Mäklare William Olsson

William Olsson

Om mig

Efter att i ca 12 år arbetat som anställd fastighetsmäklare kände jag att det var dags för mig att gå vidare i min utveckling. Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig mycket om hur man kan sälja bostad i Kungälv på bästa sätt. Jag har nu drivit HusmanHagberg i ca 4 år med härliga kollegor och närmar mig 1 000 försäljningar och ca 16 år som mäklare i Kungälv/Ale. Erfarenhet, lokalkännedom, driv och kundkontakter får ni av mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandgatan 75, Centrum, Kungälvs kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00
Strandgatan 75, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Strandgatan 75, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Strandgatan 75

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 190 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 679 kr/mån
37 310 kr/m²

Välkomna till en bostad i härliga Liljedal med närhet till allt. Här finner ni en rymlig och bekväm trea med nyskickskänsla i hjärtat av Kungälv med inglasad veranda och uteplats. Här finner ni även fina enhetliga golv, garageplats, ljus och neutral färgsättning med nymålade väggar 2023, moderna vitvaror, två rymliga rum som kan användas som såväl sovrum som hemmakontor samt ett helkaklat badrum med matchande klinker där både tvättmaskin och torktumlare finns. Bostaden ligger bekvämt en halv trappa upp med hiss och gångavstånd till i stort sett allt man kan behöva och riktigt bra kommunikationer. Populära Brf Liljedal och Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg. Kungälvs unika kombination av charmig idyll och livlig, modern småstad är lätt att tycka om. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Olles gata 7, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Olles gata 7, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 7, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 7

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 842 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkomna till en bostad i toppskick som passar perfekt för det mindre hushållet. Här finner ni framförallt en ovanligt generös takhöjd som bidrar stort till en luftig känsla i bostaden. Ni finner även genomgående ekparkett, ljusa väggar, fina förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gott om nyskickskänsla samt ett rymligt inglasat uterum med bra solläge. I barnvänliga Nordtag har man nära till naturen och Ytterby centrum är på promenad/cykelavstånd. Här finns även nybyggda Nordtag förskola samt Sparråsskolan alldeles i närheten. Säljaren av bostaden söker en tvåa-trea i Ytterby.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brynjegatan 4, Komarken, Kungälvs kommun

Brynjegatan 4

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 133 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkomna till en mycket fint renoverad bostad med riktigt bra planlösning. Här finner ni bland annat enhetliga golv, ljusa och moderna färgval, totalrenoverat kanonfint kök med fina arbetsytor, underbart totalrenoverat badrum med tvättmöjligheter, en stor inglasad balkong, rymliga rum och gott om naturligt ljusinsläpp. Bostaden ligger i lugna brf Ripan med fina innergårdar, gott om extrautrymmen, närhet till naturområde, Kongahälla center, resecentrum, ICA Maxi, Oasen, förskola och skolor.

  • Balkong
Ulvedalsgatan 51, Ulvegärde, Kungälvs kommun

Ulvedalsgatan 51

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 795 000 kr
112 m²
4 rum
vån 2
7 500 kr/mån
24 955 kr/m²

Välkomna till ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge. Här finner ni en renoverad bostad med ljusa färgval, härliga golv, helkaklat badrum, praktisk separat nyligen renoverad tvättstuga, nyligen renoverat förråd och delvis nyrenoverat kök. Ni finner även rymliga rum, en perfekt planlösning, mycket bra förvaringsmöjligheter och dubbla altaner som ger bästa möjliga solmöjligheter. Bostaden ligger i barnvänliga och populära Ulvegärde med direkt närhet till naturen, bra grannar, förskola och såväl centrum som grundskola och kommunikationer på gångavstånd. Säljarna av bostaden söker en villa i Kungälv alternativt en bostadsrätt och i så fall en 3:a eller 4:a med uteplats.

  • Uteplats
Brynjegatan 17, Komarken, Kungälvs kommun

Brynjegatan 17

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 799 kr/mån
21 267 kr/m²

Här finner ni bland annat en genomtänkt planlösning, totalrenoverat badrum, ljusa färgval, inglasad balkong mm. Bostaden ligger i stabila brf Ripan som är Kungälvs största bostadsrättsförening. Här finns mysiga innergårdar med grill och lekplatser, gott om extrautrymmen och naturen och centrum på promenad/cykelavstånd. Ni finner även närhet till förskola, skola och bra kommunikationer.

  • Balkong
Selma lagerlöfs gata 10, Centrum, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 10

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
4 889 kr/mån
38 509 kr/m²

Central och bra planerad 2:a med stor inglasad balkong, garagemöjlighet och hiss. Ni finner bland annat genomgående ekparkett, ljusa väggar, bra planlösning, välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat fräscht badrum med tvättmöjligheter, praktisk klädkammare/halvrum, förråd i trapphuset och ett läge näst högst upp i huset för ljusinsläpp och insynsskydd. Bostaden ligger i populära brf Bastionen med garageplatser, cykelförråd, en innergård med grönska och bänkar. En kort promenad bort ligger Mimers hus, Resecentrum, Vita Fläcken, Kongahälla, Oasen och allt annat man kan tänkas behöva i centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsvägen 4, Surte, Ale kommun

Fridhemsvägen 4

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 790 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 687 kr/mån
27 538 kr/m²

Här finner ni en bostad i en liten gemytlig förening med egen villaträdgård och gott om extrautrymmen. Gratis parkering finns för föreningens medlemmar. Bra planerad bostad rymliga rum, fina förvaringsmöjligheter, härlig fiskbensparkett, rymlig balkong med bra solläge, låg månadsavgift där det mesta ingår, både vind och källarförråd mm. Bostaden ligger i natursköna Surte med riktigt bra kommunikationer med Göteborg tack vare pendeltåget. Alldeles i närheten finns även skola och förskola, Surte centrum ligger även det på promenad/cykelavstånd.

  • Balkong
Selma lagerlöfs gata 1, Centrum, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
6 027 kr/mån
39 938 kr/m²

Välkomna till en underbar bostad som även är ett centralt och mycket bekvämt boende. Här finner ni bland annat hiss, gott om garageplatser under huset, källarförråd, fina ytskikt, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, genomtänkt planlösning, en härlig uteplats upphöjd från gatan, fina förvaringsmöjligheter, möjlighet till 3,5 rum, renoverat kök mm. Bostaden ligger i populära brf Kungsparken alldeles bakom Mimers hus och här har man närhet till allt som centrum har att erbjuda. Säljaren av bostaden söker en hyresrätt eller central trea.

  • Uteplats
  • Hiss
Tvetgatan 251, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 251

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 595 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 721 kr/mån
22 950 kr/m²

Ni finner en bostad med rymliga rum, bra planlösning, praktiskt och flexibelt halvrum, perfekt solläge, inglasad balkong, stort kök, stabil förening med massor av kringutrymmen mm. Bostaden ligger i populära brf Fridhem med direkt närhet till naturen, kommunikationer och affär på gångavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Ställets Bygata 36, Ytterby, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 36

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 790 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 800 kr/mån
26 324 kr/m²

Här finner ni bland annat en genomtänkt planlösning, fönster i tre väderstreck, rymligt kök, balkong i perfekt solläge, stabil förening, praktisk separat tvättstuga, fina förvaringsmöjligheter mm. Bostaden ligger i naturnära och barnvänliga Stället med gång/cykelavstånd till Ytterby centrum och allt vad det innebär. Omtyckta brf Smultronstället har god ekonomi och sammanhållning.

  • Balkong
Helgonagatan 103, Munkegärde, Kungälvs kommun

Helgonagatan 103

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 790 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 374 kr/mån
34 024 kr/m²

Ni finner här en mycket fin bostad med genomgående härligt parkettgolv -21/-22, ljusa väggar -21/-22, helkaklat fräscht badrum -17, renoverat kök, fina förvaringsmöjligheter, dubbla altaner varav en övergår i en trädgård och omgärdas av en nyanlagd lättskött plantering, riktigt bra planlösning och ett soligt ljust läge. Helt enkelt en bostad som blir en solig oas i populära Munkegärde där man har fördelarna som ett hus och radhus ger men slipper samtidigt tänka på alla måsten (fasad, tak, dränering mm) som kommer med ett friköpt radhus eller hus. Bostaden ligger i barnvänliga och populära Munkegärde med direkt närhet till natur, bra kommunikationer, skolor och förskolor.

  • Uteplats
Torpe gränd 13, Centrum, Kungälvs kommun

Torpe gränd 13

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 290 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
3 187 kr/mån
55 854 kr/m²

Välkommen till en central och smart planerad bostad med låg avgift och balkong mot innergården. Här finner ni en bostad med nyskickskänsla med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köket är stilrent med gott om arbetsytor och här finns allt som behövs i form av inbyggnadsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Tack vare en halvöppen planlösning mot vardagsrummet där plats finns för såväl matgrupp som soffgrupp ger lägenheten en luftig känslan. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finner man handfat med kommodförvaring, torkställning, WC, dusch samt kombitvättmaskin. I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt även gott om förvaring tack vare skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Bostaden ligger granne med Kongahälla Center, resecentrum, ICA Maxi, Oasen och med gångavstånd till i stort sett allt man kan tänkas behöva. För mer information, kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Olseängen 4, Olseröd, Kungälvs kommun

Olseängen 4

Radhus
Olseröd, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
7 956 kr/mån
24 223 kr/m²

Välkommen till detta härliga bostadsrättsradhus beläget i det eftertraktade området Olseröd i Kungälv! Med sina 103 kvadratmeter erbjuder detta radhus den perfekta kombinationen av gemensamma utrymmen och privata ytor för en bekväm och trivsam livsstil. Här finns bland annat nyrenoverade badrum 2021 och 2022, nya golv i entréplan 2021, nymålat och tapetserat 2021 och ett nytt staket från 2022. På entréplanet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet når du den härliga altanen med gott om plats för såväl matgrupp som loungegrupp. Detta utrymme blir verkligen en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjligheten att leva både inne och ute. På övre plan finner du tre rymliga sovrum och en praktisk klädkammare. Den flexibla planlösningen möjliggör enkel omvandling till ett fjärde sovrum om det skulle behövas. Här har du gott om utrymme för hela familjen att trivas och ha sin egen privata sfär. Beläget i ett mycket barnvänligt område, är detta radhus perfekt för familjer. Du har direkt närhet till förskolor och skolor i alla åldrar, vilket gör det enkelt och smidigt för barnen att komma till och från skolan. Dessutom finns en busshållplats alldeles i närheten, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter till Kungälvs centrum och andra områden. Olseröd är känt för sin vackra natur och charmiga omgivningar. Här kan du njuta av fridfulla promenader i grönskan, utforska skogen och "landet" och ta del av de många aktiviteterna som erbjuds för barn och vuxna. Du får verkligen det bästa av två världar - en lugn och rofylld miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. Missa inte chansen att bli ägare till detta attraktiva bostadsrättsradhus i Olseröd! Med sina härliga ytor, närhet till skolor och förskolor samt en fantastiskt barnvänlig miljö, är detta en investering för hela familjen.

  • Uteplats
Grangärdesvägen 7A, Surte, Ale kommun

Grangärdesvägen 7A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 090 kr/mån
24 094 kr/m²

Vi har nöjet att presentera en bra planerad och rymlig trea i populära brf Granhäcken. Ljus och trevlig lägenhet med bra läge i föreningen. Solig och fin balkong i syd-/västligt läge. Här är det nära till naturen och uppskattade Surtesjön en härlig badsjö med både strand, badbrygga och grillplatser. Föreningen är populär av en god anledning. Den är välskött och erbjuder sina boende goda faciliteter, såsom gemensamma grönytor och lekplatser för de minsta. Dessutom har föreningen ett aktivt och trevligt socialt sammanhang, vilket ger dig möjligheten att lära känna dina grannar och kanske hitta nya vänner. Från Surte pendelstation tar tåget dig snabbt och miljövänligt till exempelvis centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning.

  • Balkong
Labol 230, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Labol 230

Tomt
Spekeröd, Stenungsunds kommun
HusmanHagberg Uddevalla
695 000 kr
1 208 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en naturnära villatomt inte allt för långt ifrån Stenungsund och E6. Här finns möjlighet att skapa sin egna drömbostad mitt bland hästhagar, svamp och bärskogar. Ett mindre alldeles nybyggt hus på ca 60kvm finns att hyra på fastigheten som styckar av tomten under tiden man bygger sitt hus. El och fiber alldeles i tomtgräns och tillsammans med granntomten kan man ha ett minireningsverk.

Visar alla 15