerande vardag. Närmsta affärer hittar du på Bergviks köpcenter som är beläget endast en kort bit bort och vill du hellre ta dig till centrum så går bussen från området. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Nygatan 8, Haga, Karlstads kommun

Nygatan 8

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
1 225 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 162 kr/mån
32 237 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna fina och kvadratsmarta etta med fransk balkong på Nygatan 8! Välplanerad lägenhet om 38 kvadratmeter i hjärtat av Haga som fördelas över ett socialt allrum med plats för både soff- och matgrupp, en sovalkov med plats för stor säng, ett separat kök samt ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades 2020. Via allrummet har du även en fransk balkong. Här bor man med en låg månadsavgift i en stabil förening. Haga är ett av Karlstads mest populära områden, med bekvämt gångavstånd till centrum, älven, kommunikationer till såväl stadskärnan som universitet och trevliga grönområden samt utegym på Gubbholmen. Här finner du mataffär, restauranger och ett mindre utbud av olika affärer. Perfekt lägenhet för dig som söker en fin lägenhet med låg månadsavgift! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Hiss
Knappstad 424, Knappstad, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knappstad 424

Villa
Knappstad, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
6 650 000 kr
140 m²
5 rum
1 250 m² tomt

Med allra största nöje har vi nu möjligheten att få saluföra detta drömlika och ytterst energieffektiva hem på Knappstad 424! Denna ståtliga enplansvilla stod färdigställd under 2022 och utgörs av ca 140 väl genomtänkta kvadratmeter i exklusiv design med stilrena svarta detaljer där det även finns hela 117 kvm solceller installerat. Här erbjuds ett hem i absoluta toppskick med rymliga sociala ytor, takhöjd upp till nock och stora fönsterpartier med fantastisk vy som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Den nybyggda exteriören flätas samman med interiören på ett helt fantastiskt vis. Ingenting har lämnats åt slumpen i detta nybygge vilket märkbart visar sig i husets skönhet och funktion. Huset disponeras med ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns öppna ytor för hela familjen att umgås från rummets olika delar. I husets hjärta bjuds det in till god matlagning samtidigt som umgänget kan umgås från soffan eller matplatsen. Här tillåts du njuta av den härliga braskaminen samtidigt som du blickar ut över de öppna vyerna i skymningen. I husets mer privata delar erbjuds tre rymliga sovrum varav husets master bedroom har en walk-in-closet. Vidare finns två exklusiva och mycket välutrustade badrum varav det ena nås från master-bedroom samt tvättstuga. Hemmet håller en hög standard med kvalitativa produkter från välkända leverantörer. Genomgående i huset ligger ett mörkt ekgolv och i taket har man valt ett svart ryggåstak. Köket är från Marbodal med vacker stenskiva, exklusiva detaljer och maskinell utrustning från Samsung. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar samt tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Samsung. I huset erbjuds många lyxiga bekvämligheter, bland annat ett integrerat ljudsystem som återfinns i båda badrummen, två sovrum och i hjärtat av huset samt global trac-skenor som sträcker sig över hall, kök och vardagsrum. I varje rum finns även härlig golvvärme installerat. På gården står ett stort garage om 51 kvadratmeter med gott om ytor att disponera. Garageuppfarten utanför rymmer plats för flertalet bilar om behov finns för det. Trädgården står beläget i fritt öppet söderläge med fina plana gräsytor för såväl spel och lek som för blomstrande planteringar. Som ägare till detta hus tillåts du njuta av alla fördelar som hör ett nybyggt hus till. Anläggningen med solceller beräknas täcka mer än husets egna driftkostnader. Nybyggda hus undantas från kravet på fastighetsskatt i 15 år från uppförandet vilket genererar låga boendekostnader i många år framöver och energideklarationens A-klassificering ger möjlighet till grönt bolån vilket innebär en ränterabatt hos många banker. Sällan erbjuds möjligheten att förvärva sitt drömhem. Huset söker nya ägare och här är det bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Energieffektiv
Geijersgatan 13, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 13

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
5 124 kr/mån
22 328 kr/m²

Med stort nöje har vi nu möjlighet att få erbjuda denna trevliga och välplanerade tvåa på Geijersgatan 13! Lägenheten har en boyta om 58 kvadratmeter som disponeras med ett härligt kök, ett stort socialt vardagsrum med fransk balkong, sovrum samt wc/duschrum. Bostaden är ljus och erbjuder en enhetlig stil med goda sällskapsytor och förvaringsmöjligheter. På Geijersgatan bor du i ett trevligt och lugnt läge på Herrhagen med närhet till Herrhagsparken, matbutik, restauranger, skola samt förskola och med endast några minuters promenad in till Karlstad centrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Joachim!

Visar alla 5