Mäklare Michael Swensson

Michael Swensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun
  • Sön 7 apr kl 15:30
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Långgatan 28

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 495 000 kr
175 m²
8 rum
1 473 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna stora familjevilla på 175 kvm i ett plan. Här bor man centralt i Ljungbyhed med närhet till skola, förskola och centrums utbud. Bostaden är rymligt planerad med totalt 8 rum varav 6 sovrum. Två helkaklade badrum samt bastu. Stort kök i anslutning till matplats och vardagsrum. Ljusa materialval och enhetlig ekparkett samt klinker i hela bostaden. Villan är uppförd 2010 och har nyligen blivit nymålad samt fått installerat en ny bergvärmepump som bidrar till låga driftskostnader. Golvvärme i hela bostaden. Stor lättskött inhägnad trädgård på 1473 kvm. Carport med elbilsladdare samt grusad uppfart med plats till 4 bilar. Överbyggd uteplats i söderläge. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun
  • Sön 7 apr kl 17:00
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Bryggaregatan 6

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
2 195 000 kr
125 + 10 m²
6 rum
651 m² tomt

Upptäck en unik kombination av charm och modernitet i denna totalrenoverade villa från 1925, centralt belägen i Perstorp. Med tre rymliga sovrum, två generösa allrum och ett välkomnande vardagsrum erbjuder detta hem gott om plats för både avslappning och underhållning. Villans ursprungliga karaktärsdrag har varsamt bevarats samtidigt som moderna bekvämligheter har integrerats för att skapa en harmonisk livsmiljö. De vackra detaljerna från 1920-talet, såsom bjälkar i tak och gråstensgrund, ger en tidlös känsla i hela bostaden. Den centralt belägna platsen gör det enkelt att ta del av allt som Perstorp har att erbjuda, med bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och offentlig transport. Och med en totalrenoverad villa som denna, kan du vara säker på att varje dag är fylld med både komfort och stil. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Perstorp.

  • Premium
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 7 apr kl 12:30
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 40

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 595 000 kr
107 + 137 m²
5 rum
979 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga och mycket välskötta 1-plansvilla med källare på Storäng! Rymlig familjevilla om 107 m² med 5 rok varav 3 sovrum i entréplan. Källarplanet rymmer ytterligare allrum, gillestuga och sovrum för de som uppskattar extra utrymme. Ljusa fräscha och uppdaterade materialval i hela bostaden som skapar en behaglig atmosfär. Två helkaklade badrum samt förberett för bastu i källarplan. Vidbyggt garage med nedgång till källare. Omdränerat 2018 samt vidbyggt uterum från samma år. Härlig uteplats i söderläge med insynsskyddad pool. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Luft/vatten värmepump från 2020. Fiber finns inkopplat. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun
  • Ons 3 apr kl 16:30
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Bläsingehagevägen 5818

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 495 000 kr
204 + 14 m²
4 rum
650 m² tomt

Med fritt läge i samhället, ligger denna moderna, bekväma och påkostade 1-plansvilla belägen. Byggår 2018. Villan, som är arkitektritad, har ett pulpet-tak med en "högdel" i vardagsrum och kök. 3 sovrum på rad varav det ena används som stor klädkammare. Golvmaterial består i huvudsak av ljudisolerat vinylklickgolv. Badrum med dusch invid entrén samt "eget" badrum invid det stora sovrummet. Här finns också en IR-bastu. Trevliga uteplatser både vid huvudentrén och på baksidan med utgång från vardagsrummet. Carport för 2 bilar med elbilsladdare och parkering mot gatan. Solceller om 13.800 kWh ger låg driftskostnad.

  • Premium
  • Energieffektiv
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 1B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
490 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
5 337 kr/mån
7 424 kr/m²

Nära centrum ligger denna trivsamma BR 2:a på 3:e våningen ( 2 tr upp) i populära HSB Brf Apollo (55-plus bostadsrättsförening). Rymlig, inglasad balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stort badrum. Hiss finns! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Östra Solgatan 10B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
649 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 603 kr/mån
8 890 kr/m²

På populära Solslätt ligger denna BR om 3 rum och kök belägen på 3:e vån. Fint och välskött skick! Helkaklat badrum med Wc, handfat, badkar och tvättmaskin. Balkong i västerläge med markis. Mysig innergård med lekplats och grillplats. Närhet till naturen med belyst motionsspår intill Bäljane Å. En kort cykeltur till centrum med all service. Välkomna!

  • Premium
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Föreningsgatan 4

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 100 000 kr
166 + 13 m²
7 rum
842 m² tomt

Ombyggd och totalrenoverad 1,5-plansvilla på centralt läge mitt i Klippan. Planlösning om 7 rok varav 4-5 sovrum. Träddäck på baksidan omgärdat av glasstaket och vindskydd. Fristående uterum. Äldre garage.

  • Premium
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Hörsdal 2361

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
5 450 000 kr
222 + 76 m²
8 rum
8,2 ha tomt

Hjärtligt välkommen till Hörsdals Gård – en enastående pärla vid Söderåsens sluttning med närhet till Klippan! Denna 1700-tals korsvirkesgård är mer än bara ett hem; den är en tidskapsel av historia, elegans och modern bekvämlighet. Gården bär med stolthet på arvet från 1700-talets gedigna byggnadstraditioner. Korsvirkesväggar, genomgående bjälkar i taket och vacker kakelugn ger en unik atmosfär som bara århundraden av historia kan skapa. Älskar ni att underhålla gäster och umgås med familjen finns generösa sällskapsutrymmen och detta hemmet är då det perfekta valet. Oavsett om det är vardagsrummet med den värmande kakelugnen eller i det trivsamma köket, så finns det plats för alla att trivas. Gården har en damm i trädgården som ger en rogivande atmosfär och en möjlighet till avkoppling och reflektion mitt i den natursköna omgivningen. Tidiga morgnar kan man njuta av soluppgången och fågelsången med en kopp kaffe på uteplatsen för att framåt kvällen njuta av solens nedgång vid grillen. Här kan du njuta av solnedgångar och fågelsång på din egen gård. Förutom sin historiska charm har Hörsdals Gård också uppgraderats med moderna bekvämligheter. Den är utrustad med grundvattenvärme som ger en behaglig inomhusmiljö under alla årstider. Du får det bästa av två världar - historisk elegans och modern komfort. Loge och stallbyggnad med plats för förvaring, verkstad och evt. uppbyggnad av stall-del. Areal för hästhagar finns. Den egna skogen ligger precis runt hörnet med en fin dalgång som slingrar genom marken upp mot Söderåsen. Körslättabäcken rinner genom ägorna och trädgården för att senare löpa ut i Rönne-Å. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som Hörsdals Gård har att erbjuda. Din dröm börjar här!

  • Premium
Storgatan 80, Klippan, Klippans kommun

Storgatan 80

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
175 + 87 m²
7 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till detta stora 2-planshus som erbjuder en generös boendeyta om 175 kvm och en fullt inredd källare på 87 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som värdesätter extra utrymme. Bostaden är fördelad på 7 stora rum varav 3 sovrum. I källaren finns ett praktiskt integrerat garage. Med ett centralt läge mitt i Klippan har man närheten till lokala bekvämligheter, skolor och transportmöjligheter. Ett idealiskt hem för den som vill ha allt inom räckhåll samtidigt som man kan njuta av lugnet och tryggheten i sitt eget hem. Välkommen med ditt intresse!

Björnåsvägen 19, Åstorp, Åstorps kommun

Björnåsvägen 19

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
2 995 000 kr
131 + 76 m²
5 rum
1 248 m² tomt

På populära Björnås i Åstorp finns nu denna 1-plansvillan med källare till salu. Möjlighet att förverkliga sig egen boendedröm på Björnås. Bostaden byggdes 1951 och 2002 gjordes en omfattande renovering där bostaden fick sitt nuvarande utseende. Bostadens markplan på 131 kvm är fördelat på 5 rok med bla. stort kök och vardagsrum med härlig takhöjd. I källaren finns fler rum som kan nyttjas som sovrum bla. I den stora lättskötta trädgården ligger en anlagd pool med stenläggningar för de varma sommardagarna. Dubbelgarage med ett gästrum på baksidan. Vedförråd och trädgårdsförråd. Visst renoveringsbehov föreligger!

Visar alla 10