Mäklare Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven Rinmans Gata 4, Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun

Sven Rinmans Gata 4

Lägenhet
Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

6 995 000 kr

68 m²

2.5 rum

3 673 kr/mån

102 868 kr/m²

Accepterat pris! Denna vackra bostad har en perfekt placering i ett av Kungsholmen mest attraktiva områden, på en lugn återvändsgata med utsikt mot grönskande Sven Rinmans gården. Planlösningen är väldisponerad och är idag planerad som en 2:a men möjlighet finns eventuellt att flytta köket för att skapa ytterligare ett sovrum. Bostaden är social med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, en matsal med en fungerande öppen spis och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet inbyggda garderober. Interiören är mycket tilltalande med en smakfull kombination av genomtänkt renovering och vackra originaldetaljer. Lägenheten har generöst med fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en hög takhöjd som ger en härlig rymd. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och alla större renoveringar gjorda. Adressen är attraktiv med närhet till både citypuls och grönområden. Alldeles utanför porten löper Norr Mälarstrands vackra promenadstråk och bara några minuter bort ligger omtyckta Rålambshovsparken samt trevliga Smedsuddsbadet. I området finns även ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer och barer. Gångavstånd till Fridhemsplan med goda kommunikationsmöjligheter och all tänkbar service.

  • Hiss
Pilgatan 19C, 2 tr, Kungsholmen Nedre, Stockholms kommun

Pilgatan 19C, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen Nedre, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

8 695 000 kr

87 m²

4 rum

5 075 kr/mån

99 943 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 4:a på attraktiv adress. Bostadens planlösning är genomgående med alla sovrum ostört belägna mot föreningens innergård. Den väldisponerade planlösningen erbjuder rymliga rum, generöst med sociala ytor, gott om förvaring samt ett badrum och en gäst-wc. Lägenhetens balkong är stor och vetter mot innergården. Stabil bostadsrättsförening med många stora renoveringar utförda och hela 9 hyresrätter som är dolda tillgångar. Läget ger omedelbar närhet till ett brett utbud av välbesökta restauranger, caféer, butiker samt tunnelbana och bussar. Även närhet till förskolor, skolor och mysiga promenadstråk invid Norr Mälarstrand.

  • Balkong
  • Hiss
Fyrverkarbacken 32, 2 tr, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Fyrverkarbacken 32, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

2 195 000 kr

18,4 m²

1 rum

498 kr/mån

119 293 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till en underbar 1:a som är belägen på lugna Fyrverkarbacken med en slående utsikt över Stockholm. Planlösningen är väldisponerad med ett stilrent kök som är byggt 2022, ett rymligt samt lättmöblerat rum samt ett fräscht badrum. Det fantastiska läget gör bostaden både ostörd och insynsskyddad. Generöst fönsterparti som ger både en panoramavy och ett härligt ljusinsläpp. I husets källare finns två nyrenoverade tvättstugor samt en grovtvättstuga som är lätta att boka och utanför huset finns både en mysig pergola samt en vacker utsiktsplats. Föreningen har också en gästlägenhet som kan hyras för 400 kr/natt av föreningens medlemmar. Här bor du nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och Inom kort gångavstånd finns en välsorterad mataffär, restauranger och caféer.

  • Hiss

Visar alla 3