Mäklare William Olsson

William Olsson

Om mig

Efter att i ca 12 år arbetat som anställd fastighetsmäklare kände jag att det var dags för mig att gå vidare i min utveckling. Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig mycket om hur man kan sälja bostad i Kungälv på bästa sätt. Jag har nu drivit HusmanHagberg i ca 4 år med härliga kollegor och närmar mig 1 000 försäljningar och ca 16 år som mäklare i Kungälv/Ale. Erfarenhet, lokalkännedom, driv och kundkontakter får ni av mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Toreby 240, Kärna, Kungälvs kommun
 • Kommande

Toreby 240

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

3 990 000 kr

89 m²

5 rum

1 245 m² tomt

På utsidan ger huset ett försiktigt intryck av en lantlig mysig mindre villa och på insidan hittar ni moderniteter såsom ett totalrenoverat badrum från 2020, Helt nytt kök från 2023 med öppen planlösning mot vardagsrum, bergvärme, möjlighet till fyra sovrum, renoverade ytskikt, nya fönster mm. I underbara Harestad beläget mellan Kärna och Kornhall finner ni direkt närhet till naturen och lugnet. 3-4 min bort ligger Kornhalls färja som enkelt tar dig innervägen till Volvo eller Göteborg.

Tungevägen 83, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Tungevägen 83

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

1 595 000 kr

50,1 m²

1 rum

3 622 kr/mån

31 836 kr/m²

Välkomna till en mycket rymlig etta som enkelt kan göras om till en 1:5a. Här finner ni bland annat en mycket stor uteplats vid entrén, rymliga rum, nymålade ljusa väggar, badrum förberett för tvättmaskin, bra planlösning, goda förvaringsmöjligheter mm. Lägenheten ligger i populära brf Tunge Västra med mycket god ekonomi, fina parkeringsmöjligheter, tvättstugor och förråd i varje hus, matkällare, matt-tvättstuga och fina innergårdar. På bekvämt promenadavstånd ligger Ytterby centrum med lunchställen, vårdcentral, förskolor, skolor, CityGross och mycket goda kommunikationer tack vare såväl expressbussar som pendeltåg.

 • Uteplats
Byvägen 18A, Bohus, Ale kommun
 • Kommande

Byvägen 18A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale

995 000 kr

44,5 m²

1.5 rum

2 618 kr/mån

22 360 kr/m²

Välkomna till en mycket fin och prisvärd prisvärd bostad i populära brf Solbacken. Bostaden är i fint skick, har en bra planlösning och här finns en praktisk sovalkov. Ni finner även ett väl tilltaget kök, ljusa färgval, fina golv och en balkong mot lugna innergården. Här bor ni med direkt närhet till naturen, badsjöar, förskolor, skolor, service, matbutik och mycket bra kommunikationer till Göteborg. Bostaden passar perfekt till det mindre hushållet. Säljaren av bostaden söker en 3:a 65-90kvm i Kungälv, Stenungsund, Torslanda och Älvängen.

 • Balkong
Ulvedalsgatan 51, Ulvegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ulvedalsgatan 51

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 795 000 kr

112 m²

4 rum

6 818 kr/mån

24 955 kr/m²

Välkomna till ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge. Här finner ni en renoverad bostad med ljusa färgval, härliga golv, helkaklat badrum, praktisk separat nyligen renoverad tvättstuga, nyligen renoverat förråd och delvis nyrenoverat kök. Ni finner även rymliga rum, en perfekt planlösning, mycket bra förvaringsmöjligheter och dubbla altaner som ger bästa möjliga solmöjligheter. Bostaden ligger i barnvänliga och populära Ulvegärde med direkt närhet till naturen, bra grannar, förskola och såväl centrum som grundskola och kommunikationer på gångavstånd. Säljarna av bostaden söker en villa i Kungälv alternativt en bostadsrätt och i så fall en 3:a eller 4:a med uteplats.

 • Uteplats
Trollhättevägen 16B, Centrum, Kungälvs kommun
 • Kommande

Trollhättevägen 16B

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

3 395 000 kr

77 m²

3 rum

4 118 kr/mån

44 091 kr/m²

Välkomna till ett bekvämt boende med hiss och gott om nyskickskänsla i centrala Kungälv. Förutom gott om nyskickskänsla så finner ni även en balkong med mycket soligt läge, genomgående ekparkett, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gott om förvaringsmöjligheter, stilrena och ljusa materialval mm. Bostaden ligger i mycket populära brf Kastellhuset med gångavstånd till Mimers, nya Vita Fläcken och i stort sett allt man kan tänkas behöva. Säljaren av bostaden söker ett centralt bostadsrättsradhus.

 • Balkong
 • Hiss
Selma lagerlöfs gata 12, Centrum, Kungälvs kommun
 • Kommande

Selma lagerlöfs gata 12

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

3 495 000 kr

102 m²

4 rum

6 649 kr/mån

34 265 kr/m²

Välkomna till en rymlig central fyra med tilltagen inglasad balkong, garageplats och två toaletter. Här finner ni bland annat genomgående ekparkett, ljusa väggar, goda förvaringsmöjligheter, ljust och luftigt kök mm. På Selma Lagerlöfs Gata bor man utan backar med Mimers hus, Ica Maxi, Oasen, Kongahälla Center, Resecentrum och allt annat man kan tänkas behöva på bekvämt gångavstånd. Säljarna av bostaden söker en taklägenhet i Kungälv eller Ale kommun.

 • Balkong
 • Hiss
Ulvedalsgatan 41, Ulvegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ulvedalsgatan 41

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 795 000 kr

113 m²

4 rum

7 036 kr/mån

24 735 kr/m²

Välkomna till ett mycket fint och bra planerat gavelradhus i populära Ulvegärde. Här finner ni bland annat helklaklat fint badrum, renoverat kök, ljusa färgval, fina golv, bra planlösning och ett härligt läge i området. Bostaden har bland annat en mycket stor altan, perfekt då nära och kära kommer på besök. Här finns även fina planteringsmöjligheter, en uteplats på framsidan, goda förvarings och planteringsmöjligheter. Bostaden ligger i mycket barnvänliga och populära Ulvegärde med närhet till naturen, kommunikationer, bra grannar, förskolor och skolor. Säljarna av bostaden söker enplanshus eller en tomt i kungälvs kommun.

 • Uteplats
Östra porten 33, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Östra porten 33

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 195 000 kr

70 m²

2 rum

4 799 kr/mån

31 357 kr/m²

Välkomna till en mycket fin tvåa med stor altan i perfekt solläge. I denna rymliga bostad finner ni bland annat helkaklat badrum, ljusa väggar, fina parkettgolv, rymlig klädkammare, praktisk separat tvättstuga, stort varmförråd precis utanför lägenheten, ljusa väggar, möjlighet att bygga halvrum mm. Mycket omtyckta brf Östra Porten ligger med naturen som granne men har Ytterby centrum med allt vad det har att erbjuda på några minuters promenadavstånd. Föreningen har en härlig sammanhållning och här finns cykelförråd, samlingslokal, grillplats, odlingsmöjligheter mm. Säljarna av bostaden söker en lantlig villa i kommunen.

 • Uteplats
Västra Porten 25, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Västra Porten 25

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 995 000 kr

116 m²

3.5 rum

7 546 kr/mån

25 819 kr/m²

Välkomna till ett parhus i bostadsrättsform med underbart läge! Här bor du med det bästa av två världar; centralt i Ytterby med naturen som närmsta granne. Mycket välplanerad bostad med gott om förvaringsmöjligheter, rymliga rum, härliga färgval, flertalet renoveringar gjorda, möjlighet till ytterligare sovrum samt gott om såväl grill- som planteringsmöjligheter. Med ett parhus i bostadsrättsförening behöva du inte tänka på tak, fasader, dräneringar etc. Här är mycket gjort, som exempelvis golv och väggar på entréplan 2015, trall på balkong 2015, väggar på övre plan 2016, ny altan och underbart uterum 2018, totalrenoverat och charmigt kök 2019, badrum på övre plan 2021 mm. Parhuset har ett utav de bästa lägena i området, högt beläget med utsikt över Ytterby kyrka och Kastellegårdens skogar i horisonten. Tidig sommarmorgon kikar solen fram på balkongen och följer sedan husets altan och uterum fram tills kvällskvisten. Trädgården består av flertalet perenna lättskötta planteringar, vilka naturligt övergår i en grön slänt med odlingslådor för möjlighet till hemodlade grönsaker. Lammen i anslutande fårhage gör att sommarkvällarna här är ren lycka för själen! Ett enkelt boende med gångavstånd till bussar, pendeltåg till Göteborg på 20 min, skolor F-9, vårdcentral, tandläkare, City Gross och allt annat som Ytterby Centrum har att erbjuda. Livet här gör det möjligt för dig att inte vara beroende av bil. Säljarna av parhuset söker en villa i Ytterby med omnejd.

 • Balkong
 • Uteplats
Helgonagatan 47, Munkegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Helgonagatan 47

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 990 000 kr

100,5 m²

4 rum

6 470 kr/mån

29 751 kr/m²

Välkomna till ett härligt gavelradhus i bostadsrättsform i barnvänliga och underbara Munkegärde. Här finner en bra planlösning med gemensamhetsytor och uteplatser i entréplan medan den mer privata delen med sovrum är på övre plan. Ljusa färgval, helkaklade badrum, helisolerat förråd med ventilation som idag används till ateljé, renoverat kök, dubbla uteplatser, separat tvättstuga och gavelläget är några av fördelarna med detta radhus. Alldeles i närheten finns naturen, förskolor, skolor, busshållplats, närlivs (Jockes), bra grannar, pulkabacke och kompisar till barnen. Säljarna av bostaden söker en villa eller bostadsrättsvilla mellan sjukhuset och Ullstorp.

 • Uteplats
Kongahällagatan 66, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 66

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 150 000 kr

72 m²

3 rum

4 607 kr/mån

29 861 kr/m²

Välkomna till en fin trea med genomgående planlösning i populära låghusen. Här finner ni en mycket fin bostad med genomgående trestavs askparkett, ljusa väggar, renoverat kök, totalrenoverat helkaklat badrum, insynsskyddade sovrum, inglasad balkong, bra planlösning mm. Här får man mycket bostad för pengarna. Bostaden ligger i populära Blå Komarken med massor av extrautrymmen såsom gym, bastu, bubbelbad, biljardrum, samlingslokal mm. På promenadavstånd finns nya Vita fläcken med bland annat resecentrum, Kongahälla center, Ica MAXI och det mesta annat man kan tänkas behöva. Säljaren av bostaden söker en trea i Kungälv, men inte på Kongahällatomten.

 • Balkong
Odlingsgatan 189, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Odlingsgatan 189

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 890 000 kr

78 m²

4 rum

4 250 kr/mån

37 051 kr/m²

Välkomna till en kvadratsmart fyra med gott om nyskickskänsla i Ytterby. Ni finner bland annat fönster i tre väderstreck, rymlig balkong i perfekt solläge, fina golv, ljusa färgval, kanonfint badrum, härligt kök, bra planlösning, ljusa väggar mm. Bostaden ligger i populära Tega med direkt närhet till förskola, skola, naturen, bra grannar och kommunikationer. Säljaren av bostaden är intresserad av nyproduktion i Kareby.

 • Balkong
Ställets Bygata 128, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ställets Bygata 128

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 690 000 kr

83 m²

3 rum

5 375 kr/mån

32 410 kr/m²

Bra planerad gaveltrea med dubbla altaner och mycket fina grill och planteringsmöjligheter. Här finner ni bland annat en bra planlösning, renoverat kök, rymliga rum, ljusinsläpp från tre håll, separat tvättstuga, fina parkeringsmöjligheter, stabil förening med låga avgifter mm. Bostaden ligger på mycket populära Stället med närhet till naturen, förskolor, skolor och kommunikationer. Säljaren av bostaden söker radhus och även nyproduktionsprojekt i Ytterby.

 • Balkong
Kongahällagatan 48B, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 48B

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

1 695 000 kr

68 m²

2 rum

4 554 kr/mån

24 926 kr/m²

Välkomna till ett riktigt bra läge i området. Här bor ni med insynsskyddat solläge i en mycket bra planerad tvåa med stora rum och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående ljusa färgval och fina golv. Välkomna till populära blå Komarken och en stabil förening med god ekonomi och massor av kringutrymmen såsom gym, bastu, bubbelbad, pingisrum, biljardrum, samlingslokal, boulebana, grillplatser, tvättstugor, matt-tvättstuga mm.

 • Balkong
Trollhättevägen 16B, Centrum, Kungälvs kommun
 • Kommande

Trollhättevägen 16B

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv

2 695 000 kr

70 m²

2.5 rum

3 796 kr/mån

38 500 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och mycket stor 2,5:a högst upp i huset på populära Trollhättevägen 16. Här finner ni bland annat nymålade väggar och tak, praktiskt halvrum, underbar öppen planlösning, fina vitvaror, underbart badrum med tvättmöjligheter mm. I populära brf Kastellhuset finns lägenheter med hiss, låg avgift, källarförråd mm. En kort promenad från föreningen ligger Mimers hus, nya Vita Fläcken, Resecentrum, Kongahälla Center mm.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15