Mäklare Linda Nirs

Linda Nirs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Värmlandsgatan 10, Herrhagen, Karlstads kommun

Värmlandsgatan 10

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
1 250 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 364 kr/mån
16 340 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a med stor charm och potential. Lägenheten som ligger på Herrhagen har generösa utrymmen och en välplanerad layout och är det perfekta tillfället för dig som önskar skapa ditt nya drömhem. Lägenheten passar med sina två sovrum utmärkt för både familjen och för ensamhushållet. Från det ena sovrummet finns utgång till lägenhetens balkong som ligger i söderläge. Hiss finns från entréplan. I Brf Balder ingår bredband i den förmånliga månadsavgiften. Herrhagen, känt för sin bekväma närhet till Karlstads centrum, erbjuder en livlig atmosfär med närhet till shopping, restauranger och grönområden. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till skolor och service, är detta ett eftertraktat område för såväl unga som äldre. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Änggatan 11, Grums, Grums kommun
 • Imorgon kl 11:00

Änggatan 11

Villa
Grums, Grums kommun
HusmanHagberg Karlstad
1 295 000 kr
75 + 116 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Varmt välkommen till Änggatan 11 och denna hemtrevliga 1-plansvilla med källare och ett stort garage med plats för bilen samtidigt som du här har massor av arbetsyta. Villan hittar du långt in på en återvändsgata och baksidan vetter dessutom mot en allmänning med stora gräsytor, ett riktigt fint läge i området. Invändigt är villan väl omhändertagen med bland annat vardagsrum, kök och två sovrum i entréplan, källaren är inredd med gillestuga, tvättstuga, pannrum, strykrum/förråd samt förvaringsytor. Från källaren når du via en halvtrapp det stora garaget. Huset värms upp genom bergvärme och i garaget finns en luft-luft värmepump som komplement. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Tjäderstigen 25, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Tjäderstigen 25, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Tjäderstigen 25, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Tjäderstigen 25

Radhus
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
2 685 000 kr
129 + 38 m²
7 rum
636 m² tomt

På Norra Kroppkärr och närmare bestämt Tjäderstigen 25 finns det nu äntligen en bostad till salu. Den här unika hustypen är mycket populär och just den här villan hittar du dessutom med baksidan mot ett litet skogsparti vilket gör läget lite mer privat. Nästan som att gå på museum, det är känslan man får när man går in i detta charmiga hem. Här finns många originaldetaljer kvar som nästa ägare kan förvalta och förvandla till sitt blivande hem. Huset har en omtyckt planlösning med totalt bl.a. 4 sovrum och möjlighet med upp till hela 6 sovrum, kök med matplats, vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr ut mot baksidan där du hittar trädgården och tv-rum. I anslutning till huset finns garage och förråd. Uppvärmning genom bergvärme. Villan är besiktigad och försäkrad. Missa inte tillfället att göra detta till ditt framtida hem!

 • Premium
Viksta By, null, Kils kommun
 • 13 lediga bostäder

Viksta By

Villa
Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad
fr. 3 970 000 kr
130-132 m²
4-6 rum
739 m² tomt

Nu släpper vi 13 tomter i det poulära Viksta By vid Fryken till försäljning, det finns 3 typer av välplanerade hustyper att välja mellan när du ska förverkliga din husdröm. Hela projektet byggs med ett Premiumpaket vilket innebär hög kvalitet och med detaljer som inte alltid syns på utsidan men som kommer underlätta din vardag i huset. Några exempel på saker som sticker ut är aluminiumklädda fönster, undertak av råspont, förberedd elkanalisation för framtida solceller och laddstation i Carport. Inner- och ytterväggar klädda med OSB innanför gipset vilket gör det enkelt att sätta upp tavlor och annat. Alltid golvvärme genom hela bostaden, även i ovanvåningen så slipper man tråkiga radiatorer. Allt med en grundtanke att förenkla och höja nivån för dig som ska bo i huset. Följande hustyper finnas att välja mellan, dom är placerade på tomter mellan 411kvm och 726kvm Hustyp 1 är en 2-plansvilla om 132 kvm och tillhörande carport med förrådsdel. Hustyp 2 är även det en 2-plansvilla om 132 kvm och tillhörande carport med förrådsdel. Hustyp 3 är en 1-plansvilla om 128 kvm och tillhörande carport med förrådsdel. Området har ett fint och fritt läge med utsikt över sjön Fryken. Här bor du med naturskönt läge samt närhet till goda kommunikationerna, badplats, lekplats samt rekreationsområdet Frykstahöjden. Frykstahöjden som ligger någon kilometer bort ger en mängd med möjligheter för fritidsaktiviteter med bl.a. motionsspår, vandringsleder, cykelbana, slalombacke och diskgolf. Kils golfklubb finns på ca. 10 min avstånd, här hittar du även padelbanor. Cykelväg till välrenommerad barnomsorg och skola endast några hundra meter bort. Kils centrum med handel och övrig kommunal service på lagom avstånd med både bil och cykel Kommunikation med buss 201 till Karlstad i direktanslutning till området och en cykeltur på 5 minuter till Kils station med de tågförbindelser som finns till Karlstad. För mer information se Dokument och länkar i annonsen. Här finns en Teknisk beskrivning med detaljerad information om husets exteriör. Rumsbeskrivning med detaljerad information om husets interiör. Här finns även energiberäkningarna för varje enskild hustyp. För vidare information kontakta ansvarig mäklare Linda Nirs på telefon 0706-19 01 35.

 • Nybyggnadsprojekt
Geijersgatan 17C, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 17C

Villa
Herrhagen, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
3 850 000 kr
147 + 5 m²
5 rum
104 m² tomt

Äntligen har vi med största nöje möjligheten att få saluföra detta rymliga och smakfulla gavelradhus på populära Herrhagen! Här på Geijersgatan 17C erbjuds 147 kvadratmeter fördelade över 3 våningsplan, sammanlagt finns fem rum och kök varav tre sovrum. Bostadens entréplan erbjuder fina boendeytor med entréhall, allrum, tvättstuga och wc/dusch, från våningsplanet nås den trevliga baksidan. En trappa upp nås de sociala ytorna med ett stort härligt kök, det gedigna vardagsrummet med en riktigt stor terass samt en gäst-wc. Går du ytterligare en våning upp ansluter de mer privata delarna av bostaden med tre rymliga sovrum och badrum. Huset står på en trevlig hörntomt med en härligt inramad baksida med gräsyta, en stora terass på andra våningen och en mindre balkong på tredje våningen. Terrassen och balkongen är alltså belägna på de två övre våningsplanen och ger dig möjlighet att njuta av kvällssolen i bästa söderläge! Intill husets entré finns ett förråd att nyttja. Strax intill bostaden finns garage med parkeringsmöjlighet i garagelänga. Som boende på Herrhagen bor du i en central stadsdel belägen strax öster om stadskärnan. Området erbjuder bra service och goda kommunikationer runt om Karlstad och på enbart 10–15 minuters promenad är du på Stora torget. I närområdet finns skola, förskola och flera fina lekplatser. Vackra promenadstråk erbjuds längs med älven och i de vackra stadsdelarna runt omkring.

 • Plus
Lavavägen 8, Stenåsen, Kils kommun

Lavavägen 8

Lägenhet
Stenåsen, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad
795 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 1/1
3 846 kr/mån
12 287 kr/m²

Men största nöje har vi nu möjligheten att förmedla denna fina bostadsrätt om 2 rum och kök med tillgång till egen uteplats och trädgård. Här erbjuds en hemtrevlig bostad med villakänsla belägen i ett mycket trivsamt kvarter. Invändigt är bostadsrättsradhuset välplanerat och materialvalen är genomgående ljusa. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga baksidan med trädäck och gräsmatta. På framsidan finns parkeringsplats i direkt anslutning till huset samt ett praktiskt förråd. På Lavavägen bor du med närhet till mataffär, härlig natur och sköna promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
VILLA, 2-plan - Hustyp 1/VIKSTAD 3:119, Viksta By, Kils kommun

VILLA, 2-plan - Hustyp 1/VIKSTAD 3:119

Villa
Viksta By, Kils kommun
HusmanHagberg Karlstad
3 970 000 kr
132 m²
6 rum
420 m² tomt

Om Hustyp 1: Nyproducerad 2-plansvilla från Blockvillan belägen med närhet till Fryken i Viksta By i Kil. Villorna är utformade för social samvaro med öppna sällskapsytor. Entréplanet bjuder på rymligt allrum och kök i en öppen planlösning samt direktaccess till husets trädgård. Stora fönsterpartier med spröjs bidrar till fin vy över området och ett härligt ljusinsläpp. Interiört präglas huset av ljusa och fina materialval. Golvet som sträcker sig genom hela huset består av ett lamellgolv (3-stav) i ask/ek. Innerväggar och tak kläs i vitmålad gips. I övrigt finner du högklassiga detaljer så som fönsterbänkar i sten, golvvärme både på botten- och övervåning samt spotlights i kök och badrum. Planlösningen disponeras med smakfullt och påkostat kök från Ballingslöv tillsammans med moderna vitvaror där flera valmöjligheter finns. Vid entrén finns en välutrustad tvättstuga, ett helkaklat WC/Duschrum samt arbetsrum. På övre plan möts du av ett luftigt allrum och tre rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen finns även ett helkaklat badrum. Utvändigt på huset består fasaden av träpanel med fin fasadbelysning. Stora aluminiumklädda träfönster för en mer exklusiv och hållbar känsla. Takbeklädnad av Benders 2-kupig betongpanna i svart eller grått. Elkanalisation förberedd för solceller och laddstation i Carport. Det kommer att saluföras 8 st villor av Hustyp 1. För mer information se Dokument och länkar längre ner i annonsen. Här finns en Teknisk beskrivning med detaljerad information om husets exteriör. Rumsbeskrivning med detaljerad information om husets interiör. Här finns även energiberäkningarna för varje enskild hustyp. För vidare information kontakta ansvarig mäklare Linda Nirs på telefon 0706-19 01 35.

 • Nyproduktion
Ängtorpsvägen 13, Skattkärr, Karlstads kommun

Ängtorpsvägen 13

Gård/Skog
Skattkärr, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
5 000 000 kr
150 m²
5 rum
3 ha tomt

Drömmen om en gård nära stan nu bli verklig! Nu har vi den fantastiska möjligheten att få saluföra denna vackra gård som förgyllt området sedan 1860. Möjligheterna är många på denna fina fastighet, helt enkelt ett unikt tillfälle att förvärva en bit av Sverige med idylliskt boende nära naturen. Fastigheten planeras för att styckas av och kommer när avstyckningen är genomförd innehålla cirka 3 hektar mark med ny fastighetsbeteckning. På fastigheten finns ett rymligt bostadshus om 150 kvadratmeter och en stor ladugård som är i gott skick. Dessutom finns traktorgarage samt en mindre byggnad med bilgarage och rum för t.ex. hemmakontor. Bostadshuset boyta utgörs av fem rum och kök med gott om sociala ytor för hela familjen. Ett visst renoveringsbehov föreligger i huset vilket ger en optimal möjlighet för dig som köpare att förgylla drömmen på eget vis. Intill huset finns ett stort inglasat uterum och balkong där du kan blicka ända ned till Vänern finns att avnjutas från ovanvåningen. Gården står beläget i fritt öppet söderläge med sol från upp till nedgång och fantastisk utsikt över ängarna och en skymt av Vänerns glittrande vatten. Fastigheten bjuder även på en rymlig gårdsplan med såväl plana gräsytor för spel och lek som för planteringar, buskar och träd. För dig som önskar stall finns alla möjligheter att iordningställa stallplatser i den stora ladugården och hagar finns det gott om plats för på egen mark. Njut av det lugna läget på Ängtorpsvägen med endast några minuters bilfärd in till centrala Karlstad. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Östra Torggatan 1, Karlstad Centrum, Karlstads kommun

Östra Torggatan 1

Övrigt
Karlstad Centrum, Karlstads kommun
HusmanHagberg Karlstad
1 075 000 kr
64 m²
5 280 kr/mån

Nu finns möjlighet att förvärva en bostadsrättslokal på en av Karlstads folktätaste gator. Lokalen utgörs av 65 kvadratmeter och här finns stort potential för diverse verksamheter. I lokalen finner du en stor social yta att disponera efter önskemål och vidare finns pentry och gäst-wc. Låt verksamhetens drömmar slå in och förvärva denna fina bostadsrättslokal. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Visar alla 9