Mäklare Sandra Lindh

Sandra Lindh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:45
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 7D

Lägenhet
Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
775 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/5
4 609 kr/mån
18 023 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl tilltagna etta om 43 kvm med egen uteplats. Bostaden bjuder på en modern öppen planlösning med rymligt kök med köksö, bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett ljust allrum med gott om plats för soffa och säng. Tack vare planlösningen finns det smarta lösningar för alla möbler man önskar att inreda med. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Dessutom är det nära till grönområden, mataffär, havet, skolor, busshållplats och bara tio minuter ifrån Emporia där vi finner Hyllie station - perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Aspgatan 1B, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Aspgatan 1B

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
745 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 515 kr/mån
20 694 kr/m²

Välkommen till denna genomgående etta med ett härligt ljusinsläpp och stort, separat kök. Här bor du i en välplanerad bostad med ett charmigt kök, ljust och rymligt sällskapsrum samt ett helkaklat badrum renoverat 2018. Denna lägenhet bjuder på trevliga originaldetaljer och högt i tak. Här finns bra bussförbindelser samt gång- cykelavstånd till shoppingcenter, restauranger och city. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Här bor vi med gångavstånd till populära Möllevångstorget, Folkets Park och Mobilia samt med cykelavstånd når vi snabbt och enkelt city samt Jägerso. Dessutom finns bra kommunikationsmöjligheter tack vare närheten till Södervärns busstorg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sölvesborgsgatan 3C, Folkets Park, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00

Sölvesborgsgatan 3C

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 295 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 741 kr/mån
36 479 kr/m²

På omtyckta Sölvesborgsgatan och i välskötta Hsb Brf Sölve har vi nu det stora nöjet att presentera denna trivsamma etta med underbar balkong i söderläge. Här infinner sig ett otroligt lugn med samtliga fönster mot föreningens lummiga innergård. Vi slås av högt i tak, optimalt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och fiskbensparkett. Perfekt planerade kvadratmeter med ett rymligt kök med goda arbetsytor och möjlighet för sittplats samt stort allrum med utgång till den gårdsvända balkongen i söderläge. Lägg där till bra förvaringsmöjligheter i hall, smart planerad sovalkov och helkaklat badrum. Högst upp i huset finns en stor, gemensamm takterass som man kan njuta av tillsammans med vänner och grannar. Även tvättstugan ligger endast en trappa upp ifrån lägenheten. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och grönskande innergård, en egen oas mitt i stan. Här erbjuds grill- och sittmöjligheter att njuta av. Bostaden är belägen alldeles intill Folkets Park i stark förening med låg belåning och friköpt tomt samt med de flesta renoveringar gjorda. Runt Folkets park finner vi flera mysiga caféer, affärer samt restauranger och runt knuten, S:t Knuts Torg och livfulla Möllevångstorget. Trevliga omgivningar, bra cykelvägar och goda bussförbindelser göra att ingenting känns långt borta. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Brobygatan 1C, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:00
Brobygatan 1C, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 1C, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 1C

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 495 000 kr
103,6 m²
4 rum
vån 3/4
7 667 kr/mån
24 083 kr/m²

Ta tillfället i akt att förvärva en stor fyrarummare om 104 kvm med balkong mot Göinge plan! Lägenheten har till mångas glädje ett fint bevarat originalkök samt två helkaklade badrum varav det ena är renoverat år 2023. I övrigt finner vi generös takhöjd, fiskbensparkett i ett av rummen, lampstuckatur och djupa fönsterkarmar med fönsterbänkar i sten. Idag används rummen som två sällskapsrum och två sovrum men det går att justera så att man får tre sovrum om man så önskar. Belägen i lågt belånad förening med friköpt tomt och de flesta stora renoveringar gjorda. Läget är optimalt för dig som vill bo mitt i City med närhet till Möllan och Nobeltorget! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Smålandsgatan 13, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun

Smålandsgatan 13

Lägenhet
Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
2 815 kr/mån
25 465 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna ljusa tvårummare som är belägen på trevligt läge vid Dalaplan, med närhet till city, grönområden och bussförbindelser. Bostaden bjuder på en genomgående planlösning, charmigt kök, rymligt vardagsrum och fina originalattribut såsom lamprosetter och högt i tak. Gott om med förvaring i hall som sovrum och i de två förråden som tillhör lägenheten. Samtliga väggar och tak har målats under 2023/2024. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du i en välskött förening med låga månadsavgifter och cykelavstånd till city. Här bor du i en stabil och välskött förening som bildades redan 1937. Här bor du i ett trivsamt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter och kort avstånd till allt city har att erbjuda så som caféer, restauranger och shopping på Mobilia. Samtidigt har du närhet till Triangeln, Södervärn, nöjesliv kring Möllevångstorget och mysiga grönområden som Pildammsparken. Med Citytunneln precis intill tar vi oss snabbt till Köpenhamn och Malmö C för vidare färd. Varmt välkommen på visning!

John Ericssons väg 55C, Dammfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

John Ericssons väg 55C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 249 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 951 kr/mån
30 188 kr/m²

Bland Pildammarnas levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående och väldisponerade trerummare med balkong i väster belägen. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså det stora sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge. Lägg där till ett stilrent kök renoverat 2016 med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. BRF Sundet äger marken och har många av de stora renoveringarna gjorda. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med Pildammsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/9
1 829 kr/mån
22 037 kr/m²

Varmt välkomna till denna enrummare med stor, inglasad balkong! En perfekt första bostad eller kanske en övernattningslägenhet? Stora fönsterpartier gör att lägenheten upplevs luftig. Bostaden bjuder på ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren. Det här är en lättmöblerad bostad och med låg boendekostnad är detta ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Här bor du i en välskött HSB-förening med bra ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens fina innergårdar som erbjuder både sitt- och grillplatser samt lekplatser. Högaholm är ett lugnt och grönskande område med närhet till flertalet skolor närbutik, köpcentrum, grönområden, goda busskommunikationer och mycket mer. Dessutom optimalt läge med närhet till såväl city, Mobilia, Emporia och Hyllie. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 599 kr/mån
51 047 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en helt nyproducerad tvårummare med balkong i populära Limhamns Sjöstad! Lägenheten ligger på fjärde våningen med hiss. Ett högt och insynsskyddat läge med fantastisk vy över Formparken. Bostaden erbjuder en öppen planlösning som bidrar till härliga sociala sällskapsytor för att umgås med nära och kära, rymligt sovrum med walk-in closet, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en härlig balkong med utsikt mot Formparken. Här får man alla funktioner i ett smart och välplanerat hem med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På Rosengrens gata 41 bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar och höga standard! Här bor du i ett väldigt attraktivt och modernt område med vackra omgivningar och goda kommunikationsmöjligheter. I Bruket bor du precis intill Glasbrukskajen där det har skapats en trivsam atmosför med härliga promenadstråk längs kajen och plats för aktiviteter med anknytning till hav och båtliv. Du har morgondoppet precis runt knuten och lika nära till Ribersborg som till Limahamns trivsamma centrum och gemytliga fiskehamn. I vackra omgivningar, restauranger, service och ett spännande friluftsliv har du tillgång till allt du önskar och behöver! Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde 15 mars 2024. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten under tiden byggnaden färdigställs men använd gärna 3D-visning i annonseringen som vi har skapat och besök ditt nya hem virtuellt. Ta också gärna del av JM:s Bostads säljbroschyr över projektet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lundavägen 77, Rostorp, Malmö kommun

Lundavägen 77

Lägenhet
Rostorp, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 995 000 kr
92,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 658 kr/mån
21 498 kr/m²

På charmiga Rostorp, med närhet till Kirseberg och Beijers park, finner vi denna unika tvårummare om hela 92.8 kvm. Området är ljuvligt och familjevänligt. Här har det tidigare varit en lokal som nu är omgjord till en väl tilltagen lägenhet i inflyttningsklart skick. Stora sociala ytor i form av ett rymligt kök med plats för stort matbord och här finns många trevliga detaljer som förser bostaden med charm. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna som tillsammans med genomtänkta materialval skapar det lilla extra. Lägenheten har ett uppskattat gavelläge med fönster som släpper in rikligt med ljus. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ljust kök, stort vardagsrum, rymligt sovrum, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. Brf Fäladsgården är en välskött förening med en mysig och grönskande innergård. I föreningen finns även egna parkeringsplatser som medlemmar kan hyra. Här bor du i ett område intill lummiga villakvarter. I närområdet finns skolor, förskola och matbutiker. Önskas närhet till grönområde nås sköna Beijers park och läget är även utmärkt för pendlaren med smidig access till motorvägen samt närhet till bussar, pågatågsstationen och ringvägarna. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 9