Mäklare Sandra Lindh

Sandra Lindh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitemöllegatan 5B, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
 • Idag kl 18:00
Vitemöllegatan 5B, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 5B, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 5B

Lägenhet
Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 395 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 3/4
3 498 kr/mån
28 645 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna charmiga och välplanerade tvårummare med balkong i västerläge. Med ett genomgående ljusinsläpp och flera originaldetaljer bevarade skapas här en varm atmosfär. Lägenheten har högt i tak, brädgolv, ljus interiör och stora fönsterpartier som gör att lägenheten upplevs luftig. Bostaden bjuder på ett charmigt kök, rymligt sovrum som vetter mot innergården, helkaklat badrum samt ett väldisponerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Lägg där till bra förvaringsmöjligheter i hallen samt i de två förråden som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. BRF Svenstorp 2 är en stabil och välskött förening som bildades redan 1944. Föreningen har en låg belåningsgrad och fastigheten är i gott skick efter avslutade renoveringar. I föreningen finns även egna parkeringsplatser som medlemmar kan hyra, träverkstad och fina innergårdar. Här bor du på en lugn gata och på bekvämt promenadavstånd till Folkets park, Möllevångstorgets och S:t Knuts nöjes- och kulturliv. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt borta. Du tar dig enkelt runt med cykel och med stadsbussen tar man sig snabbt till Malmö C och Malmö Universitet. I området finns även trevliga caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Jägersrovägen 9B, Västra Kattarp, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 17:00
Jägersrovägen 9B, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 2
Jägersrovägen 9B, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 3

Jägersrovägen 9B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 509 kr/mån
20 857 kr/m²

Superfin marklägenhet med egen uteplats i söder och fri grönskande utsikt! Bostaden ligger på insynsskyddat läge och inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Med genomtänkta materialval och ljusa kulörer skapas en varm och hemtrevlig atmosfär. Den genomgående planlösningen ger en luftig känsla, vardagsrummet har gott om plats för möblemang och ett rymligt sovrum på lugnt läge. Lägg där till ett stilrent och välutrustat kök med gott om arbetsyta samt ett helkaklat badrum renoverat 2019. Från vardagsrummet når vi bostadens fantastiska uteplats som är belägen i ett öppet och härligt söderläge! Här bor ni i en omtyckt förening med stabil ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens fina innergårdar som erbjuder både sitt- och grillplatser samt lekplatser. Västra kattarp är ett lugnt och grönskande område med närhet till skolor för alla åldrar, närbutiker samt utmärkta kommunikationsmöjligheter till motorvägen men även till de centrala delarna av Malmö. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun
 • Tor 18 apr kl 16:45
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Aspgatan 1B

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 515 kr/mån
22 083 kr/m²

Välkommen till denna genomgående etta med ett härligt ljusinsläpp och stort, separat kök. Här bor du i en välplanerad bostad med ett charmigt kök, ljust och rymligt sällskapsrum samt ett helkaklat badrum renoverat 2018. Denna lägenhet bjuder på trevliga originaldetaljer och högt i tak. Här finns bra bussförbindelser samt gång- cykelavstånd till shoppingcenter, restauranger och city. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Här bor vi med gångavstånd till populära Möllevångstorget, Folkets Park och Mobilia samt med cykelavstånd når vi snabbt och enkelt city samt Jägerso. Dessutom finns bra kommunikationsmöjligheter tack vare närheten till Södervärns busstorg. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
 • Idag kl 19:00
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 7D

Lägenhet
Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
775 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/5
4 609 kr/mån
18 023 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl tilltagna etta om 43 kvm med egen uteplats. Bostaden bjuder på en modern öppen planlösning med rymligt kök med köksö, bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett ljust allrum med gott om plats för soffa och säng. Tack vare planlösningen finns det smarta lösningar för alla möbler man önskar att inreda med. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Dessutom är det nära till grönområden, mataffär, havet, skolor, busshållplats och bara tio minuter ifrån Emporia där vi finner Hyllie station - perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Vitemöllegatan 10D, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
Vitemöllegatan 10D, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 10D, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 10D

Lägenhet
Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 285 kr/mån
29 432 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade tvårummare. Bostaden ligger en halvtrappa upp, på insynsskyddat läge och har totalrenoverats 2023/2024 med nytt kök, badrum och ytskikt. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna, som tillsammans med genomtänkta materialval och varma kulörer skapar det lilla extra. Den genomgående planlösningen ger en luftig känsla, vardagsrummet har gott om plats för möblemang och ett trevligt sovrum på lugnt läge. Lägg där till ett stilrent kök med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i hallen samt i de två förråden om disponeras av lägenhetsinnehavaren. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna, inhägnade innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor ni en välkött HSB förening med stabil ekonomi, de äger marken och fastigheten är i gott skick efter avslutade renoveringar. I föreningen finns även egna parkeringsplatser som medlemmar kan hyra. Här bor du på en lugn gata och på bekvämt promenadavstånd till Folkets park, Möllevångstorgets och S:t Knuts nöjes- och kulturliv. Önskas närhet till park- och grönområde nås sköna Enskiftshagen precis utanför dörren. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt borta. Du tar dig enkelt runt med cykel och med stadsbussen tar man sig lätt till Malmö C och Malmö Universitet. I området finns även trevliga caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Humanistgatan 4A

Lägenhet
Nydala/Söderkulla, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/8
3 069 kr/mån
16 583 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående tvårummare, belägen högt upp i huset med hiss från markplan och med magisk utsikt över Malmö! Bostaden bjuder på ett rymligt sovrum med plats för säng samt förvaring, charmigt och ljust kök, halvkaklat badrum som fräschats upp under 2023/2024 med färg och helt ny badrumsinredning samt rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i hallen. Bostaden har även en fantastisk inglasad balkong som kan användas som ett extra rum året om. Här bor ni på bästa läge, i en välskött förening med stabil ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens grönskande och lugna innergårdar, här finns lekplats, sittgrupper och grönytor för att umgås med vänner eller familj. Här bor man på gränsen till Söderkulla och i närområdet finns flera fina grönområden, närhet till matbutiker samt bra busskommunikationer som enkelt tar dig vidare in mot absoluta citycenter. Här bor du i ett lugnt område, nära såväl storstadspuls som härliga promenadstråk. På gångavstånd finner du citykärnans utbud av restauranger och shopping. I området finns goda kommunikationsmöjligheter med busshållsplats utanför dörren samt närhet till matbutiker. På 5 minuter når du populära Mobilia samt Malmös ringled som underlättar vardagen för dig som pendlar med bil. Drygt 10min bort ligger den exploaterande stadsdelen Hyllie där shoppingcentret Emporia är beläget och dess citytunnestation. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 2A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 250 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
3 264 kr/mån
28 409 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna charmiga enrummare på optimalt läge nära Möllan och Folkets park. Lägenheten karaktäriseras av fina originalattribut såsom lamprosetter, högt i tak, burspråk samt brädgolv. Med ett vackert ljusinsläpp och flera originaldetaljer bevarade skapas här en varm atmosfär fylld med känsla och harmoni. Perfekt planerade kvadratmeter med ett stort separat kök och sociala ytor i vardagsrummet. Lägg där till bra förvaringsmöjligheter i hall och i de två förråden som tillhör lägenheten. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. BRF Trevnaden en stabil och välskött förening som bildades redan 1936. Föreningen äger marken, låg belåningsgrad och många av de stora renoveringarna redan är gjorda. Här bor du i ett trivsamt område med goda kommunikationsmöjligheter och på promenadavstånd finns grönområde och nöjesliv kring Möllevångstorget och Folkets Park. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt bort. Trevliga omgivningar i form av fina promenadstråk, i området finns flera trevliga caféer, restauranger, matbutiker och förskola/skola. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Smålandsgatan 13, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun

Smålandsgatan 13

Lägenhet
Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
2 815 kr/mån
25 465 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna ljusa tvårummare som är belägen på trevligt läge vid Dalaplan, med närhet till city, grönområden och bussförbindelser. Bostaden bjuder på en genomgående planlösning, charmigt kök, rymligt vardagsrum och fina originalattribut såsom lamprosetter och högt i tak. Gott om med förvaring i hall som sovrum och i de två förråden som tillhör lägenheten. Samtliga väggar och tak har målats under 2023/2024. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du i en välskött förening med låga månadsavgifter och cykelavstånd till city. Här bor du i en stabil och välskött förening som bildades redan 1937. Här bor du i ett trivsamt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter och kort avstånd till allt city har att erbjuda så som caféer, restauranger och shopping på Mobilia. Samtidigt har du närhet till Triangeln, Södervärn, nöjesliv kring Möllevångstorget och mysiga grönområden som Pildammsparken. Med Citytunneln precis intill tar vi oss snabbt till Köpenhamn och Malmö C för vidare färd. Varmt välkommen på visning!

Rantzowgatan 9C, Kirseberg, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 18:00

Rantzowgatan 9C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 075 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 966 kr/mån
21 287 kr/m²

Varmt välkomna till denna färgklick på mysiga Kirseberg. Högst upp i huset på tredje våningen finner vi denna välplanerade tvårummare om 50,5 kvm. Bostaden bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når vi även den södervända balkongen som har utsikt över föreningens innergård. Där utöver finns även ett rymligt sovrum och ett ljust och fräscht kök. Föreningen erbjuder flera härligt grönskande utemiljöer med grillmöjligheter och utemöbler. Precic intill huset finner vi Sperlings Hage som är en grönskande park och på kort promenadavstånd hittar vi flera andra grönområden, däribland Beijers Park som är en riktig oas. Läget är även utmärkt för pendlaren med smidig access till motorvägen samt närhet till bussar, tågstationen Östervärn, Värnhemstorget och ringvägarna. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
John Ericssons väg 55C, Dammfri, Malmö kommun

John Ericssons väg 55C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 951 kr/mån
32 148 kr/m²

Bland Pildammarnas levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående och väldisponerade trerummare med balkong i väster belägen. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså det stora sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge. Lägg där till ett stilrent kök renoverat 2016 med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. BRF Sundet äger marken och har många av de stora renoveringarna gjorda. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med Pildammsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Pilåkersvägen 7A, Dammfri, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Pilåkersvägen 7A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 378 kr/mån
32 672 kr/m²

Bland Dammfris levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående tvårummare med balkong i västerläge belägen en halvtrappa upp. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge samt vy ut över föreningens grönskande innergård. Lägg där till ett stilrent kök med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. HSB BRF Hilleröd är en stabil och välskött förening, de äger marken samt har många av de stora renoveringarna redan gjorts. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med både Pildammsparken och Rönneholmsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/9
1 829 kr/mån
22 037 kr/m²

Varmt välkomna till denna enrummare med stor, inglasad balkong! En perfekt första bostad eller kanske en övernattningslägenhet? Stora fönsterpartier gör att lägenheten upplevs luftig. Bostaden bjuder på ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren. Det här är en lättmöblerad bostad och med låg boendekostnad är detta ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Här bor du i en välskött HSB-förening med bra ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens fina innergårdar som erbjuder både sitt- och grillplatser samt lekplatser. Högaholm är ett lugnt och grönskande område med närhet till flertalet skolor närbutik, köpcentrum, grönområden, goda busskommunikationer och mycket mer. Dessutom optimalt läge med närhet till såväl city, Mobilia, Emporia och Hyllie. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 599 kr/mån
51 047 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en helt nyproducerad tvårummare med balkong i populära Limhamns Sjöstad! Lägenheten ligger på fjärde våningen med hiss. Ett högt och insynsskyddat läge med fantastisk vy över Formparken. Bostaden erbjuder en öppen planlösning som bidrar till härliga sociala sällskapsytor för att umgås med nära och kära, rymligt sovrum med walk-in closet, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en härlig balkong med utsikt mot Formparken. Här får man alla funktioner i ett smart och välplanerat hem med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På Rosengrens gata 41 bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar och höga standard! Här bor du i ett väldigt attraktivt och modernt område med vackra omgivningar och goda kommunikationsmöjligheter. I Bruket bor du precis intill Glasbrukskajen där det har skapats en trivsam atmosför med härliga promenadstråk längs kajen och plats för aktiviteter med anknytning till hav och båtliv. Du har morgondoppet precis runt knuten och lika nära till Ribersborg som till Limahamns trivsamma centrum och gemytliga fiskehamn. I vackra omgivningar, restauranger, service och ett spännande friluftsliv har du tillgång till allt du önskar och behöver! Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde 15 mars 2024. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten under tiden byggnaden färdigställs men använd gärna 3D-visning i annonseringen som vi har skapat och besök ditt nya hem virtuellt. Ta också gärna del av JM:s Bostads säljbroschyr över projektet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lundavägen 77, Rostorp, Malmö kommun

Lundavägen 77

Lägenhet
Rostorp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 995 000 kr
92,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 658 kr/mån
21 498 kr/m²

På charmiga Rostorp, med närhet till Kirseberg och Beijers park, finner vi denna unika tvårummare om hela 92.8 kvm. Området är ljuvligt och familjevänligt. Här har det tidigare varit en lokal som nu är omgjord till en väl tilltagen lägenhet i inflyttningsklart skick. Stora sociala ytor i form av ett rymligt kök med plats för stort matbord och här finns många trevliga detaljer som förser bostaden med charm. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna som tillsammans med genomtänkta materialval skapar det lilla extra. Lägenheten har ett uppskattat gavelläge med fönster som släpper in rikligt med ljus. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ljust kök, stort vardagsrum, rymligt sovrum, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. Brf Fäladsgården är en välskött förening med en mysig och grönskande innergård. I föreningen finns även egna parkeringsplatser som medlemmar kan hyra. Här bor du i ett område intill lummiga villakvarter. I närområdet finns skolor, förskola och matbutiker. Önskas närhet till grönområde nås sköna Beijers park och läget är även utmärkt för pendlaren med smidig access till motorvägen samt närhet till bussar, pågatågsstationen och ringvägarna. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 14