Mäklare Carl Lundholm

Carl Lundholm

Om mig

Hej! Kul att du vill lära känna mig. Mitt namn är Carl Lundholm och jag arbetar som fastighetsmäklare på Husmanhagberg Luleå. Jag är en energisk ung kille som älskar att arbeta inom försäljning samtidigt som jag får träffa nya människor. De tre bästa egenskaperna som kännetecknar just mig är engagerad, ödmjuk och driftig. Som fastighetsmäklare värdesätter jag tillgänglighet, god kommunikation och resultat över mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun
  • Imorgon kl 12:30
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 15B, Centrum Varvet, Luleå kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 15B

Lägenhet
Centrum Varvet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 190 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
3 750 kr/mån
18 308 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a belägen i föreningen Luleåhus nr 6 som är en stabil förening med bra ekonomi. Med ett naturnära läge på Varvet och närhet till havet får du möjlighet att njuta av vacker natur och frisk luft. Kommunikationerna är även utmärkta, vilket gör det smidigt att ta sig runt i området. Denna ljusa lägenhet erbjuder en praktisk planlösning och generösa ytor. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i bostaden samt 2 st förråd varav 1 i källaren och 1 på vinden, vilket underlättar vardagen. De ljusa ytskikten som genomsyrar hela lägenheten och det stilrena kaklade och klinkrade badrummet med härlig golvvärme gör bostaden till ett bekvämt boende. Härlig franska balkong som ger dig möjlighet att öppna upp och njuta av frisk luft. Med centralt läge har du nära till allt du behöver, såsom natur, affärer, restauranger och nöjen. Här får du verkligen mycket för pengarna och en bekväm boendemiljö. Varmt välkommen till Västra Varvsgatan, där denna ljusa och praktiska bostadsrätt väntar på dig!

  • Premium
  • Balkong
Hermelinsgatan 23B, Centrum, Luleå kommun

Hermelinsgatan 23B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 250 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 358 kr/mån
32 051 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a belägen i ett attraktivt läge mitt i centrum. Med en månadsavgift på endast 2 538 kr erbjuder denna lägenhet ett fantastiskt läge för dig som söker närhet till stadens puls. I lägenheten finns genomgående fina parkettgolv från 2021, vilket ger en modern och stilren känsla. Du möts av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och rymmer även en liten matplats. Här finns också ugn, spis, fläkt samt kyl och frys. Vardagsrummet har en fransk balkong och fint enhetligt parkettgolv. Med sin praktiska planlösning finns det gott om plats för både soffgrupp, förvaring och säng. Avgiften inkluderar värme, vatten, el, bostadsrättstillägg, fibernät för bredband och kabel-TV. Lägenheten har ett förmånligt läge på våning 1 och nås lätt med hiss. Ett varmförråd är beläget intill entrédörren till lägenheten. Lägenheten är belägen i en stabil förening och erbjuder närhet till mataffären Coop, kommunikationer samt centrums breda utbud av butiker och restauranger. Här bor du verkligen bekvämt med närhet till det mesta. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma utrymmen såsom varmgarage, renoverad bastu, övernattningsrum, festlokal, hobbyrum, cykelrum och två tvättstugor med torkrum. Varmt välkommen att visa intresse redan idag! Bostaden visas på efterfrågan.

  • Balkong
  • Hiss
Barrgatan 2, Bergviken, Luleå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Barrgatan 2

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 195 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 269 kr/mån
43 455 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga 1:a belägen på våning 3 i det populära Bergviken-området i Luleå. Med en yta på 27.5 kvadratmeter erbjuder denna moderna lägenhet ett bekvämt boende. Njut av den vackra utsikten över takåsarna, som ger en känsla av lugn och harmoni. Bostaden har stilrena och ljusa ytskikt vilket ger en fräsch och modern atmosfär. Gott om förvaringsutrymme, vilket är perfekt för att hålla ordning och ha plats för dina ägodelar. Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinkers samt en installerad tvättmaskin. Föreningen Resedan i Luleå har en stabil ekonomi. Från bostaden är det dessutom nära till kommunikationer, vilket gör det smidigt att ta sig till universitetet eller runt om i staden. Med promenadavstånd nås också livsmedelsbutik, restaurang/café och skola från F-9. Det här är verkligen ett boende för dig som är student, förstagångs köpare eller du som söker en ljus och trivsam övernattningslägenhet med modern utrustning och fin utsikt. Missa inte chansen att bli ägare till denna trevliga bostad på Bergviken! **Möbler kan lämnas enligt överenskommelse** Varmt välkommen att visa intresse redan idag!

  • Plus
Västra Varvsgatan 17A, Centrum Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 17A

Lägenhet
Centrum Varvet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 056 kr/mån
29 701 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: 995.000kr - TILLTRÄDE OMGÅENDE ÄR MÖJLIGT. Välkommen till en trivsam vindslägenhet med mycket praktisk planlösning. Högst upp på våning 4 finns denna fina 1:a om 33,5 m². Ljus och trevlig sällskapsdel med mysig sovalkov och plats för både soffhörna och ett litet matbord. Stort fönsterparti och franskbalkong som bjuder på mycket dagsljus. Lägenheten har en avdelad kökshörna med vit köksinredning och litet vädringsfönster. Fräscht badrum renoverat 2014 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Lägenheten har fina ytskikt från 2013 med genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Låg avgift där både hushållsel och bredband ingår. Runt hörnet finns en busshållplats där linje 4 går kontinuerligt mellan Luleås flygplats och Luleå Tekniska Universitet. Brf Luleåhus nr 6 är en centralt belägen förening med endast några minuters gångavstånd till centrumkärnan och ett stenkast till Varvets fina omgivningar med små sandstränder, grönytor och strandpromenad. Inom föreningen finns en bastu och i huset mittemot finns en välutrustad tvättstuga. Tillhörande lägenhetsförråd finns lättillgängligt i husets källare. Varmt välkommen att visa intresse!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4