Mäklare Henrik Feuk

Henrik Feuk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppsalagatan 21B, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun
 • Borttagen före visning
Uppsalagatan 21B, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun, bild 2
Uppsalagatan 21B, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun, bild 3

Uppsalagatan 21B

Lägenhet
Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 596 kr/mån
25 765 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:30
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun, bild 2
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun, bild 3

Kollegiegatan 7B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/8
2 897 kr/mån
21 150 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva vad som helt säkert är områdets bästa tvårummare. Bostaden har genomgått en totalrenovering och är fint belägen på det fjärde våningsplanet med balkong i skönt och härligt västerläge. Man bor här i en mycket populär samt välskött förening med fin innergård som är en perfekt plats att umgås med vännerna och familj under sköna vår- och sommardagar. Här är det bra att flytta rakt in och trivas från första stund i en bostad med en rakt igenom stilren interiör. Modernt kök i beige och vitt med helintegrerad utrustning, fina svarta detaljer med svarta beslag, diskho och eluttag. Badrummet är stilrent inrett med badkar, stora ljusgrå klinkerplattor och Microcementerade väggar kombinerat med fina svarta detaljer även här. Hallen är rymlig och ljus samt välkomnar med vitmålade väggar och det ljusgrå klinkergolvet med stora plattor är detsamma som följer oss med in till badrum vilket blir enhetligt och snyggt. Hallen erbjuder en rymlig klädkammare med walk-in closet känsla som är inredd med skön heltäckningsmatta, här tas din klädförvaring väl om hand. Sovrummet ligger beläget in mot grönskande innergård och har plats för dubbelsäng och sängbord. Från ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna samt matplats öppnar man upp dörren till en insynsskyddad balkong i solsäkert västerläge som tack vare inglasningen fungerar som ett extra rum för bostaden. Från det fjärde våningsplanet kommer man upp tillräckligt högt för att få en fin och härlig utsikt. På föreningens grönskande och lugna innergård finns lekplats, sittgrupper och grönytor. Här bor man tryggt och i familjevänligt område samt man har närhet till matbutiker samt bra busskommunikationer som enkelt tar dig vidare in mot Malmö city. Denna bostad upplevs allra bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:40
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 2

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 123 kr/mån
39 091 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visningstid! På fint läge i Limhamns sjöstad kan vi nu erbjuda denna ljusa och genomgående tvåa med social semi-öppen planlösning samt med charmig gårdsvändbalkong i sydvästläge. På det andra våningsplanet möts vi av en modern bostad i ett hus som stod färdigt 2020, lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt goda arbetsytor i ett fint kök som ligger med en bardisk som blickar ut över vardagsrummet. Rymligt sovrum med fina specialbyggda förvaringsmöjligheter. Stilren och stort badrum som erbjuder bra tvättmöjligheter, man når badrummet praktiskt från både hall samt sovrum. Här bor man nära alla bekvämligheter som behövs i vardagen och alldeles intill vackra Ribersborgsstranden som utöver ett kallbadhus och en vacker strand även erbjuder bra träningsmöjligheter i utomhusmiljö och havet finns ca 497 steg från entrén. Här har man också närhet till mysig småbåtshamn, matbutiker (Ica supermarket inom 100m), restauranger, caféer, bra bussförbindelser och Limhamn centrum är på kort promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Estlandsgatan 5D, Heleneholm, Malmö kommun
 • Ons 28 feb kl 12:00
Estlandsgatan 5D, Heleneholm, Malmö kommun, bild 2
Estlandsgatan 5D, Heleneholm, Malmö kommun, bild 3

Estlandsgatan 5D

Lägenhet
Heleneholm, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
950 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 1/4
3 149 kr/mån
17 691 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna tvårummare som erbjuder fina ytskikt med ljusa väggar och välskött parkettgolv som är genomgående för bostaden. Från kök, sovrum och vardagsrum får man utsikt över trevlig och grönskande innergård. Önskar man så finns möjlighet att förnya och renovera kök och badrum men samtidigt är här idag ljust och fräscht samt fullt funktionellt. Sovrummet har plats för dubbelsäng och finns även utrymme för en extra förvaringsmöbel om så önskas. Vardagsrummet är rymligt med plats för både matbord samt soffa och tv-hörna. Vi öppnar från vardagsrummet även upp dörren till balkongen som är belägen i skönt västerläge! Bekvämt och nära avstånd har man till både Mobilia samt Hyllie och goda kommunikationsmöjligheter finns för den som pendlar. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Einar Hansens esplanad 20A, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Imorgon kl 14:45
Einar Hansens esplanad 20A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 20A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 20A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/7
2 766 kr/mån
45 571 kr/m²

Nu har vi nöjet att bjuda hem till Brf Kikaren belägen på populärt läge alldeles intill Masttorget. Vi hälsar välkomna till denna stilrena enrummare som erbjuder en vältilltagen takhöjd vilket lämnar en extra känsla av rymd och tillgänglighet. Läget är optimalt med närhet till både bra kommunikationer samt bekvämligheter såsom Ica Maxi, gym, caféer och restauranger. Man får här 35 välplanerade kvadratmeter som tack vare sovalkoven gör så att utrymmet används på bästa sätt. Här finns gott om plats för både vardag och nattsömn. Bostaden inrymmer ett modernt Vedumkök, ett stilrent badrum golvvärme med egna tvättmöjligheter samt ett lättmöblerat vardagsrum varifrån man även öppnar upp dörren till balkongen i skönt söderläge. Västra Hamnen är känt för sin moderna arkitektur och attraktiva läge vid havet. Här ökar tempot under sommaren och man kan njuta av promenader längs strandpromenaden eller ta del av det pulserande stadslivet i centrala Malmö, som ligger inom bekvämt avstånd. Här bor man också med några minuters cykelavstånd till Malmö universitet och Malmö Centralstation. Välkommen till en trivsam och funktionell bostad med närhet till allt du behöver i vardagen! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 500 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/7
3 951 kr/mån
44 643 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda denna nyproducerade och mycket stilrena tvårummare som är belägen på havsnära läge med siktlinjer mot havet och kajbassängen i Limhamns sjöstad. Här erbjuds en bostad med inredningsval som utstrålar attityd och stil. Ett häftig planlösning med stort hörnfönster i vardagsrum som sträcker sig från golv nästan helt upp till tak vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en härlig utsikt. Det mörka Marbodalköket med sina detaljer i antracit ger en modern och elegant touch. Den långa avlånga balkongen om ca 10 kvadratmeter kan nås både från vardagsrummet och sovrummet, vilket ger möjlighet till sköna stunder utomhus. Denna bostad är helt ny och fräsch, och du blir den första att bo här. Badrummet är stilrent inrett med stort fönster ut mot balkongen ger en känsla av luft och rymd samt här finns fina tvättmöjligheter. Läget är det bästa möjliga, precis vid porten närmast havet, vilket ger en härlig och skönt omgivning för rofyllda promenader med frisk havsluft. "Brf Karnaphuset är den sista av de tre skulpturala bostadskvarter som tillsamman utgör bostadsområdet Kajkanten, alldeles vid Limhamns nybyggda kajpromenad. En modern, maritim oas med närhet till mysiga kaféer och restauranger, service, apotek och skola – endast några steg från småbåtshamnen och havet. Huset är uppfört med fasad av vackert cederträ med karakteristiska burspråk och gröna detaljer på fönster och balkonger. Med sitt unika fasadmaterial och karismatiska uttryck har kvarteret sin helt egen identitet – precis som Kajkantens två andra kvarter, Babord och Styrbord. Samtidigt skapar de sammanhållande arkitektoniska principerna en unik gemenskap mellan de tre kvarteren"- Karnaphuset Säljbroschyr Med modern utrustning och en yta på 56 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Missa inte chansen att bosätta dig i denna unika bostad som verkligen sticker ut med sin attityd och stil. Välkommen till Limhamns stationsväg 20. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då huset står färdigbyggt i Mars 2024. Använd gärna 3D-modellen på mäklarens hemsida och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av byggherrens säljbroschyr samt originalplanritning och inredningsval som är gjorda för den specifika lägenheten. Vänligen notera att avgiften är enligt ekonomisk plan 4 631 kr/mån men efter räntekompensation blir avgiften 3 951 kr/mån (under första 24 månaderna efter säljarens tillträdesdatum) Är du intresserad av bostaden? Vänligen kontakta ansvarig mäklare

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun, bild 2
Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun, bild 3

Brönnestadsvägen 88

Villa
Klagstorp, Trelleborgs kommun
HusmanHagberg Malmö
7 995 000 kr
350 + 85 m²
8 rum
1 313 m² tomt

VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE OM MAN ÖNSKAR BOKA EN ANNAN VISNINGSTID ÄN DEN ANNONSERADE TIDEN! Brönnestadsskolan - En unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt samt historiskt boende. Brönnestads gamla skola med anor från 1930-talet stängde ner skolverksamheten 1965, därefter stod skolbyggnaden helt orörd i mer än ett halvt sekel innan en storslagen och högklassig renovering ägde rum mellan 2016-2021 och de första ägarna att nyttja skolan som boende flyttade in kort därefter. Nu söker denna fantastiska drömbostad efter sina nästa ägare. Gammalt möter nytt på ett perfekt sätt och detta är ett hem där man verkligen njuter från första ögonblick man besöker huset. Vi tar steget in i bostaden och redan här känner man att detta är något alldeles extra. Den vackra stentrappan, där mellanstadiebarnen förr i tiden sprang upp och ner, finns fint bevarad och är en vacker detalj som sticker ut. Hela huset genomsyras av en känsla av kvalitét. Vackra golv med vattenburen golvvärme på bägge plan, högt till tak, ett magiskt ljusinsläpp och genomtänkta detaljer. Lägg därtill vacker utsikt över det skånska landskapet och en tystnad samt ett lugn som man inte kommer i närheten av inne i stan. På det nedre planet, som har en takhöjd på drygt 3,6 meter, fanns tidigare den gamla skolsalen med den stora svarta tavlan på väggen där magistern plitade ner multiplikationstabeller och Pythagoras sats. Idag finner man imponerande takhöjd, två stora sovrum, härliga sällskapsytor, stilrent badrum, Gäst-WC och ett superfint och charmigt kök. En rakt igenom stilren interiör som sannerligen imponerar även på den mest kräsna och som skulle kunna platsa i vilket inredningsmagasin som helst! Från sällskapsavdelningen, via vackra dubbeldörrar når man trädäcket och trädgården på baksidan av huset. Härifrån kan man njuta av vyn mot det Skånska landskapet och följa förändringarna i färgerna när sommar blir till höst! Tar vi trappan upp till övre plan så når man bostadens mer privata delar och även här imponerar takhöjden om drygt 3 meter och skapar tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet en ljus och luftig ovanvåning. Här finns fyra sovrum, ett allrum samt ett stort, stilrent badrum inrett med både dusch och badkar. Lägg därtill en klädkammare med walk-in closet känsla som tar hand om klädförvaring så är även detta ett våningsplan som inte saknar något. l källaren finns relaxavdelning där nuvarande ägare har installerat en stor bastu. I anslutning till denna finns bekvämt duschutrymme samt wc. Källarplanet erbjuder en för huset hälsosam och helt stenlagd miljö och här ges gott om plats för förvaring. I källaren finns även husets tvättstuga som innehåller såväl tvättmaskin som torktumlare. På uppfarten ryms flera bilar och dessutom finns ett fristående garage som byggdes 2021 med laddbox för elbil som blev installerat året därpå. Den ombyggda skolan är renoverad väldigt stilrent, smakfullt och håller hög klass, samtidigt som historien sitter i dess väggar. För den som längtar ut på landet men önskar behålla den mycket exklusiva känslan, ja – då är detta ett hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Kronborgsvägen 20B, Pildammarna, Malmö kommun
 • Imorgon kl 14:00

Kronborgsvägen 20B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
4 605 kr/mån
36 633 kr/m²

Välkomna till denna moderna och renoverade bostadsrätt som ligger på en omtyckt adress med närhet till såväl hav, park samt city! Bostaden är belägen allra högst upp i huset och härifrån njuter man av en härlig utsikt ut över vackra Pildammsparken. Här bor man i en stabil HSB-förening på ett populärt och lugnt område intill Pildammarna samtidigt som man har närhet och bekvämt gång- och cykelavstånd till city. Vid entrén möts man av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter som leder oss vidare till de övriga rummen. Badrummet har blivit stilrent renoverat och det separata köket är av en modern och ljus karaktär. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord. Den rymliga och inglasade balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet och vad kan vara bättre än den vackra och fridfulla utsikten över grönskande Pildammsparken som man njuter av härifrån? Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
3 810 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkommen hem till denna nyproducerade tvårummare som är belägen på fint läge i Limhamns sjöstad alldeles nära intill kajbassängen. Här ges nu möjlighet att få bli den första att flytta in i lägenheten som imponerar med bra planlösning uppe på det femte våningsplanet och man möts här av fina detaljer såsom höga stora fönster från golv nästan helt upp till tak. Bostaden erbjuder en stor balkong om ca 14 kvadratmeter med rofylld havsutsikt, siktlinjer som skapar en härlig atmosfär i vardagen. Vardagsrummet är ljust och med öppen planlösning mot kök samt tack vare flera stora fönster får man härifrån ett imponerande ljusinsläpp i rummet. Marbodalköket är ett kök med attityd och är inrett med mörk inredning vilket blir en stilren kontrast till de vitmålade väggarna och det ljusa golvet där man har valt till enstavsparkett. Badrummet är stilrent inrett med stort fönster mot balkongen som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns även fina tvättmöjligheter i en fin badrumsmiljö. Läget är oslagbart, precis vid havet och nära till mysiga kaféer och restauranger. "Brf Karnaphuset är den sista av de tre skulpturala bostadskvarter som tillsamman utgör bostadsområdet Kajkanten, alldeles vid Limhamns nybyggda kajpromenad. En modern, maritim oas med närhet till mysiga kaféer och restauranger, service, apotek och skola – endast några steg från småbåtshamnen och havet. Huset är uppfört med fasad av vackert cederträ med karakteristiska burspråk och gröna detaljer på fönster och balkonger. Med sitt unika fasadmaterial och karismatiska uttryck har kvarteret sin helt egen identitet – precis som Kajkantens två andra kvarter, Babord och Styrbord. Samtidigt skapar de sammanhållande arkitektoniska principerna en unik gemenskap mellan de tre kvarteren"- Information från Brf Karnaphuset Säljbroschyr OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då huset står färdigbyggt i Mars 2024. Använd gärna 3D-modellen på mäklarens hemsida och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av byggherrens säljbroschyr samt originalplanritning och inredningsval som är gjorda för den specifika lägenheten. Totalt har tillval gjorts i bostaden till ett värde av 44,640 kr. Vänligen notera att avgiften är enligt ekonomisk plan 4 466 kr/mån men efter räntekompensation blir avgiften 3 810 kr/mån (under första 24 månaderna efter säljarens tillträdesdatum) Är ni intresserad av bostaden? Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss
Branteviksgatan 24, Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 24

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/5
2 941 kr/mån
25 172 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet som är belägen i en stabil, välskött och lågt belånad förening på populära Sorgenfri. På tredje våningsplanet finner man en bostad som är välplanerad med fräscha ytskikt, här erbjuds en perfekt kombination av modern känsla och bekvämlighet. Stig in i hallen och låt ljusinsläppet från dubbla väderstreck välkomna dig hem vilket är möjligt tack vare hörnläget i huset. De genomgående ljusa väggarna skapar en behaglig atmosfär och kombinerat med det fina golvet i valnötstoner så känns bostaden rakt igenom modern. Den inglasade balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet och blir en plats plats som gärna används under sköna sommarkvällar. Med en yta på 43.5 kvadratmeter är denna lägenhet kvadratsmart och erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Hissen tar dig smidigt upp till tredje våningen, vilket gör vardagen enklare och bostaden mer tillgänglig för alla. Här bor vi på ett lugnt familjevänligt område med stort grönområde nära intill men man har ändå stadens puls inom bekvämt promenadavstånd. Njut av närheten till aktiviteterna i Folkets Park eller upptäck det pulserande Möllevångstorget med sina restauranger, butiker och marknader. Välkommen till ditt nya hem på Branteviksgatan - en bra plats att kalla hemma! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Einar Hansens esplanad 30C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens esplanad 30C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 655 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/7
3 225 kr/mån
47 286 kr/m²

Nu ges möjlighet att bli den första att få flytta in i denna kvadratsmarta markplanslägenhet som är belägen på populärt läge i Västra hamnen. Från den egna uteplatsen öppnar man upp entrédörren vilket skapar lite huskänsla. Här används varje kvadratmeter till sin fullo, en smart hög halvvägg separerar sovalkoven från vardagsrumsdelen på ett effektivt sätt. Vi får en fin öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket med askmönstrade köksluckor samt bänkskiva och stänkskydd i svart kakel skiljer sig från standard köket. Uteplatsen är gårdsvänd och ligger i härligt västerläge. Vi bor med Varvsparken och havet som närmaste granne samt ICA Maxi, caféer, restauranger, skatepark och gym finns inom det direkta närområdet. På bekvämt promenadavstånd når vi även universitet, centralstation, Malmö city samt Ribersborgsstranden. Som medlem i föreningen finns möjlighet att nyttja både bil- samt cykelpool. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då denna del av byggnaden står färdig i slutet av Februari 2024. Använd gärna 3D-modellen på mäklarens hemsida och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av originalplanritning samt inredningsval som är gjorda för den specifika lägenheten. För ytterligare information om bostaden så är man varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
 • Hiss
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 945 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/6
2 899 kr/mån
39 293 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli den alldeles första att få flytta in i denna stilrena och nyproducerade tvårummare som är belägen på populära Elinegård. Högt upp i detta vackra huset som är ritat av White arkitekter finner vi denna fina och väldisponerade tvåa om 49,5 kvm med fina materialval och balkong i österläge. Lägenheten är belägen på våning fyra och har ingen lägenhet direkt ovanför. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett fint badrum med dusch och kombi tvätt/torkmaskin. Gemensam innergård med varifrån man har utsikt mot Kalkbrottet. Elinegård är ett nytt och familjevänligt område som bjuder på liv och rörelse. Här erbjuds det ett bra serviceutbud och du har närhet till det mesta av vad du behöver i vardagen. Hemköp ligger på andra sidan gatan och här finns apotek och några andra småbutiker. Malmös bästa shopping finner du på Emporia som ligger på några minuters cykelavstånd vid Hyllie. Pendlar du så finns det mycket bra tågförbindelser vid Hyllie som tar dig vidare till exempelvis Malmö city, Lund eller Köpenhamn. Här bor man på lugnt och bekvämt läge men med nära avstånd till city. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12