HusmanHagberg Klippan

HusmanHagberg Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderåsvägen 31, Kvidinge, Åstorps kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Söderåsvägen 31, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Söderåsvägen 31, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Söderåsvägen 31

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 575 000 kr
87 + 9 m²
3 rum
387 m² tomt

Mycket välhållen 1,5-plansvilla med ovanvåning som är förberedd för att inredas. Belägen i trevligt och populärt område i Kvidinge. Renoverad med fina ytskikt. Entréplanet består av en rymlig hall, gästrum, garderobsvägg i den förlängda hallen, badrum, modernt kök, stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum i söder, stort sovrum samt tvättstuga och pannrum med groventré till carport och förråd. Uppvärmning genom vattenburen gas. Trevlig och lättskött trädgård med gräsmatta och trädgårdsgångar av sten.

  • Premium
Vedbyvägen 49, Klippan, Klippans kommun

Vedbyvägen 49

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 295 000 kr
110 + 30 m²
5 rum
859 m² tomt

I Klippan, med närhet till skola, parken, handelscentrum och resecentrum, ligger denna 1,5 plans villa med delvis källare. Villan är fördelad på 5 rum och kök varav 3 sovrum som alla ligger på ovanvåningen. På fastigheten finns även en separat byggnad innehållande en lägenhet med kök, badrum, sovloft samt ett mindre allrum. Perfekt för tonåring eller att hyra ut! Fiber finns! Nya betongpannor till hela boningshuset finns och ingår i köpet. Välkommen!

Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Bärnstensvägen 8

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
145 m²
6 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1,5 plans familjevilla belägen i villaområde i Perstorp. Med endast en ägare genom åren har denna fastighet behållits vällskött och utstrålar en känsla av hemtrevnad och omsorg. Fastigheten är utrustad med moderna solceller som inte bara minskar din klimatpåverkan, utan också bidrar till mycket låga driftskostnader, vilket gör detta till en kostnadseffektiv och hållbar boendemöjlighet. En kylig höst- eller vinterdag kan man värma sig framför den sprakande brasan. Lättskött trädgård med stor stensatt garageuppfart. Välkomna!

  • Premium
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 61

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 200 000 kr
190 + 12 m²
5 rum
1 513 m² tomt

På trivsamma och barnvänliga Storäng ligger denna rymliga 1,5 plansvilla med möjlighet till hela 7 sovrum! Belägen på stor hörntomt med inglasat uterum samt stort trädäck förberett för jacuzzi. Ny frånluftsvärmepump för låg drift. Perfekt barnfamiljsvilla med närhet till nybyggd skola (åk F-6), förskola, handelscentrum samt grönområden och belyst motionsslinga utmed Bäljane Å. Välkomna!

  • Premium
Byggarevägen 2, Klippan, Klippans kommun

Byggarevägen 2

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 750 000 kr
82 + 22 m²
3 rum
1 074 m² tomt

I Nybygget ligger denna mycket välskötta 1,5 plans villa med källare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har en täljstenskamin som ger härlig värme under de kalla vinterdagarna. Stor luftig hörntomt med trädäck och pergola på baksidan. Låg drift med solceller (2019). Nytt tak (2019), fiber (2020). Det mesta är renoverat under de senaste åren, bara att flytta in! Bra uppfart med plats för flera bilar och här finns även ett garage. Välkomna!

Duvgatan 6, Östra Ljungby, Klippans kommun

Duvgatan 6

Villa
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
208 m²
10 rum
796 m² tomt

På Duvgatan 6 mitt i Östra Ljungby ligger denna stora 1,5-plansvilla på 208 kvadratmeter med 10 rum och kök varav 8 fullstora sovrum. Entréplan består av 4 sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till ett härligt trädäck i soligt sydläge. Vidare finns badrum, gästtoalett, tvättstuga med torkrum och pannrum. Övre våningen består av stort allrum, 4 sovrum samt ett badrum med påbörjad renovering. Detta är en perfekt bostad för den stora familjen eventuellt generationsboende. Här bor man på en lugn återvändsgata med gångavstånd till allt byn har att erbjuda, förskola/skola, ICA och för den som pendlar ligger väg 13 & E:4an nära med busskommunikation till Helsingborg och Klippan/Ängelholm. Välkomna att höra av er för vidare intresse!

Forestad 1466, Ljungbyhed, Klippans kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Forestad 1466, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Forestad 1466, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Forestad 1466

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 795 000 kr
144 + 20 m²
6 rum
9 565 m² tomt

Välkommen till denna lantliga pärla utanför Forestad! Med en imponerande tomt på 9 565 kvadratmeter, med gräsmatta och liten skog, är detta verkligen platsen där dina drömmar om ett lugnt och naturnära liv kan bli verklighet. Charmig bostadsbyggnad i 1,5-plan på 144 kvadratmeter med fem sovrum, ett generöst vardagsrum och ett kök med öppen planlösning. Här finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den mysiga braskaminen blir hjärtat i ditt hem och skapar en atmosfär av värme och gemenskap. Det stora inglasade uterummet/växthuset låter dig njuta av naturen året runt, medan hönshuset ger dig möjlighet att utforska självhushållningens konst. På tomten finns det ett större förråd samt en carport med plats för två bilar. Denna fastighet har genomgått flera uppdateringar under senare år, men det finns fortfarande möjlighet att lägga din personliga touch och göra det till ditt alldeles egna drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka alla möjligheter som väntar på dig här!

  • Premium
Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun
Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Färingtofta 4160

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 000 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
328 m² tomt

I Färingtofta by, belägen på hörntomt, ligger denna trivsamma och välskötta 1,5 plans villa med källare. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum i vinkel, sovrum, kontor samt badrum. På ovanvåningen finns ett rum i varje gavel samt gästtoalett. Källaren, som har klinkers, inrymmer helkaklat badrum med både dusch och badkar, rymligt tvättstuga, förråd samt snickerihörna. Dubbla kaminer och solceller finns! Detta är något för dig som vill bo i egen villa men slippa trädgårdsskötsel! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul och lämnas i befintligt skick. Välkomna!

  • Premium
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Östra Solgatan 10B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Östra Solgatan 10B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
649 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 603 kr/mån
8 890 kr/m²

På populära Solslätt ligger denna BR om 3 rum och kök belägen på 3:e vån. Fint och välskött skick! Helkaklat badrum med Wc, handfat, badkar och tvättmaskin. Balkong i västerläge med markis. Mysig innergård med lekplats och grillplats. Närhet till naturen med belyst motionsspår intill Bäljane Å. En kort cykeltur till centrum med all service. Välkomna!

  • Premium
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Näckrosstigen 18

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 000 000 kr
171 m²
6 rum
1 164 m² tomt

Söker du ett välplanerat, energieffektivt boende med gedigna materialval och närhet till naturen är Näckrosstigen 18 något för dig! Här möts man av en stor stenlagd uppfart med carport som rymmer totalt fyra bilar. Garaget med motorstyrd port och anslutande förråd rymmer ytterligare en bil. Den ljusa entrén har klinkergolv som är genomgående i kök, matplats och det första vardagsrummet. Till höger finner vi ett sovrum/kontor med parkettgolv och stora rymliga garderober. Rakt fram kommer vi till den stora matplatsen. Här har vi stora skjutglaspartier ut mot uteplatsen. Till höger hittar vi kök, tvättstuga, två sovrum och ett badrum. Tvättstugan med egen ingång som kan användas som groventré. Skåp för förvaring och bänkskivor med vask. Tvättmaskin och torktumlare. Vidare hittar vi två ljusa sovrum med parkettgolv. Mellan sovrummen finns ett badrum med kakel och klinker. Svart golv och ljusa väggar. WC, handfat och badkar. Köket med gedigna materialval och generösa arbetsytor ligger öppet mot den stora matplatsen som har utrymme för större bjudningar. Köket är utrustat med bland annat induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Den stora matplatsen har skjutglaspartier ut mot den stenlagda uteplatsen som ger ett bra ljusinsläpp. Vidare hittar vi det tredje sovrummet som även detta har parkettgolv. Här finns stora garderober men även ingång till det egna och husets andra badrum. Ett badrum med kakel och klinker i ljusa toner. Här finns dusch, handfat och WC. I det första vardagsrummet hittar vi en stor pampig öppen spis i amerikansk stil. Även här finns stora skjutglaspartier med utgång till uteplatsen. Ett trappsteg ner når man nästa stora vardagsrum. Här finns parkettgolv och flera stora fönster mot husets baksida och den närliggande naturen. Den lummiga trädgården med många fina växter och blommor erbjuder möjlighet till sittgrupper i flera olika väderstreck. Den stora uteplatsen som ligger insynsskyddad i husets vinkel, i sydvästligt läge, har sol större delen av dagen. Här kan du njuta av stora blommande rododendronbuskar. Baksidan av huset har en stor gräsmatta och utgång till naturen och Bäljane Å som rinner ett stenkast från tomten. Det har nyligen gjorts en ny energideklaration som ger huset energiklass C vilket motsvarar det energikrav som idag ställs på nybyggda hus. Husets uppvärmningssystem luft/vatten som uppdaterades med en ny Bosch-panna 2019 och husets ventilation med återvinning bidrar till den låga energiförbrukningen på drygt 9000 kWh per år. Entrén, köket, matplatsen, de två vardagsrummen och badrummen har vattenburen golvvärme. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att boka in er på visningen via vår hemsida!

  • Premium
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Hörsdal 2361

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
5 450 000 kr
222 + 76 m²
8 rum
8,2 ha tomt

Hjärtligt välkommen till Hörsdals Gård – en enastående pärla vid Söderåsens sluttning med närhet till Klippan! Denna 1700-tals korsvirkesgård är mer än bara ett hem; den är en tidskapsel av historia, elegans och modern bekvämlighet. Gården bär med stolthet på arvet från 1700-talets gedigna byggnadstraditioner. Korsvirkesväggar, genomgående bjälkar i taket och vacker kakelugn ger en unik atmosfär som bara århundraden av historia kan skapa. Älskar ni att underhålla gäster och umgås med familjen finns generösa sällskapsutrymmen och detta hemmet är då det perfekta valet. Oavsett om det är vardagsrummet med den värmande kakelugnen eller i det trivsamma köket, så finns det plats för alla att trivas. Gården har en damm i trädgården som ger en rogivande atmosfär och en möjlighet till avkoppling och reflektion mitt i den natursköna omgivningen. Tidiga morgnar kan man njuta av soluppgången och fågelsången med en kopp kaffe på uteplatsen för att framåt kvällen njuta av solens nedgång vid grillen. Här kan du njuta av solnedgångar och fågelsång på din egen gård. Förutom sin historiska charm har Hörsdals Gård också uppgraderats med moderna bekvämligheter. Den är utrustad med grundvattenvärme som ger en behaglig inomhusmiljö under alla årstider. Du får det bästa av två världar - historisk elegans och modern komfort. Loge och stallbyggnad med plats för förvaring, verkstad och evt. uppbyggnad av stall-del. Areal för hästhagar finns. Den egna skogen ligger precis runt hörnet med en fin dalgång som slingrar genom marken upp mot Söderåsen. Körslättabäcken rinner genom ägorna och trädgården för att senare löpa ut i Rönne-Å. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som Hörsdals Gård har att erbjuda. Din dröm börjar här!

  • Premium
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Rundelsgatan 26

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
653 m² tomt

SÄNKT PRIS! 1-plans villa med källare belägen invid det kommunala badet i Ljungbyhed. Trevlig planlösning med 4 rum varav 3 sovrum. Modernt kök med öppen planlösning. Nytt badrum med kakel och klinker. Delvis källare med förråd och tvättstuga. Uterum, stenlagt uteplats samt garage med el-port. Fiberanslutning finns.

  • Premium
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Föreningsgatan 4

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 100 000 kr
166 + 13 m²
7 rum
842 m² tomt

Ombyggd och totalrenoverad 1,5-plansvilla på centralt läge mitt i Klippan. Planlösning om 7 rok varav 4-5 sovrum. Träddäck på baksidan omgärdat av glasstaket och vindskydd. Fristående uterum. Äldre garage.

  • Premium
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 18

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 890 000 kr
115 + 132 m²
4 rum
1 002 m² tomt

På barnvänliga Storäng ligger denna mycket trivsamma 1-plans villa med källare belägen på luftig hörntomt. Fastigheten har uppdaterats de 3 senaste åren med tex nya ytskikt, ny luftvärmepump, nybyggt stort trädäck, tvättat och målat taket, installerat solceller, byggt förråd mm. Här bor du i ett trivsamt villaområde med närhet till naturen och den belysta motionsslingan utmed Bäljane Å, pulkabacke, lekplats och stora grönområden. Inom 10 min promenad ligger förskola, nybyggd skola (åk F-6) samt köpcentrum med ICA samt ytterligare ca 10 butiker. Välkomna!

  • Premium
Humlarpsvägen 3, Åstorp, Åstorps kommun

Humlarpsvägen 3

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
3 450 000 kr
264 + 132 m²
10 rum
1 556 m² tomt

Strax utanför Åstorps centrum i Grytevad ligger denna rymliga tvåplans funkisvilla med källare. Villan som en gång i tiden varit en gammal lanthanhandel är idag ombyggd och moderniserad till ett stort bostadshus fördelat på tre plan med stort vidbyggt garage och carport. Bostadsytan om ca 396 kvm fördelas på tio rum, kök med matsal, tre badrum varav ett duschrum och gästtoalett. Badrummet i källarplan är ombyggt till sparum med infraröd bastu, badkar och dusch. Den tidigare planlösningen ger villan en unik möjlighet att dela av till två separata bostäder eventuellt generationsboende. Eller för den som har firma ges det en utmärkt plats för hemma kontor med egen entré och mottagning. Entréplan disponeras i dagsläget med två entréer, fyra sovrum, allrum samt vardagsrum och gästtoalett. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Övreplan består av kök med matsal, vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad balkong och terrass i syd. Vidare finns hel kaklat badrum och tre sovrum. Källaren är delvis inredd med flera förrådsutrymmen, Sparum, tvättstuga med torkrum samt pannrum. På husets baksida ligger bostadens vidbyggda garage och carport. Garaget är öppet upp i nock med 5 meters takhöjd tillsammans med industriporten på 3,5 meter rymmer garaget flertal lastbilar/bilar. Här finns även förrådsloft för mer förvaring. Vidare på tomten ligger en lummig trädgård med flertal buskar och träd. Här finns orangeri, överbyggd grillplats med utekök, pizzaugn och vedspis och längs tomtgränsen rinner en porlande bäck. Detta är en bostad utöver det vanliga!

Forsby 2137, Klippan, Klippans kommun

Forsby 2137

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
106 + 60 m²
4 rum
1 103 m² tomt

Strax utanför Klippan i Forsby ligger denna charmiga 40-tals villa med två garage och trevlig trädgård. Bostadens yta om 106kvm + 60kvm disponeras på tre plan där entré- och övreplan har fått uppdaterade ytskikt under 2021 och en kamin har installerats. Huset i stort har blivit väl omhändertaget med nytt tak och nya fönster under 2022. Entréplan består av entréhall, vardagsrum och matsal samt kök med utgång till trädäck i sydväst. Övre våningen består av tre sovrum och badrum. Källaren har gott om plats för förvaring med verkstad/pannrum, förråd och rymlig tvättstuga med torkrum. Uppvärmningen i huset består av pelletspanna och luft/luft värmepump som tillsammans med husets sten stomme gör huset energieffektivt. Här i Forsby bor man naturskönt med åkrar och ängar inpå husknuten och flertal motion och strövstigar i närheten. För den som pendlar ligger 21:an och E:4an nära och Klippan ett stenkast bort med all nödvändig dagligvaruhandel. Huset är besiktigat och är man intresserad av protokollet kontakta ansvarig mäklare. Välkomna att boka er på visningen vid fortsatt intresse!

Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Långgatan 28, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Långgatan 28

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 495 000 kr
175 m²
8 rum
1 473 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna stora familjevilla på 175 kvm i ett plan. Här bor man centralt i Ljungbyhed med närhet till skola, förskola och centrums utbud. Bostaden är rymligt planerad med totalt 8 rum varav 6 sovrum. Två helkaklade badrum samt bastu. Stort kök i anslutning till matplats och vardagsrum. Ljusa materialval och enhetlig ekparkett samt klinker i hela bostaden. Villan är uppförd 2010 och har nyligen blivit nymålad samt fått installerat en ny bergvärmepump som bidrar till låga driftskostnader. Golvvärme i hela bostaden. Stor lättskött inhägnad trädgård på 1473 kvm. Carport med elbilsladdare samt grusad uppfart med plats till 4 bilar. Överbyggd uteplats i söderläge. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Bryggaregatan 6, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Bryggaregatan 6

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
2 195 000 kr
125 + 10 m²
6 rum
651 m² tomt

Upptäck en unik kombination av charm och modernitet i denna totalrenoverade villa från 1925, centralt belägen i Perstorp. Med tre rymliga sovrum, två generösa allrum och ett välkomnande vardagsrum erbjuder detta hem gott om plats för både avslappning och underhållning. Villans ursprungliga karaktärsdrag har varsamt bevarats samtidigt som moderna bekvämligheter har integrerats för att skapa en harmonisk livsmiljö. De vackra detaljerna från 1920-talet, såsom bjälkar i tak och gråstensgrund, ger en tidlös känsla i hela bostaden. Den centralt belägna platsen gör det enkelt att ta del av allt som Perstorp har att erbjuda, med bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och offentlig transport. Och med en totalrenoverad villa som denna, kan du vara säker på att varje dag är fylld med både komfort och stil. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Perstorp.

  • Premium
Bryggerigatan 5B, Klippan, Klippans kommun

Bryggerigatan 5B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
6 078 kr/mån
9 154 kr/m²

På Bryggerigatan 5B två trappor upp ligger denna ljusa 3:a med inglasad balkong. Bostadens ytskikt har blivit uppdaterade under 2023 med vitmålade väggar och nytt golv. Hallen har gott om plats för förvaring med garderober och ännu mer i den rymliga klädkammaren. Badrummet är hel kaklat och utrustat med dusch, WC samt ny tvättmaskin. Köket är funktionellt med kyl & frys, spis med spisfläkt och möjlighet till matbord med plats för fyra personer. Bostaden har två sovrum varav det ena är större med inbyggda garderober och andra med utgång direkt till den inglasade balkongen. Detta är en välskött bostad i en av Klippans mest välskötta föreningar, BRF Härolden. Här ingår fiber 100/100 i avgiften och möjlighet till parkeringsplats finns via kösystem. Här bor man centralt med allt på gång avstånd. Välkomna att kontakta mäklare för bokning av visning.

  • Balkong
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 40, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 40

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 595 000 kr
107 + 137 m²
5 rum
979 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga och mycket välskötta 1-plansvilla med källare på Storäng! Rymlig familjevilla om 107 m² med 5 rok varav 3 sovrum i entréplan. Källarplanet rymmer ytterligare allrum, gillestuga och sovrum för de som uppskattar extra utrymme. Ljusa fräscha och uppdaterade materialval i hela bostaden som skapar en behaglig atmosfär. Två helkaklade badrum samt förberett för bastu i källarplan. Vidbyggt garage med nedgång till källare. Omdränerat 2018 samt vidbyggt uterum från samma år. Härlig uteplats i söderläge med insynsskyddad pool. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Luft/vatten värmepump från 2020. Fiber finns inkopplat. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Bläsingehagevägen 5818, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Bläsingehagevägen 5818

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 495 000 kr
204 + 14 m²
4 rum
650 m² tomt

Med fritt läge i samhället, ligger denna moderna, bekväma och påkostade 1-plansvilla belägen. Byggår 2018. Villan, som är arkitektritad, har ett pulpet-tak med en "högdel" i vardagsrum och kök. 3 sovrum på rad varav det ena används som stor klädkammare. Golvmaterial består i huvudsak av ljudisolerat vinylklickgolv. Badrum med dusch invid entrén samt "eget" badrum invid det stora sovrummet. Här finns också en IR-bastu. Trevliga uteplatser både vid huvudentrén och på baksidan med utgång från vardagsrummet. Carport för 2 bilar med elbilsladdare och parkering mot gatan. Solceller om 13.800 kWh ger låg driftskostnad. Mycket energieffektivt hus med energiklass A.

  • Premium
  • Energieffektiv
Tostarp 608, Perstorp, Perstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Tostarp 608, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Tostarp 608, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Tostarp 608

Fritidshus
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
350 000 kr
40 m²
2 rum
1 000 m² tomt

I Tostarp mellan Klippan och Perstorp ligger detta mindre fritidshus beläget i en liten grupp med stugor. Stugan ligger på arrenderad mark med naturen som granne. Stugan som är 40 kvm stor innehåller allrum / hall, storstuga med braskamin och liten köksavdelning samt ett sovrum. Alla rum har furugolv förutom sovrummet som har en textilmatta. Vatten är ej indraget i stugan men enkelt avlopp finns. Förråd från utsidan finns i separat utrymme . Sidobyggnad med elektrisk mulltoa samt trädgårdsförråd. Överbyggd uteplats med plast-tak.

  • Premium
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 1B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 1B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
490 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
5 337 kr/mån
7 424 kr/m²

Nära centrum ligger denna trivsamma BR 2:a på 3:e våningen ( 2 tr upp) i populära HSB Brf Apollo (55-plus bostadsrättsförening). Rymlig, inglasad balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stort badrum. Hiss finns! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bryggerigatan 3A, Klippan, Klippans kommun

Bryggerigatan 3A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
395 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 061 kr/mån
9 294 kr/m²

Centralt belägen BR om 1 rum och kök med sovalkov och inglasad balkong! Perfekt första lägenhet! Helkaklat badrum med badkar. Fiber ingår. Den rymliga inglasade balkongen blir som ett extra rum att njuta i! Gemensam innergård med grill. Fräsch tvättstuga i källaren. Välkomna!

  • Balkong
Fasanvägen 5B, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 5B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
225 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 518 kr/mån
3 782 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och hemtrevliga 2:a på Fasanvägen 5B. Här möts man med en entréhall som har gott om förvaring för ytterkläder i inbyggda garderober. Köket är klätt i vita skåpsluckor med en bardel ut mot matplatsen och balkongen. Här består utrustningen av delad kyl & frys, spis med spisfläkt och här finns plats för köksbord för fyra. Sovrummet har plats för dubbelsäng och även här finns det gott om förvaring i klädkammaren. Badrummet har ytskikt av våtrumstapet och har visst underhållsbehov. Utrustning består av dusch, tvättställ samt toalett. Vardagsrummet är rymligt och ger plats åt matbord och större soffgrupp om så önskas. Vid vidare intresse är ni välkomna att boka er på visningen!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 36