Mäklare Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrverkarbacken 32, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 32

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
1 995 000 kr
18,4 m²
1 rum
vån 1/9
498 kr/mån
108 424 kr/m²

- Låg avgift om endast 498 kr/mån. - Härlig utsikt över Stockholm. - Förening med mycket god ekonomi och många gemensamma utrymmen. Med ett högt läge på Kungsholmen ligger Fyrverkarbacken som har en härlig vy över över Stockholm här finnes denna trivsamma 1:a. Planlösningen är optimal med ett stort rum som rymmer både pentry eller kök samt möbler; säng, matbord, soffa och tv. Det fantastiska läget gör bostaden både ostörd och insynsskyddad. Generöst fönsterparti som ger både en panoramavy och ett härligt ljusinsläpp. Bostaden säljs av föreningen så intäkterna kommer att bidra till att ytterligare förbättra föreningens redan starka ekonomi. I husets källare finns två nyrenoverade tvättstugor som är lätta att boka och utanför huset finns både en mysig pergola samt en vacker utsiktsplats. Föreningen har också en gästlägenhet som kan hyras för 400 kr/natt av föreningens medlemmar. Här bor du nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och Inom kort gångavstånd finns en välsorterad mataffär, restauranger och caféer.

  • Hiss
Essinge Brogata 22, Kungsholmen Lilla Essingen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 22

Lägenhet
Kungsholmen Lilla Essingen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
2 295 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/5
1 849 kr/mån
91 800 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till en optimalt planerad 1:a med ett insynsskyddat läge. Stora fönster ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och den väldisponerade planlösningen gör att lägenheten känns betydligt rymligare än sina faktiska kvadratmetrar. Köket är fint renoverat med gott om både arbetsyta och skåpsförvaring. I direkt anslutning till köket finns plats för matbord. Rummet har idag en loftsäng vilket ger möjlighet till att ha både en säng och soffgrupp. Bostadsrättsföreningen är välskött med en god ekonomi och många stora renoveringar utförda. Här bor du med närhet till både vatten och mysiga promenadstråk. Inom kort gångavstånd finns även en matbutik samt restauranger. Bussen tar dig snabbt till city och det går även snabbt att cykla samt promenera.

  • Hiss
Fyrverkarbacken 36, 6 tr, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 36, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
9 545 000 kr
112,4 m²
4 rum
vån 6/9
3 044 kr/mån
84 920 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a uppe på omtyckta Fyrverkarbacken. Lägenheten har ett ostört och insynsskyddat läge samt ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i dubbla väderstreck. Mycket av inredningen är i original och i behov av renovering så här finns chansen att skapa sin egen drömbostad. Från balkongen, som ligger i västerläge, har man en storslagen utsikt över Mälarinloppet. Från bostaden kan man även njuta av makalös utsikt över Stockholm. Belägen i mycket välskött och välorganiserad förening med låga månadsavgifter. Garage samt parkeringsplatser finns, liksom föreningslokal, gym, övernattningslägenhet, snickarrum samt trevliga utemiljöer. Här bor du nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och inom kort gångavstånd finns välsorterad mataffär, restauranger, caféer, apotek, systembolag och goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Igeldammsgatan 20, 1 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun

Igeldammsgatan 20, 1 tr

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
5 750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
2 896 kr/mån
89 844 kr/m²

- Välskött förening som är lågt belånad. - Insynsskyddat och ostört läge. - Närhet till både Fridhemsplan och vacker natur. - Möjlig 3:a. Välkommen till en trivsam 2:a som ligger på ostörd gata och har ett insynsskyddat läge med utsikt mot lummig grönska. Lägenhetens planlösning är väldisponerad med kök och vardagsrum invid varandra vilket ger gott om social yta som bjuder in till umgänge. Sovrummet är rymligt med gott om plats både dubbelsäng och förvaring. I hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare och en inbyggd garderob. Plats finns också för skrivbord. Idag är lägenheten planerad som en 2:a men möjlighet finns att enkelt bygga ett till rum. Stora fönster som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och en högre takhöjd som bidrar till bostadens rymd. Många tidstypiska detaljer som ger en härlig charm. Föreningen är välskött med låg belåning om endast 4 000 kr. Läget ger dig det bästa av två världar; citypuls med restauranger, caféer, butiker samt kommunikationer och vacker natur med grönska och glittrande vatten.

  • Plus
  • Hiss
Fyrverkarbacken 30, 4 tr, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 30, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
3 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/9
1 070 kr/mån
93 544 kr/m²

- Låg avgift om endast 1 070 kr/mån. - Högt läge med vidsträckt utsikt över Stockholm. - Både garage- och parkeringsplatser i föreningen. - Attraktiv brf med välskött ekonomi. Accepterat pris! I attraktiva Brf Silvieberg ligger denna trivsamma 2:a. Lägenheten har en vidsträckt utsikt över Stockholm med takåsar, grönska och vatten. Planlösningen är väldisponerad med stora och lättmöblerade rum samt ett kök i mitten. Alla rummen har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och gör att utsiktens kan avnjutas oavsett om man är i kök, vardagsrum eller sovrum. Det fria läget gör bostaden både ostörd och insynsskyddad. Då bostaden säljs av föreningen så bidrar intäkterna till att ytterligare förbättra föreningens redan starka ekonomi. Föreningen är mycket omtyckt med många gemensamma utrymmen; en fin utsiktsplats, en mysig pergola, ett gym, ett hobbyrum, tre stora tvättstugor och cykelrum. Ypperligt läge nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och bad samt kort gångavstånd till en välsorterad mataffär, restauranger och caféer.

  • Hiss
Badstrandsvägen 19, 2 tr, Kungsholmen Stora Essingen, Stockholms kommun

Badstrandsvägen 19, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen Stora Essingen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
3 100 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 959 kr/mån
77 500 kr/m²

Accepterat pris! Med centralt läge på vackra Stora Essingen ligger denna pärla. Lägenheten är genomgående renoverad och är i mycket gott skick. Många vackra tidstypiska detaljer finns bevarade. Planlösningen är väldisponerad och varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Köket är perfekt planerat samt fullutrustat, badrummet är stambytt under 2017, vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp och sovrummet rymmer en dubbelsäng samt förvaring. De många fönstren samt den franska balkongen ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Avståndet till närmaste hus är långt och utsikten är därmed fri med en fin vy över lummig grönska, takåsar och himmel. Utanför porten finns busshållplats med bussar som snabbt tar dig in till City. Inom kort gångavstånd finns restauranger, caféer och matbutik samt även mysiga promenadstråk och badplats.

  • Balkong

Visar alla 6