Mäklare Camilla Samuelsson

Camilla Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordanträsk 77, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 77, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 77, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 77

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
6 995 000 kr
201 m²
7 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till en riktigt fin familjevilla i New Englandstil! Drömhuset står på en stor och uppvuxen tomt där ni erbjuds en fantastiskt fin utemiljö. Utöver en praktfull 2-plansvilla om hela 201 kvm så finner ni här en egen resort med pool och stort pooldäck, ett poolhus som inrymmer bastu, relax och wc. Entréplan erbjuder vardagsrum och kök i vinkel, härliga stora fönsterpartier med fin utsikt över tomten både från matplatsen och vardagsrummet. Ett sovrum/kontor, badrum samt tvättstuga finns också på detta plan. Hallen har bra med förvaring, dels under trappan bakom skjutdörrspartier och dels i rymlig garderob med skjutdörrar. Övre plan består av ett lyxigt master bedroom med dubbla franska balkonger och en smart en suite-lösning för badrum, här har du även direktaccess till en walk-in-closet. Utöver detta finns också tre sovrum i bra storlek samt ett allrum och ytterligare ett badrum. Hela entréplan har golvvärme. Ni som lockas av en passiv hyresinkomst via Airbnb kan poolhuset med fördel användas till detta, alternativt till ett härligt boende för tonåringen innan det är dags att lämna hemmet för eget boende. Huset ligger endast 5 minuter med bil från Sunderbyns sjukhus. Till närmaste busshållplats tar det ca en kvart att gå alternativt ca 5 min med cykel. Fiber är indraget. Jordvärme Fantastiskt rymligt garage! Fint växthus, här kan du både odla och även använda detta som ett ljuvligt uterum. Boka visning via vår hemsida.

  • Premium
Sandlåvägen 61, Råneå, Luleå kommun

Sandlåvägen 61

Villa
Råneå, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 695 000 kr
135 + 13 m²
3 210 m² tomt

Bo på landet men ändå bara 3 km till centrala Råneå med skola, affär, apotek, restaurang mm! Här finner du ett bostadshus i Norrbottensgårdsstil om 131 kvm, uppfört 1994 som består av fyra rum och kök. Nedre plan erbjuder ett härligt lantkök med lyxen av en vedeldad spis samt utgång till den ena av husets två altaner, ett vardagsrum, wc samt rymlig tvättstuga där även bastu och dusch finns. Övre plan har ett allrum, två sovrum samt en wc. På fastigheten finns även en stor garage/verkstad/förrådsbyggnad, ett gammalt timmerhus, en carport samt en lekstuga. Fiber är indraget. Med ca 30 minuter till Luleå, 40 minuter till Boden och 35 min till Kalix bor du nära naturen men med ett kort pendlingsavstånd in till stan. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!

Stationsgatan 32A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 32A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 095 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 420 kr/mån
53 415 kr/m²

Renoverad och trivsam 1:a med otroligt låg månadsavgift där både kabel-tv, bredband (leverantör Tele 2), hushållsel och bostadsrättstillägg ingår. Stabil och lågt belånad förening. Lägenheten inrymmer allrum med fint parkettgolv, stilren kokvrå från 2016 och modernt badrum med kakel, klinker och golvvärme renoverat 2016. Väggarna i rummet är målade 2022. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Ett rymligt vindsförråd och ett mindre källarförråd hör till lägenheten. I föreningen finns bastu, tvättstugor, hobbyrum och övernattningsrum. Bytt fönster 2020-2021 Inga planerade renoveringar Övernattningsrummet ligger i källarplan på Sandviksgatan 37. 100 kr/dygn Tvättstugor finns på Rådstugatan 6 B och Sandviksgatan 37 Lång kö (3-4år) till parkering, köparen ställs automatiskt i kö vid inflyttning. Välkommen på visning!

  • Hiss
Mjöfjärden 630, Mjöfjärden, Luleå kommun

Mjöfjärden 630

Villa
Mjöfjärden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
6 695 000 kr
93 + 15 m²
5 rum
3,8 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiskt fina fastighet om hela 37 971 kvm! Magiskt läge intill havet med hamn/brygga där du kan lägga till med båt. Bostadshuset ger ett exklusivt intryck, totalrenoverat och utbyggt under senare år. Nu finns här tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen social planlösning samt ett ljuvligt allrum med öppen spis och fantastisk utsikt över både tomten och havet. Två innerväggar från originalstugan är fint bevarade. Kvänumkök med stor köksö där det finns gott om utrymmen för förvaring. Enhetligt parkettgolv som löper tröskelfritt genom bostaden. Badrummet med kakel, klinker och golvvärme, stor takdusch, wc, handfat i kommod. Rymlig tvättstuga med gott om bänkyta och skåp för förvaring, här finns en dörr för direktaccess till tomten. Motordriven markis över uteplatsen. Möjlighet att stycka av tomter. På fastigheten finns också en otroligt fin bastu med relax, utanför finns en altan med badtunna där man har fri utsikt över havet Dubbelgarage Tre sovstugor varav två uppförda 2021 Bastu med relax, badtunna Maskinhall Rökkåta Vedbod Jordkällare Endast bokade visningar.

  • Plus
Väringgatan 1, Lulsundet, Luleå kommun

Väringgatan 1

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 995 000 kr
78 + 54 m²
915 m² tomt

Fin villa belägen på solig hörntomt. Nedre plan består av hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Övre plan är förberedd för färdigställande av inredning, i dagsläget är ytterväggarna isolerade och gipsade. Nu finns möjligheten att inreda precis enligt egna önskemål. Villan har dessutom ett rymligt dubbelgarage med två portar samt en dörr som leder till groventrén i huset. Vittjärvshus från 2011 Fiber är indraget.

  • Plus

Visar alla 5