Mäklare Maria Arvidsson

Maria Arvidsson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Klippans kommun sedan 2007 och det är verkligen ett fantastiskt roligt och varierande jobb. För mig är det väldigt viktigt att kunden känner sig trygg och har förtroende för mig igenom hela affären. Jag bidrar med ett stort engagemang, lyhördhet och tillgänglighet. Då jag är uppvuxen i Klippan har jag också ett väldigt stort kontaktnät. Jag förmedlar villor, BR, gårdar och fritidshus. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stidsvigsvägen 39, Stidsvig, Klippans kommun
Stidsvigsvägen 39, Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Stidsvigsvägen 39, Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Stidsvigsvägen 39

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 395 000 kr
77 + 78 m²
3 rum
1 019 m² tomt

Mycket trivsam 1,5 plans villa med källare belägen i Stidsvig. På entréplan finner man kök, badrum och vardagsrum. En trappa upp finns de två sovrummen samt en gäst-toalett. I källaren, som har klinkers, finns ett sovrum/hobbyrum samt tvättstuga och förvaringsutrymmen. Flera större renoveringar har skett runt 2011-2012, tex nytt tak med glaserade tegelpannor, fönster, värmepump (luft/vatten), ny el, kök, badrum mm. Tomten har en stor uppfart med singel med plats för flera bilar. Här finns även ett friliggande inglasat uterum. Fiber finns! Välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Vedbyvägen 49, Klippan, Klippans kommun

Vedbyvägen 49

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 295 000 kr
110 + 30 m²
5 rum
859 m² tomt

I Klippan, med närhet till skola, parken, handelscentrum och resecentrum, ligger denna 1,5-plansvilla med delvis källare. Villan är fördelad på 5 rum och kök varav 3 sovrum som alla ligger på ovanvåningen. På fastigheten finns även en separat byggnad innehållande en lägenhet med kök, badrum, sovloft samt ett mindre allrum. Perfekt för tonåring eller att hyra ut! Fiber finns! Nya betongpannor till hela boningshuset finns och ingår i köpet. Välkommen!

Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Bärnstensvägen 8, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Bärnstensvägen 8

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
145 m²
6 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1,5 plans familjevilla belägen i villaområde i Perstorp. Med endast en ägare genom åren har denna fastighet behållits vällskött och utstrålar en känsla av hemtrevnad och omsorg. Fastigheten är utrustad med moderna solceller som inte bara minskar din klimatpåverkan, utan också bidrar till mycket låga driftskostnader, vilket gör detta till en kostnadseffektiv och hållbar boendemöjlighet. En kylig höst- eller vinterdag kan man värma sig framför den sprakande brasan. Lättskött trädgård med stor stensatt garageuppfart. Välkomna!

  • Premium
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 61, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 61

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
3 200 000 kr
190 + 12 m²
5 rum
1 513 m² tomt

På trivsamma och barnvänliga Storäng ligger denna rymliga 1,5 plansvilla med möjlighet till hela 7 sovrum! Belägen på stor hörntomt med inglasat uterum samt stort trädäck förberett för jacuzzi. Ny frånluftsvärmepump för låg drift. Perfekt barnfamiljsvilla med närhet till nybyggd skola (åk F-6), förskola, handelscentrum samt grönområden och belyst motionsslinga utmed Bäljane Å. Välkomna!

  • Premium
Byggarevägen 2, Klippan, Klippans kommun

Byggarevägen 2

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 750 000 kr
82 + 22 m²
3 rum
1 074 m² tomt

I Nybygget ligger denna mycket välskötta 1,5 plans villa med källare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har en täljstenskamin som ger härlig värme under de kalla vinterdagarna. Stor luftig hörntomt med trädäck och pergola på baksidan. Låg drift med solceller (2019). Nytt tak (2019), fiber (2020). Det mesta är renoverat under de senaste åren, bara att flytta in! Bra uppfart med plats för flera bilar och här finns även ett garage. Välkomna!

Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun
Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Färingtofta 4160, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Färingtofta 4160

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 000 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
328 m² tomt

I Färingtofta by, belägen på hörntomt, ligger denna trivsamma och välskötta 1,5 plans villa med källare. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum i vinkel, sovrum, kontor samt badrum. På ovanvåningen finns ett rum i varje gavel samt gästtoalett. Källaren, som har klinkers, inrymmer helkaklat badrum med både dusch och badkar, rymligt tvättstuga, förråd samt snickerihörna. Dubbla kaminer och solceller finns! Detta är något för dig som vill bo i egen villa men slippa trädgårdsskötsel! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul och lämnas i befintligt skick. Välkomna!

  • Premium
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 18, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 18

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 890 000 kr
115 + 132 m²
4 rum
1 002 m² tomt

På barnvänliga Storäng ligger denna mycket trivsamma 1-plans villa med källare belägen på luftig hörntomt. Fastigheten har uppdaterats de 3 senaste åren med tex nya ytskikt, ny luftvärmepump, nybyggt stort trädäck, tvättat och målat taket, installerat solceller, byggt förråd mm. Här bor du i ett trivsamt villaområde med närhet till naturen och den belysta motionsslingan utmed Bäljane Å, pulkabacke, lekplats och stora grönområden. Inom 10 min promenad ligger förskola, nybyggd skola (åk F-6) samt köpcentrum med ICA samt ytterligare ca 10 butiker. Välkomna!

  • Premium
Bryggerigatan 3A, Klippan, Klippans kommun

Bryggerigatan 3A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
395 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 061 kr/mån
9 294 kr/m²

Centralt belägen BR om 1 rum och kök med sovalkov och inglasad balkong! Perfekt första lägenhet! Helkaklat badrum med badkar. Fiber ingår. Den rymliga inglasade balkongen blir som ett extra rum att njuta i! Gemensam innergård med grill. Fräsch tvättstuga i källaren. Välkomna!

  • Balkong
Egnahemsvägen 5973, Stidsvig, Klippans kommun

Egnahemsvägen 5973

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 995 000 kr
159 + 12 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Egnahemsvägen! På friare och naturskön belägenhet finns denna rymliga 1,5 plans villa med delvis källare. På bottenvåningen finner man rymliga sällskapsutrymmen, ett stort kök, badrum och en rejäl tvättstuga med groventré. Det finns två uppgångar till separata ovanvåningar där det finns ett sovrum på den ena delen och två sovrum samt gäst-wc på den andra delen. På tomten finns dubbla trädäck, garage, verkstadsdel med dubbla förråd samt ett inglasat uterum. Bergvärme för bra komfort och låg drift! Fiber finns. Välkomna!

Torggatan 52, Klippan, Klippans kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Torggatan 52

Radhus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 795 000 kr
125 m²
4 rum
232 m² tomt

Välkommen till Torggatan 52, ett trivsamt radhus som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och moderna bekvämligheter. Detta charmiga friköpta radhus i två plan är en pärla med en mysig liten tomt, vilket gör det till det ultimata boendet för den som söker både bekvämlighet och avslappning. Här finns en stensatt uteplats komplett med en terrassmarkis, perfekt för att skapa skugga och skydd mot solen under varma dagar. Förutom detta inbjudande utrymme har du förmånen att njuta av ett underbart inglasat uterum som bjuder på en solig söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder nästintill året om. Detta hem är utrustat med de senaste bekvämligheterna för att säkerställa låga driftskostnader och en miljövänlig livsstil. Med två nya luftvärmepumpar och nyinstallerade solceller är energieffektiviteten hög, vilket resulterar i låga driftskostnader samtidigt som du bidrar till en mer hållbar vardag. Läget är perfekt för den som värdesätter närhet till samhället. Med närhet till byns centrum har du bekvämt cykelavstånd till alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och annan service. Belysta motionsslinga utmed Bäljane Å ger möjligheter till frisk luft och motion, medan närheten till skola och förskola gör detta till ett idealiskt hem för familjer. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Storgatan 22, Klippan, Klippans kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30

Storgatan 22

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 795 000 kr
130 + 25 m²
5 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välrenoverade fastighet som erbjuder det bästa av två världar! Centralt belägen i charmiga Klippan finner du denna rymliga 1,5-plansfastighet med en ovanlig twist - en sidobyggnad som för närvarande hyser en pizzeria som genererar en stadig hyresintäkt! Fastigheten i sig erbjuder generösa utrymmen fördelat över 1,5 plan. Detta ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende. De rymliga rummen i huvudbyggnaden skapar en känsla av öppenhet och ger utrymme för skräddarsydda lösningar. Fastigheten har blivit löpande renovad med tex ny el, nytt tak och nya fönster 2006, nytt kök och badrum 2013, ny luft/vatten värmepump 2020 samt nytt tak på uthusbyggnad/pizzeria 2021. Den mysiga och insynsskyddade baksidan av fastigheten ger dig en privat oas mitt i centrum av Klippan. Här kan du njuta av avkopplande stunder utomhus, umgås med vänner och familj eller odla din egen trädgård. Välkommen med ditt intresse!

  • Plus
Ordensgatan 6A, Klippan, Klippans kommun

Ordensgatan 6A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
109,5 m²
5 rum
vån 1/1
7 705 kr/mån
13 653 kr/m²

PRISSÄNKT!!! BR-parhus i 2-plan centralt beläget med närhet till både centrum, resecenter samt "Sågens" aktivitetshus. Stensatt stor uteplats på framsidan och inglasat uterum. Rymligt helkaklat badrum och nyare kök! 5 rok med två sovrum på bottenvåning och vardagsrum samt två sovrum på ovanvåningen. Bara att flytta in!

  • Uteplats
Tunnbindaregränd 4, Klippan, Klippans kommun

Tunnbindaregränd 4

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 099 000 kr
107 + 93 m²
3 rum
1 006 m² tomt

Mycket trivsam och smakfullt renoverad 1-plans villa med källare. Fastigheten har blivit totalrenoverad från 2018 och framåt. Stor luftig tomt med stensatt uteplats, friliggande inglasat uterum samt garage. Bra läge med närhet till skola, förskola, gymnasium och centrum med all service. Bara att flytta in! Välkomna!

Visar alla 13