HusmanHagberg Klippan

HusmanHagberg Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karbingatan 39, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Lör 2 mar kl 12:45
Karbingatan 39, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Karbingatan 39, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Karbingatan 39

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 395 000 kr
110 m²
4 rum
674 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla med fantastisk utsikt över Söderåsen! På de 110 kvadratmeterna hittar vi en rymlig hall, kök, tvättstuga, vardagsrum, badrum samt tre sovrum. Ny luftvärmepump 2022. Den oinredda vinden på 60 m² som är förberedd med el och vatten ger framtida ägare möjlighet att utöka boytan. Bostaden är förbesiktigad och säljs med vår tjänst Klarlagt!

 • Premium
Ljung 966, Ljungbyhed, Klippans kommun

Ljung 966

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 995 000 kr
99 + 68 m²
4 rum
2 959 m² tomt

I natursköna Ljung, endast 4 km från Söderåsens Nationalpark, ligger denna trivsamma 1 plans villa/fritidshus med inredningsbar vind. Här finns tre sovrum, härligt vardagsrum och kök i öppen planslösning och en kamin som värmer gott! Från matplatsen når man trädgården via den helglasade altandörren och på motsatt sida finns den vackra glasverandan. Charmiga detaljer så som gammal bakugn, bjälkar i tak och vackra golv. Fiber finns! Välkomna!

Åmod 108, Perstorp, Perstorps kommun
 • Lör 2 mar kl 14:00
Åmod 108, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Åmod 108, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Åmod 108

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
750 000 kr
84 + 102 m²
4 rum
1 256 m² tomt

Välkomna till denna 1,5 plansvilla med källare som är belägen strax utanför Hyllstofta. På privat läge, med en välskött tomt på 1 256 kvm, finns utöver boningshuset en stor garagebyggnad, ett skjul och ett lusthus. Garagebyggnaden rymmer en carport med plats för två bilar, garage på 38,5 kvm med smörjgrop och ett stort vedskjul. Det trevliga lusthuset fick ett nytt papptak 2023. Det välskötta boningshuset med visst renoveringsbehov disponeras i tre plan där entréplan rymmer ett sovrum med luftvärmepump, vardagsrum, matrum med kamin, kök och WC. Ovanvåningen rymmer ett sovrum och ett oinrett allrum. I källaren finns tvättstuga, verkstad, förråd, duschrum och matkällare. Fastigheten värms upp genom luftvärmepump, vedkamin samt direktverkande el och har eget vatten och avlopp i form av en egen grävd brunn och trekammarbrunn med infiltration från ca 2012. Fastigheten ligger precis vid kommungränsen mellan Perstorp och Klippan med skolor, matbutiker m.m. endast ca 5 - 10 minuter bort med bil. Kollektivtrafik är möjligt med hållplats 100meter bort. Välkomna att boka er på visningen.

 • Premium
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun
 • Tis 5 mar kl 16:00
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Hörsdal 2361

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
5 450 000 kr
222 + 76 m²
8 rum
8,2 ha tomt

Hjärtligt välkommen till Hörsdals Gård – en enastående pärla vid Söderåsens sluttning med närhet till Klippan! Denna 1700-tals korsvirkesgård är mer än bara ett hem; den är en tidskapsel av historia, elegans och modern bekvämlighet. Gården bär med stolthet på arvet från 1700-talets gedigna byggnadstraditioner. Korsvirkesväggar, genomgående bjälkar i taket och vacker kakelugn ger en unik atmosfär som bara århundraden av historia kan skapa. Älskar ni att underhålla gäster och umgås med familjen finns generösa sällskapsutrymmen och detta hemmet är då det perfekta valet. Oavsett om det är vardagsrummet med den värmande kakelugnen eller i det trivsamma köket, så finns det plats för alla att trivas. Gården har en damm i trädgården som ger en rogivande atmosfär och en möjlighet till avkoppling och reflektion mitt i den natursköna omgivningen. Tidiga morgnar kan man njuta av soluppgången och fågelsången med en kopp kaffe på uteplatsen för att framåt kvällen njuta av solens nedgång vid grillen. Här kan du njuta av solnedgångar och fågelsång på din egen gård. Förutom sin historiska charm har Hörsdals Gård också uppgraderats med moderna bekvämligheter. Den är utrustad med grundvattenvärme som ger en behaglig inomhusmiljö under alla årstider. Du får det bästa av två världar - historisk elegans och modern komfort. Loge och stallbyggnad med plats för förvaring, verkstad och evt. uppbyggnad av stall-del. Areal för hästhagar finns. Den egna skogen ligger precis runt hörnet med en fin dalgång som slingrar genom marken upp mot Söderåsen. Körslättabäcken rinner genom ägorna och trädgården för att senare löpa ut i Rönne-Å. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som Hörsdals Gård har att erbjuda. Din dröm börjar här!

 • Premium
Egnahemsvägen 5973, Stidsvig, Klippans kommun

Egnahemsvägen 5973

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 995 000 kr
159 + 12 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Egnahemsvägen! På friare och naturskön belägenhet finns denna rymliga 1,5 plans villa med delvis källare. På bottenvåningen finner man rymliga sällskapsutrymmen, ett stort kök, badrum och en rejäl tvättstuga med groventré. Det finns två uppgångar till separata ovanvåningar där det finns ett sovrum på den ena delen och två sovrum samt gäst-wc på den andra delen. På tomten finns dubbla trädäck, garage, verkstadsdel med dubbla förråd samt ett inglasat uterum. Bergvärme för bra komfort och låg drift! Fiber finns. Välkomna!

Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Idag kl 16:00
Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Allarp 764, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Allarp 764

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 650 000 kr
86 m²
6 rum
1 250 m² tomt

Upplev våren i en äldre 1,5 plans villa med gråstensgrund som varsamt renoverats under senare år. Belägen i anrika Allarp, med en kort promenad till Skäralid Nationalpark. Entré via en stor hall i "originalskick" med trappa till ovanvåning samt via en köksentré. 2 st stora sällskapsutrymmen med var sin charmig eldpelare, kök, nyrenoverat badrum samt liten tvättstuga. Ovanvåning med möblerbart hallrum, sovrum 1 med genomgång till nästa sovrum. Under senare år har huset uppdaterats med nya ytskikt samtidigt som charmiga originaldetaljer bevarats. Stor inhägnad trädgård med gamla äppelträd, ett stort vackert blommande mirabelle träd och ett rejält växthus.

 • Premium
Gamla vägen 7, Östra Ljungby, Klippans kommun
Gamla vägen 7, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 2
Gamla vägen 7, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 3

Gamla vägen 7

Villa
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 100 000 kr
95 + 59 m²
5 rum
1 064 m² tomt

I Östra Ljungby ligger denna 1,5 plans villa med källare. Prisvärd mindre villa men som trots sin storlek ändå erbjuder hela fyra sovrum. Bra läge med närhet till Ängelholm, Klippan samt motorvägen. I Östra Ljungby finns både skola, förskola samt ICA och pizzeria inom bekvämt avstånd. Välkomna!

 • Premium
Humlegatan 1, Klippan, Klippans kommun

Humlegatan 1

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 750 000 kr
153 + 11 m²
5 rum
886 m² tomt

På Humlegatan 1 ligger detta välskötta 1,5-plans hus med stort inglasat uterum, 100kvm dubbelgarage med verkstadsdel samt ett isolerat gästrum. Fastigheten ligger på en hörntomt med trevlig trädgård med pool och trädäck. Villan har blivit löpande renoverat under åren både invändigt som utvändigt och håller en allmänt hög standard. Bostadens yta om 153kvm är fördelat på 3 sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett samt groventré med tvättstuga. Kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning och det isolerade uterummet med golvvärme är perfekt vid de större sammankomsterna Det övre planet har potential att delas av till fler rum om så behövs då våningsplanet disponeras i dagsläget bara med ett stort allrum och ett sovrum. Möjligheterna är många! Tomtens framsida är stenlagd med uppfart plats för flertal bilar och mellan uterum och garage skapas det en härlig innergårdsmiljö, avskilt från insyn. I trädgården finns växthus och egen brunn och det stora pooldäcket blir en privat oas på sommarhalvåret. Här bor man nära och bra till alla bekvämligheter med Storköp, Willys och Tullsonhuset på gångavstånd. Förskolor och skolor ligger ett stenkast bort och flertal motionsslingor är på ett bekvämt avstånd. Välkomna att boka er på visning via mäklarens hemsida eller direkt via mäklaren!

Trädgårdsgatan 1C, Klippan, Klippans kommun

Trädgårdsgatan 1C

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
425 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 253 kr/mån
6 439 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a på Trädgårdsgatan 1C. Bostaden ligger på markplan med uteplats i soligt söderläge. Här disponeras ytan med en rymlig hall och klädkammare. Badrum med våtrumsmatta och tvättmaskin, kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning där både soffgrupp och matsal får plats. Sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober. Lägenheten är i behov av uppdatering. Välkomna att boka er på visning via mäklarens hemsida eller direkt via mäklaren!

 • Uteplats
 • Hiss
Västanvägen 6, null, Örkelljunga kommun

Västanvägen 6

Villa
Örkelljunga kommun
HusmanHagberg Klippan
1 500 000 kr
133 + 110 m²
7 rum
847 m² tomt

Välkomna till denna välbevarade sutterrängvilla i Eket. Här erbjuds en bostad om 243 kvm fördelat på ljusa och luftiga sällskaps ytor, fyra rymliga sovrum, två badrum samt bastu. Husets entréplan disponeras med en rymlig hall, kök och vardagsrum, båda med utgångar till härliga uteplatser i sydöst. Tre sovrum samt ett renoverat badrum från 2018. Sutterrängplanet består av en gedigen gillestuga med kamin som ger en behaglig värme under de kallare vintermånaderna tillsammans med luftvärmepumpen. Vidare finns ytterligare ett sovrum, toalett med kakel & klinker samt duschrum med bastu. Husets är praktiskt planerat med massvis av bra ytor för förvaring, här finns matkällare, tvättstuga, verkstad och hobbyrum samt förråd. Vilket gör huset perfekt för både den lilla som stora familjen. Från källarplanet kommer man även upp i det vidbyggda garaget. Huset har blivit väl omhändertaget under åren med löpande underhåll gjort. Både invändigt som utvändigt. Med bla.a nytt tak från 2021 samtliga fönster bytta 2011 samt el & säkringar har blivit uppdaterade. Tomten ligger i sluttning med flertal härliga platser omringat av växtlighet. Här finns vackra rododendron buskar, blommor samt bärbuskar och fruktträd. Från huset har man nära till skola(F-6), trevliga gångstigar, utegym, boulebanor m.m. För de som pendlar är motorvägen nära och här finns förbindelser med buss till Helsingborg, Ängelholm och Hässleholm. Vid vidare intresse kontakta mäklare för bokning av visning!

 • Plus
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun
 • Idag kl 17:30
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Slöjdgatan 1

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 995 000 kr
142 + 27 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Slöjdgatan 1 på populära Väster. Här erbjuds en enplans villa fördelat på 142 kvm med en isolerad gäststuga samt garage. Bostaden är lugnt belägen som sista huset på gatan och med dess hörntomt ger en trevlig trädgård. Bostadens yta disponeras med 7 rum och kök varav 5 sovrum samt många härliga sociala ytor. Köket är öppet med bardel ut mot matplatsen, vilket skapar ett naturligt hjärta för hemmet för både familjelivet som det sociala. Vidare finns större badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin & torktumlare. Vardagsrummet är ger plats åt större soffgrupp och om så önskas kan väggen mot det ena sovrummet plockas ner för att göra rummet större. Här kommer man även ut till det inglasade uterummet som på vår och sommar halvåret blir en förlängd arm av vardagsrummet. På husets baksida ligger ett trädäck med staket runt som i kombination med huset och gäststugan skapar en mysig insynsskyddad innergård. Här finns det gott om plats för utemöblemang, pergola och festliga sammankomster! Trädgården är lättskött med en vacker utsikt över dem öppna fälten. På framsidan av huset finns det parkeringsplats för flertal bilar samt möjlighet till parkering av husbil vid husets långsida. Detta är en perfekt bostad för den större familjen som behöver utrymme likaså som den mindre. Välkomna att boka er på visningen eller kontakta mäklaren för mer info.

 • Premium
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Näckrosstigen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Näckrosstigen 18

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 000 000 kr
171 m²
6 rum
1 164 m² tomt

Söker du ett välplanerat, energieffektivt boende med gedigna materialval och närhet till naturen är Näckrosstigen 18 något för dig! Här möts man av en stor stenlagd uppfart med carport som rymmer totalt fyra bilar. Garaget med motorstyrd port och anslutande förråd rymmer ytterligare en bil. Den ljusa entrén har klinkergolv som är genomgående i kök, matplats och det första vardagsrummet. Till höger finner vi ett sovrum/kontor med parkettgolv och stora rymliga garderober. Rakt fram kommer vi till den stora matplatsen. Här har vi stora skjutglaspartier ut mot uteplatsen. Till höger hittar vi kök, tvättstuga, två sovrum och ett badrum. Tvättstugan med egen ingång som kan användas som groventré. Skåp för förvaring och bänkskivor med vask. Tvättmaskin och torktumlare. Vidare hittar vi två ljusa sovrum med parkettgolv. Mellan sovrummen finns ett badrum med kakel och klinker. Svart golv och ljusa väggar. WC, handfat och badkar. Köket med gedigna materialval och generösa arbetsytor ligger öppet mot den stora matplatsen som har utrymme för större bjudningar. Köket är utrustat med bland annat induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Den stora matplatsen har skjutglaspartier ut mot den stenlagda uteplatsen som ger ett bra ljusinsläpp. Vidare hittar vi det tredje sovrummet som även detta har parkettgolv. Här finns stora garderober men även ingång till det egna och husets andra badrum. Ett badrum med kakel och klinker i ljusa toner. Här finns dusch, handfat och WC. I det första vardagsrummet hittar vi en stor pampig öppen spis i amerikansk stil. Även här finns stora skjutglaspartier med utgång till uteplatsen. Ett trappsteg ner når man nästa stora vardagsrum. Här finns parkettgolv och flera stora fönster mot husets baksida och den närliggande naturen. Den lummiga trädgården med många fina växter och blommor erbjuder möjlighet till sittgrupper i flera olika väderstreck. Den stora uteplatsen som ligger insynsskyddad i husets vinkel, i sydvästligt läge, har sol större delen av dagen. Här kan du njuta av stora blommande rododendronbuskar. Baksidan av huset har en stor gräsmatta och utgång till naturen och Bäljane Å som rinner ett stenkast från tomten. Det har nyligen gjorts en ny energideklaration som ger huset energiklass C vilket motsvarar det energikrav som idag ställs på nybyggda hus. Husets uppvärmningssystem luft/vatten som uppdaterades med en ny Bosch-panna 2019 och husets ventilation med återvinning bidrar till den låga energiförbrukningen på drygt 9000 kWh per år. Entrén, köket, matplatsen, de två vardagsrummen och badrummen har vattenburen golvvärme. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att boka in er på visningen via vår hemsida!

 • Premium
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Lör 2 mar kl 11:45
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Rundelsgatan 26, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Rundelsgatan 26

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 595 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
653 m² tomt

1-plans villa med källare belägen invid det kommunala badet i Ljungbyhed. Trevlig planlösning med 4 rum varav 3 sovrum. Modernt kök med öppen planlösning. Nytt badrum med kakel och klinker. Delvis källare med förråd och tvättstuga. Uterum, stenlagt uteplats samt garage med el-port. Fiberanslutning finns.

 • Premium
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun
 • Lör 9 mar kl 12:00
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Föreningsgatan 4, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Föreningsgatan 4

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 100 000 kr
166 + 13 m²
7 rum
842 m² tomt

Ombyggd och totalrenoverad 1,5-plansvilla på centralt läge mitt i Klippan. Planlösning om 7 rok varav 4-5 sovrum. Träddäck på baksidan omgärdat av glasstaket och vindskydd. Fristående uterum. Äldre garage.

 • Premium
Rundelsgatan 37, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 2 mar kl 11:00
Rundelsgatan 37, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Rundelsgatan 37, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Rundelsgatan 37

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 195 000 kr
101 + 65 m²
3 rum
641 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna fina enplansvilla med källare på lugna och populära Rundelsgatan. Denna välskötta villa med bra planlösning erbjuder med sina 101 kvm ett stort vardagsrum, två sovrum, kök med matplats, badrum med kakel och klinker och gästtoalett. Biytan på 65 kvm i källaren rymmer tvättstuga, matkällare, hobbyrum och förråd. Villan uppdaterades med ett nytt tak 2022 och är utrustat med fiberanslutning. Med en stenlagd uteplats med markis på framsidan och ett nyare trädäck i söderläge finns det goda möjligheter att njuta av vår och sommar. Egen uppfart och separat garagebyggnad. Fastigheten är förbesiktigad med vår tjänst ”Klarlagt”. I närheten, intill det kommunala utebadet, byggs en ny förskola som enligt Klippans kommun beräknas vara färdig under 2024. Välkomna att boka in er på visning eller att kontakta mig för mer information!

 • Premium
Grengatan 17, Klippan, Klippans kommun

Grengatan 17

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
4 998 kr/mån
13 591 kr/m²

Välkommen till detta fräscha och uppdaterade bostadsrättsradhus med öppen och luftig planlösning. Vardagsrum med öppning upp till yttertak vilket bildar ett entrésol på ovanvåningen. 3 sovrum, kök med matplats, badrum och tvättstuga. Överbyggd uteplats med trädäck och "Spa-Bad". Även uteplats invid entrésidan. Garage.

 • Plus
 • Uteplats
Lycke 57, Klippan, Klippans kommun

Lycke 57

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
850 000 kr
95 + 25 m²
5 rum
800 m² tomt

Rymlig 1,5 plans villa med råkällare, belägen i populära Lycke på arrendetomt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin och utgång till altandäck. 1 sovrum på bottenvåningen och 2 st på ovanvåningen. Närhet till Emmasjön och vacker natur. Hjärtligt välkommen med ditt intresse till Michael Swensson 076-000 10 40.

Storgatan 80, Klippan, Klippans kommun

Storgatan 80

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
175 + 87 m²
7 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till detta stora 2-planshus som erbjuder en generös boendeyta om 175 kvm och en fullt inredd källare på 87 kvm, perfekt för den stora familjen eller för den som värdesätter extra utrymme. Bostaden är fördelad på 7 stora rum varav 3 sovrum. I källaren finns ett praktiskt integrerat garage. Med ett centralt läge mitt i Klippan har man närheten till lokala bekvämligheter, skolor och transportmöjligheter. Ett idealiskt hem för den som vill ha allt inom räckhåll samtidigt som man kan njuta av lugnet och tryggheten i sitt eget hem. Välkommen med ditt intresse!

Valhallagatan 1, Klippan, Klippans kommun

Valhallagatan 1

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
450 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
7 040 kr/mån
6 000 kr/m²

På Valhallagatan 1 två våningar upp ligger denna välbevarade tre rums lägenhet. Bostadsrätten har ägts av samma ägare under ett halvt sekel och tagits hand om med omsorg. Bostaden på dess 75 kvm disponeras med rymlig hall där det finns gott om plats för avhäningning och förvaring i klädkammare. Köket har äldre beklädnad i mintgrön ton med utbytta vitvaror och plats för matbord för 4. Sovrum med inbyggda garderober, matrum/sovrum, badrum med kakel och klinker, stambytt 2007. Rymligt vardagsrum med plats för både större matbord och soffgrupp där de stora fönsterpartierna ger ett behagligt ljusinsläpp med utgång till balkongen i soligt sydläge. Till bostaden tillkommer ett vind- och källarförråd. Möjlighet till garage finns dock separat kösystem. Detta är en välskött bostad i äldre skick med närhet till alla bekvämligheter. Med gångavstånd till stationen, matbutiker och apotek. För den som pendlar är man ute på 21:an inom 5 minuter. Välkomna att höra av er för bokning av visning!

 • Balkong
Torggatan 52, Klippan, Klippans kommun

Torggatan 52

Radhus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 795 000 kr
125 m²
4 rum
232 m² tomt

Välkommen till Torggatan 52, ett trivsamt radhus som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och moderna bekvämligheter. Detta charmiga friköpta radhus i två plan är en pärla med en mysig liten tomt, vilket gör det till det ultimata boendet för den som söker både bekvämlighet och avslappning. Här finns en stensatt uteplats komplett med en terrassmarkis, perfekt för att skapa skugga och skydd mot solen under varma dagar. Förutom detta inbjudande utrymme har du förmånen att njuta av ett underbart inglasat uterum som bjuder på en solig söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder nästintill året om. Detta hem är utrustat med de senaste bekvämligheterna för att säkerställa låga driftskostnader och en miljövänlig livsstil. Med två nya luftvärmepumpar och nyinstallerade solceller är energieffektiviteten hög, vilket resulterar i låga driftskostnader samtidigt som du bidrar till en mer hållbar vardag. Läget är perfekt för den som värdesätter närhet till samhället. Med närhet till byns centrum har du bekvämt cykelavstånd till alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och annan service. Belysta motionsslinga utmed Bäljane Å ger möjligheter till frisk luft och motion, medan närheten till skola och förskola gör detta till ett idealiskt hem för familjer. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Tostarp 608, Perstorp, Perstorps kommun

Tostarp 608

Fritidshus
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
350 000 kr
40 m²
2 rum
1 000 m² tomt

I Tostarp mellan Klippan och Perstorp ligger detta mindre fritidshus beläget i en liten grupp med stugor. Stugan ligger på arrenderad mark med naturen som granne. Stugan som är 40 kvm stor innehåller allrum / hall, storstuga med braskamin och liten köksavdelning samt ett sovrum. Alla rum har furugolv förutom sovrummet som har en textilmatta. Vatten är ej indraget i stugan men enkelt avlopp finns. Förråd från utsidan finns i separat utrymme . Sidobyggnad med elektrisk mulltoa samt trädgårdsförråd. Överbyggd uteplats med plast-tak.

 • Plus
Badvägen 7B, Klippan, Klippans kommun

Badvägen 7B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
500 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 145 kr/mån
6 757 kr/m²

Välkommen till Badvägen 7B, en trivsam bostad som erbjuder ett bra läge med närhet till centrum och alla bekvämligheter, samtidigt som du kan njuta av naturens skönhet längs den vackra motionsslingan utmed Bäljane Å. Denna trevliga lägenhet har 3 rum och kök, komplett med en rymlig inglasad balkong, ett rymligt badrum och en praktisk gäst-toalett. Innergården är inhägnad och erbjuder en lekplats med stort utbud. Snabbt tillträde möjligt! Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 22, Klippan, Klippans kommun

Storgatan 22

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 795 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välrenoverade fastighet som erbjuder det bästa av två världar! Centralt belägen i charmiga Klippan finner du denna rymliga 1,5-plansfastighet med en ovanlig twist - en sidobyggnad som för närvarande hyser en pizzeria som genererar en stadig hyresintäkt! Fastigheten i sig erbjuder generösa utrymmen fördelat över 1,5 plan. Detta ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende. De rymliga rummen i huvudbyggnaden skapar en känsla av öppenhet och ger utrymme för skräddarsydda lösningar. Fastigheten har blivit löpande renovad med tex ny el, nytt tak och nya fönster 2006, nytt kök och badrum 2013, ny luft/vatten värmepump 2020 samt nytt tak på uthusbyggnad/pizzeria 2021. Den mysiga och insynsskyddade baksidan av fastigheten ger dig en privat oas mitt i centrum av Klippan. Här kan du njuta av avkopplande stunder utomhus, umgås med vänner och familj eller odla din egen trädgård. Välkommen med ditt intresse!

 • Plus
Ordensgatan 6A, Klippan, Klippans kommun

Ordensgatan 6A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
109,5 m²
5 rum
vån 1/1
7 705 kr/mån
13 653 kr/m²

PRISSÄNKT!!! BR-parhus i 2-plan centralt beläget med närhet till både centrum, resecenter samt "Sågens" aktivitetshus. Stensatt stor uteplats på framsidan och inglasat uterum. Rymligt helkaklat badrum och nyare kök! 5 rok med två sovrum på bottenvåning och vardagsrum samt två sovrum på ovanvåningen. Bara att flytta in!

 • Uteplats
Lycke 47, Klippan, Klippans kommun

Lycke 47

Fritidshus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
875 000 kr
63 m²
3 rum

Varmt välkomna till natursköna Lycke där denna trevliga arrende stuga ska byta ägare. Här erbjuds en bostad om ca 63kvm som lämpar sig som såväl som fritidsbostad som åretruntboende! Huset disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum, badrum med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer man ut till den överbyggda uteplatsen i soligt sydläge. Braskamin och fiber är ytterligare några bekvämligheter som ingår. Trädgården ligger i sluttning med trevliga sittplatser och på tomten står även en isolerad friggebod. Här bor man man med naturen alldeles inpå knuten och med närhet till den härliga Emmasjön med badplats. Välkomna att boka er på visning!

Visar 1 - 25 av 27