HusmanHagberg Karlstad

HusmanHagberg Karlstad

Mäklare

Ulvsbygatan 23B, Norrstrand, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 23B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

Pris saknas

38 m²

1 rum

2 407 kr/mån

Eftertraktad enrumslägenhet med kök och sovalkov på hela 38 kvm. Lägenheten har ett bra ljusinsläpp tack vare dess hörnläge och här bor du bekvämt nära bussförbindelser och fina cykelvägar som tar dig till stadskärnan såväl som Karlstads universitet.

Herrhagsgatan 14B, Herrhagen, Karlstads kommun

Herrhagsgatan 14B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 895 000 kr

87 m²

3 rum

5 446 kr/mån

21 782 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga lägenhet på 87 kvm med tilltalande och enhetlig stil! De omfångsrika rummen skapar sociala ytor och ger möjlighet att inreda efter eget behag. Bostaden fördelas över två rogivande sovrum, tilltaget vardagsrum, ett praktiskt kök samt ett helkaklat badrum. Tack vare den fina innergården finner du ett lugn med möjlighet till härliga sociala sammankomster i föreningens pergola, samtidigt som du har närhet till allt Karlstads innerstad har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Stenhagsgatan 4B, Våxnäs, Karlstads kommun

Stenhagsgatan 4B

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

800 000 kr

69 m²

3 rum

4 532 kr/mån

11 594 kr/m²

För dig som vill sätta din egen prägel på drömbostaden finns nu möjlighet att förvärva denna välplanerade trea om 69 kvadratmeter på Stenhagsgatan 4B! Lägenheten är disponerad med ett arbetsvänligt kök med förvaringsmöjligheter och matplats, ett stort vardagsrum, två sovrum samt wc/duschrum. Från vardagsrummet ges tillgång till en stor inglasad balkong i härligt västerläge! På Stenhagsgatan bor du i en stor, solid förening med närhet till mataffär, vårdcentral, restauranger, apotek med mera där även busskommunikationer flitigt trafikerar området och tar dig vidare till såväl Bergviks köpcenter som Karlstad universitet och centrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Lignellsgatan 13A, Sundsta, Karlstads kommun

Lignellsgatan 13A

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

925 000 kr

38,5 m²

1 rum

3 443 kr/mån

24 026 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna trivsamma etta om 38,5 kvadratmeter på Lignellsgatan 13A! Bostadens boyta disponeras med ett välutrustat kök, vardagsrum med sovalkov samt wc/duschrum. Bostaden erbjuder dessutom en härlig balkong med plats för mindre möblemang i trevligt västerläge. Detta är en optimal bostadsrätt för studenten eller förstagångsköparen! På trivsamma och populära Sundsta bor du i ett toppenläge med närhet till mataffärer och vackra promenadstråk som leder in till Karlstads stadskärna. Utanför bostaden finns busshållplats som bekvämt tar dig till centrum eller till universitetet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Gruvgången 119, Gruvlyckan, Karlstads kommun

Gruvgången 119

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 095 000 kr

76,6 m²

3 rum

2 883 kr/mån

14 295 kr/m²

Vi har nu nöjet att få erbjuda en trevlig och välplanerad trea om ca. 76 kvadratmeter på Gruvgången 119! Lägenheten erbjuder ett praktiskt och arbetsvänligt kök med matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum, en hall med gott om förvaring genom flera garderober samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Utöver detta finns en balkong med plats för möblemang där du kan njuta av det härliga söderläget med vy över innegården. Ett mycket bekvämt boende i en stabil och välskött förening, Brf Oskarslund! På Gruvlyckan bor du med närhet till fina grönområden, promenadstråk och med bra kommunikationer via stadsbussnätet till både Karlstad centrum, Bergvik och universitetet. Föreningens utemiljö är tilltalande med sin fina innegård och lekplats för de boende att nyttja. Varmt välkommen att kontakta Linda om du är intresserad!

 • Balkong
Skogsvägen 33H, Centrala Kil, Kils kommun
 • Tor 9 feb kl 17:30

Skogsvägen 33H

Lägenhet
Centrala Kil, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

700 000 kr

96 m²

4 rum

6 277 kr/mån

7 292 kr/m²

Med högt och fritt läge på bostadshusets högsta våning presenteras här en rymlig fyra på Skogsvägen 33H! Här bor du i 96 välplanerade kvadratmeter där boytan disponeras med kök med matplats, ett socialt vardagsrum, tre rymliga sovrum samt helkaklat badrum och gäst-wc. En bostad med stort potential och gott om sociala ytor och förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillkommer även en stor inglasad balkong som vetter åt sydöst! Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo centralt, i lugnt läge, med närhet till service, butiker, förskola, skola, buss- samt tågförbindelser. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att anmäla dig till visning på Skogsvägen 33H!

 • Plus
 • Balkong
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:00

Horsensgatan 28

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

775 000 kr

48 m²

1 rum

2 866 kr/mån

16 146 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna rymliga och kvadratsmarta etta med inglasad balkong på Horsensgatan 28! Lägenhetens 48 kvadratmeter fördelar sig över ett fint kök med arbetsyta och förvaringsmöjligheter, ett socialt vardagsrum med yta för sovalkov samt ett helkaklat badrum. I anslutning till vardagsrummet finns en härlig balkong med plats för mindre möblemang och med vy över omgivningen där du kan njuta av morgonsolen! HSB Brf Rud är en stor och omtyckt förening med god ekonomi som erbjuder ett fint och bekvämt boende för sina medlemmar. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och parkeringsplats. På Horsensgatan bor du dessutom med närhet till fin natur och ett brett serviceutbud i Ruds Centrum. Goda kommunikationer tar dig snabbt och smidigt till Karlstads stadskärna eller Universitetet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Oscar!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ravinvägen 3, Dalliden, Kils kommun
 • Tor 9 feb kl 16:30

Ravinvägen 3

Lägenhet
Dalliden, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

550 000 kr

67,5 m²

2 rum

5 077 kr/mån

8 148 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga tvåa om 67,5 kvadratmeter på Ravinvägen 3! Här erbjuds ett fint och bekvämt boende belägen på bostadshusets första våning. Dessutom finns hiss från entréplan i huset. Lägenhetens boyta disponeras med kök, ett rymligt vardagsrum, sovrum, hall med klädkammare samt duschrum/wc. Intill vardagsrummet finns den stora härliga balkongen varifrån du tillåts njuta av den sköna eftermiddagssolen! I bostadens inre fond finns ca 10 000kr att utnyttja för dig som blir köpare, i månadsavgiften värme, VA och kabel-tv & fiber. På Ravinvägen bor du i lugnt läge mitt i centrala Kil. Här finns alla nödvändigheter så som butiker, restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral, apotek och nöje med kort avstånd från bostaden. Vacker natur och fina promenadstråk finns alldeles i närheten. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ågatan 5, Fagerås, Kils kommun

Ågatan 5

Villa
Fagerås, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 200 000 kr

123 m²

5 rum

1 148 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga enplansvilla på Ågatan 5 i Fagerås! Här bor du i ett välplanerat hem om 123 kvadratmeter med generösa sällskapsytor och hela fyra sovrum. Centralt placerat i huset finns köket som renoverades 2019, här finns även matplats och en härlig braskamin. Vidare finns vardagsrum, badrum, gäst-wc samt tvättstuga. Huset värms upp av en luft-vattenvärmepump från (-18/-19) och fiber finns installerat i fastigheten. Huset står på en rymlig trädgårdstomt och på gården finns ett varmbonat garage samt redskapsförråd. På Ågatan bor du med praktisk närhet till närbutik, skola (F-6) och förskola samt Fagerås resecentrum. Med en kort biltur tar du dig till Kil där ett bredare serviceutbud erbjuds och på 25 minuter är du i Karlstad. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Hööksgatan 29C, Marieberg, Karlstads kommun

Hööksgatan 29C

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 095 000 kr

39,6 m²

2 rum

3 392 kr/mån

27 652 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en otroligt smakfull tvåa med härlig balkong på Hööksgatan 29C! Bostaden är direkt inflyttningsklar och genomsyras av stilsäkra och kvalitativa detaljer i jordnära färger. Lägenhetens 39 kvadratmeter fördelar sig över ett fint kök med arbetsyta och förvaringsmöjligheter, ett socialt vardagsrum som uppmuntrar till härligt umgänge. Vidare finns sovrum samt ett helkaklat badrum som renoverades 2019. I anslutning till köket finns en härlig balkong med plats för mindre möblemang och med vy över föreningens innegård. Föreningens innergård är mycket trevlig och här har man möjlighet att nyttja den gemensamma grillplatsen för att njuta av utomhusmiljön. På Hööksgatan bor du dessutom med närhet till Mariebergsviken med sina fina promenadstråk, badmöjligheter och olika aktiviteter. I närområdet finns även två mataffärer, restaurang och frisör. En kort promenad på 5–10 minuter tar dig till stadskärnans kompletta utbud av service. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklare Linda!

 • Plus
 • Balkong
Geijersgatan 13, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 13

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 350 000 kr

58 m²

2 rum

4 354 kr/mån

23 276 kr/m²

Med stort nöje har vi nu möjlighet att få erbjuda denna trevliga och välplanerade tvåa på Geijersgatan 13! Lägenheten har en boyta om 58 kvadratmeter som disponeras med ett härligt kök, ett stort socialt vardagsrum med fransk balkong, sovrum samt wc/duschrum. Bostaden är ljus och erbjuder en enhetlig stil med goda sällskapsytor och förvaringsmöjligheter. På Geijersgatan bor du i ett trevligt och lugnt läge på Herrhagen med närhet till Herrhagsparken, matbutik, restauranger, skola samt förskola och med endast några minuters promenad in till Karlstad centrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Joachim!

Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun

Oldevigsgatan 1

Lägenhet
Sommarro, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 775 000 kr

56 m²

2 rum

3 063 kr/mån

31 696 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina tvåa på Oldevigsgatan 1! Bostadens totalrenoverades 2012 och erbjuder 56 välplanerade kvadratmeter i modern stil med bekvämligheter så som golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bostaden disponeras med ett välutrustat kök, rymligt allrum, sovrum samt helkaklat duschrum/wc. Dessutom erbjuds en stor balkong i härligt söderläge med många soltimmar! Här bor du med närhet till centrum samt busshållplats med anknytning till Karlstad Universitet. Sommarro erbjuder grönskande skogspartier med motionsslingor och närhet till badplats vid Klarälven. Föreningen är välskött och tillsammans med en väldigt låg månadsavgift får du som boende en god boendeekonomi. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Öjenäsgatan 11, Lorensberg, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Öjenäsgatan 11

Radhus
Lorensberg, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

2 995 000 kr

120 m²

5 rum

237 m² tomt

På familjevänliga Lorensberg finns nu möjlighet att förvärva detta välskötta radhus med lättskött trädgård och ett härligt spabad (-21) som förgyller de sena höst- och vinterkvällarna! Huset är i gott skick där bl.a. badrum (-17) och kök (-21) har renoverats samt en altan har breddats och spabad installerats under nuvarande ägare. Bostaden har plats för hela familjen och erbjuder fyra sovrum, som samtliga är placerade på övre plan och generösa sällskapsytor på entréplan. Radhuset ligger i ett perfekt läge för barnfamiljer då både förskola, busshållplats, lekplats och skogspartier finns i bostadens direkta närhet! Huset är besiktat. Välkommen att kontakta Joachim för mer information!

 • Plus
Kanikenäsbanken 23A, Kanikenäsholmen, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kanikenäsbanken 23A

Lägenhet
Kanikenäsholmen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

2 595 000 kr

51 m²

2 rum

2 938 kr/mån

50 882 kr/m²

På bostadshusets nionde våning med en extraordinär utsikt över Vänern vill vi med stort nöje hälsa dig välkommen hem till Kanikenäsbanken 23A! Här erbjuds en modern och stilsäker tvåa om 51 välplanerade kvadratmeter med kvalitativa materialval och en stor inglasad balkong som suddar bort gränsen mellan ute och inne på ett helt fantastiskt vis. Skönhet och funktion i perfekt balans visar på att inget lämnats åt slumpen i detta hem. Lägenhetens boyta disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning varifrån du även har utgång till balkongen. Vidare finns ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare - ett perfekt boende för dig som vill bo vackert och bekvämt. På Kanikenäsholmen bor du med vattnet som närmsta granne, härliga promenadstråk och gångavstånd intill centrum som erbjuder ett stort utbud av både matbutiker, restauranger, caféer mm. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till denna bostad som definitivt ska upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Joachim för intresseanmälan eller frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Erik Larssons väg 6, Mons Backe, Kils kommun

Erik Larssons väg 6

Villa
Mons Backe, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

3 995 000 kr

135 m²

5 rum

1 733 m² tomt

På Erik Larssons väg 6 välkomnas du hem till denna exklusiva enplansvilla med trevligt läge på Mons Backe i Kil! Huset från Vallsjöhus byggdes 2020 och är i absoluta toppskick med en mycket tilltalande planlösning. Ett boende utöver det vanliga där du som ägare får njuta av allt som hör ett nybyggt hus till. Husets boendeyta om 135 kvadratmeter inrymmer bland annat tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum och tvättstuga med groventré. Inte minst även bostadens centrum och hjärta som utgörs av stora, sociala sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum - här finns plats för alla nära och kära. Vid entrén på husets framsida finns ett trädäck som sedan övergår till stenläggning på vardera sida vilket ramar in huset på ett snyggt sätt. På baksidan av huset finns en härlig trälagd uteplats där du kan njuta av lugn och ro i morgonsolen. Huset står på en rymlig trädgårdstomt om 1700 kvm där det erbjuds gott om plats för spring och lek med hela familjen, baksidan har öppna gräsytor i avskilt läge. Ett stort dubbelgarage delas med grannhuset och utanför finns en grusad uppfart med plats för flera bilar. Tomten om ca 1700 kvm var från början två separata tomter, så här finns möjligheter att återigen stycka av tomten för byggnation för ytterligare hus. På Mons backe bor du i ett lugnt område med fin natur och bekvämt avstånd till Kils centrum. Alldeles intill bostadsområdet finns en förskola för ålder 1–5 år. Lite längre bort finns skolor, mataffärer och annan service och på 20 minuter befinner du dig i Karlstad. Huset är besiktigat. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till denna bostad som definitivt ska upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Ann-Chatrin vid intresse eller frågor.

 • Plus
Erks väg 13, Mjölnargården, Karlstads kommun
 • Budgivning pågår

Erks väg 13

Villa
Mjölnargården, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

2 495 000 kr

138 m²

5 rum

498 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga familjevilla belägen i barnvänligt område på Erks väg 13! Du välkomnas av en ljus hall som leder dig vidare in i huset och här finner du köket med utgång till altan, vardagsrum och matrum i öppen planlösning, ett sovrum, gäst-wc samt tvättstuga. På övervåningen finns ett allrum, två sovrum varav ett har ingång till en rymlig klädkammare. Här finns även WC/dusch med kakel och klinkers som renoverats i början av 2000. Här bor du på en friköpt tomt som vetter mot ett grönområde på husets baksida samt underhållsfri fjärrvärme. Mjölnargården är ett lugnt villaområde med närhet till fina naturområden och Välsvikens handelsområde där ett brett serviceutbud erbjuds. Huset är besiktigat. Välkommen att anmäla dig till visning!

Skogsvägen 35G, Centrala Kil, Kils kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogsvägen 35G

Lägenhet
Centrala Kil, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

695 000 kr

95,5 m²

4 rum

6 260 kr/mån

7 277 kr/m²

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en av fyrorna i centrala Kil! På Skogsvägen 35G möts du av en bostad med tilltalande planlösning, fint kök med gott om plats för matbord intill ett fönsterparti. Rymligt vardagsrum med gott om möbleringsmöjligheter och utgång till den stora inglasade balkongen. Utöver detta återfinns tre ordentliga sovrum med plats för säng och god klädförvaring via flertalet garderober samt en walk-in-closet i hallen. Helkaklat badrum samt gäst-wc. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du i lugnt läge med Kils breda utbud alldeles runt hörnet. Här finns alla nödvändigheter så som busshållplats, butiker, restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral, apotek och nöje med kort avstånd från bostaden. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Furustigen 6A, Lamberget, Karlstads kommun

Furustigen 6A

Radhus
Lamberget, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

3 750 000 kr

126 m²

5 rum

485 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att få förvärva en del av ett parhus i två plan på populära och stadsnära Lamberget! På Furustigen 6A erbjuds nu ett rymligt boende för hela familjen, bostaden är om 126 kvadratmeter och fördelas över fem rum och kök varav fyra sovrum. I entréplan finner du de sociala ytorna med kök och ett tilltaget vardagsrum med utgång till det fina uterummet och tillhörande trädäck. Här finns även ett duschrum och tvättstuga med groventré. På övre plan finns fyra rymliga sovrum samt badrum. I ett av sovrummen finns utgång till en balkong där du kan njuta av den fina utsikten som sträcker sig ända ner till Lambergstjärn. Huset står på en trevlig hörntomt med gott om trädgårdsytor i härligt läge. På Lamberget bor du nära till promenadstråk runt den härliga Lambergstjärn samt med kort avstånd från Karlstads stadskärna. Njut av ett rymligt boende för hela familjen med låga driftkostnader. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Linda Nirs.

 • Plus
Cordvägen 2B, Vålberg, Karlstads kommun

Cordvägen 2B

Lägenhet
Vålberg, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

230 000 kr

60,5 m²

2 rum

4 438 kr/mån

3 802 kr/m²

Välkomnande och ljus lägenhet i Vålberg! På tredje våningen utan insyn finner du denna praktisk lägenhet som disponeras över välplanerade ytor om 60,5 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående ljus med fina ytskikt som fördelas över kök, sovrum, WC/duschrum och rymligt vardagsrum. Med praktiska förvaringsmöjligheter och trevliga ytor som bjuder in till umgänge är detta en lägenhet för dig som önskar att flytta in direkt. Via vardagsrummet finner du utgången till balkongen, där du kan avnjuta morgonsolen! Som boende på Cordvägen tar du dig in till centrala Karlstad på 15 minuter med bil. I Vålberg finner du nödvändigheter så som mataffär, bensinstation, vårdcentral med mera. Goda bussförbindelser till centrala Karlstad. Varmt välkommen att kontakta Oscar för mer information!

 • Balkong
Ängbacksgatan 3, Nyback, Forshaga kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Ängbacksgatan 3

Villa
Nyback, Forshaga kommun
HusmanHagberg Karlstad

1 750 000 kr

89 m²

3 rum

976 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla med källare belägen i populära Nyback! Huset hittar du på en fin trädgårdstomt med gott om gräsytor för utomhusliv. Ett stort garage med tillhörande förrådsdel samt möjlighet att parkera flertalet bilar på den grusade uppfarten finns. I entréplan finns en mottagande hall, ett rymligt vardagsrum med öppen spis och plats för matsalsgrupp, kök med goda arbetsytor samt ett duschrum. Intill matplatsen finns utgången till det stora och inbjudande uterummet som vetter mot baksidan. På övre plan hittar du de mer privata delarna med två sovrum med tillhörande klädkammare samt en gäst-toalett. Villans källarplan erbjuder en mysig gillestuga med gott om sociala ytor, stor tvättstuga samt flera förråd för extra förvaring. Här bor du i ett familjevänligt område med grönskande natur precis runt hörnet. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Hannäs Solbacken 1, null, Kils kommun

Hannäs Solbacken 1

Villa
Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad

2 400 000 kr

80 m²

3 rum

2 273 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus omringat av lugn i Kils gröna skogar? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen hem till Hannäs Solbacken 1! Med stort nöje har vi nu möjlighet att få förmedla detta nybyggda hus med exklusiva attribut så som stora fönsterpartier där gränsen mellan ute och inne suddas ut, högt i tak och stilrena materialval. Huset stod färdigt 2022 och erbjuder 80 välplanerade kvadratmeter. Huset disponeras med hall, ett härligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt duschrum och tvättstuga/pannrum. Från det stora skjutsdörrspartiet i vardagsrummet tar du dig ut till ett härligt trädäck och sedan vidare ut i trädgården. Skönhet och funktion i perfekt balans visar på att inget lämnats åt slumpen i detta hem. Huset står på en rymlig skogs- och trädgårdstomt med vild och härlig grönska precis utanför dörren. På tomten står förutom huset även en gäststuga med ett rum samt en äldre förrådsbyggnad. Intill huset finns även en carport där du kan parkera din bil. Detta hem är redo för nya ägare och här är det bara att flytta in. Ett unikt tillfälle som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Sandbäcksgatan 20B, Råtorp, Karlstads kommun

Sandbäcksgatan 20B

Lägenhet
Råtorp, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad

3 950 000 kr

98 m²

4 rum

5 665 kr/mån

40 306 kr/m²

Äntligen finns den unika möjligheten att förvärva en av de fina fyrorna i Brf Klarälvsparken! Varmt välkommen hem till Sandbäcksgatan 20B och detta fina boende om 98 kvadratmeter på bostadshusets andra våning. Lägenheten med byggår 2010 disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt duschrum och tvätt/wc. Bostaden erbjuder dessutom två rymliga balkonger varav den ena är inglasad. Här bor du ett stenkast bort från Klarälvens glittrande vatten och lägenheten erbjuder en fantastisk vy över omgivningen i flera olika väderstreck. På Råtorp bor du i ett härligt läge nära grönska och vackra promenadstråk längs med Klarälven som sakta rinner förbi. Från bostaden har du gång- och cykelavstånd in till Karlstad stadskärna, även stadsbussen har goda bussförbindelser med linje 2 och 8. I närområdet finns matbutik, förskolor, skolor F-6, ett mysigt café och träningsanläggning. Denna lägenhet bör upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 22