Mäklare Stina Bodlund

Stina Bodlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Dalins väg 18, Kungsholmen Kristineberg, Stockholms kommun
Olof Dalins väg 18, Kungsholmen Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Olof Dalins väg 18, Kungsholmen Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Olof Dalins väg 18

Lägenhet
Kungsholmen Kristineberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
5 290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/7
4 017 kr/mån
85 323 kr/m²

Med underbart läge med vacker utsikt mot lummig grönska och sjöglimt mot Mälaren ligger denna oerhört trivsamma hörntvåa (potentiell väldisponerad trea) med stor balkong i söderläge. De stora fönstren i bostaden ger ett härligt ljusinsläpp och planlösningen är mycket genomtänkt med luftiga och lättmöblerade ytor. Skicket är bra med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning. Rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier i hörnläge (med sjöglimt mot Mälaren) samt utgång till den härliga balkongen i söderläge, trevligt kök med generös matplats, rofyllt och luftigt sovrum samt väldisponerat badrum och klädkammare. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en väldisponerad 3:a, se alternativa planskisser samt fråga mäklaren om referensbilder. Välskött brf med bl a garage, trevliga utemiljöer, båtklubb och bilhyrning utanför porten. Lugnt belägen på återvändsgata med endast 50 meter ner till vattnet. Här kan man, sommar som vinter, ta på sig badrocken och promenera ner till någon av badbryggorna för ett svalkande dopp. Omtyckt område med trivsamma promenadstråk direkt utanför porten. En liten bit från bostaden finns ett brett utbud av restauranger, caféer, bussar och tunnelbana. Även närhet till Lindhagensgallerian med ICA Maxi, Systembolag, Apotek, mm.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sankt Göransgatan 127, 5 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
Sankt Göransgatan 127, 5 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 127, 5 tr, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 127, 5 tr

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
5 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/7
3 321 kr/mån
90 976 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för att boka visning. Med ett högt läge på våning 5 ligger denna ljusa, luftiga och genomgående 2:a med högt och fritt läge samt stor balkong i soligt söderläge mot lugn innergård. Modern, stilren inredning med härliga ytor att disponera och god förvaring. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och garageplats samt gästlägenhet i huset. Ypperligt läge på Kungsholmen med direkt närhet till det mesta - Fridhemsplan, Norr Mälarstrand, Kungsholms Strand, utmärkta kommunikationer såsom t-bana och bussar ett stenkast bort, välsorterade matbutiker och trevliga restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sven Rinmans gata 1, Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:45
Sven Rinmans gata 1, Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Sven Rinmans gata 1, Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Sven Rinmans gata 1

Lägenhet
Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
8 795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/6
3 990 kr/mån
99 943 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt och noggrant renoverade 30-talsvåning där tidlös elegans möter modern komfort på bästa sätt! Lugnt belägen invid vattnet på attraktiva Norr Mälarstrand, i en av de karaktäristiska 30-talsfastigheterna ligger denna luftiga och ljusa lägenhet med väl bevarade originaldetaljer såsom öppen spis, stuckaturer, charmig serveringsgång, en imponerande, unik skjutdörr med spröjsade glasrutor samt vackert elementskydd i original. Detta i kombination med en lägenhet där varje rum och detalj är noga genomtänkt och renoverad med högsta precision. Den höga takhöjden om ca 290 cm, de generösa rummen och fönsterpartierna samt den vackra genomgående fiskbensparketten ger ett hem som andas historia och modernitet. Ett underbart hem att trivas i! Även bostadsrättsföreningen fastigheten är mycket välskött och det finns möjlighet till garageplats i samma hus. Ekonomin är stabil och inga större renoveringar är planerade närmsta åren. Sammanfattningsvis en unik boendemiljö i ett lugnt och attraktivt läge med en av stadens vackraste promenadstråk strax utanför porten.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Mariebergsgatan 19, vån 3, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mariebergsgatan 19, vån 3, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Mariebergsgatan 19, vån 3, Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Mariebergsgatan 19, vån 3

Lägenhet
Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kungsholmen
6 900 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
3 856 kr/mån
87 342 kr/m²

Accepterat pris! Ring mäklaren för visning. Välkomna till denna välplanerade och trivsamma 3a om 79 kvm i genomgående mycket bra skick med stor balkong i västläge mot vacker gård. Populär brf med god ekonomi, trevlig gård, övernattningslägenhet och garage i huset. Flexibelt tillträde.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4