Mäklare Sandra Lindh

Sandra Lindh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelbacksgatan 12, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Fågelbacksgatan 12, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Fågelbacksgatan 12, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Fågelbacksgatan 12

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 450 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/4
2 870 kr/mån
50 000 kr/m²

På lugnt och populärt läge finner vi denna fina etta med balkong, helkaklat badrum och renoverat kök! Extremt välplanerade 29 kvadrat med plats för allt man behöver i en etta. Trevlig planlösning med ett separat kök där man öppnat upp en del av väggen mot vardagsrummet för att få en luftigare känsla i lägenheten. Området är lugnt men ändå Centralt. Härifrån når man de trevligaste delarna av Malmö på några minuter med cykel. Vem vill inte ha närhet till Ribersborgsstranden, Pildammsparken och City?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssons väg 55C, Dammfri, Malmö kommun
  • Ons 31 jul

John Ericssons väg 55C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 249 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 951 kr/mån
30 188 kr/m²

Bland Pildammarnas levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående och väldisponerade trerummare med balkong i väster belägen. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså det stora sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge. Lägg där till ett stilrent kök renoverat 2016 med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. BRF Sundet äger marken och har många av de stora renoveringarna gjorda. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med Pildammsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Osbygatan 11C, Nobeltorget, Malmö kommun

Osbygatan 11C

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 695 000 kr
47,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 616 kr/mån
35 911 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna fantastiska tvårummare på optimalt läge nära Möllan och Folkets park. Lägenheten har renoverats varsamts med bevarade originaldetaljer från byggåret 1936. Med ett härligt ljusinsläpp och fina detaljer såsom högt i tak, fiskbensparkett och lamprosetter skapas här en varm och hemtrevlig atmosfär. Bostaden bjuder på en välplanerad och genomgående planlösning med ett rymligt vardagsrum, sovrum som vetter mot innergården samt ett ytterst smakfullt Epoq-kök renoverat 2018. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i hall och sovrum samt i de två förråden som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. BRF Cirkeln är en stabil och välskött förening som bildades redan 1936. Föreningen äger marken, låg belåningsgrad och de flesta stora renoveringar är gjorda. Här bor du på en lugn gata och på bekvämt promenadavstånd till Folkets park, Möllevångstorgets och S:t Knuts nöjes- och kulturliv. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt borta. Du tar dig enkelt runt med cykel och med stadsbussen tar man sig snabbt till Malmö C och Malmö Universitet. I området finns även trevliga caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 3