Mäklare Camilla Samuelsson

Camilla Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallstensgatan 8, Notviken, Luleå kommun
Vallstensgatan 8, Notviken, Luleå kommun, bild 2
Vallstensgatan 8, Notviken, Luleå kommun, bild 3

Vallstensgatan 8

Villa
Notviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 995 000 kr
120 + 35 m²
6 rum
908 m² tomt

Välkommen till Vallstensgatan 8, renoverad villa belägen på trevlig hörntomt! I ett lugnt villaområde ligger detta välplanerade hus. Det finns i nuläget totalt fyra sovrum samt ett badrum och en gäst-wc vilket är perfekt för den större familjen. När du kommer in via entrén möts du av en hall och i anslutning till denna ligger köket och vardagsrummet i en halvöppen planlösning vilket ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Köket (Ballingslöv) är utrustat med modern kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll och fläkt. Luckorna är lackade i en fin nyans som matchar till stänkskyddet i mosaik. I anslutning till köket når du badrummet vilket i sin tur har access till garaget. En smidig lösning när man ska bära in varorna från familjens veckohandling. Huset är uppfört 1963 av Svenska Trähus AB, betongplatta på mark, fasad i tegel och trä. Besiktigat 2023-12-05 Trädgården är lättskött med plana gräsytor som bjuder in till spring och lek. På tomten finns även en friggebod som är isolerad, har indragen el och används med fördel som gäststuga alternativt mysigt tonårsrum. Bostaden värms med fjärrvärme till största delen, el-element i den utbyggda delen. Bra ventilation via freshventiler i samtliga rum samt utsug i badrum och via köksfläkt. Stort och fint garage! På Vallstensgatan bor ni i ett trivsamt område med närhet till allt du behöver. Notviken är belägen vid västra utfarten från centrala Luleå invid Bodenvägen (Väg 97). Bebyggelsen består mest av mindre villor. En L-skola (F-3), två förskolor samt två vård- och omsorgsboenden finns här. Notvikens IK är stadsdelens idrottsförening som har funnits sedan 1933. Idag erbjuder NIK spel i idrotterna fotboll, innebandy och ishockey.

 • Premium
Sandgrundsvägen 45, Jämtön, Luleå kommun
 • Budgivning pågår
Sandgrundsvägen 45, Jämtön, Luleå kommun, bild 2
Sandgrundsvägen 45, Jämtön, Luleå kommun, bild 3

Sandgrundsvägen 45

Villa
Jämtön, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
895 000 kr
60 m²
5,3 ha tomt

Välkommen till ett charmigt gårdsställe omgivet av vatten i mysiga Jämtön. Här finns all möjlighet att skapa ett eget paradis! Bostadshuset består av kök, vardagsrum, sovrum samt badrum. Köket och vardagsrummet har fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Hela huset (utom badrummet) har fina trägolv och tapetserade väggar, i köket finns en vedspis som värmer upp både kök, hall och sovrum via vattenburet system. Alternativ finns att tillgå i form av radiatorer som går på el vilket är väldigt praktiskt ifall man inte avser att vistas där på heltid. En klädkammare finns i anslutning till sovrummet för praktisk förvaring och i vardagsrummet finns en rymlig dubbelgarderob. Samtliga inventarier ingår. På fastigheten finns även en bagarstuga samt ett härbre. Säljs med friskrivningsklausul. Boka visning via vår hemsida.

 • Premium
Västra Vitåfors 699, Vitå, Luleå kommun
 • Lör 16 dec kl 12:00

Västra Vitåfors 699

Villa
Vitå, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
695 000 kr
140 + 18 m²
5 rum
6 407 m² tomt

Beläget på friköpt tomt om 6407 kvm hittar du denna pärla! Boningshuset består på entréplan av stort härligt kök, två sovrum varav en kakelugn finns i det ena (dock ej godkänd i dagsläget, behöver tätas), vardagsrum, badrum (renoverat 2016/17) samt tvättstuga (renoverad 2016/17). Sovrummen har golvvärme från 2014 och i vardagsrummet installerades golvvärme 2016. På övre plan finner du ett allrum, ett sovrum samt ett badrum med bastu i anslutning. Dubbelgarage Isolerad uthuslänga med verkstad, byggd 2014, gjuten platta, indragen el. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stationsgatan 32A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 32A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 095 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 303 kr/mån
53 415 kr/m²

Renoverad och trivsam 1:a med otroligt låg månadsavgift där både kabel-tv, bredband (leverantör Tele 2), hushållsel och bostadsrättstillägg ingår. Stabil och lågt belånad förening. Lägenheten inrymmer allrum med fint parkettgolv, stilren kokvrå från 2016 och modernt badrum med kakel, klinker och golvvärme renoverat 2016. Väggarna i rummet är målade 2022. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Ett rymligt vindsförråd och ett mindre källarförråd hör till lägenheten. I föreningen finns bastu, tvättstugor, hobbyrum och övernattningsrum. Bytt fönster 2020-2021 Inga planerade renoveringar Övernattningsrummet ligger i källarplan på Sandviksgatan 37. 100 kr/dygn Tvättstugor finns på Rådstugatan 6 B och Sandviksgatan 37 Lång kö (3-4år) till parkering, köparen ställs automatiskt i kö vid inflyttning. Välkommen på visning!

 • Hiss
Kungsgatan 6B, Centrum, Luleå kommun
 • Tor 14 dec kl 15:30

Kungsgatan 6B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
5 449 kr/mån
20 234 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet med egen ingång på Kungsgatan 6B! Denna välplanerade tvåa erbjuder en hall med både förvaringsmöjligheter i form av garderober samt bra avhängningsmöjligheter, här ligger även ett praktiskt klinkergolv med golvvärme. Luftigt kök med fin yta för större matgrupp. Köket i sig är nyrenoverat 2019, ett mycket stilrent kök från Epoq med full maskinell utrustning. Vardagsrum med härlig rymd, plats för soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med kakel och klinker. Lägenheten har även praktiskt klädkammare som utger god plats till förvaring. Vardagsrum, sovrum och kök har ett smakfullt ekparkettgolv. Hela lägenheten är försedd med golvvärme vilket ger god komfort samt inget behov av radiatorer. En parkeringsplats med mv-stolpe hör till lägenheten. 400kr/månad kostar den. BRF Gäddan 6 är en mindre välskött förening med 9 lägenheter som förvaltas via Riksbyggen. Här finns fina gemensamma utrymmen så som stor och fräsch bastu och relax, tvättstuga samt att alla lägenheter är försedda med varsitt förråd i källarplan samt parkeringsplatser på innergården! Parkering finns, antingen i carport eller stolpe med MV-uttag. (Separat kö) Huset har solcellspaneler som gör att elkostnaden blir 0 kr under 3 månader om året Här bor du riktigt centralt med närhet till stort utbud av butiker, restauranger samt caféer. Willys matvaruhandel ligger en liten promenadsträcka bort. Du har även närhet till södra hamn och dess aktiviteter samt fina promenadmöjligheter längs vattnet som tar dig från hamn till hamn. Vinterhalvåret finns isvägen som är mycket uppskattad.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ollvägen 17, null, Luleå kommun

Ollvägen 17

Fritidshus
Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
595 000 kr
42 m²
1 525 m² tomt

Välkommen till ett sommarparadis! Här har du vatten i en riktning och en hästgård i en annan. På fastigheten finns en huvudstuga som inrymmer allrum, kök och sovrum. En rymlig inglasad altan där du kan njuta av utsikten hela sommaren! En praktisk sovstuga där det även finns bastu, dusch och i en separat utrymme en toalett utrustad med separett. Nuvarande ägare har en brygga de brukar lägga ut under sommaren, det finns även möjlighet att ha en mindre båt där.

 • Plus
Väringgatan 1, Lulsundet, Luleå kommun

Väringgatan 1

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
5 995 000 kr
78 + 54 m²
915 m² tomt

Fin villa belägen på solig hörntomt. Nedre plan består av hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Övre plan är förberedd för färdigställande av inredning, i dagsläget är ytterväggarna isolerade och gipsade. Nu finns möjligheten att inreda precis enligt egna önskemål. Villan har dessutom ett rymligt dubbelgarage med två portar samt en dörr som leder till groventrén i huset. Vittjärvshus från 2011 Fiber är indraget.

 • Plus

Visar alla 7