Mäklare William Olsson

William Olsson

Om mig

Efter att i ca 12 år arbetat som anställd fastighetsmäklare kände jag att det var dags för mig att gå vidare i min utveckling. Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig mycket om hur man kan sälja bostad i Kungälv på bästa sätt. Jag har nu drivit HusmanHagberg i ca 4 år med härliga kollegor och närmar mig 1 000 försäljningar och ca 16 år som mäklare i Kungälv/Ale. Erfarenhet, lokalkännedom, driv och kundkontakter får ni av mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brynjegatan 17, Komarken, Kungälvs kommun

Brynjegatan 17

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 799 kr/mån
21 267 kr/m²

Här finner ni bland annat en genomtänkt planlösning, totalrenoverat badrum, ljusa färgval, inglasad balkong mm. Bostaden ligger i stabila brf Ripan som är Kungälvs största bostadsrättsförening. Här finns mysiga innergårdar med grill och lekplatser, gott om extrautrymmen och naturen och centrum på promenad/cykelavstånd. Ni finner även närhet till förskola, skola och bra kommunikationer.

 • Balkong
Selma lagerlöfs gata 10, Centrum, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 10

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
4 889 kr/mån
38 509 kr/m²

Central och bra planerad 2:a med stor inglasad balkong, garagemöjlighet och hiss. Ni finner bland annat genomgående ekparkett, ljusa väggar, bra planlösning, välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat fräscht badrum med tvättmöjligheter, praktisk klädkammare/halvrum, förråd i trapphuset och ett läge näst högst upp i huset för ljusinsläpp och insynsskydd. Bostaden ligger i populära brf Bastionen med garageplatser, cykelförråd, en innergård med grönska och bänkar. En kort promenad bort ligger Mimers hus, Resecentrum, Vita Fläcken, Kongahälla, Oasen och allt annat man kan tänkas behöva i centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Fridhemsvägen 4, Surte, Ale kommun

Fridhemsvägen 4

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 790 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 687 kr/mån
27 538 kr/m²

Här finner ni en bostad i en liten gemytlig förening med egen villaträdgård och gott om extrautrymmen. Gratis parkering finns för föreningens medlemmar. Bra planerad bostad rymliga rum, fina förvaringsmöjligheter, härlig fiskbensparkett, rymlig balkong med bra solläge, låg månadsavgift där det mesta ingår, både vind och källarförråd mm. Bostaden ligger i natursköna Surte med riktigt bra kommunikationer med Göteborg tack vare pendeltåget. Alldeles i närheten finns även skola och förskola, Surte centrum ligger även det på promenad/cykelavstånd.

 • Balkong
Selma lagerlöfs gata 1, Centrum, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
6 027 kr/mån
39 938 kr/m²

Välkomna till en underbar bostad som även är ett centralt och mycket bekvämt boende. Här finner ni bland annat hiss, gott om garageplatser under huset, källarförråd, fina ytskikt, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, genomtänkt planlösning, en härlig uteplats upphöjd från gatan, fina förvaringsmöjligheter, möjlighet till 3,5 rum, renoverat kök mm. Bostaden ligger i populära brf Kungsparken alldeles bakom Mimers hus och här har man närhet till allt som centrum har att erbjuda. Säljaren av bostaden söker en hyresrätt eller central trea.

 • Uteplats
 • Hiss
Nunnegårdsgatan 110, Munkegärde, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Nunnegårdsgatan 110

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 790 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 423 kr/mån
21 697 kr/m²

Ni finner bland annat ljusa väggar, fina golv, renoverat kök, praktiskt halvrum, badrum med tvättmöjligheter, fina förvaringslösningar, genomtänkt planlösning och rymliga rum. Bostaden ligger i härliga Munkegärde med direkt närhet till förskolor, skolor, bra kommunikationer, härliga grannar, naturen och massor av lekplatser.

 • Balkong
 • Hiss
Tvetgatan 251, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 251

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 595 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 721 kr/mån
22 950 kr/m²

Ni finner en bostad med rymliga rum, bra planlösning, praktiskt och flexibelt halvrum, perfekt solläge, inglasad balkong, stort kök, stabil förening med massor av kringutrymmen mm. Bostaden ligger i populära brf Fridhem med direkt närhet till naturen, kommunikationer och affär på gångavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Ställets Bygata 36, Ytterby, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 36

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 790 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 800 kr/mån
26 324 kr/m²

Här finner ni bland annat en genomtänkt planlösning, fönster i tre väderstreck, rymligt kök, balkong i perfekt solläge, stabil förening, praktisk separat tvättstuga, fina förvaringsmöjligheter mm. Bostaden ligger i naturnära och barnvänliga Stället med gång/cykelavstånd till Ytterby centrum och allt vad det innebär. Omtyckta brf Smultronstället har god ekonomi och sammanhållning.

 • Balkong
Helgonagatan 103, Munkegärde, Kungälvs kommun

Helgonagatan 103

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 790 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 374 kr/mån
34 024 kr/m²

Ni finner här en mycket fin bostad med genomgående härligt parkettgolv -21/-22, ljusa väggar -21/-22, helkaklat fräscht badrum -17, renoverat kök, fina förvaringsmöjligheter, dubbla altaner varav en övergår i en trädgård och omgärdas av en nyanlagd lättskött plantering, riktigt bra planlösning och ett soligt ljust läge. Helt enkelt en bostad som blir en solig oas i populära Munkegärde där man har fördelarna som ett hus och radhus ger men slipper samtidigt tänka på alla måsten (fasad, tak, dränering mm) som kommer med ett friköpt radhus eller hus. Bostaden ligger i barnvänliga och populära Munkegärde med direkt närhet till natur, bra kommunikationer, skolor och förskolor.

 • Uteplats
Torpe gränd 13, Centrum, Kungälvs kommun

Torpe gränd 13

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 290 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
3 187 kr/mån
55 854 kr/m²

Välkommen till en central och smart planerad bostad med låg avgift och balkong mot innergården. Här finner ni en bostad med nyskickskänsla med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köket är stilrent med gott om arbetsytor och här finns allt som behövs i form av inbyggnadsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Tack vare en halvöppen planlösning mot vardagsrummet där plats finns för såväl matgrupp som soffgrupp ger lägenheten en luftig känslan. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finner man handfat med kommodförvaring, torkställning, WC, dusch samt kombitvättmaskin. I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt även gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Bostaden ligger granne med Kongahälla Center, resecentrum, ICA Maxi, Oasen och med gångavstånd till i stort sett allt man kan tänkas behöva. För mer information, kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Grangärdesvägen 7A, Surte, Ale kommun

Grangärdesvägen 7A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 090 kr/mån
24 094 kr/m²

Vi har nöjet att presentera en bra planerad och rymlig trea i populära brf Granhäcken. Ljus och trevlig lägenhet med bra läge i föreningen. Solig och fin balkong i syd-/västligt läge. Här är det nära till naturen och uppskattade Surtesjön en härlig badsjö med både strand, badbrygga och grillplatser. Föreningen är populär av en god anledning. Den är välskött och erbjuder sina boende goda faciliteter, såsom gemensamma grönytor och lekplatser för de minsta. Dessutom har föreningen ett aktivt och trevligt socialt sammanhang, vilket ger dig möjligheten att lära känna dina grannar och kanske hitta nya vänner. Från Surte pendelstation tar tåget dig snabbt och miljövänligt till exempelvis centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning.

 • Balkong
Labol 230, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Labol 230

Tomt
Spekeröd, Stenungsunds kommun
HusmanHagberg Uddevalla
695 000 kr
1 208 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en naturnära villatomt inte allt för långt ifrån Stenungsund och E6. Här finns möjlighet att skapa sin egna drömbostad mitt bland hästhagar, svamp och bärskogar. Ett mindre alldeles nybyggt hus på ca 60kvm finns att hyra på fastigheten som styckar av tomten under tiden man bygger sitt hus. El och fiber alldeles i tomtgräns och tillsammans med granntomten kan man ha ett minireningsverk.

Visar alla 11