Mäklare Carl Lundholm

Carl Lundholm

Om mig

Hej! Kul att du vill lära känna mig. Mitt namn är Carl Lundholm och jag arbetar som fastighetsmäklare på Husmanhagberg Luleå. Jag är en energisk ung kille som älskar att arbeta inom försäljning samtidigt som jag får träffa nya människor. De tre bästa egenskaperna som kännetecknar just mig är engagerad, ödmjuk och driftig. Som fastighetsmäklare värdesätter jag tillgänglighet, god kommunikation och resultat över mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölkuddsvägen 27, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Idag kl 16:30
Mjölkuddsvägen 27, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 2
Mjölkuddsvägen 27, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 3

Mjölkuddsvägen 27

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 345 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
2 633 kr/mån
21 694 kr/m²

Välkommen till Mjölkuddsvägen 27, centralt belägen på Mjölkudden! Denna välkomnande tvårumslägenhet, belägen på andra våningen av tre, erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och möjligheten att skapa ditt drömboende. Lägenheten är i fint skick och erbjuder ljusa väggar och stilrena laminatgolv i hall, sovrum, vardagsrum och kök. Badrummet är utrustat med praktisk tvättmaskin, fin våtrumsmatta och ljusa väggar. I bostaden hittar du ett välplanerat kök med plats för ett litet matbord och ett ljust vardagsrum som utgör hjärtat i hemmet, perfekt för sociala sammankomster och avkoppling. Med rymliga rum skapar denna bostad en flexibel och anpassningsbar yta där möjligheterna är goda. På våning två av tre finner du bekvämligheten och balansen med mindre insyn jämfört med våning ett och färre trappor jämfört med våning tre. På Mjölkudden har du fördelen att ha närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet i området. Denna bostad är bekvämt belägen vid Mjölkuddens centrum och här erbjuds en livsmedelsbutik (COOP), restauranger, gym, bensinstation, goda kommunikationsförbindelser med buss, förskola samt ett vård- och omsorgsboende. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
Dragongatan 2C, Kronan, Luleå kommun
  • Imorgon kl 11:30
Dragongatan 2C, Kronan, Luleå kommun, bild 2
Dragongatan 2C, Kronan, Luleå kommun, bild 3

Dragongatan 2C

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
2 992 kr/mån
28 208 kr/m²

Varmt välkommen till en härlig hörnlägenhet med fint ljusinsläpp i två väderstreck. Öppna och fina ytor med ljust kök i form av vit köksinredning och öppen planlösning mot vardagsrum. Rymligt badrum med våtrumsmatta och kakel samt ett sovrum i bra storlek. Från sovrummet nås lägenhetens stora förråd/klädkammare där det även ryms ett litet kontor. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Stor trä däckad altan i härligt solläge med fina gräsytor och planterings möjligheter precis nedanför. Brf BoKlok Kronanbacken är en förening om 30 lägenheter byggda 2013 med trevliga miljöer runt omkring med möjlighet till egen plantering i pallkragar. På gården finns tillhörande lägenhetsförråd och föreningens carport & p-platser finns även nära intill. Carportplats får man direkt om så önskas! Runt knuten finns busshållplats som ger fina förbindelser in till Centrum, Storheden och LTU. Barnvänligt område med villakvarteren intill, Spira- samt Tallkronanskola (F-6) över gatan och direkt närhet till Ormbergets friluftsområde med fina motionsspår. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Västra Varvsgatan 17A, Centrum Varvet, Luleå kommun
  • Tor 7 dec kl 17:15

Västra Varvsgatan 17A

Lägenhet
Centrum Varvet, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 056 kr/mån
29 701 kr/m²

Välkommen till en trivsam vindslägenhet med mycket praktisk planlösning. Högst upp på våning 4 finns denna fina 1:a om 33,5 m². Ljus och trevlig sällskapsdel med mysig sovalkov och plats för både soffhörna och ett litet matbord. Stort fönsterparti och franskbalkong som bjuder på mycket dagsljus. Lägenheten har en avdelad kökshörna med vit köksinredning och litet vädringsfönster. Fräscht badrum renoverat 2014 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Lägenheten har fina ytskikt från 2013 med genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Låg avgift där både hushållsel och bredband ingår. Runt hörnet finns en busshållplats där linje 4 går kontinuerligt mellan Luleås flygplats och Luleå Tekniska Universitet. Brf Luleåhus nr 6 är en centralt belägen förening med endast några minuters gångavstånd till centrumkärnan och ett stenkast till Varvets fina omgivningar med små sandstränder, grönytor och strandpromenad. Inom föreningen finns en bastu och i huset mittemot finns en välutrustad tvättstuga. Tillhörande lägenhetsförråd finns lättillgängligt i husets källare. Varmt välkommen att visa intresse!

  • Plus
  • Balkong
Ringgatan 20, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 20

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 891 kr/mån
11 988 kr/m²

Välkommen till Ringgatan 20 på Skurholmen - Denna lägenhet med 3 rum och kök sträcker sig över 83 kvadratmeter och erbjuder komfort kombinerat med stil. På andra våningen av två välkomnas du av en genomtänkt layout och ljusa ytor. Det enhetliga golvet i samtliga rum och de ljusa väggarna skapar en känsla av rymd och ljus. Köket med sina vita luckor och det fräscha mintfärgade kaklet som stänkskydd skapar karaktär. Köket är utrustat med allt du behöver, från kyl och frys till spis, ugn, diskho, diskmaskin och till och med plats för ett bekvämt matbord. Vardagsrummet är rymligt och ljust med parkett på golvet och neutrala beigea och vita väggar. Från vardagsrummet nås balkongen och där kommer det att erbjudas en underbar plats att njuta av utomhuslivet och många soltimmar. Sovrum 1, det större av de två sovrummen, här erbjuds generöst med förvaring i form av en garderobslänga. Här finns plats för en stor säng med tillhörande sängbord och det härliga ljuset som flödar in genom fönstret ger en bekvämlig atmosfär. Sovrum 1 har en snygg fondvägg med tapet som ger rummet karaktär. Sovrum 2, det mindre sovrummet, har två praktiska garderober och erbjuder utrymme för en mindre säng och annan önskad möblering. Ljuset som strömmar in genom fönstret skapar en trivsam stämning. Badrummet med sina klinker- och kakelklädda väggar och golv skapar en stilren och lyxig känsla. I golvet finner du även behaglig golvvärme. Utrymmet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat med kommod och överhängande spegel – här finner du allt du behöver för ditt välbefinnande. I lägenheten inkluderas även ett garage, som gör din boendesituation ännu smidigare. Välkommen att visa intresse för Ringgatan 20!

  • Balkong

Visar alla 4