HusmanHagberg Malmö

HusmanHagberg Malmö

Mäklare

Pildammsvägen 8C, Triangeln, Malmö kommun

Pildammsvägen 8C

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

2 295 000 kr

35 m²

1.5 rum

2 998 kr/mån

65 571 kr/m²

På strålande läge högt upp i huset finner vi denna kvadratsmarta lägenhet om 35 kvadrat. Belägen på våning 6 med stor balkong i västerläge med fri utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen! Förutom modern planlösning och ett litet, mysigt sovrum med plats för en 140 cm säng finns här även ett fint, helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna. En våning upp finns två härliga takterrasser med gott om sittmöbler. Här kan man njuta av fin utsikt mot Pildammsparken och omkringliggande kvarter. Ett bekvämt boende med hiss från markplan, garage och medlemskap i bilpool.

 • Balkong
 • Hiss
Eriksrogatan 1 A, Fågelbacken, Malmö kommun

Eriksrogatan 1 A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 795 000 kr

48 m²

2 rum

3 734 kr/mån

37 396 kr/m²

Varmt välkomna högst upp i huset med hiss till denna charmfulla tvårummare med balkong i öst. Väldisponerad och genomgående planlösning med stora fönster som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp, och den höga takhöjden bidrar till att lägenheten känns mycket rymlig. Många tidstypiska detaljer finns bevarade från byggnadsåret. Här bor ni på populära Fågelbacken med närhet till Malmös absoluta cityläge och bekvämt avstånd till Malmös finaste parker samt sköna Ribersborgsstranden. All närservice finns precis runt om hörnet, liksom Slottstadens restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kilian Zollsgatan 27D, Ribersborg, Malmö kommun

Kilian Zollsgatan 27D

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 595 000 kr

40 m²

1 rum

2 965 kr/mån

39 875 kr/m²

På lugn och mysig gata i hjärtat av Ribersborg ges nu möjlighet att förvärva denna välplanerade enrummare med härlig västerbalkong. Med ett vackert ljusinsläpp och flera originaldetaljer bevarade skapas här en varm atmosfär fylld med känsla och harmoni. Perfekt planerade kvadratmeter med ett stort separat kök, sociala ytor i allrummet och helkaklat badrum. På balkongen finns plats för både matbord och solstolar. Med havet ett stenkast bort, mysiga restauranger och parker i närområdet samt City på kort cykelavstånd kan läget inte bli bättre! En kort promenad bort finner vi populära caféer och ett brett restaurangutbud i Slottsstaden samt Ribersborgs härliga strandliv och kallbadhus. Ribersborg är ett lugnt och trevligt område med matbutiker på ett par minuters promenad och god kommunikation. Här bor du bland natursköna omgivningar med strand och bad på kort promenadavstånd samt de välskötta stadsparkerna inom nära räckhåll. I detta attraktiva område upplever du alla fördelar med ett centralt boende. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 275 000 kr

35 m²

1 rum

3 027 kr/mån

36 429 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli den alldeles första att flytta in i denna helt nyproducerade och kvadratsmarta enrummare i Brf Grönska på Elinegård, ett Svanenmärkt hus! Bostaden erbjuder en smart öppen planlösning mellan kök och sällskapsdelen där vi även öppnar upp dörren till en fransk balkong. I köksdelen finns naturlig plats för matbordsmöblemanget, vi får ett ljust och fullutrustat kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sällskapsdelen lämnar plats för soffmöblemang och tv-vägg, och det finns en naturlig plats för en 120cm säng. Stylisten har lämnat förslag på en bild i annonseringen/alternativ planritning att inreda med en industriglassvägg som snyggt skulle avskärma sovrumsdelen och som då även skulle tillåta att man sätter in en större säng. Badrummet är rymligt, stilrent och här ges bra tvättmöjligheter med kombimaskin tvätt och tork samt det finns bekvämligheter som spotlights med dimmerfunktion och handdukstork. Här bor man alldeles intill det imponerande kalkbrottet som idag fungerar som ett naturreservat. Här kan ni ta det härliga promenadstråket som sträcker sig ca 4 km runt om hela kalkbrottet eller varför inte boka en guidad tur nere i kalkbrottet om ni önskar uppleva lite mer om dess historia. Elinegård är ett nytt och familjevänligt område som bjuder på liv och rörelse. Här erbjuds det ett bra serviceutbud och du har närhet till det mesta av vad du behöver i vardagen. Mataffären ligger runt hörnet och här finns apotek och några andra småbutiker. Malmös bästa shopping finner du på Emporia som ligger bara på några minuters avstånd vid Hyllie. Pendlar du så finns det vid Hyllie även mycket bra tågförbindelser som tar dig vidare till exempelvis Malmö city, Lund eller Köpenhamn. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i slutet av April 2023 men använd gärna 3D-modellen som vi har skapat i annonseringen och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av originalplanritning/alternativ planritning samt inredningsval för att ta del av inredningsvalen som är gjorda för den specifika lägenheten. Varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information!

 • Hiss
Solhöjdsgatan 15, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 15

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

2 395 000 kr

39 m²

2 rum

3 357 kr/mån

61 410 kr/m²

Nyproducerad tvårummare med imponerande söderbalkong på den tredje våningen, bostaden erbjuder smart planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Bostaden stod redo för inflyttning sommaren 2022 och här får man verkligen alla funktioner i ett smart och välplanerat hem på bästa adress med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägg därtill den ca 11 kvadratmeter stora balkongen som vetter med utsikt över kanalen och den grönskande innergården. Marbodalköket är fullt utrustat och det ges goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stilrent med moderna materialval, här får vi bra tvättmöjligheter via en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ovanliggande arbetsyta samt skåpsförvaring. Detta är lägenheten för dig som önskar ta del av det bästa av vad Malmö stad har att erbjuda lägesmässigt. Utöver närheten till det pulserande stadslivet finner vi även inom kort promenadavstånd till Västra hamnen, Ribersborgsstranden, Dockan, Malmö universitetet, Saluhall, Malmö C och flertalet parker. Dessutom med Citadellskajen endast ca hundra meter bort så bor man på ett av stadens bästa och populäraste lägen. Önskar man så går det såklart alldeles utmärkt att bara njuta av hemmamiljön och koppla av i den grönskande allmänna park som är på gång inom kvarteret. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Klubbegatan 10C, Håkanstorp, Malmö kommun

Klubbegatan 10C

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 550 000 kr

70 m²

3 rum

3 517 kr/mån

22 143 kr/m²

Välplanerad trea på omtyckta Håkanstorp! Belägen på andra våningen i ett av de röda låghusen finner vi denna hemtrevliga trerummare om 70 kvm med inglasad balkong som vetter åt söder med utsikt mot Håkanstorps villakvarter. Två sovrum som båda rymmer en stor säng, kök med matplats samt ett vardagsrum som rymmer såväl soffmöblemang som ett extra matbord för den som så önskar. Helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Belägen i välskötta och omtyckta Riksbyggen Brf Malmöhus nr 10 som med sin stora fina innergård är en trevlig plats att bo på för såväl gammal som ung.

 • Balkong
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

4 995 000 kr

131 m²

5 rum

8 837 kr/mån

38 130 kr/m²

Nu har vi den stora glädjen att erbjuda denna spatiösa och exklusiva femrummare om hela 131 kvadratmeter belägen högst upp i det nyproducerade huset i brf Grönska. Ett Svanenmärkt boende alldeles intill Kalkbrottet. Detta är en av de absolut största lägenheterna på hela Elinegård, om inte den största. Här kan du och din familj bli de alla första som får möjligheten att flytta in i en fräsch och mycket välplanerad bostad! Här finns ett fantastiskt vardagsrum och kök med öppen planlösning som gemensamt erbjuder väl tilltagna ytor om hela 54 kvadratmeter. Sovrummen är fördelade på så vis att två av sovrummen ligger i den norra delen och två är belägna i den södra delen av bostaden. Från entréhallen når man de båda sovrummen i söderläge som erbjuder fin utsikt mot den vackra och grönskande Elinegårdsparken. Från hallen når man även bostadens stilrena och rymliga badrum som erbjuder bra tvättmöjligheter och dusch. I den norra delen av lägenheten når man de övriga två sovrummen via en egen hall som finns intill köket. Vid dessa sovrum finns bostadens andra badrum som är utrustat med dusch vilket är perfekt för den stora barnfamiljen. Läget högst upp i huset ger tillsammans med gavelläget ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Det stora vardagsrummet erbjuder magiska sällskapsytor både för familjen men även när gästerna är på besök. Här tar man steget ut på den härliga balkongen belägen i sydvästläge där det bjuds på fantastiska vyer mot kalkbrottet, Öresundsbron men också mot grönskande parkvyer. Här bor man alldeles intill det imponerande kalkbrottet som idag fungerar som ett naturreservat. Här kan ni ta det härliga promenadstråket som sträcker sig ca 4 km runt om hela kalkbrottet eller varför inte boka en guidad tur nere i kalkbrottet om ni önskar uppleva lite mer om dess historia. Elinegård är ett nytt och familjevänligt område som bjuder på liv och rörelse. Här erbjuds det ett bra serviceutbud och du har närhet till det mesta av vad du behöver i vardagen. Mataffären ligger runt hörnet och här finns apotek och några andra småbutiker. Malmös bästa shopping finner du på Emporia som ligger bara på några minuters avstånd vid Hyllie. Pendlar du så finns det vid Hyllie även mycket bra tågförbindelser som tar dig vidare till exempelvis Malmö city, Lund eller Köpenhamn. Du når vackra Sibbarps strand och kallbadhus på ca tio minuter med cykeln, eller varför inte besöka Limhamn centrum eller småbåtshamnen som finns här. I området finns förskolor och Elinelundsskolan som tar emot elever upp till årskurs 9. Flertalet trevliga lekplatser finns även att nyttja inom området. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i April 2023 men använd gärna 3D-modellen som vi har skapat i annonseringen och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av originalplanritning samt inredningsval för att ta del av materialvalen som är gjorda för den specifika lägenheten. Varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kulladalsgatan 26B, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 26B

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 250 000 kr

71 m²

2 rum

4 255 kr/mån

17 606 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare om 71 kvm med stor inglasad balkong. En lägenhet med många möjligheter, stora fina utrymmen i både sovrum och vardagsrum, där det fnns plats för både matgrupp samt gemenskapsyta. Här finns gott om förvaring, ett stort, ljust kök och den inglasade balkongen skapar en härlig förlängning av vardagsrummet. Här bor du i en välskött HSB-förening med bra ekonomi och i ett trevligt området. Njut av föreningens fina innergårdar som erbjuder både sitt- och grillplatser samt lekplatser. Kulladal är ett lugnt och grönskande område med närhet till skolor, förskolor, närbutik, köpcentrum, caféer, restauranger, goda busskommunikationer och mycket mer. Dessutom optimalt läge med närhet till såväl city, Mobilia, Emporia och Hyllie. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 33, Svedala, Svedala kommun

Industrigatan 33

Övrigt
Svedala, Svedala kommun
HusmanHagberg Malmö

1 150 000 kr

100 m²

1 rum

1 974 kr/mån

Tillfälle att förvärva en företagslokal med låg avgift och många möjligheter. Läget nära E65:an och 108:an ger bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Lund, Ystad eller Trelleborg. Lokalen är 100 kvm fördelat på bottenplan (67,2 kvm) och ett entresolplan (32,8 kvm). Den generösa takhöjden och en stor 4-delad vikport (3,5 m x 4,2 m) möjliggör många olika typer av verksamhet. Lokalen är förberedd med vatten & avlopp för WC/dusch & kök. Se alternativ planskiss för förslag på hur man kan inreda.

 • Plus
Smedjekullsgatan 28B, Rostorp, Malmö kommun
 • Idag
Smedjekullsgatan 28B, Rostorp, Malmö kommun, bild 2
Smedjekullsgatan 28B, Rostorp, Malmö kommun, bild 3

Smedjekullsgatan 28B

Lägenhet
Rostorp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 195 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 037 kr/mån

22 336 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina tvårummare på andra våningen med välplanerade kvadratmeter i en genomgående planlösning. Lägenheten bjuder på vackra originalgolv i form av fiskbensparkett i vardagsrum och hall samt brädgolv i sovrummet. Här bor du med närhet till goda kommunikationsmöjligheter och tar dig med enkelhet både till storstadspulsen ut ur Malmö till omkringliggande orter. En kort promenad bort finner ni mysiga Beijers park. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Kiviksgatan 7D, Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 12 feb

Kiviksgatan 7D

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 595 000 kr

56 m²

2 rum

3 648 kr/mån

28 482 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet som är belägen i ett lugnt bostadsområde ett stenkast från Nobeltorget. Planlösningen är väl genomtänkt med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Med smakfulla materialval och ljusa ytskikt skapar denna lägenhet en hemtrevlig atmosfär. Bostaden bjuder på ett stilrent kök, helkaklat badrum renoverat 2019 och sovrummet ligger luftigt placerat med gott om plats för möblemang. Lägg därtill ett rymligt sällskapsrum med utgång till den härliga balkongen i solsäkra västerläge med utsikt mot grönska! Bra med förvaring i hall som sovrum samt i de två förråden som tillhör lägenheten. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. HSB Brf Tapperheten är en stabil och välskött förening, de köpte loss marken 2022 och har många av de stora renoveringarna redan gjorda. Här bor du på en lugn gata och på bekvämt promenadavstånd till Folkets park, Möllevångstorgets och S:t Knuts nöjes- och kulturliv. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt borta. Du tar dig enkelt runt med cykel och med stadsbussen tar man sig lätt till Malmö C och Malmö Universitet. I området finns även trevliga caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Per Albin Hanssons Väg 54A, Blekingsborg, Malmö kommun

Per Albin Hanssons Väg 54A

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

3 195 000 kr

128,5 m²

5 rum

9 482 kr/mån

24 864 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid för visning! Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade etagelägenhet om 128,5 m² som är placerad på våning 11 respektive 12 i höghusen på Blekingsborg. Här finner du tre inglasade balkonger i två väderstreck med fantastisk utsikt över Malmö. Bostaden ligger högst upp i huset med välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. På nedanvåningen har vi den sociala delen med ett stort kök och vardagsrum. Upp för trappan, når vi bostadens mer privata del med två rymliga sovrum och ett stort sällskapsrum med en inglasad balkong i härligt sydvästläge. Bostaden bjuder på väl tilltagna och renoverade ytor med genomtänkta materialval, genomgående planlösning och ett stilrent och välutrustat kök renoverat 2021. Lägg därtil ett stort vardagsrum för familjen, helkaklat badrum och gäst-wc samt tre rymliga sovrum med möjlighet till göra ytterligare två. Här bor du i ett trivsamt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter till såväl city, Triangeln, Emporia/Hyllie, Danmark och Köpenhamn som Lund med omnejd med såväl kollektivtrafik som eget fordon. Brf Bleingborg är en välskött förening med tillgång till gym, parkliknande mysig innergård och på promenadavstånd nås både grönskande områden och City som erbjuder både restauranger och shopping. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sallys gata 40, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Idag kl 14:20

Sallys gata 40

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

3 495 000 kr

78 m²

3 rum

5 277 kr/mån

44 808 kr/m²

På nära kajläge i Limhamns Sjöstad finns nu möjlighet att förvärva denna smakfulla och genomgående trerummare på det fjärde våningsplanet som erbjuder härlig och rofylld havsutsikt från inglasad balkong. Här bor vi med havet som närmsta granne i en bostad med stilren & modern interiör, bra planlösning och riktigt goda förvaringsmöjligheter. Vi har närhet till dom flesta bekvämligheter, havet och kajen finns bokstavligen precis utanför dörren. Du har också närhet till vackra Ribersborgsstranden som utöver ett kallbadhus och en barnvänlig strand även erbjuder bra träningsmöjligheter i utomhusmiljö. Du har även kort avstånd till skolor, matbutiker, caféer, mysig småbåtshamn. Bra bussförbindelser finns och Limhamns centrum nås på endast några minuters promenad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tulpangatan 2, Fosiedal, Malmö kommun
 • Sön 12 feb kl 13:30

Tulpangatan 2

Lägenhet
Fosiedal, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 175 000 kr

76 m²

3 rum

4 874 kr/mån

15 461 kr/m²

PRIVATVISNINGAR! Vänligen kontakta mäklaren för att boka in visning! Vi välkomnar upp till den sjätte våningen med hiss, här bor vi en rymlig och välplanerad trerummare som ligger på gavelläge i huset med utsikt i tre väderstreck. Lägenheten har en bra planlösning med två ordentliga sovrum, stort kök med fina förvaringsmöjligheter och arbetsytor, köket erbjuder en härlig utsikt & fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostaden har välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob för förvaring, ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och tv-hörna samt ett större matbord, härifrån tar man även steget ut på balkongen som ligger i soligt söderläge och erbjuder en fin utsikt, dessutom helt insynsskyddat! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Erikslustvägen 36B, Erikslust/Slottsstaden, Malmö kommun

Erikslustvägen 36B

Lägenhet
Erikslust/Slottsstaden, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö

1 095 000 kr

26,5 m²

1 rum

1 948 kr/mån

41 321 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna trivsamma och välplanerade 1:a i populära stjärnhusen på Erikslust. Bostaden bjuder på ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp, separat kök och helkaklat badrum. Samtliga fönster vetter mot föreningens grönskande innergård, fri från biltrafik. Vi ges 26.5 kvm boarea fördelat med en avskild sovavdelning och allrum med plats för middag och tv-kvällar. Lägenheten är perfekt för dig som vill sätta din egen prägel och göra den till det boende du alltid drömt om. Med låg boendekostnad är detta ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Mellan Ribersborgs stränder och centrum finner vi de populära Stjänhusen på Erikslust. Ett tidstypiskt bygge från 1953 som kännetecknas av smarta funktioner och avskalad elegans. Samtliga hus i detta kvarter omges av trivsamma innergårdar som är inramade av härlig grönska. Här bor du i ett trevligt område, med ett flertal kaféer, restauranger och butiker i närheteten samt bra kollektivtrafik och cykelvägar utanför dörren!

Visar alla 15