Mäklare Adam Lock

Adam Lock

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun
  • Tis 5 dec kl 17:00
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Slöjdgatan 1

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 195 000 kr
142 + 27 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Slöjdgatan 1 på populära Väster. Bostaden är lugnt belägen som sista huset på gatan och här erbjuds en enplans villa fördelat på 142 kvm med en isolerad gäststuga på ca 13 kvm samt garage. Bostaden disponeras med 7 rum och kök varav 5 sovrum. Köket är modernt och socialt med en bardel ut mot matplatsen. Här finns gästtoalett och badrum. Badrummet är fräscht med ytskikt av kakel & klinker och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till det inglasade uterummet som blir en förlängd arm på från tidig vår till sen höst. Här kommer man även ut till den insynsskyddade innergård med träddäck. Som ger en härlig plats för umgänge. Trädgården är lättskött med en vacker utsikt över dem öppna fälten. På framsidan av huset finns det parkeringsplats för 2 bilar eller fler samt möjlighet till parkering av husbil. Detta är en bostad som ger utrymme för den lilla som stora familjen. Välkomna att boka er på visningen vid vidare intresse!

  • Premium
Fasanvägen 4B, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 4B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
245 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
4 455 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fräscha 2:a på Fasanvägen 4B. Bostadsrätten har blivit uppdaterad med nya ytskikt med åren och håller en generell bra standard. Här möts man med en entréhall som har gott om förvaring för ytterkläder i hallmöbel och inbyggda garderober. Köket är klätt i vita skåpsluckor med en snyggt matchande grå laminatbänkskiva. Här består utrustningen av delad kyl & frys, spis med nyare spisfläkt och här finns plats för köksbord för fyra. Sovrummet har plats för dubbelsäng och även här finns det gott om förvaring med 3 st inbyggda garderober. Badrummet har renoverats sedan några år tillbaka med kakel & klinker. Utrustning består av badkar, tvättställ samt vägghängd toalett och handdukstork. Vardagsrummet är rymligt och ger plats åt matbord och större soffgrupp om så önskas, här kommer man även ut till balkongen som ligger i sydöst. Vid vidare intresse är ni välkomna att boka er på visningen!

  • Balkong
Midgårdsgatan 24, Perstorp, Perstorps kommun

Midgårdsgatan 24

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
1 195 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
6 982 kr/mån

Välkomna till denna välskötta bostadsrättsvilla i Perstorp. Här finner man en välplanerade suterrängvilla om 133 luftiga kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Bostaden håller en högre standard där båda badrummen blivit renoverade. Köket renoverades 2022 och samtliga ytskikt har blivit uppdaterade. Entréplan fördelas med stor och luftig hall som ger bra utrymme för förvaring. Renoverat kök från IKEA med utgång till en rymlig balkong. Vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matbord samt bostadens första sovrum med garderobsvägg. Båda Våningsplanen har varsitt badrum, vardera med dusch, handfat och WC. Tar vi trappan ner till suterrängplanet möts man av ett större allrum. Från allrummet finns utgång till trädgården med uteplats och gräsmatta. Tvättstugan är bra planerad med en klädkammare som gör det smidigt att förvara kläderna med mera. Här är även bostadens andra och tredje sovrum. Samtlig el har blivit omdragen och ny elcentral har blivit installerad. Detta är en bostad som passar utmärkt för den lilla som stora familjen och trädgården erbjuder flertal trevliga sittgrupper i soligt sydväst! Husets framsida är stenlagd och här finns även bostadens garage med laddstolpe där både bil och övrig förvaring får plats. Välkomna att boka er på visningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Del av Haglekulla 4436, Östra Ljungby, Klippans kommun

Del av Haglekulla 4436

Tomt
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 800 000 kr
19,2 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva 19,2 hektar av betes- samt åkermark i Fastarp. Marken är vacker och ligger längs Pinnån och Kopparmöllan. I dagsläget nyttjas ytan som betesmark för kor. Marken har kapacitet att ge ca 550 höbalar per år. Ingen avstyckning har ännu skickats in till Lantmäteriet och vid seriöst intresse kan areal och gränser diskuteras. Vid vidare intresse kontakta mäklare Adam Lock!

Lycke 47, Klippan, Klippans kommun
  • Budgivning pågår

Lycke 47

Fritidshus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
875 000 kr
63 m²
3 rum

Varmt välkomna till natursköna Lycke där denna trevliga arrende stuga ska byta ägare. Här erbjuds en bostad om ca 63kvm som lämpar sig som såväl som fritidsbostad som åretruntboende! Huset disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum, badrum med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer man ut till den överbyggda uteplatsen i soligt sydläge. Braskamin och fiber är ytterligare några bekvämligheter som ingår. Trädgården ligger i sluttning med trevliga sittplatser och på tomten står även en isolerad friggebod. Här bor man man med naturen alldeles inpå knuten och med närhet till den härliga Emmasjön med badplats. Välkomna att boka er på visning!

Valhallagatan 1, Klippan, Klippans kommun

Valhallagatan 1

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 017 kr/mån
6 600 kr/m²

På Valhallagatan 1 två våningar upp ligger denna välbevarade tre rums lägenhet. Bostadsrätten har ägts av samma ägare under ett halvt sekel och tagits hand om med omsorg. Bostaden på dess 75 kvm disponeras med rymlig hall där det finns gott om plats för avhäningning och förvaring i klädkammare. Köket har äldre beklädnad i mintgrön ton med utbytta vitvaror och plats för matbord för 4. Sovrum med inbyggda garderober, matrum/sovrum, badrum med kakel och klinker, stambytt 2007. Rymligt vardagsrum med plats för både större matbord och soffgrupp där de stora fönsterpartierna ger ett behagligt ljusinsläpp med utgång till balkongen i soligt sydläge. Till bostaden tillkommer ett vind- och källarförråd. Möjlighet till garage finns dock separat kösystem. Detta är en välskött bostad i äldre skick med närhet till alla bekvämligheter. Med gångavstånd till stationen, matbutiker och apotek. För den som pendlar är man ute på 21:an inom 5 minuter. Välkomna att höra av er för bokning av visning

  • Balkong
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun

Mejerigatan 1

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
2 295 000 kr
304 + 44 m²
10 rum
1 192 m² tomt

Mitt i Ljungbyheds centrum erbjuds nu en väldigt charmig och unik villa. Mejerigatan 1 är en av de större villorna som går att hitta i närområdet med genomgående rymliga ytor och en välplanerad planlösning. Husets har anor från tidigt 1900-tal vilket speglar sig invändigt med fiskbensparkett, balkar i taket och serveringsrum. Villan disponeras med 10 rum och kök varav 5 sovrum, två badrum och gästtoalett. Eget gym, stort vardagsrum och matsal, tvättstuga med dusch och bastu samt stor inglasad balkong och uterum som byggts till under de senaste åren. Detta är en villa som ger plats åt den stora familjen eller generationsboendet om så önskas. På tomtens framsida finns eldrivna grindar och parkeringsmöjlighet för flertal bilar. På baksidan finns gräsmatta, carport och förråd med verkstad. Detta är ett boende utöver det vanliga. Varmt välkomna att höra av er för mer information ang. visning.

Visar alla 7