HusmanHagberg Kungsholmen

HusmanHagberg Kungsholmen

Mäklare

Fyrverkarbacken 32, 3 tr, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 32, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

1 995 000 kr

18,4 m²

1 rum

498 kr/mån

108 424 kr/m²

På uppdrag av Brf Silvieberg så säljs denna välplanerade 1:a. Försäljningen bidrar till att stärka föreningens redan starka ekonomi. Fyrverkarbacken är ett högt beläget område så från lägenheten är utsikten fantastisk. Det stora fönstret ger både ett generöst ljusinsläpp samt en panoramavy över Stockholm. Planlösningen är optimal med ett stort rum med gott om plats för säng, matbord, soffa och tv. Möjlighet finns att bygga ett kök/pentry längs en av väggarna i rummet. I husets källare finns två nyrenoverade tvättstugor som är lätta att boka och utanför huset finns både en mysig pergola samt en vacker utsiktsplats. Föreningen har också en gästlägenhet som kan hyras för 400 kr/natt av föreningens medlemmar och prisvärda parkerings- samt garageplatser. Här bor du nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och Inom kort gångavstånd finns en välsorterad mataffär, restauranger och caféer.

 • Hiss
Fyrverkarbacken 36, 8 tr, Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun

Fyrverkarbacken 36, 8 tr

Lägenhet
Kungsholmen Marieberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

3 495 000 kr

39,5 m²

2 rum

1 070 kr/mån

88 481 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna 2:a som har ett fantastiskt läge med en vidsträckt utsikt över Stockholm med takåsar, grönska och vatten. Då lägenheten säljs av Brf Silvieberg så bidrar försäljningen till att stärka föreningens redan starka ekonomi. Planlösningen är väldisponerad med stora och lättmöblerade rum samt ett kök i mitten. Alla rummen har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och gör att utsiktens kan avnjutas oavsett om man är i kök, vardagsrum eller sovrum. Det höga och fria läget gör bostaden både ostörd och insynsskyddad. Attraktiv förening med många gemensamma utrymmen och parkerings- samt garageplatser till låg kostnad. Här bor du nära naturen med vackra promenadstråk, lummig grönska och inom kort gångavstånd finns en välsorterad mataffär, restauranger, caféer, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med såväl buss och tunnelbana som med bil.

 • Hiss
Fridhemsgatan 68A, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Fridhemsgatan 68A

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

3 150 000 kr

35 m²

1 rum

1 883 kr/mån

90 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och charmiga sekelskiftesettan i vacker byggnad från 1905 på attraktiv adress. Möjlighet att bygga en uteplats. Gårdshus med lugnt läge mot innergård. Här bor du med närhet till citypuls och stort utbud av restauranger samt goda kommunikationer med både buss och tunnelbana vid Fridhemsplan.

 • Uteplats
 • Hiss
Pontonjärgatan 38, 3 tr, Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Pontonjärgatan 38, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

5 995 000 kr

61 m²

2 rum

1 934 kr/mån

98 279 kr/m²

Med ett attraktivt läge någon minut från Norr Mälarstrand ligger denna trivsamma 2:a. Lägenheten är ostört belägen mot föreningens trivsamma innergård och har en väldisponerad planlösning med rymliga och lättmöblerade rum samt en mysig balkong med utsikt mot lummig grönska under sommaren. Stora fönster samt dubbeldörrar till balkongen vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Många tidstypiska detaljer finns bevarade; fiskbensmönstrat parkettgolv, serveringsskåp, fönsterbänkar i sten och en hatthylla. Föreningen har mycket god ekonomi med endast ca 3 Mkr i lån och ca 3 Mkr i kassan. Bostaden är centralt belägen på lugn gata med närhet ett brett utbud av restauranger och caféer utanför porten. Inom kort promenadavstånd ligger även bussar, tunnelbana, trivsamma promenadstråk längst vattnet och grönskande parker.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Alströmergatan 25, 4 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun

Alströmergatan 25, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

7 350 000 kr

74,5 m²

4 rum

2 760 kr/mån

98 658 kr/m²

För dig som vill bo både centralt och ostört så är det här den perfekta bostaden! Lägenheten ligger mellan två innergårdar ett stenkast från Fridhemsplan med full service, butiker, restauranger och kommunikationer. Vill du har ännu fler valmöjligheter så ligger Birkastan och Sankt Eriksplan bara några minuters promenad bort. Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning med med öppna sociala ytor, tre bra sovrum och ett stambytt badrum. Föreningen är otroligt stabil ekonomiskt med låga avgifter och möjlighet till garage för en låg kostnad om endast 1.200 kr/mån. Ingen kö till garaget i dagsläget. För barnfamiljen finns det ett flertal populära förskolor och skolor i direkta närområdet. Även närhet till mysiga promenadstråk, vatten och grönskande parker.

 • Balkong
 • Hiss
Sankt Göransgatan 72, 2 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
Sankt Göransgatan 72, 2 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 72, 2 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 72, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

4 195 000 kr

38 m²

2 rum

934 kr/mån

110 395 kr/m²

I en skuldfri föreningen med en avgift om endast 934 kr/mån ligger denna trivsamma 2:a. Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning med både trevliga sällskapsytor, ett funktionellt kök, ett ostört sovrum och en mysig balkong samt generöst med förvaring. Stora fönster ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi som de senaste åren tillåtit ett avgiftsfritt kvartal. Denna bostad har verkligen det bästa av två världar med sin omedelbara närhet till Fridhemsplans stadspuls och sitt ostörda läge mot föreningens innergård.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 14, -1 ½tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun

Industrigatan 14, -1 ½tr

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

4 350 000 kr

54 m²

2 rum

3 375 kr/mån

80 556 kr/m²

VISNING SÖNDAG 5/2 kl. 12:45- 13:15. Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa i mysiga kvarter. Hela lägenheten går i sobra nyanser och präglas av ljus och rymd. Lättmöblerat vardagsrum med god plats för stor soffgrupp, matbord och mediahörna. Fri utsikt både mot grönska och över Karlbergskanalen. Bra förvaring i både hallen och sovrummet. Väldisponerat kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Lägenheten ligger i suterräng och ca 1,5 vån upp från marknivå med fri utsikt mot Karlbergskanalen och Vasastans vackra fasader. Lägenheten får in naturligt ljus på förmiddagen. Välskött hus från 1935 invid Kungsholms Strand och utanför dörren finns strandpromenad, bad, båtplatser och Fridhemsplan med dess kompletta utbud av välsorterade matbutiker, kommunikationer, restauranger, shopping m.m.

 • Hiss
Sankt Göransgatan 152, 2 tr, Kungsholmen Stadshagen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 152, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen Stadshagen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen

5 800 000 kr

77 m²

3 rum

3 749 kr/mån

75 325 kr/m²

VISNING SÖNDAG 5/2- ACCEPTERAT PRIS - Ljus och harmonisk bostad med stor balkong i västläge. Optimalt renoverad och har föreningens bästa planlösning med stora ytor och mycket rymd. Stadshagen är ett populärt, barnvänligt och kraftigt expanderande område med shopping, restauranger, cafeer och kommunikationer. Närhet till Hornbergstrand med sin vackra strandpromenad o många restauranger.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8