Mäklare Robert Kullberg

Robert Kullberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaskögatan 6, 2tr, Akalla, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kaskögatan 6, 2tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Kaskögatan 6, 2tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Kaskögatan 6, 2tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 195 000 kr
75,9 m²
3 rum
vån 3
4 624 kr/mån
28 920 kr/m²

- Totalrenoverad - Exklusiva materival - Helkaklat badrum - Inglasad Balkong Varmt välkommen till denna totalrenoverade lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns nu möjligheten att bo i en totalrenoverad 3:a om 75 kvm med balkong! Gör livet enkelt, här slipper ni renovering och kan bara fokusera på att inreda enligt ert tycke och smak. Genomgående bra standard på allt material. Ett socialt vardagsrum med vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till balkong. Snyggt och stilrent! Bostaden disponerar ett fräscht och välutrustat kök med vita skåpsluckor med inbyggd micro och varmluftsugn i ergonomiskt läge samt spotlightbelysning. Köket är utrustat med en diskmaskin samt gott om förvaring. Full size kyl och frys med överskåp som är placerade på bästa sätt. Du få en stor matplats med utrymme för ca 4–6 personer med en härlig utsikt på framgården. Stilrent helkaklat badrum med badkar, wc, handfat med kommod samt spotlights. Två stora mysiga sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang samt fönster i båda rummen. Tätt intill sovrummen finns en praktisk klädkammare/förråd. På Kaskögatan bor du i direkt närhet, en stenkast från Akalla Centrum. Ett centrum som erbjuder flertalet butiker och restauranger, dessutom har du närhet till all tänkbar service i Kista Galleria samt Barkarby Handelsplats. På Kaskögatan bor du även i direkt närhet till naturen med Järvafältet på bekvämt promenadavstånd. Här har du möjlighet att på bara ca 4 min ta dig till närmaste tunnelbana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Robert Kullberg 0708-475777

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21A, våning 23

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 23
5 262 kr/mån
42 600 kr/m²

- Fin utsikt - Bra förvaring - Nära kommunikationer - Konceptboende - Stora sociala ytor - Access till takterrass - Stora fönsterpartier - Loggia - All maskinell utrustning ( Kyl,frys,diskmaskin samt tvättmaskin) Varmt välkommen till denna mycket fina bostad med hög internationell klass! Ljust och fräscht kök med luckor i vitt. Parkettgolv samt målade väggar. Stora sociala ytor där ni kan möblera efter smak och tycke! Föreningen erbjuder en takterrass högst upp samt två stycken gästlägenheter och bastu. TV & bredband via fiber samt varmgarage i huset. Stort badrum med egen tvättstuga samt duschplats. Direkt närhet till Kista galleria och tunnelbana. Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm. Välkomna att höra av er till mig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun, bild 2
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun, bild 3

Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP)

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 998 000 kr
37,6 m²
2 rum
vån 5/5
2 534 kr/mån
53 138 kr/m²

- Högst upp med balkong - Låg avgift där allt ingår - Föreningen äger marken - Hög standard - Nyproduktion från 2020 Varmt välkomna till denna charmiga nyproducerade lägenhet högst upp i huset med balkong! Tack vare den perfekta planlösningen går det smidigt att möblera efter smak och tycke. Lägenheten genomsyrar av ljus och rymd iklädd i en ljus parkett. Söker du det lilla extra så är denna lägenhet för dig. Fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, stilrent kök från Vedum utrustat med vitvaror från kvalitetsmärket Cylinda, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett stort och fräscht badrum utrustat med kombinerad tvätt och torkmaskin från Cylinda, dusch, handfat, kommod, toalett och badrumsskåp. Fantastiskt läge högst upp i huset med balkong! 5 minuters promenad från Kista Galleria ligger nybyggda Brf Grindavik i det första kvarteret av den nya stadsdelen Kista Ängar. Här planeras för mer bostäder och service de kommande åren. I Kista finns över 8 olika gymkedjor, bio, en internationell foodcourt och shopping med generösa öppettider. Från Kista tar du dig till City på 18 minuter med tunnelbanan och här finns flygbussar samt lokalbussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm. Varmt välkomna till Kista Alleväg 11 önskar Robert Kullberg, din lokala mäklare i Kista!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Stavangergatan 52, 5tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 695 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 5/6
5 427 kr/mån
25 878 kr/m²

Välkommen till denna fräscha gavellägenhet på populära Stavangergatan! Ett boende högt upp i huset och där elen ingår i avgiften! Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Praktiskt kök med vita skåpsluckorna, vitt kakel som stänkskydd och vita vitvaror. Diskmaskin och kyl och frys i vitt. Här kan man njuta av goda middagar med familj och vänner. Samtliga rum är utrustade med fina parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet når man utgången till den inglasade balkongen med fantastisk utsikt över området. Ingen insyn. Nyrenoverat stambytt badrum; helkaklat och fräscht badrum som renoverats i en modern stil. Gråa klinkerplattor och vita kakelplattor på väggarna, den lyxiga känslan är omedelbar. Badrummet är utrustat med handfat, wc samt badkar och handuksvärmare. Spotlights. Hall med gott om plats för avhägning. Lägenheten går att lätt att bygga om till 3:a. Källarförråd. Här bor du i ett familjärt område med mysig, grönskande innergård och med närhet till både centrum och bra kommunikationer så som t-banan som tar dig in till stan på ca 15 min. Har du bil, tar du dig lätt ut på både E4 och E18. Promenadavstånd till friluftsaktiviteter, gym och bad samt närhet till Akalla by och Järvafältet med dess fina grönområden runt husknuten.

  • Premium
  • Hiss
Kista Gårdsväg 20, null, Stockholms kommun
Kista Gårdsväg 20, null, Stockholms kommun, bild 2
Kista Gårdsväg 20, null, Stockholms kommun, bild 3

Kista Gårdsväg 20

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 595 000 kr
30,1 m²
1 rum
vån 1
1 731 kr/mån
52 990 kr/m²

- Nyproduktion - Bra, Låg avgift - Exklusiva materialval - Bra kommunikationer. Varmt välkomna till denna charmiga nyproducerade 1:A! Tack vare den perfekta planlösningen går det smidigt att möblera efter smak och tycke. Lägenheten genomsyrar av ljus och rymd i klädd i en ljus parkett. Hallen känns välkomnande. Ett stort badrum med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, duschhörna med duschdörrar. Köket i grå kulör är fullutrustat med all maskinell utrustning som du kan behöva och med en öppen planlösning till vardagsrummet med gott om plats för vänner och familj. Bostaden ligger i lugna Kista gård intill grönska. Mysig uteplats som vetter mot den trevliga innergården. 7min promenad till alla kommunikationer och handelsplatser. Förening där värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Denna bostad får ni inte missa!

  • Premium
  • Hiss
Skäftingebacken 9, 2tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Skäftingebacken 9, 2tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3
6 292 kr/mån
19 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a med stor potential. Rymlig balkong i högt läge utan insyn och trevlig utsikt. Uppdaterad bostad med renoverat helkaklat badrum, fräscht golv, väggar i moderna färger. Stort kök med matplats för 4-6 personer. Ljusa köksluckor, spis med ugn. Fläkt. Diskmaskin. Kyl, frys. EL INGÅR I AVGIFTEN! Välkommen att göra denna bostad till ditt drömhem! Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Nära inpå har du Järvafältets naturreservat med Eggeby Gård och nytt utomhusbad samt flertalet motionsspår.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Almbygatan 10, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Almbygatan 10

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 850 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2
4 444 kr/mån
43 023 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till denna nyproducerade 2:a med stor balkong och låg avgift! Lyxig lägenhet med stor inglasad (2023) balkong som löper längs lägenheten i väst och söder. Underbar utsikt! Fräscht stilrent kök i vitt med diskmaskin samt öppen planlösning mot vardagsrum som gör det möjligt att möblera på valfritt sätt. Lyxigt badrum med spotlights samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Golvvärme. Gott om förvaring i badrummet samt flertalet garderober i hallen. 25 minuter från dörr till Centralen med tunnelbana! 7 minuter promenad till Rinkeby centrum och tunnelbanan tar dig till City på 18 minuter. Här finns även bussar som tar dig till Spånga och Kista. Från Rinkeby går en direktbuss till Universitetet. Runt knuten ligger Järvafältet med trevliga promenad- och joggingstråk samt kolonilotter och ett nybyggt utomhusbad.

  • Balkong
  • Hiss
Almbygatan 10, vån 9, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Almbygatan 10, vån 9

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
vån 9
3 411 kr/mån
42 273 kr/m²

Nyproducerad 1:a med låg avgift! Lägenheten är belägen högt upp i huset med stilrent vitt kök med diskmaskin samt öppen planlösning som gör det möjligt att möblera på valfritt sätt. Lyxigt badrum med spotlights samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Gott om förvaring i badrummet samt flertalet garderober i hallen. Stor balkong med härlig utsikt! 25 minuter från dörr till Centralen med tunnelbana! 7 minuter promenad till Rinkeby centrum och tunnelbanan tar dig till City på 18 minuter. Här finns även bussar som tar dig till Spånga och Kista. Från Rinkeby går en direktbuss till Universitetet. Runt knuten ligger Järvafältet med trevliga promenad- och joggingstråk samt kolonilotter och ett nybyggt utomhusbad.

  • Balkong
  • Hiss
Hjulstavägen 88, vån 6, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Hjulstavägen 88, vån 6

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/6
4 219 kr/mån
31 275 kr/m²

Välkommen till en av de större 2:orna med bästa planlösning högst upp i huset! Väldisponerade kvadratmetrar med ljusa och sociala ytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som naturligt bjuder över vänner och familj till spel- och film kvällarna. Bostaden förses med ett fint ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Vidare erbjuder bostaden ett modernt kök med full maskinell utrustning, ett helkaklat och stilrent badrum med kombinerat tvätt- & torkmaskin samt ett trivsamt sovrum med gott om plats för all önskad möblemang samt generöst förvaringsutrymme bakom garderob i fil. När vädret tillåter kan du på den mysiga balkongen sätta igång grillen och bjuda på en läcker måltid samtidigt som du kan vila blicken över takåsar och grönskande toppar. Du bor granne med natursköna Järvafältet som briljerar med sin vackra grönska, stora ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Du finner även betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar. Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven. I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Helsingforsgatan 21, 1tr, Akalla, Stockholms kommun

Helsingforsgatan 21, 1tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
6 037 kr/mån
25 267 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a på hela 75 kvm på populär adress! Bostaden erbjuder en välkomnande hall och i anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum utrustat med badkar, handfat, wc, spegel samt spotlights. Badrummet är även utrustat med fönster som skänker naturligt ljus och möjliggör vädring. Stort vardagsrum med utgång till balkong i härligt läge. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med ett fantastiskt läge. Välutrustat kök med fläkt, spis, ugn, kyl/frys, inbyggd diskmaskin samt spotlights. - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, hushållsel och tvättmedel då föreningen har självdoserande tvättmaskiner i tvättstugan. Här bor du i en stabil förening med en belåningsgrad på 3 189 kr/kvm (2021). Föreningen har 10 affärslokaler som upplåts med hyresrätt och inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi som underlättar för framtida renoveringar och underhåll. - Stambyte på gång i föreningen med start 2023/2024. Detta innebär att föreningen kommer byta stamrören och renovera badrummet. Detta kommer medföra att avgiften höjs med cirka 10%. - Föreningen kommer införa individuell mättning av elen i samband med stambytet. Känn vardagslyxen genom att bo med närhet till allt du behöver så som matbutiker, service, natur och bra kommunikationer. För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan intill, du är även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor, fina cykelvägar, gröna ängar och såklart, djurlivet. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gård. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd ifrån och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City. Varmt välkomna till Helsingforsgatan 51 önskar Robert Kullberg din lokala mäklare i Akalla!

  • Balkong
  • Hiss
Skäftingebacken 9, 4tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Skäftingebacken 9, 4tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 600 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5
6 431 kr/mån
20 513 kr/m²

Välkommen till denna 3:a med balkong och underbar utsikt i högt läge utan insyn och trevlig utsikt. Stort kök med matplats för 4-6 personer. Mörka köksluckor, spis med ugn. Fläkt. Kyl, frys och diskmaskin. Stambytt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Utgång till rymlig inglasad balkong. EL INGÅR I AVGIFTEN! Välkommen att göra denna bostad till ditt drömhem! Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Nära inpå har du Järvafältets naturreservat med Eggeby Gård och nytt utomhusbad samt flertalet motionsspår.

  • Balkong
  • Hiss
Sorögatan 1, sv, Kista, Stockholms kommun

Sorögatan 1, sv

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 600 000 kr
119 m²
4 rum
vån -1/5
6 658 kr/mån
21 849 kr/m²

FAST PRIS. FÖRST TILL KVARN! Unik etagevåning är äntligen till salu! Fantastisk bostad med stora och sociala utrymmen. Unik planlösning på 119 kvm där alla får plats. Stort och ljust vardagsrum med stora fönsterparti som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har även en underbar uteplats där f amiljen kan umgås. Bostaden är dessutom insynsskyddat mot grannarna. Fräscht kök renoverat 2019 med kyl & frys i rostfritt. Köket har inbyggnadsmikro, ugn , häll och kyl-frys. Köket ger den sociala atmosfären man söker, enkelt att hålla tillställning här. Matplats för 4-8 personer och ett trevligt fönster med bra ljusinsläpp. Fint och modernt badrum i stilrena färgval som ger en modern känsla. Klinkergolv med kakel i svart och vitt på väggarna. Här har man riktigt snygga detaljer med infällda skåp och spegel med belysning ovan. I badrummet har man handdukstork (vattenburen), wc, dusch och ett fönster för att kunna vädra badrummet. Här kan ni även installera tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Stor altan i trä, nytt staket från 2019. Altanen inger härlig radhuskänsla. Här har man sol på förmiddag. På altanen har man plats för stora utemöbler för en trevlig grillfest! Ut från altanen har man tillgång till gemensamma gården. Stort vardagsrum med härlig utsikt samt allrum och två sovrum på nedanvåningen. Här ifrån når även ett förråd som eventuellt kan inredas till ett duschrum/toalett efter godkännande av föreningen ifall intresset finns. Här har du cirka 2 minuter gångavstånd till kista centrum och kista tunnelbana. Välkomna till en unik etagelägenhet!

  • Uteplats
  • Hiss
Hjulstavägen 92, Rinkebyterassen, Stockholms kommun

Hjulstavägen 92

Lägenhet
Rinkebyterassen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 200 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
2 967 kr/mån
54 545 kr/m²

Nyproducerad 1:a från 2019! Lägenheten är utrustad med stilrent vitt kök med diskmaskin samt öppen planlösning som gör det möjligt att möblera på valfritt sätt. Lyxigt badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Gott om förvaring i badrummet samt flertalet garderober i hallen. Stor balkong med härlig utsikt över Järvafältets naturreservat samt Kistas skyskrapor. FRI ANDRAHANDSUTHYRNING. JURIDISK PERSON KAN EVENTUELLT ACCEPTERAS. 25 minuter från dörr till Centralen med tunnelbana! 7 minuter promenad till Rinkeby centrum och tunnelbanan tar dig till City på 18 minuter. Här finns även bussar som tar dig till Spånga och Kista. Från Rinkeby går en direktbuss till Universitetet. Runt knuten ligger Järvafältet med trevliga promenad- och joggingstråk samt kolonilotter och ett nybyggt utomhusbad.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13