Mäklare David Chamaon

David Chamaon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sorögatan  15, Kista, Stockholms kommun

Sorögatan 15

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
4 584 kr/mån
32 403 kr/m²

- Hel kaklat badrum - Låg avgift - Möjlig 4:a - Allt ingår i avgiften - Stabil förening - Hjärtligt välkommen till Sorögatan 15 i populära Brf Römö! Här bor du ett stenkast ifrån Kista centrum i ett lugnt kvarter med flertalet förskolor och skolor i området som du når via gångvägar utan att behöva korsa en endaste bilväg. Bostaden är renoverad med nymålade vita väggar samt 3-stavs ekparkett. renoverat badrum med golvvärme, spotlights, klinkergolv och vita helkaklade väggar. Gott om förvaring i master rummet samt i bostadens förråd/klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Möjligt att bygga om bostaden till en 4:a genom att dela på det största sovrummet. Det mindre sovrummet rymmer även en dubbelsäng. Under de senaste åren har samtliga golv bytts ut i bostaden. I köket har ägaren installerat ny spis, fläkt och kyl/frys! Solid HSB-förening med extremt låg belåningsgrad om 1664 kr/kvm (2021)! Föreningen har en solid ekonomi och flertalet hyreslokaler som inbringar goda intäkter. Föreningen har ett gemensamt elavtal för alla bostäder vilket ger en mycket lägre elkostnad. Varje hushåll betalar för sin förbrukning. Tvättstuga runt hörnet i samma hus. Lugnt kvarter med närhet till Kista galleria och tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! Flertalet förskolor och skolor i närområdet som nås utan att behöva korsa någon bilväg. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Sorögatan 15 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21A

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 14/36
4 333 kr/mån
44 915 kr/m²

En större 2:a som lämpar sig bra för ett par eller ensamstående med höga krav på sitt boende. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Det som utmärker denna planlösning är att du har gott om plats för matbord och en stor soffgrupp i vardagsrummet. Stora ytor i samtliga rum med plats för dubbelsäng i sovrum, stor matplats i vardagsrummet och plats för 2 kockar i köket. Svart kök & loggian inger en härlig storstadskänsla i denna unika skyskrapa. Fördelen med att bo på våning 14 är att du har ett härligt ljus i bostaden samt en fantastisk utsikt. Välkomna att längta hem! Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar upp besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla bostadsrättsägare i tornet möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. Missa inte chansen att bli inspirerade av att se denna unika lägenhet på våning 14. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Borgarfjordsgatan 21A önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 12, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 12

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 195 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 840 kr/mån
26 933 kr/m²

Genomgående fräscha golv och vitmålade väggar i hela bostaden! Fullutrustat kök med diskmaskin och stor kyl + frys, samt matplats för stora festmåltider! Matplatsen går även att göra om till ett sovrum. Ljust badrum med helkaklat badrum. 2 bra sovrum som rymmer dubbelsäng och garderober. Mysig lägenhet som är belägen på barnvänliga Helsingörsgatan mitt i torget. Populärt läge med promenadavstånd till tunnelbanan samt gallerian. - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Belägen i solid HSB-förening med låg belåningsgrad och flertalet lokaler som ger föreningen goda intäkter. Gott om garageplatser finns i föreningens nyrenoverade garage. Närhet till förskolor, skolor och populära parken Gläntan med stor lekplats. Föreningen installerade nya 3-glasfönster 2021. På bara ett par sekunders promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Varmt välkomna till Helsingörsgatan 12 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 42, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 42

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
6 790 kr/mån
23 312 kr/m²

Välkommen till en bostad med rätt förutsättningar! Inflyttningsbart skick men med lättare medel kan du omvandla lägenheten efter egen stil. Genomgående stora fönsterpartier som förser bostaden med ett härligt ljus. Två stora och trivsamma sovrum, ordentligt funktionellt kök med goda beredningsytor och generöst med förvaring, köket rymmer större matgrupp. Stort och socialt vardagsrum som bjuder in vänner och familj till sociala tillställningar. Med ett kliv så når du den soliga balkongen. Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. Du bor granne med natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Du bor i ett optimalt läge med närhet till förskolor, matbutiker och kommunikationer. Med promenadavstånd når du Kista Galleria, här finns det lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med skönhetssalonger, post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 32, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Helsingörsgatan 32, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Helsingörsgatan 32, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Helsingörsgatan 32

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
6 767 kr/mån
29 387 kr/m²

Modernt renoverad 3:a som går att göra om till 4:a - Stenkast från Kista galleria och Tunnelbana - Närhet till natur och service Genomgående fräscha golv och vitmålade väggar i hela bostaden! Fullutrustat kök med diskmaskin och stor kyl + frys, samt matplats för stora festmåltider! Köket är perfekt planerat för att skapa mer arbetsyta. Helkaklat badrum med tvättmaskin. 2 bra sovrum som rymmer dubbelsäng och garderober. Mysig lägenhet som är belägen på barnvänliga Helsingörsgatan i ett av Kistas lugnaste kvarter. - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Belägen i solid HSB-förening med låg belåningsgrad och flertalet lokaler som ger föreningen goda intäkter. Gott om garageplatser finns i föreningens nyrenoverade garage. Närhet till förskolor, skolor och populära parken Gläntan med stor lekplats. Föreningen installerade nya 3-glasfönster 2021. På bara ett par sekunders promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Varmt välkomna till Helsingörsgatan 32 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 795 000 kr
106 m²
4 rum
vån 16/16
6 239 kr/mån
35 802 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade 4:a med fönster i 3 väderstreck! En fin 4:a med fönster i 3 väderstreck! Du erbjuds södergavelläge med sol hela dagen. Fantastisk Öppen planlösning mellan loggia, vardagsrum och det vita köket. Stort badrum med tvättstuga och en extra gäst-wc. Bra storlek på samtliga sovrum och gott om inbyggda garderober samt en stor walk-in closet. Påkostade tillval och ett exklusivt vitt kök med rostfria vitvaror med kvalitéts. Möjligt att bygga om loggian till ett sovrum för dig som önskar en 5:a. Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar upp besökarna och bostadsägarna. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 17 har alla bostadsrättsägare i tornet möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. Missa inte chansen att bli inspirerade av att se denna unika lägenhet högst upp i huset. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Borgarfjordsgatan 21B önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Vissingebacken 5, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Vissingebacken 5, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Vissingebacken 5, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Vissingebacken 5

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 7/7
5 324 kr/mån
23 359 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade 2:a - 2:a med möjlighet att göra om till 3:a - Stambytt badrum - Allt ingår i avgiften - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning, tack! Välkommen till en bostad som erbjuder välplanerade kvadratmetrar, sociala ytor samt fönster i insynsfritt läge med vacker vy. En bostad med rätta förutsättningar för att sätta en egen prägel på. Ett trivsamt stort sovrum, helkaklat badrum och ett stort kök med rymlig matplats. Det fina nyrenoverade vardagsrummet bjuder naturligt in vänner och familj till film- eller spelkvällarna. Med ett kliv når du den härliga inglasade balkongen som ger en härlig känsla högst upp i huset. - I avgiften ingår el, värme, vatten, bostadsrättstillägg till hemförsäkring, basutbud av tv-kanaler samt internet med hastighet 1200/1200 mbit/s! Du bor i ett optimalt läge, med kort promenadavstånd når du Tensta centrum som erbjuder idag ett 30-tal butiker och fem restauranger. Matvärlden, Matkanonen och Fitness 24 Seven är några exempel som ingår i utbudet. Inom service erbjuder centrum vårdcentral samt tandcentral. Det är även här du når Tunnelbanans blåa linje (Tensta) som på ca 20 minuter tar dig in till City. Du bor även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor och fina cykelvägar, här hittar du även det nyöppnade Järvabadet. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Vissingebacken 5 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Tensta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:45
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Sibeliusgången 28

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 12/12
4 953 kr/mån
29 917 kr/m²

- Stor 2:A - Kan användas som 3:a - Inglasad balkong - Högst upp i huset - Stambytt badrum - Lägenheten är enligt föreningens info en 2:a - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband. Nytt elsystem i hela huset enligt ny standard gjordes i samband med stambyte. Föreningen har gemensam el, el ingår delvis, kostnad för säljaren har varit cirka 200 kr per månad. Varmt välkommen till detta underbara boende i Akallas kanske bästa läge som erbjuder en smakfullt renoverad interiör med genomgående fräscha ytskikt samt totalrenoverat kök och badrum. Renoverat kök fullt utrustat med kyl/frys, micro, ugn, spis, diskmaskin och fläkt. Från köket når du den inglasade balkongen med fin utsikt. Stambytt badrum med fräsch interiör, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Hel kaklade väggar med stor och liten dusch. Rymligt vardagsrum med mycket förvaring, smakfulla materialval i harmoni med gott om plats för möblemang. Härligt sovrum med gott om plats. Inbjudande hall med mycket plats för förvaring i form av garderober. Denna lägenhet kan bli omgjord till en 3:a. I fastigheten finns en stor tvättstuga och även garage för dig som boende att bruka! Som boende på Sibeliusgången har man även den stora fördelen av att bo bara ett stenkast från Akalla Centrum. Ett centrum som erbjuder flertalet butiker och restauranger, dessutom har man nära till Kista Galleria samt Barkarby Handelsplats. Detta stillar både shoppingsug och kurrande magar. Om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken. Här finns både T-bana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. För dig som vill åt naturen ligger Järvafältet på bekvämt gångavstånd. Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2025. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Sibeliusgången 28 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Akalla!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 33, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 33

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 395 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/4
8 599 kr/mån
33 950 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverad 4:a med uthyrningsdel! Äntligen saluförs en renoverad bostad, 4:a om 100 kvm med uthyrningsdel! Här har du möjlighet till snabb inflytt samt bli den första som får dofta in det nya skicket! Bostaden erbjuder genomgående stora fönsterpartier, rymliga rum med öppna ytor som bjuder in till sociala sammanhang samt förhöjd säkerhet tack vare säkerhetsdörrar. Bostaden erbjuder även en solig balkong i fritt läge. Bäst av allt är uthyrningsdelen med sin egen ingång, perfekt för uthyrning för att dra ner på månadskostnaderna! Bäst av allt är att Värme, VA, Kabel-tv och Bredband ingår i månadsavgiften! Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. Granne med dig är även natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Ärvinge ängarna och flertal lekparker erbjuder er som boende gott om plats för lek och gemenskap. Du bor i ett optimalt läge med närhet till förskolor, matbutiker och kommunikationer. Med promenadavstånd når du Kista Galleria, här finns det lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med skönhetssalonger, post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

  • Balkong
  • Hiss
Hjulstavägen 88, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Hjulstavägen 88

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 550 000 kr
39 m²
2 rum
3 494 kr/mån
39 744 kr/m²

Optimalt planerad 2:a med låg avgift! Är du trött på trånga utrymmen med minimala rum? Då får du inte missa den mest yteffektiva lägenheten ute på marknaden! 39 väldisponerade kvadratmetrar som b.la kan erbjuda ett stilrent och stort badrum, trivsamt och rymligt sovrum där all önskad möblemang tillåts, sociala utrymmen i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och till sist en gedigen balkong som vetter mot den gröna innergården, så stor att den rymmer vännerna men även släkten! Värt att nämna är den låga månadsavgiften som i sin tur ger utrymme till mer nöje för pengarna. Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Helsingörsgatan 38, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Helsingörsgatan 38

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 350 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 345 kr/mån
36 986 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade 1:a högst upp i huset! Högst upp i huset finner ni denna fräscha 1:a i populär förening! Stort vardagsrum och kök med gott om utrymme för att laga goda middagar. Perfekt första boende! Absolut närhet till Kista Galleria med sin breda service, flygbussar samt t-bana som tar dig till City på 18 min. Låt oss inte glömma Järvafältets sköna natur som du har runt hörnet, underbar plats att varva ner på med dess olika promenadvägar. För dig som söker både lugn och puls, här är ett hem för dig där du får det bästa av två världar. Lägenheten har även en egen tillhörande förråd. Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. På bara ett par minuters promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Helsingörsgatan 38 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Plus
  • Hiss
Helsingörsgatan 34, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Helsingörsgatan 34

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 650 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 870 kr/mån
30 841 kr/m²

Stor och välplanerad bostad om 53,5 kvm fördelat på 2 rok belägen i en stabil förening. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning. I anslutning till hallen finns ett förråd med gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns gott om arbetsyta på bänkskivan och mycket förvaring bakom vita skåpsluckor. Halvöppet mellan kök och vardagsrum. Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns möjlighet att möblera efter egna preferenser. Rymligt sovrum med utgång till terrass balkongen som fångar upp de flesta soltimmarna under dagen. Helkaklat badrum utrustat med dusch, duschvägg, handfat, kommod, spegelskåp och vädringsfönster. Avgift som inkluderar värme, va, kabel-tv och bredband genom fiber! Du bor i en stabil HSB-förening där nästan allt ingår i avgiften, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, föreningens bastu samt gym som garanterat förhöjer livskvalitén för dig som boende samt möjlighet till garage i samma byggnad (kö på dessa platser). Du har även natursköna Järvafältet intill som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Ärvinge ängarna och flertal lekparker erbjuder er som boende gott om plats för lek och gemenskap. I Kista tar du dig till stan på 18 minuter med tunnelbana. Från bostaden har du 3-5 minuters promenad till både tunnelbanan och kista Galleria. Du tar dig enkelt till hela norra Storstockholm med bussar härifrån samt flygbussar som tar dig till/från Arlanda och Bromma. Inom några år förlängs tunnelbanan till Järfälla samt tvärbanan mellan Sollentuna och Bromma ansluter till Kista. Kista galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med matbutiker, shopping och foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor för den som vill hålla sig aktiv. Varmt välkomna till Helsingörsgatan 34 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ribegatan 12, Kista, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ribegatan 12

Villa
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 795 000 kr
101 m²
4 rum
132 m² tomt

Fint renoverat badrum spotlightbelysning. Modernt vitt kök med fullutrustad maskinpark och intilliggande matplats för hela familjen. Övre plan erbjuder 3 stora sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Förvaring finns även på vinden samt det tillhörande förrådet ute på gården. Mysigt läge på baksidan som är försedd med en modern träaltan samt utgång till grönskande allmänning som inbjuder till lek. Stor altan på framsidan i soligt söderläge mot föreningens hemtrevliga innergård. Låg samfällighetsavgift om ca 2.590 kr/månad där det ingår värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, snöröjning, garageplats, förråd, underhåll av gemensamma ytor och lokaler. I samfälligheten finns även 3 tvättstugor samt en festlokal med pentry, pingisbord och gott om plats för barnkalas och fester. Samfälligheten har ansvar för värme & VA så du slipper bekymmer med värmepanna och samfälligheten tittar även till krypgrunderna en gång per år. Fastigheten är energideklarerad, förhandsbesiktad och säljaren avser att teckna en försäkring mot dolda fel. Juridisk person kan accepteras. Ribegatan gränsar till Järvafältets naturreservat samtidigt som du har ca 30 minuter från dörr till Centralen. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. Här finns även kolonilotter och idrottsplatser på nära håll samt det nya utomhusbadet på Järvafältet. Nära till Kista Galleria med ett stort urval av butiker och restauranger samt flertalet gym. Från Kista tar tunnelbanan dig till Centralen på 18 minuter och här finns flygbussar samt flertalet bussar som tar dig till större delen av norra Storstockholm. Varmt välkomna till Ribegatan 12 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

Kista gårdsväg 20, Kista, Stockholms kommun

Kista gårdsväg 20

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
3 533 kr/mån
41 667 kr/m²

- Låg avgift där allt ingår - Föreningen äger marken - Hög standard - Nyproduktion från 2020 Kliv in i den inbjudande hallen och möts av en modern lägenhet med hög standard och fantastiskt läge! Söker du det lilla extra så är denna lägenhet för dig. Här bor du i en bostad som präglas av vit ekparkett golv som går fint ihop med bostadens släta och målade väggar i vit, fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, stilrent kök från Vedum utrustat med vitvaror från kvalitetsmärket Cylinda, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om plats till förvaring och ett stort och fräscht badrum utrustat med kombinerad tvätt och torkmaskin från Cylinda, dusch, duschvägg, handfat, kommod, toalett och badrumsskåp. 5 minuters promenad från Kista Galleria ligger nybyggda Brf Grindavik i det första kvarteret av den nya stadsdelen Kista Ängar. Här planeras för mer bostäder och service de kommande åren. I Kista finns över 8 olika gymkedjor, bio, en internationell foodcourt och shopping med generösa öppettider. Från Kista tar du dig till City på 18 minuter med tunnelbanan och här finns flygbussar samt lokalbussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hjulstavägen 92 6tr, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Hjulstavägen 92 6tr

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 350 000 kr
38 m²
2 rum
vån 6/7
5 739 kr/mån
35 526 kr/m²

- Insynsfri balkong - Billigt boende - Perfekt planlösning - Bra förvaring - Fräscha ytskikt - Juridisk person kan accepteras. - Gemensam tvättstuga. - Fri andrahandsuthyrning Låg avgift som ger dig en total boendekostnad under 7000 kr i månaden! Vitt kök med diskmaskin och matplats. Badrum med golvvärme, spotlights samt stilrena färger och egen tvättmaskin/torktumlare. Lättmöblerad etta med bra planlösning och stor balkong men minimal insyn som är lätt att möblera. Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum. Varmt välkomna till Hjulstavägen 92 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista-Rinkeby!

  • Balkong
  • Hiss
Mariehamnsgatan 26, Akalla, Stockholms kommun

Mariehamnsgatan 26

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
4 881 kr/mån
27 615 kr/m²

- Renoverad - Uteplats - Låg avgift - 2,5 rum - Nytt badrum med golvvärme (2022) Här erbjuds en optimalt planerad lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Denna fantastiska 2:a befinner sig på Mariehamnsgatan 26. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt en extra yta av vardagsrummet som har gjorts som kan användas som ett rum, gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, nyrenoverad badrum med infyllda rör i väggarna och ett stort och rogivande sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är stort och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och öppna vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. I badrummet finns toalett, dusch, kommod och badkar. Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2025. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort. Varmt välkomna till Mariehamnsgatan 26 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Akalla!

  • Uteplats
  • Hiss
Holmingegränd 3, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Holmingegränd 3

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
6 077 kr/mån
21 627 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 3:an i Holmingegränd 3 där ni kan renovera efter egen smak och tycke! - Stambytt 2019 - Möjlig 4:a - Allt ingår i avgiften - Ljus och trevlig 3:a som går att göra om till en 4:a. Möjlighet att renovera köket efter eget behov. Stor matplats i köket samt möjlighet till extra matplats i vardagsrummet. Stort sovrum samt ett rymligt lättmöblerat vardagsrum. Stambytt badrum i ljusa färger. Stort lägenhetsförråd på samma våningsplan intill lägenheten. Granne med Spånga kyrka samt Spånga By 4H gård som är perfekt för barnfamiljen som gillar naturlivet och lekparkerna i området. I avgiften ingår värme, vatten, tv och internet 1000/1000 mbit/s genom fiber Holmingegränd består av hemtrevliga kvarter och låga byggnader med välskötta innergårdar och trivsamma grannar. Här bor du i utkanten av Tensta med promenadavstånd till Tenstas tunnelbana, bussar samt pendeltåget vid Spånga station. Föreningen har en solid ekonomi och en låg skuldsättning efter stambytet. Ett stort förråd tillhör varje lägenhet och det finns gott om p-platser och garageplatser för den som vill hyra.

  • Balkong
Kista gårdsväg 16 5tr, Kista, Stockholms kommun

Kista gårdsväg 16 5tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 600 kr/mån
42 000 kr/m²

Nu saluförs denna otroliga 2:a om 47,5 kvm i det nybyggda Kista äng. Detta är den perfekta bostaden för den som skulle vilja flytta in utan några som helst komplikationer. Kliv in över tröskeln in i den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finner du badrummet utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch hörna med duschdörrar, handfat, kommod, spegel och toalett. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med plats för sängar i de flesta storlekar. I sovrummet finns platsbyggda garderober. Köket i grå kulör är fullutrustat med all maskinell utrustning som du kan behöva från kvalitetsmärket Cylinda och med en öppen planlösning till vardagsrummet med gott om plats för vänner och familj. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen som är beläget i ett lugnt läge och vetter mot ett arbetsområde vilket gör att det endast är befolkat under arbetstid! Det är dessa små detaljer som förhöjer livskvalitén för dig som boende! I övrigt genomsyras denna lägenhet av ljus och rymd i klädd i en ljus parkett. - i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet genom fiber! Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. Missa inte chansen att bli inspirerade av att se denna fina lägenhet på de nybyggda Brf Reykjavik. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Kista Gårdsväg 16 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
  • Hiss
Ringstedsgatan 10, Kista, Stockholms kommun

Ringstedsgatan 10

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 295 000 kr
115 m²
5 rum
vån 2/2
9 454 kr/mån
28 652 kr/m²

- Terrass balkong - Nära till natur och promenadstråk - Finns bastu att tillgå på övre plan Välkomna till denna stora etagevåning i Kista på 115 kvm med 5 rum varav 4 sovrum. Våningen ligger i ett mycket eftertraktat område med goda kommunikationer. Underbar terrass i ostört läge med utsikt över takåsarna. Stort & fräscht kök med matplats för 12-14 personer, stort vardagsrum med högt i tak, 4 st rymliga sovrum samt underbar terass om ca: 15 Kvm i helt ostörtläge. Gott om fönsterpartier gör lägenheter ljus och luftig. Närhet till Kista Galleria, skolor och förskolor. Stabil förening med god ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Klassisk HSB-förening med stabil ekonomi och låga avgifter där allt ingår. Låg belåningsgrad om ca 5.000 kr/kvm. Föreningen äger sin mark sedan 2013. Brf Rågö har ett gruppavtal för el vilket innebär väldigt låga boendekostnader. Föreningen äger den K-märkta Ärvinge Gård som kan hyras som festlokal för de boende. I området finns flertalet förskolor och närhet till Järvafältets naturreservat. Kista centrum erbjuder 8 olika gym samt 5 matbutiker och en internationell foodcourt. Härifrån tar du dig till Centralen på 18 minuter med tunnelbana. Flertalet bussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm samt flygbussar till Bromma och Arlanda! Varmt välkomna till Ringstedsgatan 10 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Balkong
Elinsborgsbacken 26, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Elinsborgsbacken 26

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 015 kr/mån
26 250 kr/m²

- Uthyrningsdel - 2 stambytta badrum - El ingår i avgiften - Källarförråd En 3:a med uthyrningsdel där värme, vatten, kabel-tv och el ingår i avgiften! Perfekt för den större familjen eller den som vill bo billigt. Lägenheten erbjuder 2 stambytta badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, 2 mysiga sovrum och en klädkammare som skulle kunna nyttjas som förråd. Vidare finns ett stort kök med gott om plats för förvaring och arbetsyta. Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med ett alldeles nyöppnade Järvabadet. Varmt välkomna till Elinsborgsbacken 26 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Tensta!

  • Balkong
Kista alléväg 9, Kista, Stockholms kommun

Kista alléväg 9

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 195 000 kr
42,9 m²
2 rum
2 857 kr/mån
51 166 kr/m²

- Låg avgift där allt ingår - Föreningen äger marken - Hög standard - Nyproduktion från 2020 Kliv in i den inbjudande hallen och möts av en modern lägenhet med hög standard och fantastiskt läge! Söker du det lilla extra så är denna lägenhet för dig. Här bor du i en bostad som präglas av vit ekparkett golv som går fint ihop med bostadens släta och målade väggar i vit, fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, stilrent kök från Vedum utrustat med vitvaror från kvalitetsmärket Cylinda, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett stort och fräscht badrum utrustat med kombinerad tvätt och torkmaskin från Cylinda, dusch, handfat, kommod, toalett och badrumsskåp. 5 minuters promenad från Kista Galleria ligger nybyggda Brf Grindavik i det första kvarteret av den nya stadsdelen Kista Ängar. Här planeras för mer bostäder och service de kommande åren. I Kista finns över 8 olika gymkedjor, bio, en internationell foodcourt och shopping med generösa öppettider. Från Kista tar du dig till City på 18 minuter med tunnelbanan och här finns flygbussar samt lokalbussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm. Varmt välkomna till Kista Alleväg 9 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 21