HusmanHagberg Klippan

HusmanHagberg Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ordensgatan 1D, Klippan, Klippans kommun

Ordensgatan 1D

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 050 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 622 kr/mån
12 651 kr/m²

I populära HSB Munken kan vi nu erbjuda en rymlig 3:a i markplan. Uteplats i österläge med morgonsol. Lägenheten har ett större renoveringsbehov. Stor potential att skapa ditt drömboende. Här bor du bra med rimligt gångavstånd till all service inkl resecentrum med bra buss- och tågkommunikationer. Välkommen!

  • Uteplats
Rögnaröd 4660, Ljungbyhed, Klippans kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Rögnaröd 4660, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Rögnaröd 4660, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Rögnaröd 4660

Gård/Skog
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
4 900 000 kr
177 m²
6 rum
14,3 ha tomt

Välkommen till denna trevliga gård, perfekt belägen i natursköna Rögnaröd vid Snälleröd/Tornsborg! Här väntar ett charmigt hem med fantastiska möjligheter, oavsett om du drömmer om lantlivets fridfulla lugn eller har ambitiösa planer för odling och djurhållning. Fastigheten i korthet: 1,5-plans villa med källare: En rymlig bostad om 177 kvm boyta, fördelad på två våningar plus en praktisk källare. Här erbjuds generösa ytor för både vardagsliv och festliga tillställningar. Stall med 4 boxar, loge och verkstad: Perfekt för djurhållning, förvaring av utrustning och som kreativa utrymmen för diverse projekt. Dessa byggnader erbjuder en mångsidig användning beroende på dina behov. 142.500 kvm mark: Fastigheten inkluderar 8 ha åkermark, 2 ha betesmark, 4 ha skog och en 2500 kvm trädgårdstomt. Oavsett om du vill odla, hålla djur eller bara njuta av naturen, finns här alla möjligheter. Boendemiljö: Bostadshuset i 1,5 plan erbjuder en trivsam atmosfär med en bra planlösning som kombinerar funktionalitet och charm. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och erbjuder en vacker utsikt över de omgivande markerna. Den mysiga trädgården på 2500 kvm är perfekt för avkoppling och trädgårdsarbete, med plats för både blommor och grönsaksodling.

  • Premium
Byggarevägen 6, Klippan, Klippans kommun
  • Lör 3 aug kl 10:30
Byggarevägen 6, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Byggarevägen 6, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Byggarevägen 6

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 095 000 kr
165 + 104 m²
6 rum
1 001 m² tomt

Välkomna till Byggarevägen 6! Här möts man av en stor överbyggd och till största del inglasad altan i söderläge. Med fyra sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum med intilliggande matsal och ett modernt kök finns det gott om plats för familj och vänner att trivas. I den underbara trädgården finns det flera uteplatser för umgänge och att njuta av lata dagar. Nuvarande ägare har löpande renoverat huset med bland annat nya ytskikt i ljusa och moderna färger, nytt kök samt nya fönster och dörrar. På baksidan, i husets vinkel finns ett stort fint trädäck med gott om plats för flera sittgrupper. Trädäcket nås både från kök och matsal. I den trevliga och lättskötta trädgården finns möjlighet till både odling och lek. Huset är utrustat med fiber vilket ger möjlighet till både arbete hemifrån och underhållning för hela familjen. Anslutande garage som nås direkt från huset underlättar under den kallare årstiden. Huset har en mindre oinredd källare till förvaring. Vill du redan nu veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Vedbyvägen 22, Klippan, Klippans kommun
  • Lör 3 aug kl 11:30
Vedbyvägen 22, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Vedbyvägen 22, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Vedbyvägen 22

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 595 000 kr
125 + 22 m²
5 rum
932 m² tomt

Välkomna till Vedbyvägen 22! Denna trevliga 1,5-plansvilla med delvis källare är belägen på det populära "Bofinkenområdet". Här bor du med närhet till såväl mataffär, skola och kommunikationer som naturen och härliga motionsslingor. Boarean på 125 kvm är fördelade på två plan. Entréplan består av hall, badrum, matplats, kök och vardagsrum. På ovanvåningen finns två sovrum, allrum, badrum samt ett mindre rum som bland annat kan användas som barnrum eller kontor. Båda badrummen är helkaklade och har golvvärme. Fastigheten har under de senaste åren uppdaterats med bland annat nytt tak, solpaneler, ny kraftfull luft/luft-värmepump samt kamin. I anslutning till huset finns en altan med plats för utemöbler samt förråd. Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson på 076-0001044.

  • Premium
Linneröd 6768, Klippan, Klippans kommun
  • Budgivning pågår
Linneröd 6768, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Linneröd 6768, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Linneröd 6768

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 150 000 kr
166 + 78 m²
7 rum
7 640 m² tomt

Lugn och harmoni – i samklang med naturen. Den som inte har lyssnat på och studerat den trägna morkullan en ljummen sommarkväll, har aldrig riktigt upplevt friden. Nu finns ett fantastiskt tillfälle att förvärva Linneröd 6768, strax utanför Klippan! På fritt men skyddat läge och med en varierad, böljande och spännande tomt om drygt 7600 kvm erbjuds här ett flertal byggnader. Här finns alla möjligheter för den som vill att kombinera ett unikt, rymligt och trivsamt boende med att driva egen rörelse, uthyrning av den mysiga stugan och/eller kanske djurhållning i mindre skala. Fastigheten har renoverats noggrant och väl genomtänkt över tid och i trädgården möter du en makalös och kärleksfullt anlagd rikedom av perenner och växter. Det sobert gula boningshuset bjuder på härliga, rustika och rejäla ytor och hela fem sovrum. Här finns både charm och funktionalitet, och plats för många. I köket är det "som dukat" för långa, pratiga middagar och här finns även en mysig och effektiv täljstenskamin. I vardagsrummet, med angränsande ”bibliotek” och vackert inbjudande fiskbensparkett, tänder du gärna en riktig Disney-brasa i den ståtliga och smäckra öppna spisen med kassett. För den som söker ett fritt, närvarande och naturnära boende där livskvaliteten är hög och alla drömmar får plats, är Linneröd 6768 en riktig pärla. Kom hit och upplev känslan på plats!

  • Premium
Majvivegatan 1D, Östra Ljungby, Klippans kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Majvivegatan 1D, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 2
Majvivegatan 1D, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 3

Majvivegatan 1D

Lägenhet
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
595 000 kr
73,7 m²
2 rum
vån 1/1
5 042 kr/mån
8 073 kr/m²

Radhus i bostadsrättsform belägen i populärt område med närhet till service och kommunikationer i Östra Ljungby. Bostadsrätten består av vardagsrum, sovrum, nyare kök, badrum i kombination med tvättstuga samt klädkammare. Nyare inglasat uterum och uteplats med trädäck samt uteplats på entrésidan. Trädgård med gräsmatta. Separat förråd på entrésidan samt carport ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Uteplats
Forellstigen 2, Klippan, Klippans kommun
Forellstigen 2, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Forellstigen 2, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Forellstigen 2

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 300 000 kr
194 + 14 m²
5 rum
795 m² tomt

På Forellstigen 2 ligger denna charmiga och välskötta 70-tals villa på 1,5-plan. Bostaden har blivit löpande renoverat under alla år med både stora som små underhåll gjorda vilket gör att bostaden håller en genomgående hög standard. Bostadens yta är fördelat på två plan där entréplan disponeras med en luftig entréhall, vardagsrum med utgång till stensatt uteplats, 2 badrum med kakel & klinker samt ett rymligt kök med matplats. Köket är från IKEA och renoverades 2020. Vidare finns groventré med gott om förvaring, tvättstuga och två sovrum. Övreplan består av ett luftigt allrum med stora fönsterpartier längs gaveln som tillsammans med kamin, takbjälkar och ljusa ytskikt skapar en mysig miljö där man får plats med både större soffgrupp och kontor- eller lekhörna om så önskas. Vidare finns ett stort sovrum som tidigare varit två mindre, vilket kan enkelt återställas om fler rum behövs. På tomten finns vidbyggt garage med förråd och på trädgårdens baksida ligger ett träddäck i anslutning till köksutgången. Större delen av uteplatsen är under tak. Perfekt för de varma sommardagarna. Här bor man på en lugn återvändsgata med närhet till strövstigarna längs Bäljande å. Välkomna att anmäla er på visning!

  • Premium
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Bärnstensvägen 8

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 595 000 kr
145 m²
6 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1,5 plans familjevilla belägen i villaområde i Perstorp. Med endast en ägare genom åren har denna fastighet behållits vällskött och utstrålar en känsla av hemtrevnad och omsorg. Fastigheten är utrustad med moderna solceller som inte bara minskar din klimatpåverkan, utan också bidrar till mycket låga driftskostnader, vilket gör detta till en kostnadseffektiv och hållbar boendemöjlighet. En kylig höst- eller vinterdag kan man värma sig framför den sprakande brasan. Lättskött trädgård med stor stensatt garageuppfart. Välkomna!

  • Premium
Nybrogatan 22, Ljungbyhed, Klippans kommun
Nybrogatan 22, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Nybrogatan 22, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Nybrogatan 22

Lägenhet
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
2 706 kr/mån
5 303 kr/m²

Med trevligt och lugnt läge ligger denna 2-rums bostadsrättslägenhet med egen ingång i centrala delarna av Ljungbyhed. Närhet till skola, kommunikation och service. Lägenheten får endast användas som som visstidsbostad/feriebostad. Som ägare har man inte rätt att mantalsskriva sig på adressen och ej heller ha fast postadress knuten till lägenheten. Återkom till fastighetsmäklaren för frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Jättegatan 28, Perstorp, Perstorps kommun
  • Lör 3 aug kl 14:15
Jättegatan 28, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Jättegatan 28, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Jättegatan 28

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
126 + 48 m²
5 rum
518 m² tomt

Välkomna till Jättegatan 28! På detta lugna läge finns denna trevliga sutterängvilla med plats för hela familjen. Det övre planet erbjuder en ljus och öppen planlösning med två sovrum, ett badrum, tvättstuga och ett centralt beläget vardagsrum öppet mot köket. Från köket leder en dörr ut till det stora trädäcket och den välskötta trädgården. På bottenvåningen möts man av en välkomnande hall, ytterligare ett sovrum, ett badrum, en gillestuga och ett förråd. Uppvärmning genom fjärrvärme och utrustat med fiber. Närhet till förskola och natur! Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Forsmöllan 7987, Klippan, Klippans kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Forsmöllan 7987, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Forsmöllan 7987, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Forsmöllan 7987

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
650 000 kr
50 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Trevligt, mindre 1,5 planshus beläget i utkanten av Klippan. Villan fördelas med entréplan med inglasat uterum/entré, entréhall med braskamin, kök, matplats, badrum och vardagsrum. Ovanvåning med 2 st sovrum. Stor trädgård med mestadels gräsmatta. Här finns också ett stort förråd som är sammanbyggt med ett enklare garage. Vedskjul, hobbyrum / verkstad / duvslag.

  • Premium
Lycke 23, Klippan, Klippans kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Lycke 23

Fritidshus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
870 000 kr
61 + 5,5 m²
3 rum
850 m² tomt

Mycket trivsam och välrenoverad arrendestuga belägen i natursköna Lycke. Här finns alla bekvämligheter för att även bo här året runt. Stora renoveringar har gjorts under de senaste åren som tex nytt tak (2012), nytt badrum (2012), nybyggd carport samt förråd (2022), mm. Effektiv uppvärmning med både luft/luft värmepump (2019) samt kamin (godkänd). Väldigt kvadratsmart boende där varje mm har tagits till vara på. Stugan säljes fullt möblerad. Bara att flytta in och njuta. Välkommen med din intresseanmälan redan nu! Stugan kommer att visas från och med v 33.

  • Plus
Kapellgatan 8B, Klippan, Klippans kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Kapellgatan 8B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kapellgatan 8B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kapellgatan 8B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
460 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 919 kr/mån
8 070 kr/m²

Uppdaterad och fin 2-rums bostadsrättslägenhet belägen på våning 1 i populär förening. Närhet till resecentrum och service. Kök med matplats. Sovrum med fondvägg i målad furu och stor garderob. Modernt och fräscht badrum. Vardagsrum med utgång till balkong i väster.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kastanjevägen 30, Klippan, Klippans kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Kastanjevägen 30, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 30, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 30

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 950 000 kr
109 + 109 m²
4 rum
1 021 m² tomt

Välkomna till denna trevliga och rymliga 1-plansvilla i vinkel med källare på Storäng! Rymlig bostad om 109 m² med 4 rok varav 3 sovrum i entréplan. Källarplanet som också är 109 m² rymmer en stor gillestuga med öppen spis och gästrum/sovrum för de som uppskattar extra utrymme. Två helkaklade badrum samt förberett för badkar i källarplan. Vidbyggt garage med nedgång till källare. Omdränerat 2007 samt vidbyggt uterum från samma år. Härlig uteplats i sydväst. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Fiber finns inkopplat. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Stenhuggaregatan 7, Stidsvig, Klippans kommun
Stenhuggaregatan 7, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Stenhuggaregatan 7, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Stenhuggaregatan 7

Lägenhet
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
995 000 kr
104 m²
4 rum
6 665 kr/mån
9 567 kr/m²

Välkomna till Stenhuggaregatan 7! Söker du ett bekymmersfritt boende i ett plan är detta något för dig. I denna välrenoverade, friliggande bostadsrättsvilla bor du med en unik kombination av självständighet och trygghet. Genom att vara en del av en bostadsrättsförening har du en ekonomisk trygghet då föreningen är ansvariga för bland annat det yttre underhållet. Denna väl omhändertagna bostad har löpande renoverats och uppdaterats. Nya ytskikt, uppdaterat kök med nya luckor och nyare vitvaror, nytt badrum och ny panna är bara några av förbättringarna som utförts de senaste åren. De 104 kvadratmeterna är fördelade på tre sovrum, kök, vardagsrum, badrum och en gästtoalett. Huset är utrustat med fiber vilket ger möjlighet till arbete hemifrån. På husets baksida kan du njuta av både stenlagd uteplats, trädäck och en välskött trädgård med fina blommor och växter. Friliggande garage med förråd och elibilsladdare. Vill du redan nu anmäla intresse eller veta mer är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Premium
  • Uteplats
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Långgatan 28

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 900 000 kr
175 m²
8 rum
1 473 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna stora familjevilla på 175 kvm i ett plan. Här bor man centralt i Ljungbyhed med närhet till skola, förskola och centrums utbud. Bostaden är rymligt planerad med totalt 8 rum varav 6 sovrum. Två helkaklade badrum samt bastu. Stort kök i anslutning till matplats och vardagsrum. Ljusa materialval och enhetlig ekparkett samt klinker i hela bostaden. Villan är uppförd 2010 och har nyligen blivit nymålad samt fått installerat en ny bergvärmepump som bidrar till låga driftskostnader. Golvvärme i hela bostaden. Stor lättskött inhägnad trädgård på 1473 kvm. Carport med elbilsladdare samt grusad uppfart med plats till 4 bilar. Överbyggd uteplats i söderläge. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Nyslättsvägen 16, Klippan, Klippans kommun
Nyslättsvägen 16, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Nyslättsvägen 16, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Nyslättsvägen 16

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
5 100 000 kr
184 + 30 m²
6 rum
887 m² tomt

Välbyggd och påkostad 1,5-plansvilla belägen på populära Nyslätt i Klippan. Villan är uppförd 2019 och är väl planerad med en boyta på 184 kvm som är fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Interiören består av vita väggar och inredning samt mörkare klinker och laminatgolv som ger en enhetlig känsla i hela bostaden. Dubbla helkaklade badrum. Rymligt kök med högblank inredning och mycket goda arbetsytor. Villan är uppförd i betongsten och betongbjälklag. Integrerat garage med fjärrstyrd port samt stor solterass på taket. Trädgården är lättskött med mestadels gräsmatta samt stenbelagd entrésida och uppfart med plats för flertalet bilar. På baksidan finner man även en nedgrävd pool för härliga sommardagar samt en stor överbygd uteplats i anslutning. Fiber finns installerat. Perfekt område för barnfamiljen med närhet till skola, förskola samt handelscentrum. Här är det bara att flytta in och njuta! Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Krika 2251C, Klippan, Klippans kommun
Krika 2251C, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Krika 2251C, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Krika 2251C

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
6 700 000 kr
324 + 100 m²
11 rum
2 796 m² tomt

Välkommen till ett exklusivt boende vid Söderåsens sluttning. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva tre fastigheter, perfekt för dig som söker något utöver det vanliga. Den imponerande huvudbyggnaden i 1,5-plan om 214 kvm utstrålar kvalitet och elegans i varje hörn. Här möts du av rymliga sällskapsytor och stilrena designval. De stora fönsterpartierna skapar ett harmoniskt ljusflöde genom hela huset. Villan, som byggdes 2007 består av modern inredning och är fördelad på 6 rum varav 4 sovrum. Planlösningen består vidare av modernt kök, två badrum med kakel & klinker, vardagsrum & allrum. Härligt poolområde för lata sommardagar med trädäck på 100 kvm och nedgrävd pool om 4 x 8 m. Till fastigheten hör även en välutrustad sidobyggnad i 1,5-plan om totalt 210 kvm, fördelat på en lägenhet, ett kontor och ett trippelgarage. Lägenheten med 5 rok varav 4 sovrum erbjuder ett perfekt gästboende eller möjlighet för generationsboende. Kontoret är idealiskt för dig som arbetar hemifrån och behöver en lugn och inspirerande arbetsmiljö. Den obebyggda tomten om 752 kvm, idag en vacker gräsmatta, ger dig friheten att skapa ditt drömprojekt. Kanske drömmer du om en grönskande trädgård, en lekplats för barnen, eller varför inte ett ytterligare byggprojekt? Här sätter endast din fantasi gränserna. Solcellsanläggning om 12,43 kWh Kontakta oss idag för en visning och upplev denna fantastiska fastighet på plats!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rundelsgatan 17, Ljungbyhed, Klippans kommun
Rundelsgatan 17, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Rundelsgatan 17, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Rundelsgatan 17

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
124 + 90 m²
5 rum
683 m² tomt

På trevliga Rundelsgatan i Ljungbyhed kan vi nu erbjuda denna 1 plans villa med delvis källare. Under 2024 har en omfattande renovering gjorts med bland annat nytt kök, nytt badrum, nya golv nästan överallt, renovering av källaren, ny panel utvändigt mm. På bottenvåningen inryms kök, badrum, gäst-WC, tre sovrum samt vardagsrum. Här finns även en stor överbyggd uteplats. På källarplanet inryms tvättstuga, förråd, hobbyrum samt ett stort ouppvärmt förrådsutrymme. Ny förskola under byggnation ett stenkast ifrån huset och lika nära ligger även friluftsbadet. Här har du ett färdigt boende att bara flytta rakt in i! Dessutom finns möjlighet till ett snabbt tillträde! Välkomna!

  • Premium
Hallvägen 5922, Stidsvig, Klippans kommun

Hallvägen 5922

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
895 000 kr
100 m²
7 rum
2 181 m² tomt

I Stidsvig finns denna fastighet med två mindre boenden i naturskön miljö med skogen inpå knuten. Långvariga och stabila hyresgäster finns. I "Stallet", som är ca 110 kvm, finns 4 rum och kök, badrum och en överbyggd uteplats. Här finns även ett fristående garage. I "Garaget", som är ca 80 kvm, finns 3 rum och kök, badrum samt garage och carport. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Välkommen!

Östra Solgatan 6, Klippan, Klippans kommun

Östra Solgatan 6

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
535 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 070 kr/mån
11 505 kr/m²

PRISSÄNKT! På populära Solslätt finns nu möjlighet att förvärva denna BR 1:a i markplan belägen på en hörna. BR är omgjord till en 1,5:a med separat sovrumsdel. Helkaklat badrum, rymligt kök med matplats och smart rumsavdelare mellan sovrum och vardagsrum. Här finns en stor stensatt uteplats, perfekt yta att njuta på under de varma sommardagarna och de härliga grillkvällarna. Välkomna!

  • Uteplats
Västra Blomstergatan 19, Klippan, Klippans kommun
  • Budgivning pågår

Västra Blomstergatan 19

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
3 711 kr/mån
11 983 kr/m²

På populära Solslätt finns nu möjlighet att förvärva denna BR 2:a belägen i markplan! Härlig uteplats i soligt söderläge med trädäck och dubbla markiser. Köket renoverades 2020 med inredning från IKEA, ny rostfri side-by-side från 2023. Helkaklat badrum. Klädkammare med smart platsbyggd förvaring. Luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot hall. Sovrum med utgång till uteplats. Mycket stabil och välskött Riksbyggen-förening med låg månadsavgift. Tre innergårdar som erbjuder både lekplats och grillplats. Närhet till både centrum och belyst motionsslinga invid Bäljane Å. Välkomna!

  • Uteplats
Västra Blomstergatan 21D, Klippan, Klippans kommun

Västra Blomstergatan 21D

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
525 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 754 kr/mån
6 818 kr/m²

På trivsamma Solslätt ligger denna BR 3:a belägen på 1:a våningen. Bra planlösning! Mycket välskött och populär förening med god ekonomi. Mysiga innergårdar med lekplats och grillplats. Välkommen!

Muraregatan 6, Stidsvig, Klippans kommun
  • Lör 3 aug kl 12:45
Muraregatan 6, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Muraregatan 6, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Muraregatan 6

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 750 000 kr
120 + 147 m²
4 rum
930 m² tomt

Perfekt belägen på en lugn återvändsgata ligger denna smakfullt helrenoverade enplansvilla med källare. Här bor du bekymmersfritt, bekvämt och energieffektivt. Utvändigt har fastigheten under senaste åren uppdaterats med nytt tak, nya fönster och ny fasadbeklädnad. Insidan har bland annat renoverats i form av ett nytt modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, ett nytt helkaklat badrum samt nya, moderna ytskikt. På hela entréplan njuter du av behaglig golvvärme. Fastighetens nya uppvärmningssystem luft/vatten bidrar tillsammans med solcellsanläggningen till de låga driftskostnaderna. Från huset når du det rymliga garaget som även detta är uppvärmt med golvvärme. I garaget som är utrustat med både elbilsladdare och avlopp finns även ett förråd/verkstad. I husets källare finns ett stort allrum och ett hobbyrum samt ett helkaklat badrum med bastu. För den som vill arbeta hemifrån eller njuta av underhållning ger fibern en stabil uppkoppling. Den välskötta trädgården med två uteplatser inbjuder till härliga sommarkvällar med familj och vänner! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Andersson för mer information på 076-0001044.

  • Premium
Krikavägen 5, Klippan, Klippans kommun

Krikavägen 5

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 350 000 kr
180 + 58 m²
4 rum
1 607 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma och rymliga villa uppförd i 1,5 plan med delvis källare, belägen i Pappersbruket. Bottenvåningen erbjuder stora sällskapsytor och är som gjort för att umgås. På ovanvåningen finns sovrummen, ett allrum och ett nyrenoverat badrum. Tomten är luftig och stor och erbjuder bland annat carport för 3 bilar, inglasat uterum, uthus innehållande verkstad och förvaringsutrymme, damm, insynsskyddad pool och tillhörande platsbyggda sittytor. Här bor du tätt inpå naturen men ändå bara några minuter med bilen från centrum, skolor och all service. Välkommen!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 47