Mäklare Michael Swensson

Michael Swensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun
  • Tis 5 mar kl 16:00
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Hörsdal 2361

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
5 450 000 kr
222 + 76 m²
8 rum
8,2 ha tomt

Hjärtligt välkommen till Hörsdals Gård – en enastående pärla vid Söderåsens sluttning med närhet till Klippan! Denna 1700-tals korsvirkesgård är mer än bara ett hem; den är en tidskapsel av historia, elegans och modern bekvämlighet. Gården bär med stolthet på arvet från 1700-talets gedigna byggnadstraditioner. Korsvirkesväggar, genomgående bjälkar i taket och vacker kakelugn ger en unik atmosfär som bara århundraden av historia kan skapa. Älskar ni att underhålla gäster och umgås med familjen finns generösa sällskapsutrymmen och detta hemmet är då det perfekta valet. Oavsett om det är vardagsrummet med den värmande kakelugnen eller i det trivsamma köket, så finns det plats för alla att trivas. Gården har en damm i trädgården som ger en rogivande atmosfär och en möjlighet till avkoppling och reflektion mitt i den natursköna omgivningen. Tidiga morgnar kan man njuta av soluppgången och fågelsången med en kopp kaffe på uteplatsen för att framåt kvällen njuta av solens nedgång vid grillen. Här kan du njuta av solnedgångar och fågelsång på din egen gård. Förutom sin historiska charm har Hörsdals Gård också uppgraderats med moderna bekvämligheter. Den är utrustad med grundvattenvärme som ger en behaglig inomhusmiljö under alla årstider. Du får det bästa av två världar - historisk elegans och modern komfort. Loge och stallbyggnad med plats för förvaring, verkstad och evt. uppbyggnad av stall-del. Areal för hästhagar finns. Den egna skogen ligger precis runt hörnet med en fin dalgång som slingrar genom marken upp mot Söderåsen. Körslättabäcken rinner genom ägorna och trädgården för att senare löpa ut i Rönne-Å. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som Hörsdals Gård har att erbjuda. Din dröm börjar här!

  • Premium
Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun
Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Allarp 764

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 650 000 kr
86 m²
6 rum
1 250 m² tomt

Upplev våren i en äldre 1,5 plans villa med gråstensgrund som varsamt renoverats under senare år. Belägen i anrika Allarp, med en kort promenad till Skäralid Nationalpark. Entré via en stor hall i "originalskick" med trappa till ovanvåning samt via en köksentré. 2 st stora sällskapsutrymmen med var sin charmig eldpelare, kök, nyrenoverat badrum samt liten tvättstuga. Ovanvåning med möblerbart hallrum, sovrum 1 med genomgång till nästa sovrum. Under senare år har huset uppdaterats med nya ytskikt samtidigt som charmiga originaldetaljer bevarats. Stor inhägnad trädgård med gamla äppelträd, ett stort vackert blommande mirabelle träd och ett rejält växthus.

  • Premium
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun
  • Lör 9 mar kl 12:00
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Föreningsgatan 4

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 100 000 kr
166 + 13 m²
7 rum
842 m² tomt

Ombyggd och totalrenoverad 1,5-plansvilla på centralt läge mitt i Klippan. Planlösning om 7 rok varav 4-5 sovrum. Träddäck på baksidan omgärdat av glasstaket och vindskydd. Fristående uterum. Äldre garage.

  • Premium
Grengatan 17, Klippan, Klippans kommun

Grengatan 17

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
4 998 kr/mån
13 591 kr/m²

Välkommen till detta fräscha och uppdaterade bostadsrättsradhus med öppen och luftig planlösning. Vardagsrum med öppning upp till yttertak vilket bildar ett entrésol på ovanvåningen. 3 sovrum, kök med matplats, badrum och tvättstuga. Överbyggd uteplats med trädäck och "Spa-Bad". Även uteplats invid entrésidan. Garage.

  • Plus
  • Uteplats
Lycke 57, Klippan, Klippans kommun

Lycke 57

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
850 000 kr
95 + 25 m²
5 rum
800 m² tomt

Rymlig 1,5 plans villa med råkällare, belägen i populära Lycke på arrendetomt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin och utgång till altandäck. 1 sovrum på bottenvåningen och 2 st på ovanvåningen. Närhet till Emmasjön och vacker natur. Hjärtligt välkommen med ditt intresse till Michael Swensson 076-000 10 40.

Storgatan 80, Klippan, Klippans kommun

Storgatan 80

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
175 + 87 m²
7 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till detta stora 2-planshus som erbjuder en generös boendeyta om 175 kvm och en fullt inredd källare på 87 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som värdesätter extra utrymme. Bostaden är fördelad på 7 stora rum varav 3 sovrum. I källaren finns ett praktiskt integrerat garage. Med ett centralt läge mitt i Klippan har man närheten till lokala bekvämligheter, skolor och transportmöjligheter. Ett idealiskt hem för den som vill ha allt inom räckhåll samtidigt som man kan njuta av lugnet och tryggheten i sitt eget hem. Välkommen med ditt intresse!

Björnåsvägen 19, Åstorp, Åstorps kommun

Björnåsvägen 19

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
2 995 000 kr
131 + 76 m²
5 rum
1 248 m² tomt

På populära Björnås i Åstorp finns nu denna 1-plansvillan med källare till salu. Möjlighet att förverkliga sig egen boendedröm på Björnås. Bostaden byggdes 1951 och 2002 gjordes en omfattande renovering där bostaden fick sitt nuvarande utseende. Bostadens markplan på 131 kvm är fördelat på 5 rok med bla. stort kök och vardagsrum med härlig takhöjd. I källaren finns fler rum som kan nyttjas som sovrum bla. I den stora lättskötta trädgården ligger en anlagd pool med stenläggningar för de varma sommardagarna. Dubbelgarage med ett gästrum på baksidan. Vedförråd och trädgårdsförråd. Visst renoveringsbehov föreligger!

Visar alla 7