Mäklare Adam Lock

Adam Lock

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Duvgatan 6, Östra Ljungby, Klippans kommun

Duvgatan 6

Villa
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 495 000 kr
208 m²
10 rum
796 m² tomt

På Duvgatan 6 mitt i Östra Ljungby ligger denna stora 1,5-plansvilla på 208 kvadratmeter med 10 rum och kök varav 8 fullstora sovrum. Entréplan består av 4 sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till ett härligt trädäck i soligt sydläge. Vidare finns badrum, gästtoalett, tvättstuga med torkrum och pannrum. Övre våningen består av stort allrum, 4 sovrum samt ett badrum med påbörjad renovering. Detta är en perfekt bostad för den stora familjen eventuellt generationsboende. Här bor man på en lugn återvändsgata med gångavstånd till allt byn har att erbjuda, förskola/skola, ICA och för den som pendlar ligger väg 13 & E:4an nära med busskommunikation till Helsingborg och Klippan/Ängelholm. Välkomna att höra av er för vidare intresse!

Humlarpsvägen 3, Åstorp, Åstorps kommun

Humlarpsvägen 3

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
3 450 000 kr
264 + 132 m²
10 rum
1 556 m² tomt

Strax utanför Åstorps centrum i Grytevad ligger denna rymliga tvåplans funkisvilla med källare. Villan som en gång i tiden varit en gammal lanthanhandel är idag ombyggd och moderniserad till ett stort bostadshus fördelat på tre plan med stort vidbyggt garage och carport. Bostadsytan om ca 396 kvm fördelas på tio rum, kök med matsal, tre badrum varav ett duschrum och gästtoalett. Badrummet i källarplan är ombyggt till sparum med infraröd bastu, badkar och dusch. Den tidigare planlösningen ger villan en unik möjlighet att dela av till två separata bostäder eventuellt generationsboende. Eller för den som har firma ges det en utmärkt plats för hemma kontor med egen entré och mottagning. Entréplan disponeras i dagsläget med två entréer, fyra sovrum, allrum samt vardagsrum och gästtoalett. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Övreplan består av kök med matsal, vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad balkong och terrass i syd. Vidare finns hel kaklat badrum och tre sovrum. Källaren är delvis inredd med flera förrådsutrymmen, Sparum, tvättstuga med torkrum samt pannrum. På husets baksida ligger bostadens vidbyggda garage och carport. Garaget är öppet upp i nock med 5 meters takhöjd tillsammans med industriporten på 3,5 meter rymmer garaget flertal lastbilar/bilar. Här finns även förrådsloft för mer förvaring. Vidare på tomten ligger en lummig trädgård med flertal buskar och träd. Här finns orangeri, överbyggd grillplats med utekök, pizzaugn och vedspis och längs tomtgränsen rinner en porlande bäck. Detta är en bostad utöver det vanliga!

Forsby 2137, Klippan, Klippans kommun

Forsby 2137

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 695 000 kr
106 + 60 m²
4 rum
1 103 m² tomt

Strax utanför Klippan i Forsby ligger denna charmiga 40-tals villa med två garage och trevlig trädgård. Bostadens yta om 106kvm + 60kvm disponeras på tre plan där entré- och övreplan har fått uppdaterade ytskikt under 2021 och en kamin har installerats. Huset i stort har blivit väl omhändertaget med nytt tak och nya fönster under 2022. Entréplan består av entréhall, vardagsrum och matsal samt kök med utgång till trädäck i sydväst. Övre våningen består av tre sovrum och badrum. Källaren har gott om plats för förvaring med verkstad/pannrum, förråd och rymlig tvättstuga med torkrum. Uppvärmningen i huset består av pelletspanna och luft/luft värmepump som tillsammans med husets sten stomme gör huset energieffektivt. Här i Forsby bor man naturskönt med åkrar och ängar inpå husknuten och flertal motion och strövstigar i närheten. För den som pendlar ligger 21:an och E:4an nära och Klippan ett stenkast bort med all nödvändig dagligvaruhandel. Huset är besiktigat och är man intresserad av protokollet kontakta ansvarig mäklare. Välkomna att boka er på visningen vid fortsatt intresse!

Bryggerigatan 5B, Klippan, Klippans kommun

Bryggerigatan 5B

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
6 078 kr/mån
9 154 kr/m²

På Bryggerigatan 5B två trappor upp ligger denna ljusa 3:a med inglasad balkong. Bostadens ytskikt har blivit uppdaterade under 2023 med vitmålade väggar och nytt golv. Hallen har gott om plats för förvaring med garderober och ännu mer i den rymliga klädkammaren. Badrummet är hel kaklat och utrustat med dusch, WC samt ny tvättmaskin. Köket är funktionellt med kyl & frys, spis med spisfläkt och möjlighet till matbord med plats för fyra personer. Bostaden har två sovrum varav det ena är större med inbyggda garderober och andra med utgång direkt till den inglasade balkongen. Detta är en välskött bostad i en av Klippans mest välskötta föreningar, BRF Härolden. Här ingår fiber 100/100 i avgiften och möjlighet till parkeringsplats finns via kösystem. Här bor man centralt med allt på gång avstånd. Välkomna att kontakta mäklare för bokning av visning.

  • Balkong
Fasanvägen 5B, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 5B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
HusmanHagberg Klippan
225 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 518 kr/mån
3 782 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och hemtrevliga 2:a på Fasanvägen 5B. Här möts man med en entréhall som har gott om förvaring för ytterkläder i inbyggda garderober. Köket är klätt i vita skåpsluckor med en bardel ut mot matplatsen och balkongen. Här består utrustningen av delad kyl & frys, spis med spisfläkt och här finns plats för köksbord för fyra. Sovrummet har plats för dubbelsäng och även här finns det gott om förvaring i klädkammaren. Badrummet har ytskikt av våtrumstapet och har visst underhållsbehov. Utrustning består av dusch, tvättställ samt toalett. Vardagsrummet är rymligt och ger plats åt matbord och större soffgrupp om så önskas. Vid vidare intresse är ni välkomna att boka er på visningen!

  • Balkong
Trädgårdsgatan 1C, Klippan, Klippans kommun

Trädgårdsgatan 1C

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
375 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 253 kr/mån
5 682 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2:a på Trädgårdsgatan 1C. Bostaden ligger på markplan med uteplats i soligt söderläge. Här disponeras ytan med en rymlig hall och klädkammare. Badrum med våtrumsmatta och tvättmaskin, kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning där både soffgrupp och matsal får plats. Sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober. Lägenheten är i behov av uppdatering. Välkomna att boka er på visning via mäklarens hemsida eller direkt via mäklaren!

  • Uteplats
  • Hiss
Västanvägen 6, null, Örkelljunga kommun

Västanvägen 6

Villa
Örkelljunga kommun
HusmanHagberg Klippan
1 500 000 kr
133 + 110 m²
7 rum
847 m² tomt

Välkomna till denna välbevarade sutterrängvilla i Eket. Här erbjuds en bostad om 243 kvm fördelat på ljusa och luftiga sällskaps ytor, fyra rymliga sovrum, två badrum samt bastu. Husets entréplan disponeras med en rymlig hall, kök och vardagsrum, båda med utgångar till härliga uteplatser i sydöst. Tre sovrum samt ett renoverat badrum från 2018. Sutterrängplanet består av en gedigen gillestuga med kamin som ger en behaglig värme under de kallare vintermånaderna tillsammans med luftvärmepumpen. Vidare finns ytterligare ett sovrum, toalett med kakel & klinker samt duschrum med bastu. Husets är praktiskt planerat med massvis av bra ytor för förvaring, här finns matkällare, tvättstuga, verkstad och hobbyrum samt förråd. Vilket gör huset perfekt för både den lilla som stora familjen. Från källarplanet kommer man även upp i det vidbyggda garaget. Huset har blivit väl omhändertaget under åren med löpande underhåll gjort. Både invändigt som utvändigt. Med bla.a renoverat tak från 2021 samtliga fönster bytta 2011 samt el & säkringar har blivit uppdaterade. Tomten ligger i sluttning med flertal härliga platser omringat av växtlighet. Här finns vackra rododendron buskar, blommor samt bärbuskar och fruktträd. Från huset har man nära till skola(F-6), trevliga gångstigar, utegym, boulebanor m.m. För de som pendlar är motorvägen nära och här finns förbindelser med buss till Helsingborg, Ängelholm och Hässleholm. Vid vidare intresse kontakta mäklare för bokning av visning!

  • Plus
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Slöjdgatan 1, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Slöjdgatan 1

Villa
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
1 995 000 kr
142 + 27 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Slöjdgatan 1 på populära Väster. Här erbjuds en enplans villa fördelat på 142 kvm med en isolerad gäststuga samt garage. Bostaden är lugnt belägen som sista huset på gatan och med dess hörntomt ger en trevlig trädgård. Bostadens yta disponeras med 7 rum och kök varav 5 sovrum samt många härliga sociala ytor. Köket är öppet med bardel ut mot matplatsen, vilket skapar ett naturligt hjärta för hemmet för både familjelivet som det sociala. Vidare finns större badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin & torktumlare. Vardagsrummet är ger plats åt större soffgrupp och om så önskas kan väggen mot det ena sovrummet plockas ner för att göra rummet större. Här kommer man även ut till det inglasade uterummet som på vår och sommar halvåret blir en förlängd arm av vardagsrummet. På husets baksida ligger ett trädäck med staket runt som i kombination med huset och gäststugan skapar en mysig insynsskyddad innergård. Här finns det gott om plats för utemöblemang, pergola och festliga sammankomster! Trädgården är lättskött med en vacker utsikt över dem öppna fälten. På framsidan av huset finns det parkeringsplats för flertal bilar samt möjlighet till parkering av husbil vid husets långsida. Detta är en perfekt bostad för den större familjen som behöver utrymme likaså som den mindre. Välkomna att boka er på visningen eller kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
Valhallagatan 1, Klippan, Klippans kommun

Valhallagatan 1

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
7 040 kr/mån
5 267 kr/m²

På Valhallagatan 1 två våningar upp ligger denna välbevarade tre rums lägenhet. Bostadsrätten har ägts av samma ägare under ett halvt sekel och tagits hand om med omsorg. Bostaden på dess 75 kvm disponeras med rymlig hall där det finns gott om plats för avhäningning och förvaring i klädkammare. Köket har äldre beklädnad i mintgrön ton med utbytta vitvaror och plats för matbord för 4. Sovrum med inbyggda garderober, matrum/sovrum, badrum med kakel och klinker, stambytt 2007. Rymligt vardagsrum med plats för både större matbord och soffgrupp där de stora fönsterpartierna ger ett behagligt ljusinsläpp med utgång till balkongen i soligt sydläge. Till bostaden tillkommer ett vind- och källarförråd. Möjlighet till garage finns dock separat kösystem. Detta är en välskött bostad i äldre skick med närhet till alla bekvämligheter. Med gångavstånd till stationen, matbutiker och apotek. För den som pendlar är man ute på 21:an inom 5 minuter. Välkomna att höra av er för bokning av visning!

  • Balkong
Lycke 47, Klippan, Klippans kommun

Lycke 47

Fritidshus
Klippan, Klippans kommun
HusmanHagberg Klippan
875 000 kr
63 m²
3 rum

Varmt välkomna till natursköna Lycke där denna trevliga arrende stuga ska byta ägare. Här erbjuds en bostad om ca 63kvm som lämpar sig som såväl som fritidsbostad som åretruntboende! Huset disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum, badrum med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer man ut till den överbyggda uteplatsen i soligt sydläge. Braskamin och fiber är ytterligare några bekvämligheter som ingår. Trädgården ligger i sluttning med trevliga sittplatser och på tomten står även en isolerad friggebod. Här bor man man med naturen alldeles inpå knuten och med närhet till den härliga Emmasjön med badplats. Välkomna att boka er på visning!

Visar alla 10